Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Об'єм, л
К-сть швидкостей
Напруга
Показати: 30
Ми в соцмережах

Куттери

Фільтри
Знайдено: 30
Свіжі відгуки
  • Кутер FROSTY HR-9
    Володимир Гольонко
    02/03/2023

    Купували нещодавно, але вже помітили багато переваг обладнання: багатофункціональний, полегшує та пришвидшує роботу, вмісткий та потужний

  • Кутер м'ясний FROSTY HLQ-14
    василь
    02/03/2023

    кутер вмісткий, потужний. Леза гострі. Полегшує роботу працівників. Комунікація з менеджерами супер

Що таке професійний куттер і де він застосовується?

Куттер промисловий – професійний прилад, призначений для подрібнення різних продуктів. Таке обладнання є незамінним на виробництві, де готують паштети, сосиски, пюре та інші подібні вироби з м'яса, риби та птиці.

Конструктивно куттер складається з чаші, що обертається, та ножів. Гострі ножі швидко та якісно справляються з обробкою різної продукції, перетворюючи її на дрібні шматочки. Існує кілька різновидів приладів, що відрізняються технічними параметрами, габаритами та призначенням. В інтернет-магазині «ТоргОборуд» Ви знайдете якісний кутер, купити який зможете за доступною ціною.

Можливості професійного куттера

Кутер купитиКухонний кутер є функціональним пристроєм, за допомогою якого здійснюються такі процеси:

  • Обробка м'яса. Агрегат здатний за лічені хвилини подрібнити курку, яловичину, свинину та інші види м'яса. Ступінь помелу виставляється індивідуально, завдяки чому можна отримати як дрібнорублене, так і крупнорублене м'ясо, яке надалі використовуватиметься для фаршу, сосисок і навіть паштетів. Гострі ножі легко подрібнюють свіже і заморожене м'ясо. У комплекті до приладу додаються ножі різної форми для певних типів продукції.
  • Приготування інгредієнтів для кондитерських виробів. Куттери застосовують для замісу тіста, приготування кремів та глазурі, подрібнення горіхів, кураги та цукат.
  • Приготування страв. За допомогою пристрою легко можна приготувати крем-суп, омлет, соус та інші страви. Нерідко агрегати встановлюють у їдальнях та бістро.

Класифікація професійних куттерів

Існує величезна різноманітність професійних куттерів і відрізняються вони такими характеристиками:

  1. Тип чаші:
  • горизонтальні – найбільш поширені модифікації. Саме вони найбільш зручні для обробки м'яса та продуктів підвищеної в'язкості. Головною особливістю є те, що в процесі подрібнення продукту зберігається необхідна кількість вологи, що вкрай важливо для якісного фаршу. Відрізняється пристрій зручністю експлуатації та обслуговування, оскільки ємності є знімними та легко миються. Також пристрої мають високу потужність та вважаються оптимальними для виробництва;
  • вертикальні – менш потужні модифікації, які найчастіше використовують у кухнях невеликих підприємств чи у побуті. Конструктивною особливістю є конусоподібна чаша, в яку завантажується продукт.
  1. Тип ножів:
  • крупнозубчасті – для переробки заморожених продуктів та тіста;
  • дрібнозубчасті – для подрібнення ягід та зелені;
  • гладкі – для овочів та горіхів.
  1. Спосіб переробки:
  • класичні (відкриті);
  • охолоджувальні – оснащені системою охолодження для запобігання нагріванню продуктів;
  • вакуумні – дають змогу зберегти корисні якості продукції;
  • варильні – оптимальні для приготування паштетів та сосисок.

Крім цих критеріїв куттери відрізняються за такими показниками:

  • об'єм чаші – існують маленькі модифікації об'ємом від 2 до 30 літрів та великі об'ємом понад 100 літрів;
  • кількість завантажувальних отворів (1 чи 2);
  • потужність;
  • кількість ножів;
  • кількість швидкостей;
  • габарити та вага пристрою.

Весь асортимент промислових куттерів, купити які зараз можна в спеціалізованому магазині кухонного обладнання, ділиться на наступні категорії:

  • варильні – включають до своєї конструкції кришку з гідравлічним керуванням, яка щільно закриває чашу. У процесі обробки продуктів вони нагріваються та практично варяться. Такі пристрої ідеальні для експлуатації в цехах, де готують сосиски та паштети.
  • охолоджувальні – оснащені охолоджувальними елементами, які не дають продукції нагрітися. Куттер для м'яса промисловий підходить для виготовлення фаршу, адже в даному випадку важливо уникнути уварювання сирого продукту.
  • бліксер – пристрій, який здатний поєднувати функції подрібнювача, блендера та міксера.
  • гріндер – потужний прилад, призначений для подрібнення твердих продуктів харчування, наприклад, кави в зернах.

На сайті компанії «ТоргОборуд» представлено професійне обладнання для місць громадського харчування. У каталозі можна вибрати куттер настільний або підлоговий, вертикальний або горизонтальний. Пропонуємо компактні моделі об'ємом до 6 літрів для невеликих виробництв та пристрої об'ємом понад 100 літрів для великих підприємств. Наші менеджери допоможуть обрати оптимальний варіант з урахуванням усіх вимог та критеріїв.

Режими роботи кухонного куттера

Сучасні куттери мають кілька робочих режимів, основними з яких є:

  • висока швидкість – для отримання дрібного помелу за невеликий проміжок часу;
  • низька швидкість – для грубого помелу м'яса та інших продуктів;
  • імпульс – миттєвий запуск максимальної швидкості у процесі роботи. Такий режим використовують для багатьох продуктів;
  • безперервна робота – отримання однорідної маси з кількох продуктів.

Досвідчений кухар завжди знає, який режим краще вибрати. Немає хороших чи поганих режимів, вибір залежить від бажаного кінцевого результату.

Переваги промислових куттерів

Промислові куттери мають ряд переваг, що пояснює їхню популярність у всьому світі. Вони здатні подрібнити будь-яке м'ясо, горіхи, ковбасу, овочі та фрукти, перетворити їх в однорідну консистенцію. Попри невисоку ціну куттер має відмінні технічні параметри та є цінним придбанням для будь-якої кухні. Ключовими перевагами такого обладнання є:

  • багатозадачність, що досягається завдяки різноманітності робочих режимів;
  • простота експлуатації, зручна система керування;
  • висока швидкість обробки будь-яких продуктів;
  • висока потужність електродвигуна, що дозволяє впоратися з переробкою навіть твердих продуктів;
  • якісні матеріали – чаша виконана з нержавіючої сталі, яка не піддається іржавінню та корозії, а ручки та дно додатково посилені;
  • довгий ресурс роботи – пристрої служать багато років при належному догляді та своєчасному технічному обслуговуванні.

Критерії вибору промислового куттера

Вирішивши придбати професійний куттер, Ви зробите правильний вибір. Це незамінне обладнання, яке спрощує безліч процесів на кухні та оптимізує робочий час персоналу. Ключовими критеріями вибору пристроїв є:

  • Тип агрегату. Для невеликих підприємств із малою завантаженістю підійде компактний настільний куттер. Якщо щодня необхідно обробляти понад 50 порцій продукції, має сенс вибрати підлогову модель.
  • Режими роботи. Чим більше режимів має пристрій, тим він функціональніший. Сучасні моделі передбачають багаторежимність із можливістю плавного перемикання з одного режиму на інший.
  • Бренд. Доцільно віддавати перевагу перевіреним виробникам, які мають позитивну репутацію на світовому ринку. У таких агрегатів краща якість збірки, вони менш гучні та дуже продуктивні. Згодом до них не важко підібрати оригінальні або аналогові комплектуючі.

В асортименті «ТоргОборуд» зібрано обладнання від провідних виробників світу: Frosty (Італія), Fimar (Італія), Robot Coupe (Франція), Pimak (Туреччина), Celme (Італія), Sirman (Італія) та інші. Пропонуємо якісні куттери різної потужності та продуктивності. У нас Ви зможете обрати професійне обладнання у будь-якому ціновому сегменті.

Поширені запитання

Якого об’єму бувають куттери професійні?
Залежно від ваших побажань ми можемо запропонувати такі варіанти об’єму куттерів: 

✅ Де можна купити куттери профксійні?
Замовити куттер можна в интернет-магазині ТоргОборуд і отримати в будь якому населеному пункті України

✅ Які моделі куттерів найпопулярніші?

 

У нас Ви можете купити Куттери з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Куттери у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.