Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Напруга
Габаритні розміри
Показати: 3
Ми в соцмережах

Стаціонарні марміти

Фільтри
Знайдено: 3
З метою короткочасного зберігання і підтримування температури готових перших страв, гарнірів, соусів, гарячих напоїв на підприємствах громадського харчування використовують марміти (ще їх називають мармитниці або мармітні лінії). Дане теплове обладнання здатне нагріти страву до необхідного стану (у діапазоні від 20°С до 85°С), не змінюючи її хімічні властивості, при цьому зберігши від пересушування і закипання. Встановлюють марміти на лініях роздачі, технологічних лініях, в кухні або торговому залі. Зберігати готову страву в марміті можна приблизно 2-3 години.
 
Враховуючи особливості конструкції та розташування, розрізняють марміти настільні та марміти стаціонарні. Настільні марміти ви можете переглянути в розділі обладнання для фаст-фуду. Стаціонарні марміти являють собою розділений на кілька секцій модульний блок. На відміну від настільних мармітів, стаціонарні у своїй конструкції мають підігріваючі Тени.
 
Залежно від методу підігріву страв, розрізняють такі стаціонарні марміти:
  1. Марміт на водяній бані - призначений для зберігання в гарячому стані найніжніших і легких страв. Нагрівання і підтримання необхідної температури відбувається за допомогою води, що підігрівається ТЕНами, які герметично закриті. Такі моделі мармітів оснащені терморегулятором і захисним термостатом. Однак, використовувати марміти на водяній бані можуть не всі підприємствах громадського харчування через їх великі розміри і вагу.
  2. Марміт з паровою банею (парові марміти) оснащений спеціальним парогенератором. Підігрів страви тут здійснюється за допомогою пари, що утворюється в процесі нагрівання води між ванною і гастроємністю. На відміну від водяних мармітів, мають можливість точного регулювання заданої температури і більш рівномірний обігрів.
  3. «Сухий» марміт - має менш щадливий спосіб підігріву страв, так як обігрів відбувається безпосередньо ТЕНами. Серед переваг даного виду можна відзначити швидкий розігрів, а також рівномірність розподілу теплоти по всій площі нагріваючої поверхні.
Залежно від страви, яка зберігається в марміті, розрізняють марміт для перших страв, марміт для других страв, марміт для гарячих напоїв. Найбільш популярними серед представлених вважаються марміти для других страв. Існую і такі конструкції мармітів, що зовні нагадують газові та електричні плити, які підходять для підігріву і перших і других страв. Марміти для гарячих напоїв дозволяють тільки зберігати гарячий чай, каву, компот, кисіль або інший напій - приготувати напій або закип'ятити воду в мармитах не дозволяє недостатньо висока температура нагрівання.
 
Купити стаціонарні марміти дешево за низькою ціною Ви можете в інтернет-магазині Торгоборуд. Також на сайті можна купити комплексне обладнання для їдальні - лінії роздачі
 
 

 

У нас Ви можете купити Стаціонарні марміти з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Стаціонарні марміти у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.