Торговельне обладнання для продуктового магазину

Каталог обладнання
Телефонуйте
Пн-Чт: 9.00-18.00
Пт: 9.00-17.00

Замовити дзвінок

Ми в соцмережах

Замовте безкоштовний* проєкт та розрахунок вартості обладнання

Чому ми?

МИ ПРОФЕСІОНАЛИ

МИ ПРОФЕСІОНАЛИ

20 років допомагаємо створювати успішні бізнеси.
ВСЕ В ОДНОМУ МІСЦІ

ВСЕ В ОДНОМУ МІСЦІ

Повний комплекс: ми - проектуємо, доставляємо, монтуємо
ЕКОНОМНІ РІШЕННЯ

ЕКОНОМНІ РІШЕННЯ

Прямі поставки з найкращих заводів світу. Енергоефективне обладнання.

Продуктові магазини завжди є актуальними незалежно від економічної ситуації в країні. Відкриття бізнесу, пов'язаного з продажем продовольчих товарів, не назвати складним, проте для його реалізації потрібні не лише знання, а й капіталовкладення. Необхідно вибрати якісне торгове обладнання для продуктового магазину та підготувати план його розміщення, розробити оптимальний дизайн та скласти схему комунікацій. Всіма цими завданнями протягом багатьох років займається компанія ТоргОборуд – експерт з питань проектування торгових площ. Читати далі

Перелік обладнання для продуктового магазину 300м2

214 шт.
3 174 452 грн.
Всього: 3 174 452 грн.

Відкриття продуктового магазину

Торговельне обладнання для продуктового магазинуЗдавалося б, відкрити магазин продуктів може будь-яка людина, яка має на це фінанси. Насправді ж алгоритм виглядає так:

  1. Складання бізнес-плану, із зазначенням цільової аудиторії, бюджету, планування точки реалізації, типу та кількості товарів, рівня конкуренції тощо.
  2. Підбір приміщення, яке стане зручним для перебування там покупців та відповідатиме всім вимогам закладу. Важливо також враховувати загальну площу, наявність паркування, зручність розташування та ін.
  3. Оформлення дозвільних документів, зокрема ліцензій на продаж продовольчих товарів.
  4. Пошук надійних постачальників, які зможуть доставляти товари у зазначені терміни у потрібній кількості.
  5. Підбір обладнання для магазину продуктів, а саме: вітрин, холодильних шаф, прилавків, касових боксів, холодильних гірок, терезів і т.д.
  6. Розробка дизайну для продуктового магазину, який був би приємним потенційним покупцям.
  7. Пошук та працевлаштування співробітників, які обслуговуватимуть клієнтів на касі, допомагатимуть у виборі товарів, займатимуться прибиранням та викладенням.
  8. Запуск реклами через соціальні мережі, оголошення, листівки тощо.

Одним із найважливіших моментів є підбір приміщення. Воно має розташовуватись у прохідному місці зі зручним під'їздом для транспортних засобів. Важливо, щоб воно мало службові та аварійні входи та виходи, автомобільну стоянку та доглянуту територію. Також необхідно звернути увагу на справність електромережі та інших комунікацій.

Плануванням інтер'єру магазина продуктів повинен займатися компетентний фахівець. Оскільки, оформлюючи продуктовий магазин, дизайн важливо створити досить простим, але функціональним. Якщо відвідувачам комфортно в магазині, вони легко знаходять потрібний товар і можуть легко оцінити його зовнішні якості, вони обов'язково повертатимуться. Як правило, торгове обладнання для продуктових магазинів повинно мати стримані риси, таким чином не відволікаючи увагу від товарів і вигідно презентуючи їх зовнішній вигляд.

Освітлювальні прилади краще приховати, щоб вони не заважали покупцям. Світло має бути спрямоване на товари – так вони стануть ще привабливішими. Відмінним рішенням буде встановлення невеликого відділу кулінарії або кавового куточка, який приваблюватиме відвідувачів своїм виглядом та ароматом.

