Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсилкам спаму.

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Шоколадний фонтан Bartscher CHOCO KING | torgoborud.com.ua

Шоколадний фонтан Bartscher CHOCO KING

Характеристики:

  • Виробник: BARTSCHER (Німеччина)
  • Об'єм шоколаду, кг: 3,5
  • Кількість ярусів, шт: 4
  • Артикул: 
    900003
Залишити відгук Порівняти Задати питання
Купити в кредит
Шоколадний фонтан Bartscher CHOCO KING
Шоколадний фонтан Bartscher CHOCO KING

812 EUR

Ми приймаємо :

Опис товару

Шоколадний фонтан Bartscher CHOCO KING (Барчер Чоко Кінг) - обладнання для ефектної подачі гарячого шоколаду на церемоніях і урочистих заходах в кафе, ресторанах. Часто шоколад подають разом зі свіжими фруктами.

Основні характеристики шоколадного фонтану Барчер CHOCO KING:

  • робоча температура від 35 до 60 °С;
  • сенсорне управління;
  • роздільні регулятори мотора і температури;
  • чаша знімна;
  • повністю з нержавіючої сталі;
  • разове можливе завантаження шоколаду 3,5 кг.

Можливо, Вас зацікавлять наступні товари:

Шоколадний фонтан-фондю GGM GASTRO SLBK5
    • Об'єм шоколаду, кг: 4
    • Кількість ярусів, шт: 5

390 EUR

Шоколадний фонтан GGM GASTRO SLBK6
    • Об'єм шоколаду, кг: 6
    • Кількість ярусів, шт: 6

501 EUR

Шоколадний фонтан GGM Gastro SLBK4
    • Об'єм шоколаду, кг: 3
    • Кількість ярусів, шт: 4

341 EUR

Фонтан шоколадний GGM GASTRO SLBK7
    • Об'єм шоколаду, кг: 8
    • Кількість ярусів, шт: 7

697 EUR

Шоколадний фонтан Bartscher CHOCO KING
    • Об'єм шоколаду, кг: 3,5
    • Кількість ярусів, шт: 4

812 EUR

Шоколадний фонтан Hendi 274 101
    • Об'єм шоколаду, кг: 0,7
    • Кількість ярусів, шт: 4

73 EUR

Залиште свій коментар