Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Бренд
Тип
К-сть полиць
Ширина
Показати: 15
Ми в соцмережах

Стелажі з нержавіючої сталі, навісні полиці, сушки, підтоварники

Фільтри
Знайдено: 15
Свіжі відгуки
  • Полки для сушіння посуду (тарілки, стакани)
    Катерина Дублевська
    30/03/2023

    Неоднарозово купували обладнання в торгоборуд. Задеволені співвпрацею на всі 200%. Менеджери компетентні , "не впарюють". Стосовно сушок, то замовляли декілька різних розмірів і все гуд. Все прийшло в…

Серед безлічі нейтрального обладнання, представленого в нашому каталозі, великий попит і популярність мають стелажі з нержавіючої сталі, стелажі для сушіння, кондитерські стелажі (шпильки кондитерські), сушки, полиці з нержавіючої сталі, вішало для напівтуш, підставка під пароконвектомат, підтоварник. Всі елементи нейтрального обладнання, що є у нас, виготовляються з високоякісної нержавіючої сталі, що відповідає всім стандартам харчової промисловості. Якщо Вам необхідно купити сушку для посуду з нержавіючої сталі, відвідайте інтернет-магазин «ТоргОборуд» та виберіть оптимальну модель за своїми потребами.

Сушка для посуду нержавіюча сталь

Полиця для сушіння посудуСушка для посуду з нержавіючої сталі здатна витримувати високі навантаження, не втрачаючи своїх функціональних властивостей. За допомогою такого обладнання вдається раціонально використовувати вільний простір та заощадити місце на кухні. Сучасна сушарка для посуду з нержавіючої сталі відрізняється довговічністю. Матеріал є гігієнічним і практичним, він не схильний до корозії та іржавіння, через що зберігає свої властивості протягом багатьох років.

Ми пропонуємо величезну різноманітність сушарок для посуду з нержавіючої сталі від провідних виробників. Окремі моделі відрізняються своїми розмірами, кількістю полиць та технічними параметрами, що дозволить Вам вибрати найкращий варіант для свого бізнесу.

Таке обладнання відрізняється зручністю та практичністю. Просто складіть вимитий посуд у сушарку і дочекайтеся доки вода стече. Більше не потрібно витирати кожну тарілку насухо або складувати мокрі прилади в ящики, все можна зробити набагато простіше.

Функціональне обладнання для сушіння посуду з нержавіючої сталі має ряд переваг, серед яких варто виділити:

  • Компактні розміри. Вирішивши купити сушарку для посуду з нержавіючої сталі, Вам не доведеться шукати спеціальне місце для її монтажу - таке обладнання можна легко повісити на стінці, або просто розташувати її всередині шафи. Який би варіант Ви не вибрали, сушарка для посуду допоможе організувати простір Вашої кухні максимально зручно.
  • Функціональність. Усього одна сушарка зможе помістити в собі величезну кількість склянок, тарілок, столових приладів та іншого посуду.
  • Конструкція. Ґратчаста сушарка забезпечує відмінну продувність, завдяки чому посуд сохне дуже швидко. Волога на тарілках не застоюється, а стікає, що виключає ризик накопичення та розмноження бактерій.
  • Висока міцність. Обладнання для сушіння з нержавіючої сталі володіє міцністю та надійністю. Навіть повністю завантажене, воно не впаде та не деформується. Це гарантує високий рівень захисту посуду від механічних пошкоджень.
  • Простота монтажу. Встановити обладнання можна самостійно за допомогою звичайних інструментів, без спеціальних знань та навичок.
  • Практичність. Нержавіюча сталь є зносостійким і довговічним матеріалом, тому вироби з даного виду металу не схильні до впливу вологи, не іржавіють і довго зберігають свою привабливість.

Особливості вибору сушки для посуду з нержавіючої сталі

Вибираючи підставку для посуду з нержавіючої сталі, важливо брати до уваги кілька ключових аспектів.

Насамперед зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлено обладнання. Для побутових потреб може підійти сушка із пластику або комбінованих сплавів. Але для професійної кухні необхідно купувати виключно сушарки з нержавіючої сталі. Тільки таке обладнання здатне прослужити довго, не втрачаючи своїх властивостей і функціональності.

Оцініть розміри кухні. Оптимальним варіантом у багатьох випадках є навісна полиця для сушіння посуду, оскільки саме така модель найбільш функціональна та зручна у використанні. Існують також сушарки, призначені для монтажу на тумбу або стіл. Але в такому випадку доступ до обладнання буде відкритий лише у передній частині.

