Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Стаціонарні марміти | torgoborud.com.ua

Facets title

Підбір за параметрами

Ціна (грн.):

ціна від 4,000 до 118,965

Filter by характеритики в фільтр » product tech value ws name field:

DB products

З метою короткочасного зберігання і підтримування температури готових перших страв, гарнірів, соусів, гарячих напоїв на підприємствах громадського харчування використовують марміти (ще їх називають мармитниці або мармітні лінії). Дане теплове обладнання здатне нагріти страву до необхідного стану (у діапазоні від 20°С до 85°С), не змінюючи її хімічні властивості, при цьому зберігши від пересушування і закипання. Встановлюють марміти на лініях роздачі, технологічних лініях, в кухні або торговому залі. Зберігати готову страву в марміті можна приблизно 2-3 години.
 
Враховуючи особливості конструкції та розташування, розрізняють марміти настільні та марміти стаціонарні. Настільні марміти ви можете переглянути в розділі обладнання для фаст-фудуСтаціонарні марміти являють собою розділений на кілька секцій модульний блок. На відміну від настільних мармітів, стаціонарні у своїй конструкції мають підігріваючі Тени.
 
Залежно від методу підігріву страв, розрізняють такі стаціонарні марміти:
  1. Марміт на водяній бані - призначений для зберігання в гарячому стані найніжніших і легких страв. Нагрівання і підтримання необхідної температури відбувається за допомогою води, що підігрівається ТЕНами, які герметично закриті. Такі моделі мармітів оснащені терморегулятором і захисним термостатом. Однак, використовувати марміти на водяній бані можуть не всі підприємствах громадського харчування через їх великі розміри і вагу.
  2. Марміт з паровою банею (парові марміти) оснащений спеціальним парогенератором. Підігрів страви тут здійснюється за допомогою пари, що утворюється в процесі нагрівання води між ванною і гастроємністю. На відміну від водяних мармітів, мають можливість точного регулювання заданої температури і більш рівномірний обігрів.
  3. «Сухий» марміт - має менш щадливий спосіб підігріву страв, так як обігрів відбувається безпосередньо ТЕНами. Серед переваг даного виду можна відзначити швидкий розігрів, а також рівномірність розподілу теплоти по всій площі нагріваючої поверхні.
Залежно від страви, яка зберігається в марміті, розрізняють марміт для перших страв, марміт для других страв, марміт для гарячих напоїв. Найбільш популярними серед представлених вважаються марміти для других страв. Існую і такі конструкції мармітів, що зовні нагадують газові та електричні плити, які підходять для підігріву і перших і других страв. Марміти для гарячих напоїв дозволяють тільки зберігати гарячий чай, каву, компот, кисіль або інший напій - приготувати напій або закип'ятити воду в мармитах не дозволяє недостатньо висока температура нагрівання.
 
Купити стаціонарні марміти дешево за низькою ціною Ви можете в інтернет-магазині Торгоборуд. Також на сайті можна купити комплексне обладнання для їдальні - лінії роздачі
 
 
У нас Ви можете купити Стаціонарні марміти з доставкою в Харків, Луганськ, Чернігів, Луцьк, Скадовськ, Миколаїв, Бердянськ, Тернопіль, Одеса, Хмельницький, Коблево, Трускавець, Івано-Франківськ, Суми, Кропивницький, Миргород, Київ, Дніпро, Коктебель, Херсон, Лазурне, Рівне, Мелекіно, Ворохта, тільки у нас найкращі ціни на Стаціонарні марміти у таких містах, як Чернівці, Поляна, Затока, Ужгород, Кам'янець-Подільський, Яремче, Моршин, Драгобрат, Хмільник, АР Крим, Сімферополь, Полтава, Черкаси, Донецьк, Буковель, Запоріжжя, Кирилівка, Вінниця, Славське, Львів, Житомир, Севастополь, Мукачево.

Стаціонарні марміти - виробники: