Каталог обладнання
Виробники продукції
Ми в соцмережах

FoREST

Професійний посуд FoREST - те що треба для якісного обслуговування відвідувачів

Всі ми розуміємо значення посуду в ресторані, кафе, готелі, барі. Це незамінний елемент будь-якої професійної кухні, сервірування столів в залах споживання їжі. Якісний і ексклюзивний посуд підкреслює статусність, виділяє заклад серед інших, залишає приємні враження у клієнтів. Приділіть цьому питанню належну увагу, підібравши необхідний асортимент продукції, який підійде по дизайну і загальній стилістиці. Красива і правильно підібрана посуда FoREST буде схиляти до більш приємного і комфортного проведення часу, підвищувати апетит, створювати гарний настрій.
 
Перед тим, як вибрати посуд для ресторану, кафе, їдальні визначіть кольорову гаму, форму і кількість. Стилістику тарілок, келихів, вилок слід визначити ще перед відкриттям підприємства, а краще на етапі ремонту. Дизайн професійного посуду повинен відповідати концепції, завданням і цілям ресторану. Що стосується кількості, то краще купувати кухонні прилади з запасом. Багато власників закуповують посуд на конкретне число посадочних місць в закладі. Вони не враховують той факт, що прилади можуть битися або її можуть вкрасти. В такому випадку, замінити тарілки, ложки буде нічим. Тому слід заздалегідь подбати про це.

Залежно від цільового призначення на сайті ТоргОборуд представлені наступні позиції професійного посуду FoREST:

  1. Інвентар для залу (підноси; кошики; вази, попільнички, піали, свічники, підставки з фарфору)
  2. Столові прибори (вилки, ложки, ножі)
  3. Гастроємності + кришки до них
  4. Фарфоровий посуд (блюдця, тарілки, чашки, молочники, цукорниці, салатниці, соусниці, чайники)
  5. Наплитні кухонні прилади (каструлі, сковороди, соусники, сотейники)
  6. Додатковий інвентар на кухню (кухарські вилки, товкачі, контейнери для зберігання з кришками і без, ложки розливні і гарнірні, лопатки, миски з нержавійки, ножі для піци, шумівки, пляшки для соусів)
  7. Посуд для банкетів (диспенсери, кошики, чафіндіші, нагрівальні елементи)
  8. Барний інвентар (пляшки, гейзери, підноси, ріммери, щипці, ящики для бармена)
Пам'ятайте, що хороший ресторан не економить на посуді. Якщо ж, у Вас все-таки обмежений бюджет, завжди можна вийти з ситуації. Головне - не поспішайте. Краще ретельно вибрати необхідні позиції кухонних приладів, відповідного стильового напрямку і в потрібній кількості. В такому випадку Ви зможете купити повний комплект професійного посуду FoREST для ресторану, фаст-фуду, кафе або просто поповнити запас необхідного кухонного інвентарю.

У нас Ви можете купити FoREST з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни на FoREST у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник, Севастополь.

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.