Виробники пропонують різні модифікації полиць для сушіння посуду. Вони можуть бути однорівневими або мати кілька рівнів. Щоб зрозуміти, яка модель підійде саме Вам, необхідно оцінити кількість посуду, яка використовуватиметься щодня. Для невеликих закладів, можливо, буде достатньо невеликої однорівневої моделі, але найчастіше в бізнесі застосовуються дворівневі модифікації. Існують також комбіновані конструкції, наприклад:

  • з 1 полицею для тарілок та 1 полицею для склянок та столових приладів;
  • з 2 полицями для тарілок та 1 полицею для склянок та чашок.

Компанія «ТоргОборуд» може виготовити сушку для посуду в шафу з нержавіючої сталі або на стіну за Вашими індивідуальними розмірами та комбінаціями. З нами Ви можете замовити обладнання, яке ідеально підійде до Вашого закладу. Виробляємо полиці-сушки для посуду будь-якої довжини, ширини та місткості. Можемо запропонувати моделі у будь-якому ціновому сегменті.

Важливо, що, вибравши настінну сушарку для посуду з нержавіючої сталі, яка висітиме над мийкою, Вам не доведеться купувати додаткові піддони. Якщо обладнання змонтовано в іншому місці, подбайте про те, щоб вода з тарілок стікала в спеціальну ємність.

Навісні полиці з нержавіючої сталі

На кухнях закладів громадського харчування використовуються настінні полиці з нержавіючої сталі. Вони ідеальні для зберігання будь-якого кухонного інвентарю та посуду. Зручні та міцні, вони підійдуть для розміщення баночок зі спеціями, тарілок, келихів, невеликих каструль та іншого. Крім сфери харчування, таке обладнання використовується в медичних установах для зберігання приладів, біоматеріалу та інструментарію.

Навісна пристінна полиця трирівневаПрофесійні навісні полиці з нержавійки мають явні переваги:

  • стриманий дизайн;
  • міцність та стійкість;
  • продумана конструкція.

Наявність полиць в оснащенні кухні порадує будь-якого кухаря. Містке та надійне обладнання допоможе розмістити багато посуду та кухонного начиння. На відміну від класичних шаф, полиці не мають дверцят, відповідно доступ до предметів стає простіше.

Полиці передбачають настінний монтаж, який можна виконати без допомоги спеціалістів. Універсальна прямокутна форма дозволяє встановити полицю у будь-якому зручному місці приміщення. Найважливіше – вибрати рівну та міцну поверхню та закріпити її за допомогою анкерного болта.

Глибина полиці може змінюватись, але в середньому становить 40 см, що відповідає розміру великої тарілки. Кількість рівнів може бути різною, а тримають їх металеві спрямовувачі. Радимо купувати багаторівневу полицю, щоб мати запас місця для зберігання приладдя та посуду. Кожна полиця може оснащуватися захисними бортами на передній та задній частині. Однією з переваг сталевих полиць є їхня невелика вага.

Полиці, сушарки для посуду та інше нейтральне обладнання для професійної кухні виготовляється із харчової нержавіючої сталі. Цей матеріал повністю відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам та є безпечним. Нержавіюча сталь – волого- та термостійкий матеріал з низьким рівнем абсорбції. Він не вбирає запахи харчових продуктів, не іржавіє та легко миється звичайною водою. На поверхні сталі не накопичуються бактерії та не утворюється пліснява, що робить її ідеальною для застосування в харчовій промисловості.

Упродовж тривалого часу при правильному догляді обладнання з нержавіючої сталі зберігає свою привабливість. Найголовніше – не застосовувати агресивні миючі засоби, у складі яких є кислота та луги. Для очищення сталі досить просто промити її водою із застосуванням м'якої губки.

Полиці мають легку вагу та є дуже міцними. Вони універсальні та підходять для будь-якої професійної кухні незалежно від її стилю та інтер'єру.

Особливості вибору навісних полиць із нержавіючої сталі

Навісні полиці з нержавіючої сталі є універсальним обладнанням, яке присутнє на будь-якій професійній кухні ресторану, їдальні, кафе та інших закладів громадського харчування. Вартість виробу буде залежати від кількості рівнів, матеріалу та популярності бренду. При правильному підході до вибору можна придбати практичний та функціональний предмет меблів. Не рекомендуємо заощаджувати на покупці промислового обладнання, адже від вартості залежить його довговічність.

