Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Потужність
Напруга
Об'єм
Показати: 19
Ми в соцмережах

Фаршемішалки (фаршеміси)

Фільтри
Знайдено: 19
Свіжі відгуки
  • Мішалка для фаршу Hendi
    Андрій
    09/11/2023

    Задоволений якістю змішування, інгрідієнти змішуються рівномірно. Об'єму в 10 цілком достатньо, це саме те, на що й розраховував. Дякую!

    Переваги: Якість

  • Фаршезмішувач FME30/TC12 Frosty
    Антон
    09/11/2023

    Задоволений вашою доставкою, щільно упакували. Консультанти дуже допомогли з вибором, адже довго не міг визначитися, молодці!!! Прилад швидко перемелює тверді компоненти, немає залишків.

    Переваги: якість, потужність

  • Мішалка для фаршу Hendi
    Віка
    09/06/2023

    економний, для невеликого закладу чи побутового використання

    Переваги: ціна

Фаршемішалка ручнаФаршемішалка (фаршеміс) – це професійне обладнання, що призначене для змішування м'ясного та рибного фаршу з іншими інгредієнтами. Сировина заздалегідь подрібнюється за допомогою промислових м'ясорубок та куттерів . Сьогодні необхідність купити промислову фаршемішалку може виникнути у власників підприємств, що спеціалізуються на виробництві або реалізації продуктів харчування. Вибрати гідне виробниче обладнання пропонує компанія «ТоргОборуд» - один із провідних постачальників України.

Якщо є необхідність частого перемішування фаршу, тоді Вам просто не обійтися без цього обладнання. Фаршеміс дозволяє за кілька хвилин вимішати велику кількість продукту. І не лише м'ясного фаршу, а й рибного, сиру, м'ясних шматків, овочевих сумішей з додаванням спецій та інших додаткових інгредієнтів.

Особливості застосування фаршемішалок

Для приготування якісного структурного фаршу недостатньо просто подрібнити м'ясо. Сировину також необхідно правильно вимішати з іншими продуктами, наприклад, приправами або хлібом. Саме фаршемішалка, купити яку пропонує національний постачальник «ТоргОборуд», здатна впоратися з таким завданням.

Пристрій можна використовувати для замішування будь-якого виду фаршу з будь-якими спеціями та додатковими добавками. Крім іншого, в процесі змішування суміш наповнюється повітрям і набуває правильної консистенції. Зрештою будь-які ковбасні вироби, шинка, м'ясний хліб виходять рівномірно приготовленими, дуже апетитними та ароматними.

Використовуючи мішалку для фаршу, Ви отримаєте однорідну консистенцію без шматочків, жиру та зв'язок. Продукт стане чудовою основою для приготування низки страв. Такий фарш можна зустріти на прилавках супермаркетів та у м'ясних магазинах, його купують тисячі господарок нашої країни.

Пристрій дуже простий в експлуатації та значно спрощує завдання кухарів. Достатньо просто помістити сировину в агрегат і стежити за процесом, додаючи при необхідності нову порцію фаршу.

Переваги використання фаршемішалок

Купуючи фаршемішалку для м'яса та інших продуктів, Ви підвищуєте ефективність свого підприємства. Процес приготування продукту оптимізується і стає швидшим, а робочий персонал отримує більше вільного часу. Виконати вручну роботу без професійної мішалки фаршу дуже складно. Однак, якщо у Вас є така машина, Ви зможете спростити завдання співробітникам.

Фарш, приготовлений за допомогою спеціального обладнання, має відмінну якість і повністю відповідає стандартам громадського харчування. Він однорідний, повітряний та привабливий. Відповідно, його простіше продати та завоювати довіру покупців.

Сучасне обладнання має ряд корисних функцій, які підвищують продуктивність та ефективність. Наприклад, зараз можна купити фаршеміс з автоматичним запам'ятовуванням режимів. А це означає, що оператору не доведеться наново налаштовувати пристрій кожну зміну.

Конструкція та принцип роботи фаршемішалок

Промислова фаршемішалка є простою в експлуатації конструкцією, яка складається з діжі, змішувального пристрою і кришки. Робоча ємність з нержавіючої сталі виконана у вигляді чаші для вимішування. Діжа з'єднана з місильним механізмом, який і виконує заміс. Існують різні моделі пристроїв, які можуть відрізнятися функціоналом та можливостями. Наприклад, залежно від типу приводу, вони бувають:

  • фаршемішалка ручна – агрегати, які потребують присутності оператора. Вони механічно перемішують сировину та є малопродуктивними;
  • фаршемішалка електрична – агрегати, оснащені електроприводами. Вони дуже продуктивні, тому найчастіше використовуються у виробничих цехах та м'ясопереробних заводах.

Враховуючи технічні можливості, не дивно, що ціна фаршемісу з електричним приводом вища.

Для експлуатації пристрою потрібно приєднати його до електромережі з напругою 220 або 380 вольт (залежно від вимог виробника). Далі слід натиснути кнопку «Пуск-Стоп» на панелі керування. Увімкнення/вимкнення електродвигуна відбувається за допомогою цієї кнопки. Завдяки простоті управління, не потрібно спец. підготовка працівників. Для легкості очищення чаша має внутрішню гладку поверхню.

Конструкція фаршемішальної машини може бути закритою (вакуумна фаршемішалка) та відкритою. У другому випадку можна легко вимішувати та контролювати процес готування, не роблячи зайвих механічних рухів. Найбільш поширеними є вакуумні фаршемішалки, оскільки забезпечують рівномірне перемішування фаршу високої щільності, стабілізують його колір, термін зберігання кінцевого продукту збільшується. Структура ковбасних та м'ясних виробів виходить краще.