Співробітники ТоргОборуд спеціалізуються на проектуванні дизайну магазинів продуктів відповідно до всіх чинних стандартів. Враховуємо такі фактори, як правила товарного сусідства та маркетингу, асортимент торгової точки та норми ергономіки. Допоможемо підібрати обладнання для продуктового магазину самообслуговування, супермаркету або міні-маркету. На руках у замовника залишиться технічна документація із зазначенням даних про планування об'єкта, електромережі, водопостачання, вентиляційної та каналізаційної систем.

Вибираючи обладнання для продуктового магазину, в першу чергу варто звернути увагу на холодильне обладнання та меблі. Саме це обладнання займе найбільше місця в торговому залі та коштуватиме дорожче за інші пристрої. Важливими критеріями, які необхідно враховувати при підборі меблів та холодильного обладнання, є:

  • торгівельна площа;
  • спеціалізація торгової точки;
  • тип продажу товарів (самообслуговування чи з прилавка).

Грамотно підібране обладнання для продовольчих магазинів дозволить:

  • дотримуватися правил товарного сусідства;
  • правильно розподілити потік покупців;
  • витримати оптимальну ширину проходів між вітринами, а також оптимальне співвідношення ширини проходів та висоти обладнання для комфорту покупців;
  • уникнути мертвих та тупикових зон;
  • створити окремі зони для різних груп товарів;
  • встановити відповідні вітрини для магазину продуктів, ґрунтуючись на типі товарів.

Компанія ТоргОборуд має багаторічний практичний досвід проектування торгових точок по всій території України. Наші дизайнери розроблять ідеальний дизайн маленького продуктового магазину або супермаркету, створять привабливе місце для відвідувачів. Менеджери компанії допоможуть вибрати функціональне обладнання, здатне створити комфорт та раціонально використати площу приміщення.

Організація продуктового магазину з нуля

В асортименті ТоргОборуд представлена величезна кількість сучасного обладнання для супермаркетів, мінімаркетів і класичних магазинів «біля дому». Реалізуємо пристрої світових виробників, серед яких: Apach, Brillis, Brema, ТехноХолод, Модерн Експо, Юка, Рос, Tefcold, Robot Coupe, Cold, Агроресурс, Es System K, Ubc, Sirman, Hurakan, Celme та інші. Протягом усього періоду своєї трудової діяльності ми підготували безліч дизайн-проектів для магазинів, що реалізують продовольчі товари, будматеріали, дитячі іграшки, автозапчастини та багато іншого. Цей досвід дозволяє нам створювати ідеальний дизайн для невеликого продуктового магазину, бутика чи супермаркету.

В інтернет-магазині Ви зможете купити торгове обладнання для магазину продуктів за вигідною вартістю. Працюємо під ключ, тобто Вам не потрібно постійно знаходитись на об'єкті або контролювати процес. Все, що від Вас потрібно – дати доступ до приміщення та надати інформацію щодо спеціалізації свого підприємства, список основних товарів та затверджений стиль компанії (якщо він є).

Вибір обладнання для магазину продуктів

Устаткування для магазину продуктівЗараз купити обладнання для магазину продуктів зовсім нескладно, адже сотні постачальників пропонують широкий асортимент вітрин, стелажів та інших предметів. Однак важливо підібрати правильне обладнання, яке презентувало б товар із найкращого боку. Покупці, потрапляючи до магазину, повинні відчувати комфортно та легко знаходити потрібні товари. Найчастіше замовники віддають перевагу класичним торговим вітринам та прилавкам для продуктових магазинів, але часом варто відмовитися від стандартів. Якщо Ваш магазин реалізує ексклюзивні елітні товари, можна замовити індивідуальний проект оснащення.

Вкрай важливо, щоб торгове обладнання для супермаркетів, мінімаркетів та інших точок реалізації харчових продуктів було виготовлено з якісних та зносостійких матеріалів. Міцність та стійкість вітрин відповідають за термін їхньої служби, а покриття матеріалів – за зовнішній вигляд.

Розробляючи дизайн магазину продуктів, особливу увагу приділіть освітленню. Важливо розуміти, що освітлення не тільки створює комфорт для відвідувачів, а й стимулює їх більше купувати. Правильно спрямований промінь світла робить товари привабливішими, у покупців зростає інтерес.

Важливість правильного підбору обладнання для продуктових магазинів

Стиль торгової точки має бути унікальним та стриманим. Дизайн-проект передбачає раціональний розподіл площі з урахуванням асортименту, що реалізується. Це дуже актуально для приміщень, що орендуються. Мережеві маркети оснащуються в єдиному брендовому стилі, що робить їх впізнаваними.

Торговельне обладнання для магазинів продуктів різних форматів має значні відмінності. Наприклад, якщо порівняти оснащення аптек, супермаркетів та магазинчиків «біля дома», різницю помітити нескладно. Саме тому дуже важливо, щоб проектуванням торгового об'єкта займалися фахівці. Вони здатні розробити оптимальний проект з урахуванням площі, спеціалізації та персональних побажань замовника. Професіонали ТоргОборуд підберуть ідеальні прилавки та касове обладнання для продуктового магазину в будь-якому ціновому діапазоні.

Роль та функції обладнання для продуктових магазинів

Професійне обладнання для магазинів має грамотно продуману конструкцію і виконує безліч важливих функцій.

Холодильні вітрини: гастрономічні, кондитерські, для м'яса, риби та ін.

Холодильні вітрини для магазину продуктівХолодильні вітрини застосовуються абсолютно у всіх форматах продовольчих магазинів, оскільки їх функція полягає у зберіганні та демонстрації різних товарів у потрібному мікрокліматі. Вітрини зі скляними фасадами вигідно демонструють товари, роблячи їх привабливішими. Залежно від підтримуваного температурного режиму, пристрої діляться на три категорії:

  • середньотемпературні – для зберігання риби, сиру, молочних продуктів, ковбасних виробів та кондитерських товарів при температурі від -2°С до +8°С. Це найпопулярніші моделі, які підходять практично для всіх груп товарів.
  • низькотемпературні – для зберігання та демонстрації свіжоморожених продуктів, у тому числі напівфабрикатів за температури від -22°С до 0°С. При глибокій заморозці температурний режим зазвичай встановлюють до -18°С.
  • універсальні – для зберігання свіжого м'яса та риби, а також будь-яких кисломолочних товарів у діапазоні від -5°С до +5°С.

Холодильні регали

Холодильні регали для супермаркетівХолодильні регали є важливим та обов'язковим холодильним обладнанням для супермаркетів. Вони встановлюються біля стіни або по центру приміщення та являють собою відкриті стелажі для викладання різних товарів та їх зберігання в температурному режимі. Залежно від групи продукції, регали бувають наступних видів:

  • м'ясні (від +1°С до +7°С) – для м'ясних та рибних продуктів, морепродуктів та напівфабрикатів;
  • молочні (від +1°С до +7°С) – для гастрономії та молочних продуктів;
  • фруктові (від 4°С до 10°С) – для овочів, фруктів та кондитерських виробів.

Шафи холодильні/морозильні

Холодильні шафи для магазину продуктівХолодильні шафи відносять до промислового обладнання, головною відмінністю якого є гарна місткість та невеликі габарити. Призначення агрегатів полягає в охолодженні та зберіганні продовольчих товарів у мікрокліматі від -2°С до +10°С. Шафи оптимальні для демонстрації напоїв, ковбас та молочних продуктів.

Морозильні шафи здатні підтримувати температуру всередині камери від -12°С до -23°С, тому їх використовують для заморожування різних товарів, у тому числі напівфабрикатів. Місткість шафи досягає 1500 л, завдяки чому власники магазинів можуть робити товарні запаси для тривалого зберігання. Агрегати мають високу потужність та енергоефективність.

Ларі морозильні

Морозильний ларь для продуктового магазинуМорозильні ларі призначені для зберігання та демонстрації риби, м'яса, напівфабрикатів, заморожених овочів та фруктів. Пристрій є горизонтальною камерою, яка встановлюється безпосередньо в торговому залі. Завдяки прозорим дверцятам відкривається доступ до товарів. об’єм камери може досягати 700 л.

Ларі підтримують мікроклімат від -18°С до -25°С, тому ідеально підходять для зберігання попередньо заморожених продуктів. Встановлювати їх можна у приміщеннях із температурним режимом до +38°С, при цьому вони працюють стабільно та правильно. Існують спеціалізовані низькотемпературні скрині, що підтримують температуру до -45°C.

Окремою категорією є ларі для маркетів самообслуговування, призначені для демонстрації товарів, для яких передбачено режим від 0°C до +10°С.

Бонети морозильні

Морозильні та холодильні бонетиМорозильні та холодильні бонети оптимальні для короткочасного зберігання заздалегідь охолоджених та заморожених продуктів. Вони можуть бути використані в магазинах будь-яких форматів та будь-яких площ. Існує три типи пристроїв:

  • універсальні (від -5° С до +5° С) - для демонстрації товарів гастрономічної групи, а також свіжого м'яса та риби;
  • морозильні (від -18° С до -24° С) - для зберігання будь-яких заморожених продуктів (риби, м'яса, фруктів, напівфабрикатів, морозива);
  • комбіновані – мають дві камери із різними температурними режимами. У першій камері можна встановити температуру від -14°С до -23°С, у другій - від -5°С до +5°С. Це чудове рішення для міні магазинчиків, де недостатньо місця для розміщення кількох агрегатів.

Торгові стелажі

Торгові прилавки для продуктових магазинівСтелажі дозволяють правильно розмістити весь асортимент товарів та зробити їх доступними для покупців. Персонал у свою чергу може контролювати наявність окремих позицій та своєчасно поповнювати запаси.

Перш ніж купити торгове обладнання для продуктового магазину, необхідно визначитися з типом реалізованої продукції та форматом підприємства. Найпопулярнішими є пристінні, хлібні, овочеві, перфоровані стелажі, але для магазинів самообслуговування підійдуть двосторонні моделі.

 

Касові бокси

Касове обладнання для продуктового магазинуКасовий бокс може мати різну конструкцію та наповнення, але його мета буде незмінною – допомога касиру в процесі обслуговування відвідувачів. Правильно спроектований бокс дозволить прискорити процес розрахунку та упаковки товарів у купівельний кошик чи пакет. У магазині ТоргОборуд представлено унікальне обладнання для каси супермаркету, здатне доповнити дизайн будь-якого приміщення.

Касові бокси з вузьким накопичувачем оптимальні для невеликих магазинчиків. Для великих торгових точок доцільно купувати бокси із широким накопичувачем. Сучасне касове обладнання магазинів продуктів може мати металевий накопичувач у вигляді лотка, встановленого під ухилом, чи рівної поверхні. Перший варіант є зручнішим для покупців.

Бокси можуть додатково оснащуватися транспортерною стрічкою. Чим більший купівельний трафік, тим довшою має бути ця стрічка. Найчастіше бокси з транспортером використовують у супермаркетах площею від 200 м². Незалежно від довжини стрічки бокс витримає будь-які навантаження.

Бокси без транспортера встановлюють у магазинчики «біля дому» з невеликою площею та невеликим потоком клієнтів. Вони можуть не мати накопичувача з метою економії простору.

Касові бокси додатково можуть бути оснащені такими аксесуарами, як: педаль керування транспортером, захисна панель для сканера, полиці для грошей та документів.

Інше обладнання для продуктових магазинів та супермаркетів

Візки для супермаркетівНе менш важливим обладнанням для супермаркетів та невеликих магазинів є купівельні кошики та візки. Вони дозволять відвідувачам вибирати товари з комфортом, не тягаючи їх у руках. Маркетологи світу довели, що використання кошиків збільшує середній чек підприємства.

Протикрадіжні системи та оглядові дзеркала допомагають персоналу контролювати ситуацію в приміщенні та запобігати крадіжкам. Пропонуємо дзеркала безпеки та антикрадіжні ворота, які захистять майно від будь-яких протиправних дій.

Презентаційні кошики використовуються для демонстрації акційних чи сезонних продуктів. Вони встановлюються в місці, де їх просто неможливо не помітити. Кошики мають регулювальне дно, яке можна підіймати та опускати в залежності від кількості товарів.

Якщо Ви бажаєте створити унікальний дизайн магазину, рекомендуємо купити торгове обладнання з дерева. Оскільки найчастіше підприємці вибирають традиційні меблі з металу та скла, Ваш магазин точно запам'ятається кожному відвідувачу. Плюс до всього дерев'яні меблі виготовляються за індивідуальними розмірами, що дозволить розпорядитися кожним сантиметром площі грамотно.

Вирішивши відкрити продуктовий магазин, не забудьте про купівлю основного касового обладнання: POS-терміналу, сканера штрих-кодів, касового апарату, фіскального реєстратора, детектора валют, грошової скриньки тощо. Без даних приладів діяльність підприємства буде неможливою.

Пропонуємо купити обладнання для продуктового магазину, яке допоможе правильно організувати простір та зробить покупки приємними. Таким є: камери зберігання, гардеробні шафи та тримачі для пакетів.

Купити обладнання для продуктового магазину

Наша компанія пропонує тільки якісне обладнання для продуктових магазинів, ціна якого нижча ніж у конкурентів. Допоможемо підібрати оптимальний варіант з урахуванням найважливіших критеріїв та особистих уподобань замовника. До нашої відповідальності входять такі послуги:

  • грамотна консультація щодо усього асортименту;
  • допомога у підборі холодильного, торговельного та касового обладнання;
  • виробництво унікальних меблів із ДСП та металу за індивідуальними розрахунками;
  • допомога у розрахунках при монтажі меблів у приміщенні.

У нашому каталозі представлені найбільш затребувані стелажі та вітрини для продуктових магазинів та супермаркетів. Також Ви можете замовити обладнання, що Вас цікавить, за індивідуальними параметрами.

Замовити комплексне оснащення продуктового магазину в ТоргОборуд

Якщо Ви ще перебуваєте в роздумах, як відкрити продуктовий магазин, який приносив би прибуток з першого дня існування, - зверніться до співробітників ТоргОборуд. Ми спеціалізуємося на комплексному оснащенні точок продажу вже давно, тому завжди можемо допомогти. Даний тип послуг включає низку заходів щодо розробки концепції об'єкта, підбору та монтажу обладнання в заздалегідь обумовлені місця. Наша команда працює відповідно до таких принципів:

  • грамотне розміщення техніки та меблів згідно з правилами мерчандайзингу, для максимальної зручності відвідувачів;
  • реалізація якісного обладнання, виконаного із міцних та довговічних матеріалів;
  • раціональне використання наявної площі з урахуванням кількості обладнання та ширини проходів між ним;
  • якісний монтаж меблів і техніки та подальша перевірка їх працездатності;
  • оперативне виконання робіт «під ключ».

Допоможемо вибрати холодильне та торгове обладнання для магазину продуктів, купити яке Ви зможете за вигідною ціною. Довіртеся професіоналам та отримайте впевненість у правильному виконанні монтажу та пусконалагоджувальних робіт. Нам довіряють великі компанії, адже ми пропонуємо найкращі умови співпраці.

*При купівлі обладнання від 200 тис. грн

Популярні питання:

✅З чого почати відкриття продуктового магазину?

З розробки дизайн-проекту. За його допомогою ми можемо визначити організацію потоку клієнтів, розташування необхідних відділів та їх площу. Наш проект включає в себе: розстановку обладнання ,схему електрики (згідно з необхідними потужностями), підведення комунікацій відповідно до вимог експлуатації обладнання.

✅Які види продуктових магазинів за спеціалізацією існують?

  • Універсальні (широкий продуктовий асортимент),
  • Спеціалізовані (конкретного напрямку: м’ясо, риба, молочна продукція, овочі/фрукти, випічка і т д)
  • Магазини з безпосереднім виробництвом продукції на місці (напівфабрикати, пекарня, кондитерська і т д)

✅Які формати продуктового магазину бувають?

  • Самообслуговування (найчастіше використовується в універсальних магазинах)
  • Торгівля з-за прилавку (найбільш доречним є в спеціалізованих магазинах)
  • Змішаний (який поєднує самообслуговування та деякий асортимент за допомогою продавця)

Замовте безкоштовний* проєкт та розрахунок вартості обладнання

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.