При виборі полиць насамперед є сенс звернути увагу на їх габарити. Пропонуємо скористатися стандартними порадами експертів:

  • Якщо Ви плануєте встановити полицю над столом, необхідно вибрати таку модель, глибина якої буде меншою ніж ширина стільниці. Це допоможе знизити ймовірність виникнення робочих травм та покращить безпеку робочого місця.
  • При виборі кутових полиць важливо враховувати розміри, які забезпечать комфортне розміщення запланованого кухонного приладдя або продуктів.
  • При плануванні монтажу обладнання враховуйте висоту його встановлення: верхні рівні повинні бути легко доступними для працівників кухні.
  • Часто виробники пропонують стандартні варіанти полиць, що мають відповідні розміри для більшості приміщень. Якщо жодна з доступних моделей не задовольняє Ваші потреби, Ви завжди можете замовити конструкцію за індивідуальними параметрами у виробника.

Компанія «ТоргОборуд» готова виготовити обладнання необхідної форми та розмірів під індивідуальне замовлення.

Стелажі з нержавіючої сталі

Стелаж з нержавіючої сталі є універсальним обладнанням, яке застосовується у різних сферах. У нас Ви зможете замовити стелажі унікальних розмірів, які будуть оптимальними для Вашої кухні. Також можна придбати готові моделі, представлені на сайті компанії.

Виробничі стелажі з нержавіючої сталі

Стелажі металевіВиробничі стелажі служать для зберігання кухонного приладдя, посуду, продуктів харчування та іншого. Зазвичай, таке устаткування встановлюється у складських приміщеннях, холодильних чи морозильних камерах. Для більшості закладів громадського харчування використовуються стелажі з нержавіючої сталі популярних класів, включаючи AISI 304, 201 і 430. Ці стелажі можуть мати різноманітні конструктивні особливості, такі як зварні полиці з суцільними або ґратчастими поверхнями, а також розбірні або посилені.

Ці вироби дійсно доступні в різноманітних конфігураціях, але, як правило, вони включають чотири вертикальні стійки і певну кількість полиць. Характеристики полиць можуть відрізнятися за розміром, товщиною, формою та іншими параметрами, такими як наявність перфораційних отворів або бортиків.

Існують також виробничі стелажі з нержавійки з регульованими полицями, що робить їх використання більш гнучким та зручним. Ця функція дозволяє адаптувати обладнання під різні види товарів, що зберігаються, і різні приміщення, тому сталеві полиці є ідеальним вибором для підприємств зі змінними потребами в зберіганні.

Виробники пропонують кілька варіантів стелажів, а саме:

  • конструкції з різною кількістю та розмірами полиць;
  • мобільні, оснащені коліщатками;
  • модифікації для зберігання різних продуктів у холодильних камерах.

Існує безліч моделей стелажів, які відрізняються висотою, шириною та особливостями конструкції. Від цих параметрів залежить як вартість устаткування, а й зручність його експлуатації.

Для догляду за стелажами не потрібні якісь дорогі засоби, адже нержавіюча сталь дуже гігієнічна та практична. Просто протирайте полиці водою з додаванням м'якого миючого засобу без застосування сили. Сталь не схильна до механічних впливів, не боїться води та не іржавіє.

Стелажі для сушіння посуду

Стелажі для сушіння посудуПрофесійний стелаж для сушіння посуду є популярним нейтральним обладнанням, яке використовується у харчовій галузі. Компанія «ТоргОборуд» спеціалізується на виробництві сучасних стелажів з нержавійки. Вони чудово підходять для сушіння різного посуду в таких закладах, як бари, їдальні, кафе, ресторани, магазини, бістро, піцерії, кав'ярні та фуд-корти.

Ми виготовляємо високоякісні стелажі-сушки для посуду, які відповідають стандартам та спроектовані з урахуванням потенційних навантажень на підприємствах сегмента HoReCa. Особливістю наших стелажів є наявність піддона з харчової нержавіючої сталі, без використання пластику або покриттів. Це забезпечує надійність та довговічність обладнання, а також спрощує процес його очищення хімічними засобами до повного блиску завдяки стійкості матеріалу до корозії та впливу вологи.

