Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок
9 + 6 =
More information?

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Поверхні для смаження | torgoborud.com.ua

Facets title

Підбір за параметрами

Ціна (грн.):

ціна від 3,218 до 47,200

DB products

Сторінки

Сторінки

Цільове призначення жарових поверхонь

Поверхні для смаження дозволяють швидко готувати, смажити овочеві, рибні та м'ясні страви. Приготування їжі може супроводжуватися використанням жиру або ні. Для запобігання розбризкуванню масла пристрій по периметру оснащено бортиками, а також жиросбірником. У багатьох моделях є вбудований механічний терморегулятор для встановлення оптимальної температури готування.
 
Поверхня для смаження настільна, на сьогодні, дуже затребувана в роботі кафе, піцерій, ресторанів, закладів фаст-фуду. За останній час обладнання стало гідною альтернативою багатьом іншим кухонним пристроїв по тепловій обробці продуктів, таким як контактні грилі, електричні сковороди настільні, плити промислові.

Типи професійних поверхонь для смаження

На ринку представлені різні види поверхонь для смаження, які відрізняються своїми розмірами, матеріалами виготовлення, потужністю і т.д.
 
Робоча поверхня може бути гладкою, рифленою, комбінованої (гладка + рифлена частини):
  1. Рифлене покриття зазвичай використовують для обсмажування шматків м'яса, стейків. Завдяки цьому їжа набуває рельєфний, соковитий зовнішній вигляд.
  2. Гладка поверхня для смаження необхідна для приготування легкого м'яса, морепродуктів, курки. Жарку продуктів можна здійснювати без використання посуду, безпосередньо на робочій поверхні. Гладкість покриття забезпечує рівномірність готування продуктів без пригорання.
  3. Поверхня рифлена / гладка дозволяє одночасно готувати на двох робочих зонах. Це значно прискорює процес подачі страв. Нагрівальні поверхні можуть бути з незалежним регулюванням.
За типом харчування жарові поверхні бувають газові та електричні. Газові поверхні для смаження швидко розігріваються за рахунок пальників, розташованих під поверхнею. Розігрів поверхонь для смаження електричних проводиться за допомогою ТЕНів, щільно прилягаючих до робочої зони. Нагрівання відбувається повільніше. Обидва види мають свої плюси і недоліки. Тому перед тим як вибрати конкретну модель, слід визначитися який результат Ви хочете отримати.
 
Верхня панель пристрою може виготовлятись з чавуну або із нержавіючої сталі. Чавунна поверхня підтримує однорідну температуру і рівномірно розподіляє тепло. Робоча панель з нержавіючої сталі розігрівається швидше, продукти не пригоряють.
 
Завдяки компактності, Ви можете встановити обладнання на будь-якому робочому місці, переносити його, монтувати. Чистка жарової поверхні не вимагає особливих зусиль. Багато моделей дозволяють знімати верхню частину для простоти миття.
 
На нашому сайті Ви можете купити поверхню для смаження вироблену в Туреччині, Італії, Німеччині, Польщі, Франції, Китаї, Україні за найвигіднішими цінами.
 
У нас Ви можете купити Поверхні для смаження з доставкою в Чернігів, Коблево, Кирилівка, Коктебель, Кропивницький, Черкаси, Дніпро, Херсон, Суми, Ужгород, Буковель, Рівне, Затока, Миргород, Вінниця, Ворохта, Донецьк, Трускавець, Запоріжжя, Мукачево, Харків, Кам'янець-Подільський, Київ, Поляна, тільки у нас найкращі ціни на Поверхні для смаження у таких містах, як Лазурне, Миколаїв, Мелекіно, Тернопіль, Яремче, Скадовськ, Одеса, Львів, Хмільник, Івано-Франківськ, Чернівці, АР Крим, Полтава, Славське, Луганськ, Моршин, Драгобрат, Луцьк, Сімферополь, Севастополь, Бердянськ, Хмельницький, Житомир.

Поверхні для смаження - виробники: