Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок
1 + 3 =
More information?

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Овочерізки та тертки промислові (професійні) | torgoborud.com.ua

DB products

Сторінки

Сторінки

Овочерізка промислова: призначення та принцип роботи

Овочерізка професійна - важливий атрибут професійної кухні будь-якого ресторану, кафе, їдальні, фаст-фуду, і навіть супермаркету. Вона відмінно впорається із завданням нарізати, подрібнити, нашаткувати сирі, варені овочі, фрукти, коренеплоди, прискоривши і полегшивши процес приготування їжі в промислових масштабах. Такий апарат розрахований на щоденне інтенсивне використання, тому має підвищену зносостійкість, виготовляється тільки з високоякісних матеріалів.
 
Даний прилад працює за принципом м'ясорубки, подрібнюючи всі необхідні інгредієнти за допомогою спеціальних дисків з лезами. Через завантажувальний бункер продукти потрапляють в ріжучий вузол (системи з дисків, ножів і решіток), де швидко ріжуться, і через спеціальний відсік потрапляють в спеціальний лоток для вивантаження або підставлену ємність. Слайсерні ножові диски служать для подрібнення овочів у форму кілець товщиною 1-15 мм, протиральні - для протирання вареного і м'якого провіанту через отвори діаметром до 5 мм. Також є ножі для нарізки соломкою. Щоб здійснити нарізку кубиками, застосовують комплект з підрізного диска і решітки, розмір комірок якої визначає розмір кубика. Всього електрична овочерізка промислова може мати до 50 насадок. 

Види професійних овочерізок

Згідно конструкції, професійні машини для переробки овочів подііляють на такі типи:
  • Дискові - продукти нарізаються за допомогою дисків з подвійним заточуванням, виготовлених з нержавіючої сталі. Вони найбільш зручні для приготування їжі в промислових масштабах.
  • Роторні - завдяки трьом лопастям, продукти потрапляють на ротор, де і відбувається їх обробка.
  • Пуансон - подрібнення відбувається зворотно-поступальними рухами поршня, який проштовхує продукт через нерухому решітку з ножами.
  • Комбіновані - робочим органом є комплект з обертових прямолінійних ножів (у горизонтальному виконанні) і нерухомої грешітки з ножами у вертикальному варіанті.
Залежно від продуктивності, протирально-різальні машини можна умовно розділити на 3 категорії:
  • Малі, настільного виконання, з фактичною продуктивністю до 60 кг/год, підійдуть для кафе, їдалень, піцерій з невеликою прохідністю.
  • Середні - в середньому переробляють 80-250 кг сировини. Найбільш затребувані в ресторанах, закладах фаст-фуду, точках кейтерінгу.
  • Великі овочерізальні машини чи протиральні машини промислові, з можливістю обробляти до 900 кг овочів на годину. Застосовуються на переробних комбінатах, підприємствах з виробництва напівфабрикатів, заморожених продуктів. Як правило, забезпечуються 2-х швидкісним двигуном, випускаються в підлоговому виконанні.
На сайті нашого інтернет-магазину можна купити електричну овочерізку промислову, овочерізку кубиками, протиральну машину, протирочно-різальну машину, ціна і якість яких не викликає сумнівів. Також на сайті представлено широкий асортимент професійних слайсерів за найкращою ціною. 
 
У нас Ви можете купити Овочерізки та тертки промислові (професійні) з доставкою в Донецьк, Ужгород, Кропивницький, Коктебель, Коблево, Івано-Франківськ, Мелекіно, АР Крим, Вінниця, Поляна, Мукачево, Буковель, Дніпро, Луганськ, Кам'янець-Подільський, Чернівці, Херсон, Хмельницький, Яремче, Рівне, Славське, Одеса, Кирилівка, Миргород, тільки у нас найкращі ціни на Овочерізки та тертки промислові (професійні) у таких містах, як Трускавець, Чернігів, Драгобрат, Моршин, Тернопіль, Харків, Сімферополь, Запоріжжя, Луцьк, Затока, Київ, Ворохта, Севастополь, Бердянськ, Хмільник, Миколаїв, Лазурне, Суми, Львів, Черкаси, Скадовськ, Житомир, Полтава.