Кухонні стелажі з нержавіючої сталі є практичним та гігієнічним рішенням. Цей матеріал легко піддається санітарній обробці, не вступає у шкідливу взаємодію з посудом та забезпечує високий рівень гігієнічності. Саме завдяки цим характеристикам кухонні стелажі з нержавіючої сталі користуються широкою популярністю на професійних кухнях та в закладах громадського харчування, де дотримання стандартів безпеки та гігієнічності відіграє важливу роль.

На сьогоднішній день в асортименті «ТоргОборуд» доступні різноманітні варіанти стелажів з нержавіючої сталі, щоб задовольнити різні потреби. Один із найбільш затребуваних видів - це стелажі, що складаються із стійок, полиць, лотків та піддонів. Ці стелажі можуть мати різні варіації, включаючи 2 полиці для тарілок та 2 для склянок, 3 для тарілок та 1 для склянок, а також варіанти з 4 полицями для тарілок або склянок. Вони можуть бути оснащені коліщатками для легкості переміщення або бути стаціонарними, залежно від Ваших уподобань та потреб.

Кондитерські шпильки з нержавіючої сталі

Для складування піддонів і деко у сфері громадського харчування використовується кондитерська шпилька. Це - функціональне обладнання, яке дозволяє раціонально використовувати простір на кухні. Є багатоярусним стелажем з напрямними, в який поміщаються деко або лотки з готовою випічкою, або заготовками. Конструкція призначена для розміщення гастроємностей стандартних форматів: GN 1/1 (530ммх325мм), або 2/1 (650ммx530мм) або для дека 600х400, або 600х800.Шпилька кондитерская

Для максимальної мобільності та простоти переміщення стелаж (шпилька) оснащується поворотними коліщатками. Для фіксації стелажа два колеса оснащені стопорним механізмом. Тип коліс та матеріал їхнього виробництва може відрізнятися залежно від місця експлуатації обладнання.

Професійний стелаж (шпилька) для підносів застосовується для наступних завдань:

  • для транспортування та роздачі готових страв на стіл;
  • для зберігання лотків, деко та підносів у великій кількості (залежить від кількості рівнів, висоти та формату обладнання);
  • для заморожування напівфабрикатів та їх зберігання у морозильній камері;
  • для транспортування різних хлібобулочних та кондитерських виробів

Таке обладнання часто використовується у морозильних камерах на виробництві. Це дуже зручно, адже продукти не потрібно перекладати з підносів до іншої тари. Достатньо просто наповнити стелаж і перевезти його в камеру.

Промисловий стелаж (шпилька) для підносів і деко виробляється з міцної нержавіючої сталі, через що зберігає привабливість і функціональність протягом довгих років. Таке обладнання не піддається корозії або іржавінню, за ним легко доглядати навіть без застосування спеціальних засобів. Обладнання відрізняється практичністю та функціональністю, може мати одну або кілька секцій.

Особливості вибору стелажів із нержавіючої сталі

Професійні стелажі з нержавіючої сталі відрізняються габаритами (висотою, довжиною та шириною), кількістю полиць та іншими конструктивними особливостями. При виборі обладнання необхідно брати до уваги спеціалізацію підприємства та потреби конкретної кухні. Ключовою перевагою стелажів є безперешкодний доступ до вмісту полиць. Щоб вибрати оптимальну модель стелажа, потрібно враховувати особливості кухні. Якщо у Вас виникнуть труднощі – просто зверніться до наших менеджерів і вони допоможуть Вам у підборі.

Оскільки на кухні завжди спостерігається підвищений рівень вологості, обладнання має бути вологостійким. Виробники пропонують досить міцні конструкції, які здатні витримувати значні навантаження. Найкраще вибирати моделі з нержавіючої сталі, оскільки вони не іржавіють і не вступають у реакцію з харчовими продуктами. Для догляду за стелажами використовуються м'які засоби, що чистять та дезінфікують.

Оскільки різноманітність стелажів досить велике, перед покупкою важливо визначити, що саме Ви плануєте зберігати на цьому устаткуванні:

  • Для важкого інвентарю підійде цільнозварна конструкція, здатна витримати 150 – 250 кг. Залежно від призначення можна вибрати модифікації з ґратчастими або суцільними полицями.
  • Для посуду та дрібного кухонного приладдя оптимальними будуть конструкції з невеликою глибиною. Так персонал кухні зможе будь-якої миті швидко знайти необхідний предмет.
  • Для транспортування страв, посуду або продуктів у зал, на склад або в холодильне приміщення необхідно використовувати стелажі з коліщатками.
  • Для зберігання продуктів харчування підійдуть моделі з перфорованими полицями. Це забезпечить якісну вентиляцію та знизить до мінімуму ризик виникнення конденсату та плісняви.
  • Для розміщення сковорідок, сотейників та деко доцільно вибирати моделі з ґратчастими полицями.

