Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Тип
Показати: 157
Ми в соцмережах

Bormioli Rocco

Фільтри
Знайдено: 157
Свіжі відгуки

Професійний скляний посуд Bormioli Rocco

Вишукана і красива сервіровка столу в ресторані, кафе, барі неможлива без використання професійного посуду зі скла. Велику популярність, на сьогодні, завоював бренд Bormioli Rocco. За рахунок високої якості і практичності, незвичайного дизайну та постійного оновлення торгової лінії, вироби увійшли в сферу користування як європейських рестораторів, так і звичайних користувачів.
 
У виробництві продукції, Борміолі Рокко використовують запатентований матеріал - Star Glass. Дане скло характеризується яскравістю і нейтральністю, крізь нього ідеально видно справжній колір напою. Це можливо завдяки властивостям матеріалу з кутом заломлення світлових променів еквівалентним кришталю. Окремо слід відзначити технологію «тягнутої ніжки» в процесі виготовлення келихів. Ніжка і ємність виробляються без зварювання, з єдиної форми. Витягування ніжки, традиційно, відбувається в сталевій формі, на відкритому повітрі без контакту з іншими матеріалами.
 
Контроль якості і застосування ексклюзивних технологій, здійснюється фахівцями компанії на всіх етапах, починаючи прийомом сировини і, закінчуючи виготовленням готового продукту. Такий підхід дозволяє досягти відмінної якості і виняткової естетичності виробів.

Скляний набір Bormioli Rocco

Посуд Борміолі Рокко зі скла дуже міцний, зносостійкий і в той же час простий в експлуатації. Від звичайних скляних виробів відрізняється винятковою прозорістю, пружністю, стійкістю до подряпин, гладкістю і чистотою матеріалу. Скло Bormioli Rocco призначене для щоденного використання. З часом не затирається, на стінках келихів не залишаються плями від вина. Мити прилади можна і в посудомийці, і вручну із застосуванням миючих засобів.
 
Виробнича лінія включає:
  • плоскі і глибокі тарілки bormioli rocco
  • блюда, креманки, салатники
  • склянки, келихи для різних напоїв
  • чарки, стопки
  • банки, пляшки, графини, глечики
  • кружки, чашки та ін.
Купити посуд Bormioli Rocco можна в інтернет-магазині Торгоборуд по самій вигідній ціні. На сайті представлений великий асортимент продукції. В каталозі Ви знайдете все необхідне для сервірування столу в своєму закладі. Компанія здійснює доставку в усі населені пункти країни.
 

 

У нас Ви можете купити Bormioli Rocco з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Bormioli Rocco у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.