Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Дизайн-проект | torgoborud.com.ua

Дизайн-проект

Дизайн і проектування

Відкриття ресторану, кафе, їдальні або магазину, супермаркету - це складний і кропіткий процес, який складається з декількох етапів. Одним з найважливіших є створення дизайн-проекту. Грамотне і оригінальне проектування інтер'єру приваблює відвідувачів, створює незабутню атмосферу, куди хочеться повернутися знову і знову. Правильно облаштовані санітарні зони і освітлення, розставлене обладнання та меблі - визначають комфорт і зручність перебування і, відповідно, популярність закладу.
 
Замовити дизайн-проект Ви можете у фахівців Торгоборуд по тел. 066-000-05-86. Компанія здійснює проектування різних підприємств торгівлі та закладів сфери HoReCa. Ми пропонуємо оформлення інтер'єру і план розміщення обладнання:
  • в супермаркеті, магазині, мінімаркеті;
  • в ресторані, кафе, барі, піцерії, їдальні, готелі, кафетерії, точках фаст-фуду і т.д .;
  • облаштування професійної кухні.
Професійні дизайнери надають попереднє і остаточне планування. Займаються розробкою проектів з нуля і їх реалізацією, а також реорганізацією приміщень за останніми тенденціями (ре-дизайн). Фахівці окремо підкажуть по конструктивним і архітектурним питанням, розставлять максимально ефективно обладнання і комунікації. Замовивши у нас проектування кафе, ресторанів, їдалень, магазинів, Ви будете спокійні за успіх і рентабельність підприємства.
 
План расстановки оборудования в магазине, супермаркете   Дизайн-проект для ресторана, кафе, бара   План проект расстановки оборудования на кухне ресторана, кафе, пиццерии

Розробка дизайн-проекту

Дизайн план складається з комплексних розробок. Створюється інтер'єр всіх приміщень, розробляється схема розміщення обладнання і меблів. Для початку роботи фахівці Торгоборуд виїжджають на об'єкт для уточнення такої інформації:

Разработка дизайн-проекта для заведений сферы хорека

  1. Замовник надає план об'єкту;
  2. Вказується вид та специфіка закладу / точки торгівлі;
  3. Проводяться обміри та обстеження приміщень;
  4. Уточнюються комунікаційні виходи.
Маючи цю інформацію фахівець, враховуючи побажання замовника і нормативні вимоги, створює креслення-схему із зазначенням точок підключення техніки до інженерних систем. У схемах також позначаються номінали величин і вимоги до комунікацій.
 
В результаті, створюється документ, що містить вихідні відомості при проектуванні інженерних систем - водопостачання, електромереж, вентиляції і каналізації. Разом з кресленням йде специфікація обладнання, в якій містяться дані про моделі і типи пристроїв, їх головні тех. характеристики.
 
Наступний етап передбачає опрацювання деталей інтер'єру на 3D-схемі, підбір меблів, аксесуарів та ін. Така візуалізація дозволяє легко оцінювати взаємне розташування всіх елементів.

Проектування дизайну для кафе, ресторану, столової, бару

Проектирование дизайна для кафе, ресторана, столовой, бара
Створення плану залежить, в першу чергу, від типу закладу громадського харчування. Наприклад, проектування кафе з розстановкою обладнання має в пріоритеті оперативне обслуговування великого потоку гостей. Такі заклади зазвичай невеликої площі, тому важливо компактно і зручно розмістити меблі, залишити достатньо простору для відвідувачів. Аналогічний підхід може використовуватися і до столових, піцерій.
 
План горячего цеха с расстановкой оборудования
При плануванні барів і ресторанів враховуються вже інші стандарти. Дизайнери 
ретельніше підходять до різних перегородок, планування залу, деталей інтер'єру, барной стійки. Можуть враховуватися пропоновані страви, специфіка закладу і гостей, наявність тераси або танцполу і т.д.
 
Окремо розробляється план гарячого цеху з розстановкою обладнання. Креслення професійної кухні проектується фахівцями Торгоборуд з дотриманням всіх інженерних норм і виходів для підключення кухонних пристроїв.

План розстановки обладнання в магазині і супермаркеті

План расстановки оборудования в магазине и супермаркете
Заходячи в торгову точку, покупець насамперед оцінює планування залу, логічний розподіл товару, комфортність пересування. Планування такого приміщення повинне відповідати певним правилам, естетичним і ергономічним особливостям. Грамотне розміщення вітрин і прилавків впливає на конкурентоспроможність, популярність і загальну прибутковість підприємства. Тому краще звернутися до професіоналів.
 
Фахівці Торгоборуд спроектують детальний план під Ваші запити і специфіку об'єкта. Запропонують оптимальне розташування холодильних вітрин і стелажів в магазині. Допоможуть найкращим чином організувати торгову площу, щоб отримувати максимальний фінансовий результат. Тут враховуються форма і масштаби залу, план розстановки обладнання і загальні технічні вимоги до нього, залежність купівельної поведінки від планування.

Расстановка стеллажей и витрин в больших супермаркетах и гипермаркетах

У великих супермаркетах і гіпермаркетах важливо забезпечити чітке зонування торгового залу. Продукція повинна бути розташована доступно, логічно, зрозуміло і привабливо для відвідувачів. Враховується товарне сусідство і взаємозамінність асортименту. Зазвичай на великих площах проект розміщення обладнання зображується у вигляді «решітки», тобто стелажі, каси і прилавки розставляють лінійно і розділяються проходами певної ширини.

Расстановка оборудования в магазинах, минимаркетах
На малих площах (в магазинах, мінімаркетах) зазвичай використовується прилавочна система торгівлі. Особливість такої розстановки передбачає, що обладнання розміщується ярусами по периметру залу. Перший ярус (пристінний) включає холодильні шафи і гірки, односторонні стелажі. Другий - складається з прилавків, можуть встановлюватися також касові прилавки і морозильні ларі. Це створює замкнуту систему обслуговування клієнтів.

Заказати проектування кафе, магазину, ресторану в Торгоборуд

Замовити дизайнерський план з розстановкою обладнання за вигідною ціною Ви можете, звернувшись в компанію Торгоборуд по телефону
066-000-05-86 або ел. адресою designer@torgoborud.com.ua. Переваги співпраці з нами:
  1. Ми пропонуємо пакет послуг для різних закладів сфери HoReCa та торгових точок.
  2. Фахівці комплексно підходять до реалізації проектів, тому Вам не доведеться звертатися до інших підрядників, витративши час, гроші і додаткові ресурси.
  3. У штаті компанії працюють професіонали, які допоможуть Вам підібрати необхідні кухонні апарати по тех. параметрам. В інтернет-каталозі представлений широкий асортимент теплового, холодильного, нейтрального та іншого обладнання.
  4. Ми гарантуємо роботу в обумовлені терміни.
Завдяки співпраці з Торгоборуд, відкриття бізнесу в торговельній або ресторанній індустрії стане набагато легшим. Фахівці допоможуть правильно почати свою справу, уникнути помилок, зробити підприємство по-справжньому привабливим, індивідуальним і затишним для відвідувачів.