Обладнання для Су Від
-
17 798 грн.15 127 грн.Артикул: HKN-SV40Тип: занурювальнийОб'єм, л: 40Габаритні розміри, мм: 150/70/340
-
43 581 грн.37 915 грн.Артикул: SoftcookerТип: занурювальнийОб'єм, л: 50-80Габаритні розміри, мм: 130/260/380
-
32 324 грн.28 121 грн.Артикул: Softcooker S GN1/1Тип: наливнийОб'єм, л: 22Габаритні розміри, мм: 565/360/300
-
42 004 грн.36 543 грн.Артикул: Softcooker SR GN1/1Тип: наливнийОб'єм, л: 25Габаритні розміри, мм: 575/370/300
-
43 581 грн.39 222 грн.Артикул: 008485Тип: наливнийОб'єм, л: 50-80Габаритні розміри, мм: 130/260/380Потужність, кВт: 2Напруга, В: 220Вага, кг: 4,5
-
12 220 грн.11 242 грн.Артикул: 052400Тип: наливнийОб'єм, л: 30Габаритні розміри, мм: 145/185/290Потужність, кВт: 1,5Напруга, В: 220
-
8 848 грн.8 139 грн.Артикул: 052398Тип: занурювальнийОб'єм, л: 30Габаритні розміри, мм: 92/161/330Потужність, кВт: 1,2Напруга, В: 220
-
25 832 грн.Артикул: 225264Тип: наливнийОб'єм, л: 13Габаритні розміри, мм: 363/335/(В)290
-
33 606 грн.Артикул: 225448Тип: наливнийОб'єм, л: 20Габаритні розміри, мм: 600/330/300Потужність, кВт: 0,6Напруга, В: 220
-
48 275 грн.Артикул: 222997Тип: занурювальнийОб'єм, л: 80Габаритні розміри, мм: 130/145/(Н)330
-
30 485 грн.Артикул: 222638Тип: занурювальнийОб'єм, л: 45Габаритні розміри, мм: 159/121/(В)285
-
Не постачається29 915 грн.27 521 грн.Артикул: 052402Тип: наливнийОб'єм, л: 28Габаритні розміри, мм: 568/429/277Потужність, кВт: 2Напруга, В: 220
Sous Vide: Принцип роботи, характеристики та вибір кращого обладнання
Технологія приготування страв у вакуумній упаковці використовується вже довгий час і, як і раніше, вважається відносно новою. Експерти вважають її однією із найзначніших інновацій у кулінарії за останні двадцять років. Вакуумна упаковка допомагає продуктам довше зберігати смак, аромат та корисні речовини. Наприклад, смак овочів може покращуватися, а м'ясо залишається соковитим. Цей метод дозволяє створювати страви високої якості, знижувати втрати при приготуванні та збільшувати термін зберігання продуктів. Основне обладнання для Sous Vide — це ротаційні кип'ятильники та термостати.
Сьогодні є безліч рецептів для приготування страв за технологією вакуумування. Компанія «ТоргОборуд» пропонує купити Sous Vide (Сувід) прилади найкращих виробників світу за привабливою ціною.
Устаткування для Sous Vide («су від») та його технічні особливості
Словосполучення «Sous Vide» буквально перекладається з французької як «під вакуумом», що відображає принцип цієї технології. Продукти, такі як м'ясо, риба, овочі та інші, спочатку маринуються або обробляються спеціями, а потім упаковуються у вакуумні пакети та нагріваються у водяній бані за низької температури (від 50 до 85 градусів Цельсія). Час приготування залежить від рецепта. Sous Vide обладнання рівномірно нагріває воду та підтримує необхідну температуру протягом усього процесу приготування.
Приготування їжі за допомогою обладнання Sous Vide - унікаль на в своєму роді технологія, що дозволяє готувати при низьких температурах. Така продукція повністю зберігає органолептичні властивості, вітамінні та поживні якості. Підходить для обробки різноманітних продуктів - від овочів і фруктів до складного м'яса.
Щоб запропонувати відвідувачам Вашого кафе страви, приготовані у вакуумній упаковці, Вам потрібно буде купити су від професійний, а саме:
- вакуумний пакувальник;
- водяна піч.
Часто споживачі ставлять питання, чи можна замінити такий апарат су від, як водяна піч, звичайною каструлею з водою. Робити це категорично не рекомендується, тому що для якісного приготування їжі необхідно підтримувати постійну температуру протягом усього процесу. Це можливе лише за допомогою спеціальної печі сувід.
Сьогодні технологія Sous Vide (су від) широко використовується і включає:
- особливий метод приготування страв у пароконвектоматах бойлерного типу;
- теплову обробку продуктів, упакованих у вакуумні пакети, у киплячій воді, парою або гарячим повітрям;
- новий спосіб консервації та холодного зберігання готових страв;
- готові страви у вакуумній упаковці, які можна швидко розігрівати для масового виробництва, наприклад, на фабриках-кухнях.
Варто відзначити, що приготування за допомогою су від обладнання займає досить багато часу, але це швидше перевага. Якщо заздалегідь все правильно розрахувати, можна помістити продукти у водяну ванну або каструлю і спокійно займатися іншими справами. Метод Sous Vide не вимагає постійного контролю, що є особливо цінним на професійній кухні.
Принцип роботи промислових су від пристроїв
Щоб використовувати технологію Sous Vide, необхідно суворо дотримуватись санітарно-гігієнічних норм на підприємстві, використовувати тільки високоякісні продукти та піддавати процеси суворій стандартизації. Усі етапи, починаючи від підготовки продуктів і закінчуючи охолодженням та подачею готових страв, мають бути максимально налагоджені.
Основними компонентами технології є такі аспекти:
- пакування продуктів у вакуум для збереження свіжості та смаку;
- запобігання втратам рідини та випаровування в процесі приготування;
- забезпечення рівномірного прогрівання продуктів для досягнення оптимального результату.
Щоб це здійснити, приготовану їжу поміщають у спеціальний пластиковий пакет або контейнер для су від, з якого видаляють повітря, створюючи вакуум. Для кожного продукту встановлюють певні температурні режими, які забезпечують правильний ступінь готовності страви.
При використанні методу су від важливо дотримуватися кількох основних правил:
- купувати тільки якісні та свіжі продукти;
- точно дотримуватись встановлених температурних режимів для кожного типу продукту;
- використовувати таблиці безпеки для визначення оптимального часу та температури приготування;
- за необхідності проводити попереднє заморожування продукції відповідно до рекомендацій.
Готування за допомогою даного устаткування дуже делікатне і м'яке. Страви готуються у своєму соку без додавання жиру. А невисока температура гарантує збереження істинного смаку та аромату страв. Така їжа не тільки дуже смачна, а й корисна. Провідні європейські країни вже майже повністю перейшли на технологію готування Sous Vide.
При дотриманні тонкощів приготування су від, виходить відмінно новий продукт, який зберігає справжній смак і аромат від природи. Система дає широкий грунт для кулінарної творчості. М'ясо, приготоване у вакуумі, не тільки не втрачає корисні якості, але і повністю зберігає вагу.
Водяна піч — теплове обладнання нового покоління
Sous Vide (від фр. - у вакуумі) являють собою так звану водяну піч. Принцип роботи простий. У спеціальну ванну з водою поміщається продукція у вакуумній упаковці і під впливом певних температур (50-65 °С) вариться до готовності кілька годин. Контролювати процес такого готування дуже легко - завантажте продукти в піч, виберіть потрібний режим і займайтеся іншими справами. Ви ніколи не будете турбуватися, що пересмажили або переварили продукцію.
Термостат занурювальний Sous Vide (циркуляційний термостат)
Термостат Sous Vide — це спеціалізоване теплове обладнання, яке має високу точність і не прив'язане до певного контейнера з водою. Пристрій оснащений зручним пультом керування, циркуляційним насосом та системою кріплення, сумісною з різними кухонними ємностями, починаючи від каструль та закінчуючи гастроємностями об'ємом до 80 літрів. Термостат занурювальний су від забезпечує високу точність температури приготування з похибкою всього ± 0,01°C.