Алгоритм приготування якісного фаршу за допомогою фаршмішалки такий:

  • в діжу пристрою поміщають м'ясну сировину, приправи, сіль та інші інгредієнти;
  • кришка чаші закривається та апарат запускається (вручну або автоматично, залежно від моделі пристрою);
  • лопаті всередині чаші починають обертатися, перемішуючи суміш;
  • отримана маса дістається із чаші.

Правила експлуатації фаршемішалок

Вирішивши купити фаршемішалку промислову, Ви повинні розуміти важливість правильної експлуатації даного пристрою. Щоб не виникало непередбачених ситуацій та машина працювала справно, необхідно дотримуватися наступних правил:

  • не чіпайте лопаті в процесі замішування фаршу;
  • не експлуатуйте агрегат, не закривши запобіжні грати завантажувального бункера;
  • ніколи не проштовхуйте фарш та інші продукти в робочу камеру руками;
  • не вивантажуйте готовий продукт руками;
  • перед очищенням обладнання обов'язково відключайте його від мережі;
  • використовуйте гарячу воду для миття пристрою;
  • після чищення та миття апарата всі його комплектуючі повинні висохнути.

Фаршемешалка, перемешивающий рабочий органВиди фаршемішалок за типом робочого органу, що перемішує

Спіральні пристрої – використовуються при перемішуванні м'яса великих шматків для приготування більш щільних та густих харчових виробів, таких як варені ковбаси, фарш на сосиски.

Лопатеві фаршемішалки – забезпечують комплексний та інтенсивний вплив на інгредієнти, що ідеально підходить при змішуванні фаршу для напівкопчених/сирокопчених/копчених ковбасок, готування шинки.

Z-подібні прилади будуть оптимальним варіантом для замісу фаршу більш «важкої» консистенції.

Шнекові фаршемішалки - експлуатуються в тих випадках, коли необхідно ретельно вимішувати продукт.

Зараз купити фаршемішалку не складе труднощів, адже безліч виробників пропонують сучасні функціональні пристрої за доступними цінами. Вам необхідно просто вибрати найбільш гідну модель та придбати її у перевіреного постачальника. Пропонуємо якісне обладнання для Вашого бізнесу за найкращою ціною!

Ключові аспекти підбору фаршемісу

Фаршеміси не вважаються технічно складними пристроями, але є дуже популярними в сегменті громадського харчування. Проте при виборі агрегату необхідно враховувати низку важливих моментів.

Насамперед визначтеся з обсягами продуктів для перероблення, тобто з продуктивністю кухонних пристроїв. Продуктивність безпосередньо залежить від потужності. Обладнання з потужністю 0,3 – 1,5 кВт цілком вистачить для експлуатації на ковбасних підприємствах, у закладах громадського харчування. Якщо переробний фарш не дуже хорошої якості, слід вибирати апарати з більшою потужністю.

Важливим є обсяг завантажувальної ванни, а також тривалості циклу роботи. Ці параметри визначають продуктивність пристрою. Існують фаршмішалки з чашею від 5 до 250 л і більше, тому обсяг потрібно вибирати в залежності від потужностей закладу.

Додатковими параметрами, на які слід звертати увагу, є наявність функції реверс, яка дозволяє змінювати напрямок робочих органів для більш однорідної маси. Важливим параметром є і вага фаршемішалок, їх габарити, дизайн, якість лопатей. Робочі органи – це елементи, які найчастіше стикаються з продуктом. Вони повинні виготовлятися з нержавіючої сталі, бути знімними для простоти миття.

Купити промислову фаршемішалку в Україні

Купити промислову фаршемішалку можна на нашому сайті «ТоргОборуд» за найдоступнішою ціною в Україні. У каталозі зібрані моделі, що мають відмінні показники продуктивності. Реалізуємо професійне обладнання від провідних виробників світу. Ми пропонуємо високоякісні агрегати різної потужності та об'єму чаші. Наші покупці одержують повне сервісне обслуговування та офіційну гарантію на товар. При необхідності додаткові запчастини для фаршемішалки Ви завжди зможете придбати в «ТоргОборуд».

Наша компанія пропонує оперативну доставку по всій території України. Щоб купити ручну фаршемішалку або електричну, Вам достатньо просто оформити замовлення на нашому сайті або зателефонувати до оператора. Всі контактні дані наведено на головній сторінці. Виникли проблеми з вибором? Просто залиште заявку, і наші менеджери допоможуть Вам обрати якісну фаршемішалку, ціна якої буде відповідати Вашому бюджету.

На сайті також представлені у великому асортименті професійні м'ясорубки, пилки та ломтерізки для м'яса, шприци для ковбас.

Популярні запитання:

✅ Який об'єм у професійних фаршемішалок? 
У інтернет-магазині ТоргОборуд можна замовити фаршемішалки об’ємом на 5, 6, 10, 11, 14, 15, 18, 28, 30, 42, 90, 110, 160, 250 літрів.

✅ Який тип підключення у промислових фаршемішалок? 
Промислові фаршемішалки підключаються до мережі 220 або 380, також є ручні.

✅ Які фаршемішалки самі дешеві?
Оптимальне співвідношення ціни і якості у наступних моделях: 
•    Фаршемішалка FROSTY FME30
•    Фаршеміс горизонтальний GoodFood SM2
•    Мішалка для фаршу Hendi 11,7 кг

 

У нас Ви можете купити Фаршемішалки (фаршеміси) з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Фаршемішалки (фаршеміси) у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.