Ви зможете вибрати найбільш гідний варіант з урахуванням усіх потреб та особливостей підприємства. Важливо пам'ятати, що компанія «ТоргОборуд» може запропонувати не тільки заводське обладнання стандартних габаритів, а й унікальні моделі, зроблені на замовлення. Іноді традиційні варіанти не підходять, наприклад, по ширині або конструкції. Ми можемо виготовити для Вас будь-який стелаж з будь-якими технічними параметрами.

Підтоварник, вішало для напівтуш, підставка під пароконвектомат

Підтоварник з нержавіючої сталі

ПідтоварникПідтоварник є спеціальним обладнанням, розробленим для підняття та тимчасового зберігання різних предметів над підлогою відповідно до вимог HACCP. Цей пристрій може успішно використовуватися у закладах громадського харчування, продуктових складах та точках реалізації харчових продуктів, для тимчасового розміщення кухонного інвентарю, посуду та продукції.

Основні характеристики підтоварників для громадського харчування включають регульовані опори, які дозволяють компенсувати нерівності підлоги, забезпечуючи стабільність і безпеку у використанні. Важливо відзначити, що всі компоненти та елементи конструкції виготовлені з нержавіючої сталі, що робить її гігієнічною, міцною та стійкою до корозії. Це важливо з погляду дотримання стандартів безпеки та гігієнічності на підприємствах харчової індустрії.

Професійний підтоварник металевий підійде для зберігання та складування:

  • мішків з борошном та цукром;
  • мішків з картоплею, цибулею, морквою, буряком та іншими овочами;
  • ящиків із різними продуктами;
  • великих каструль, сковорідок та відер.

Розглядаючи підтоварники для складу, кухні чи торгового залу, враховуйте особливості приміщень. Устаткування може мати різну ширину та довжину. В інтернет-магазині «ТоргОборуд» Ви зможете підібрати кухонний підтоварник, який підійде саме для Ваших потреб. Наші менеджери допоможуть Вам визначитись із вибором. А якщо оптимального розміру не знайдеться у нашому каталозі, ми запропонуємо спеціально для Вас виготовити конструкцію унікальних розмірів. Ціна підтоварника залежатиме від габаритів та матеріалу виробництва.

Вішало для напівтуш

Вішало для напівтушВішало для напівтуш призначене для транспортування, зберігання та зручного оброблення напівтуш м'яса. Устаткування найбільш широко застосовується у виробничих м'ясних цехах та підприємствах м'ясної промисловості. Таке обладнання може бути як стаціонарним, і мобільним. В конструкцію входить сталевий піддон для стікання рідини та міцні гаки з нержавіючої сталі.

Виготовлення з харчової нержавіючої сталі забезпечує гігієнічність та міцність вішала, що є важливим аспектом при обробці м'яса. Це обладнання дозволяє зручно та безпечно переміщати напівтуші м'яса, а також забезпечує їх зберігання в оптимальних умовах. Крім того, вішало полегшує процес обробки м'яса, що підвищує ефективність роботи на м'ясопереробних підприємствах.

Квадратні та трикутні вішала для м'ясних туш та напівтуш дійсно є популярними. Квадратні моделі зазвичай використовують для зберігання м'яса, оскільки вони забезпечують компактніше розміщення і дозволяють вмістити більшу кількість різних сортів м'яса на обмеженій площі.

З іншого боку, трикутні вішала для напівтуш ідеально підходять для транспортування та використання як вітрина, особливо на ринках. Їх форма забезпечує стійкість та привабливий зовнішній вигляд, що робить їх відмінним вибором для презентації м'ясних продуктів перед покупцями.

Вибір між квадратними та трикутними вішалами залежить від конкретних потреб та переваг підприємства, яке займається обробкою та продажем м'яса.

Промислові вішала мають наступні переваги:

  • забезпечують необхідні умови для демонстрації продукції;
  • створюють сприятливі умови для перевірки та оцінки якості м'яса;
  • спрощують процес обробки на половинки та чверті.

При виборі вішала для туш високої якості важливо враховувати такі фактори, як: габарити, матеріал, граничне навантаження та спосіб кріплення напівтуш.

Підставка під пароконвектомат

Підставка під пароконвектомат дозволяє розмістити пароконвектомат на потрібній робочій висоті, що полегшує доступ до керування та обслуговування обладнання. Це гарантує комфортну роботу кухонного персоналу. У конструкцію цього обладнання входять напрямні для гастроємностей, що сприяє ефективному використанню простору під конвектоматом. Ви можете розміщувати гастрономічні ємності, інгредієнти або прилади, організовуючи при цьому робочий процес та заощаджуючи місце на кухні.

Підставка під пароконвектоматПідставки під конвектомат виготовляються із високоякісної нержавіючої сталі, яка забезпечує міцність та довговічність обладнання. Це дуже важливо, оскільки кухонне обладнання піддається інтенсивним навантаженням та частій експлуатації.

Додаткові аксесуари та пристрої, що пропонуються виробниками техніки для кухні, дійсно можуть зробити експлуатацію пароконвектомату більш зручною та ефективною. Важливо вибирати аксесуари, які відповідають конкретній моделі пристрою та спроектовані з урахуванням його особливостей.

Використання таких аксесуарів може підвищити ефективність роботи на кухні, покращити організацію робочого простору та продовжити термін служби пароконвектомату, що є важливим для успішного функціонування підприємств громадського харчування.

При виборі підставки потрібно брати до уваги її висоту. Важливо, щоб кухар зміг безпроблемно витягувати деко зі стравами без ризику перекидання їх на себе. Пристрій має розташовуватись на висоті, яку рекомендує виробник. На цей критерій і варто орієнтуватися при виборі підставки.

Дуже важливо враховувати габарити підставки для пароконвектомату та наявність додаткових полиць та напрямних, оскільки це безпосередньо впливає на функціональність та ефективність кухонного обладнання. Розміри підставки повинні бути підібрані так, щоб вона ідеально вписувалася в робочий простір кухні та забезпечувала зручний доступ до конвектомату. Наявність додаткових полиць дозволяє оптимізувати розподіл гастроємностей або деко, що особливо важливо при одночасному приготуванні різних страв. Переконайтеся, що розміри полиць відповідають стандарту GN1/1 для забезпечення сумісності з листами.

Чому клієнти обирають «ТоргОборуд»

Компанія «ТоргОборуд» спеціалізується на підборі, виготовленні та реалізації професійного обладнання для підприємств сегмента HoReCa. Можемо запропонувати кухонне, ресторанне та барне обладнання за доступною вартістю. Наша команда здатна задовольнити будь-які побажання та потреби своїх замовників.

У нашому каталозі зібрані надійні та довговічні конструкції, виготовлені з нержавіючої сталі. У нас Ви зможете купити підставку під пароконвектомат, підтоварник, полицю для сушіння посуду, кондитерську шпильку та багато іншого.

До спектра наших послуг входить:

  • розробка проектів об'єктів громадського харчування будь-яких категорій;
  • підбір та виготовлення промислового обладнання;
  • доставка обладнання на об'єкт, його встановлення та тестування;
  • пусконалагоджувальні заходи та проведення інструктажу щодо експлуатації пристроїв;
  • гарантійна та післягарантійна підтримка клієнтів.

Монтаж нейтрального обладнання провадиться виключно досвідченими професіоналами. Після встановлення Ви отримаєте цілісну лінію без дефектів та зазорів. Співробітники кухні Вашого закладу обов'язково оцінять високу якість та функціональність обладнання.

«ТоргОборуд» цінує лояльність клієнтів, тому пропонує найкращі умови купівлі обладнання. У нас Ви зможете придбати високоякісні пристрої, виготовлені з найкращих матеріалів. Для Вашої зручності організовуємо оперативну доставку до будь-якого міста України.

Популярні запитання:

✅ Які є стандартні розміри стелажів з нержавіючої сталі?
Ми виготовляємо стелажі за індивідуальними розмірами замовника.

✅ З якого матеріалу виготовляються стелажі для професійної кухні? 
Стелажі виготовляються з нержавіючої сталі марки AISI 304,201, 430.

✅ На скільки рівнів є полиці з нержавіючої сталі? 
Полиці з нержавіючої сталі є :
•    одно-, дво-, трьорівневі ,
•    з дверцятами та без дверцят,
•    з відкритою чи закритою задньою стінкою 

 

У нас Ви можете купити Стелажі, полки, сушки з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Стелажі, полки, сушки у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.