Безумовно, для середніх або великих ресторанів, де широко використовується технологія приготування страв шляхом вакуумування, має сенс купити занурювальний термостат су від. Хоча його ціна вища, ніж у термічних ванн, та його використання більш енергомістке, проте можливість обробки значно більшого обсягу продуктів дозволяє суттєво розширити асортимент меню та повністю компенсує вартість. При цьому термостат для приготування їжі є компактним і не займає багато місця на кухні.
Крім того, занурювальні термостати для су від можуть відрізнятися за об'ємом чаші, матеріалом корпусу, способом нагрівання, системою управління і наявністю додаткових функцій.
Характеристики апаратів су від
Однією з ключових характеристик су від апарату є його потужність. Вона визначає швидкість нагрівання води. Наприклад, пристрій потужністю 800 Вт може прогріти 10 літрів води приблизно за 30 хвилин. Якщо потужність збільшується до 1200-1500 Вт, вода нагрівається вже за 15-20 хвилин. Для професійних кухонь ресторанів чи кафе рекомендується купити сувід (сувид) пристрою з потужністю від 1000 Вт.
Також важливо зважати на наявність функції циркуляції води. Ця опція допомагає підтримувати рівномірну температуру води, що є ключовою умовою для успішного приготування страв методом су від.
При виборі стаціонарного апарату сувід варто враховувати об'єм камери. Важливо, щоб пакети з продуктами могли вільно циркулювати у воді під час приготування. Рекомендується, щоб сумарний об'єм пакетів не перевищував половини об'єму камери з водою. Для кафе та ресторанів найкращим варіантом буде купити сувідницю, об'єм якої складає щонайменше 15 літрів.
Одним з важливих параметрів обладнання для су від є точність вибору температури. Мінімальна точність зазвичай становить 0,5°C, що означає, що реальний показник може відрізнятися на 0,5°C від заданої. Однак на професійній кухні краще використовувати обладнання з вищою точністю, наприклад, 0,1°C. Це дозволяє більш точно дотримуватись технологічних параметрів приготування страв.
Як вибрати обладнання Sous Vide?
Сучасні апарати для су від можуть похвалитися різноманітністю програм для приготування різноманітних страв, що значно спрощує процес підбору оптимального пристрою. Підібравши відповідний професійний су від прилад, можна обладнати кухню свого закладу якісною технікою, яка дозволяє готувати унікальні страви та зберігати при цьому найвищу якість продуктів. Якщо Ви вирішили купити су від (су вид) для свого підприємства, рекомендуємо звернути увагу на такі параметри:
- Розміри та місткість Sous Vide обладнання відіграють важливу роль, визначаючи, скільки місця воно займе на кухонному столі та скільки продуктів можна приготувати за один цикл. Нині популярні моделі об'ємом близько 50 літрів, які також оснащені інформативною панеллю. Компактність також важлива, оскільки це дозволяє вибрати пристрій, який можна легко переміщати та використовувати для приготування в будь-якому місці.
- Наявність якісного нагрівача та термостату. Точність підтримки температури важлива для успішного приготування страв за технологією су від. Для цього необхідно щоб температурний режим залишався стабільним і не відхилявся більш ніж на 0,1°C.
Чому краще купити обладнання для Sous Vide в «ТоргОборуд»?
Наш інтернет-магазин представляє устаткування Сувід провідних європейських фірм Apach, Sirman, Hendi, яке є втіленням кращих європейських технологій і найкращої продуктивності. На нашому сайті в каталозі Теплове обладнання можна купити варильні апарати Sous Vide - погружной термостат або водяну піч за кращою ціною в Україні.
Наші менеджери готові допомогти Вам вибрати відповідний апарат су від, купити який Ви зможете за привабливою ціною. Зв'яжіться з нами прямо зараз за вказаними на сайті телефонами, і ми підберемо оптимальний варіант для Вашої кухні, враховуючи Ваші вимоги до вартості та якості.
У нас Ви можете купити Обладнання для Су Від з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Обладнання для Су Від у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .