Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок
10 + 7 =
More information?

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Обладнання для Sous Vide | torgoborud.com.ua

Facets title

Підбір за параметрами

Ціна (грн.):

ціна від 4,986 до 39,527

Filter by характеритики в фільтр » product tech value ws name field:

DB products

Обладнання Sous Vide («Су Від»)

Приготування їжі за допомогою обладнання Sous Vide - унікальна в своєму роді технологія, що дозволяє готувати при низьких температурах. Така продукція повністю зберігає органолептичні властивості, вітамінні та поживні якості. Підходить для обробки різноманітних продуктів - від овочів і фруктів до складного м'яса.

Водяна піч - обладнання нового покоління

Sous Vide (від фр. - у вакуумі) являють собою так звану водяну піч. Принцип роботи простий. У спеціальну ванну з водою поміщається продукція у вакуумній упаковці і під впливом певних температур (50-65 °С) вариться до готовності кілька годин. Контролювати процес такого готування дуже легко - завантажте продукти в піч, виберіть потрібний режим і займайтеся іншими справами. Ви ніколи не будете турбуватися, що пересмажили або переварили продукцію.

Інноваційна концепція меню

Готування за допомогою даного устаткування дуже делікатне і м'яке. Страви готуються у своєму соку без додавання жиру. А невисока температура гарантує збереження істинного смаку та аромату страв. Така їжа не тільки дуже смачна, а й корисна. Провідні європейські країни вже майже повністю перейшли на технологію готування Sous Vide.

При дотриманні тонкощів приготування су від, виходить відмінно новий продукт, який зберігає справжній смак і аромат від природи. Система дає широкий грунт для кулінарної творчості. М'ясо, приготоване у вакуумі, не тільки не втрачає корисні якості, але і повністю зберігає вагу.

Переваги технології sous vide (су від) над традиційними методами готування в ресторані:
  • • широта можливостей для кулінарної творчості;
  • • рішення для «складних» страв;
  • • приготування здорової дієтичної їжі;
  • • безвідходне виробництво;
  • • мінімальні втрати ваги після приготування;
  • • можливість приготування напівфабрикатів тривалого зберігання.
Наш інтернет-магазин представляє устаткування Сувід провідних європейських фірм Apach, Sirman, Hendi, яке є втіленням кращих європейських технологій і найкращої продуктивності. На нашому сайті в каталозі Теплове обладнання можна купити варильні апарати Sous Vide - погружной термостат або водяну піч за кращою ціною в Україні.
 
Обладнання для Sous Vide - виробники:
У нас Ви можете купити Обладнання для Sous Vide з доставкою в Херсон, Драгобрат, Кирилівка, Хмельницький, Севастополь, Одеса, Лазурне, АР Крим, Славське, Суми, Мукачево, Луганськ, Скадовськ, Кропивницький, Хмільник, Сімферополь, Львів, Рівне, Чернівці, Ворохта, Житомир, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Коблево, тільки у нас найкращі ціни на Обладнання для Sous Vide у таких містах, як Вінниця, Чернігів, Буковель, Моршин, Затока, Мелекіно, Запоріжжя, Черкаси, Трускавець, Донецьк, Київ, Бердянськ, Тернопіль, Ужгород, Харків, Яремче, Миколаїв, Дніпро, Коктебель, Миргород, Поляна, Полтава, Луцьк.

Обладнання для Sous Vide - виробники: