Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Сервіровка
Сервіровка столу в кафе, готелі, ресторані
Правильна і вишукана сервіровка є важливими елементами залучення уваги гостей. Розстановка посуду, приборів і аксесуарів вигідно підкреслює смак і унікальність Вашого ресторану.
Сервіровка передбачає підготовку столу до прийому гостей, тобто розстановку сукупності інвентарю (тарілок, столових приборів, ваз і т.д.). Необхідно враховувати, підготовка проводиться до сніданку, ланчу, обіду, полудня, вечері чи чаю. Вранці та в обід рекомендується розставляти мінімальну кількість приборів, у вечірній час – ставити більш повний набір. Важливою також є попередня підготовка столів.
Cервірування столів: загальні правила і послідовність
Форма сервірування в кафе, готелях залежить від кількох факторів: класу закладу, часу і методу обслуговування. Але виділяють загальні вимоги, що виставляються до будь-якої організації:
- сервіровка повинна відображати тематичну спрямованість закладу і національну особливість;
- відповідати меню страв, закусок, напоїв;
- всі предмети повинні бути розміщені згідно правилам вживння їжі;
- відповідати типу обслуговування;
- поєднуватися з кольором серветок і скатертини, формою столу, загальним дизайном залу.
Порядок сервіровки визначає якість, майстерність і швидкість обслуговування. Персонал ресторану, кафе, готелю повинен знати концептуальні правила послідовності. Для вдалого прийому необхідно:
- Застелити скатертину.
- Сервірувати блюда, тарілки.
- Розставити прибори.
- Сервірувати скляні предмети, посуд з кришталю.
- Оформити стіл серветками, красиво їх згорнути.
- Розставити посуд для спецій.
- Розставити вази з квітами.
На сьогодні, асортимент сервірувальної продукції досить великий. Важливо не загубитися і купити підходящий комплект посуду, аксесуарів для сервірування столу. На сайті Торгоборуд Ви можете купити всі необхідні предмети: свічники, блюда, набори і млини для спецій, кошики, скатертини і серветки. Якщо Ви проводите виїзний захід, фуршет або банкет, в інтернет-каталозі Ви знайдете потрібний посуд: гірки і стійки банкетні, чафіндіші, диспенсери і багато іншого. На сайті представлений великий вибір фарфорового і скляного посуду, столових приборів. Продукція високої якості за доступними цінами.
У нас Ви можете купити Сервіровка з доставкою за допомогою транспортних компаній в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни на Сервіровка у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .