Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсилкам спаму.

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Фаршемішалки | torgoborud.com.ua

Facets title

Підбір за параметрами

Ціна (грн.):

ціна від 16,100 до 19,191

Filter by характеритики в фільтр » product tech value ws name field:

DB products

Професійна фаршемішалка - запорука відмінної якості приготованих страв

Що може бути краще фаршемішалки на харчовому виробництві, в закладі громадського харчування, супермаркеті? Якщо є необхідність частого перемішування м'ясного фаршу, тоді Вам просто не обійтися без цього обладнання. Кухонний пристрій дозволяє за кілька хвилин вимішати велику кількість продукту. І не тільки м'ясного фаршу, а й рибного, сиру, м'ясних шматків, овочевих сумішей з додаванням спецій та інших інгредієнтів. Тільки професійні фаршемішалки забезпечать високоякісний заміс до однорідної консистенції. У кінцевому результаті будь-які ковбасні вироби, шинка, м'ясний хліб виходять рівномірно приготованими, дуже апетитними і ароматними. Устаткування використовується в переробних цехах, гіпермаркетах, універмагах, на підприємствах швидкого харчування, сосискових/ковбасних фабриках, м'ясопереробних комбінатах.
 
Промислова фаршемішалка є простою в експлуатації конструкцію, яка складається з діжі, змішувального пристрою і кришки. Робоча ємність із нержавійки виконана у вигляді чаші для вимішування. Діжа з'єднана з місильним механізмом, який і здійснює заміс. Для початку роботи слід натиснути на кнопку «Пуск-Стоп» на панелі управління. Включення / вимикання електродвигуна відбувається за допомогою цієї клавіші. Завдяки простоті управління, не потрібно спец. підготовки співробітників. Для легкого очищення чаша має гладку внутрішню поверхню.
 
Конструкція фаршемішальної машини може бути закритою і відкритою. В другому випадку можна легко вимішувати і контролювати процес готування, не роблячи зайвих механічних рухів. Більш поширеними є вакуумні фаршемішалки, оскільки забезпечують рівномірне перемішування фаршу високої щільності, стабілізують його колір, термін зберігання кінцевого продукту збільшується. Структура ковбасних і м'ясних виробів виходить кращою.

Види фаршемішалок по типу перемішуючого робочого органу:

  1. Спіральні пристрої - використовуються при перемішуванні м'яса великих шматків для приготування більш щільних і густих харчових виробів, таких як варені ковбаси, сосисковий фарш.
  2. Лопатеві фаршемішалки - забезпечують комплексну та інтенсивну дію на інгредієнти, що ідеально підходить при змішуванні фаршу для напівкопчених/сирокопчених/копчених ковбасок, готування шинки.
  3. Z-образні прилади - будуть оптимальним варіантом для замісу фаршу більш «важкої» консистенції.
  4. Шнекові фаршемішалки - експлуатуються в тих випадках, коли необхідно більш ретельно вимішувати продукт.

На що слід звертати увагу перед покупкою професійної фаршемішалки?

В першу чергу, визначтесь з обсягами продуктів для переробки, тобто з продуктивністю кухонних пристроїв. Продуктивність безпосередньо залежить від потужності. Обладнання з потужністю 0,3 - 1,5 кВт цілком вистачить для експлуатації на ковбасних підприємствах, в закладах громадського харчування. Якщо переробний фарш не дуже хорошої якості слід вибирати апарати з більшою потужністю.
 
Важливим є і об'єм завантажувальної ванни, а також тривалість циклу роботи. Устаткування з об'ємом діжі до 30-45 літрів більше підійде для ресторанів, кафе, фаст-фудів, супермаркетів, де потрібна невелика кількість переробки продуктів. У великих м'ясопереробних цехах, комбінатах, на фабриках потрібно вибирати фаршемішальні машини об'ємом чаші від 50 літрів.
 
Додатковими параметрами, на які слід звертати увагу, є наявність функції реверс, яка дозволяє змінювати напрямок робочих органів для отримання більш однорідної маси. Важливим параметром є і вага фаршемішалок, їх габарити, дизайн, якість лопатей. Робочі органи - це елементи, які найбільш часто стикаються з продуктом. Вони повинні виготовлятися з нержавіючої сталі, бути знімними для простоти миття.
 
Купити фаршемішалку можна на нашому сайті Торгоборуд за найбільш доступною ціною в Україні. Ми пропонуємо високоякісне обладнання різної потужності і об'єму чаші. Ми пропонуємо повне сервісне обслуговування. При необхідності, додаткові запчастини для фаршемішалки Ви завжди зможете придбати в Торгоборуд. На сайті також представлені у великому асортименті професійні м'ясорубки, пили і ломтерізки для м'яса, шприци для ковбас.
У нас Ви можете купити Фаршемішалки з доставкою в Коктебель, Трускавець, Кропивницький, Ужгород, Коблево, Рівне, Херсон, Бердянськ, Моршин, Яремче, Тернопіль, Луцьк, Київ, Черкаси, Миколаїв, Миргород, Мукачево, Поляна, Дніпро, Хмельницький, Хмільник, Чернівці, Полтава, Драгобрат, тільки у нас найкращі ціни на Фаршемішалки у таких містах, як Кам'янець-Подільський, Сімферополь, Затока, Донецьк, Львів, Житомир, Запоріжжя, Кирилівка, Суми, Мелекіно, Чернігів, Харків, АР Крим, Буковель, Ворохта, Одеса, Славське, Скадовськ, Луганськ, Вінниця, Івано-Франківськ, Лазурне, Севастополь.

Фаршемішалки - виробники: