Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Тип живлення
Напруга
Тип установки
Потужність
Тип поверхні
Габаритні розміри
Показати: 60
Ми в соцмережах

Поверхні для смаження

Фільтри
Знайдено: 60

Цільове призначення жарових поверхонь

Поверхні для смаження дозволяють швидко готувати, смажити овочеві, рибні та м'ясні страви. Приготування їжі може супроводжуватися використанням жиру або ні. Для запобігання розбризкуванню масла пристрій по периметру оснащено бортиками, а також жиросбірником. У багатьох моделях є вбудований механічний терморегулятор для встановлення оптимальної температури готування.
 
Поверхня для смаження настільна, на сьогодні, дуже затребувана в роботі кафе, піцерій, ресторанів, закладів фаст-фуду. За останній час обладнання стало гідною альтернативою багатьом іншим кухонним пристроїв по тепловій обробці продуктів, таким як контактні грилі, електричні сковороди настільні, плити промислові.

Типи професійних поверхонь для смаження

На ринку представлені різні види поверхонь для смаження, які відрізняються своїми розмірами, матеріалами виготовлення, потужністю і т.д.
 
Робоча поверхня може бути гладкою, рифленою, комбінованої (гладка + рифлена частини):
  1. Рифлене покриття зазвичай використовують для обсмажування шматків м'яса, стейків. Завдяки цьому їжа набуває рельєфний, соковитий зовнішній вигляд.
  2. Гладка поверхня для смаження необхідна для приготування легкого м'яса, морепродуктів, курки. Жарку продуктів можна здійснювати без використання посуду, безпосередньо на робочій поверхні. Гладкість покриття забезпечує рівномірність готування продуктів без пригорання.
  3. Поверхня рифлена / гладка дозволяє одночасно готувати на двох робочих зонах. Це значно прискорює процес подачі страв. Нагрівальні поверхні можуть бути з незалежним регулюванням.
За типом харчування жарові поверхні бувають газові та електричні. Газові поверхні для смаження швидко розігріваються за рахунок пальників, розташованих під поверхнею. Розігрів поверхонь для смаження електричних проводиться за допомогою ТЕНів, щільно прилягаючих до робочої зони. Нагрівання відбувається повільніше. Обидва види мають свої плюси і недоліки. Тому перед тим як вибрати конкретну модель, слід визначитися який результат Ви хочете отримати.
 
Верхня панель пристрою може виготовлятись з чавуну або із нержавіючої сталі. Чавунна поверхня підтримує однорідну температуру і рівномірно розподіляє тепло. Робоча панель з нержавіючої сталі розігрівається швидше, продукти не пригоряють.
 
Завдяки компактності, Ви можете встановити обладнання на будь-якому робочому місці, переносити його, монтувати. Чистка жарової поверхні не вимагає особливих зусиль. Багато моделей дозволяють знімати верхню частину для простоти миття.
 
На нашому сайті Ви можете купити поверхню для смаження вироблену в Туреччині, Італії, Німеччині, Польщі, Франції, Китаї, Україні за найвигіднішими цінами.
 

 

У нас Ви можете купити Поверхні для смаження з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Поверхні для смаження у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.