Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Тип
Показати: 180
Ми в соцмережах

Роздатковий інвентар

Фільтри
Знайдено: 180

Роздатковий інвентар - необхідні прилади на будь-якій професійній кухні

Для ефективної щоденної роботи кухарів необхідно використовувати спеціальний кухонний інвентар. Професійне начиння набагато спрощує роботу персоналу, обслуговування відбувається швидше. Невід'ємним елементом є роздатковий інвентар. Прилади можна використовувати як в процесі приготування і обробки продуктів, так і при подачі готових харчових виробів.
 
В інтернет-магазині "Торгоборуд" Ви можете купити весь необхідний асортимент продукції на кухню ресторану, кафе, бару, готелю. На сайті представлений інвентар для роздачі їжі різного призначення:
  • - великі кухарські ложки;
  • - черпаки, шумовки;
  • - лопатки цільні і перфоровані;
  • - ложки для соусів, пармезану, гарнірів, видачі морозива;
  • - вилки кухарські, картоплем'ялки;
  • - сервіровочні, універсальні і кондитерські щипці для спагетті, салату, равликів, цукру, хліба, льоду.
Кухонне начиння відрізняється зносостійкістю і міцністю матеріалів з яких зроблене. Прилади стійкі до корозії, не містять шкідливих домішок. У виробництві використані тільки високоякісні матеріали, які відповідають держнормам: робоча частина з харчової нержавійки, металу або термопластику; ручка з полікарбонату. За рахунок надійності матеріалів вироби служать довше, не змінюються з часом.
 
На нашому сайті представлений великий вибір роздаткового інвентарю. Кухонні прилади відрізняються розміром, об'ємом, довжиною ручки. Перед покупкою конкретного виробу визначіться з яким обладнанням його використовуватимуть. Кухарські вилки, ложки, ополоники з довгою ручкою можна застосовувати з будь-яким кухонним обладнанням та посудом.
 
Торгоборуд поставляє продукцію від відомих європейських брендів. Кухонні прилади дуже довговічні, зручні у використанні, призначені для щоденної інтенсивної експлуатації. У каталозі "Професійний посуд" Ви також можете придбати наплитний посуд, допоміжний інвентар, спецодяг для персоналу і багато іншого.
 

 

У нас Ви можете купити Роздатковий інвентар з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Роздатковий інвентар у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.