Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні
-
12 491 грн.10 867 грн.Артикул: A150513Тип: рисоваркаОб'єм, л: 8К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 384/384/375Потужність, кВт: 1,95Вага, кг: 11
-
7 262 грн.6 680 грн.Артикул: PM4Тип: макароноваркаОб'єм, л: 6К-сть ємностей, шт: 4Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 415/600/265
-
3 195 грн.2 938 грн.Артикул: PM2Тип: макароноваркаОб'єм, л: 6К-сть ємностей, шт: 2Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 290/460/300
-
6 640 грн.6 108 грн.Артикул: ERC56AТип: рисоваркаОб'єм, л: 5,6К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 470/420/360
-
5 395 грн.4 962 грн.Артикул: ERC42AТип: рисоваркаОб'єм, л: 10К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 470/420/330
-
6 347 грн.5 839 грн.Артикул: torg9286Тип: рисоваркаОб'єм, л: 10К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 475/455/380Потужність, кВт: 1,95
-
7 152 грн.6 221 грн.Артикул: torg10215Тип: рисоваркаОб'єм, л: 13К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 445/395/350
-
7 599 грн.6 610 грн.Артикул: torg10214Тип: макароноваркаОб'єм, л: 8+8К-сть ємностей, шт: 4Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 410/570/280
-
6 884 грн.5 988 грн.Артикул: SB8155Тип: рисоваркаОб'єм, л: 10К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 455/455/360
-
5 722 грн.4 977 грн.Артикул: SA8236Тип: рисоваркаОб'єм, л: 8К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 385/385/375
-
121 851 грн.106 009 грн.Артикул: 004584Тип: макароноваркаОб'єм, л: 40К-сть ємностей, шт: 3Напруга, В: 380Габаритні розміри, мм: 700/700/850Потужність, кВт: 9Вага, кг: 60
-
102 810 грн.89 444 грн.Артикул: 004582Тип: макароноваркаОб'єм, л: 26К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 380Габаритні розміри, мм: 400/700/850Потужність, кВт: 5,5Вага, кг: 40
-
10 952 грн.9 308 грн.Артикул: HKN-EKT60Тип: макароноваркаОб'єм, л: 8+8+8К-сть ємностей, шт: 6Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 590/450/540
-
8 008 грн.7 207 грн.Артикул: 213-3900Тип: рисоваркаОб'єм, л: 13К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 480/400/335
-
4 489 грн.4 039 грн.Артикул: 282-3080Тип: рисоваркаОб'єм, л: 4,2К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 410/410/315
-
33 614 грн.29 244 грн.Артикул: PASTI8Тип: макароноваркаОб'єм, л: 6К-сть ємностей, шт: 1Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 270/420/360
-
70 224 грн.Артикул: 044710Тип: макароноваркаОб'єм, л: 40К-сть ємностей, шт: 2Напруга, В: 380Габаритні розміри, мм: 400/700/850Потужність, кВт: 7,6
-
39 232 грн.36 092 грн.Артикул: torg9184Тип: макароноваркаОб'єм, л: 40К-сть ємностей, шт: 2Напруга, В: 380Габаритні розміри, мм: 800х700(770)х350(550)Потужність, кВт: 10,2Вага, кг: 45
Апарати для варіння гарнірів: як вибрати макароноварки та рисоварки для професійного використання
Прилади для варіння гарнірів є незамінним електрообладнанням для закладів громадського харчування. Професійна макароноварка, рисоварка та інші агрегати спрощують завдання кухарів та підвищують ефективність кухні закладу.
Сучасні заклади у сфері громадського харчування не обходяться без використання спеціалізованих апаратів для варіння гарнірів. Такі пристрої широко застосовуються у ресторанах, кафе, їдальнях та інших закладах, що надають послуги громадського харчування. Промислові рисоварки, макароноварки та ін. гарантовано забезпечать надійне та комфортне приготування різноманітних гарнірів, пасти на професійній кухні.
У каталозі компанії «ТоргОборуд» у широкому асортименті представлені електроприлади для приготування їжі. Якщо Вам потрібна пастоварка (макароноварка), рисоварка або будь-який інший пристрій, просто відвідайте наш сайт і виберіть потрібну модель. Пропонуємо купити рисоварку підлогового або настільного типу від провідних виробників за найкращою ціною на ринку України
Апарати для варіння гарнірів: використання та користь
Апарати для приготування гарнірів мають плавне регулювання температури води, а комфортні ручки дозволять безпечно та швидко вийняти кошик із готовим гарніром. До зручності використання такого апарату можна віднести й те, що всі його компоненти мають модульно-секційне виконання, що дозволяє підібрати потрібну комплектацію, виходячи із потреб підприємства.
Великі заклади сегмента HoReCa застосовують пристрої для приготування гарнірів у системі технологічної лінії, дрібні ресторани – як автономний пристрій. Подібні апарати просто незамінні у місцях із підвищеним потоком покупців. Представлене в каталозі теплове обладнання нашого інтернет-магазину, рисоварки та макароноварки виготовлені з нержавіючої сталі, що дозволяє легко проводити їх санітарну обробку.
Деякі моделі професійних апаратів для приготування гарнірів мають розширений функціонал. До таких можливостей відносяться: наявність функцій контролю рівня води та її подачі, автовідключення після закінчення циклу, а також підняття кошиків з готовою стравою після завершення процесу. Крім того, функція автоматичного видалення крохмальної піни в таких моделях унеможливлює перелив під час кипіння і забезпечує додаткову зручність.
Однією з ключових переваг електроварок є їхня здатність працювати автономно, з мінімальним втручанням з боку персоналу кухні. Їм потрібно лише додати воду та натиснути кнопку запуску для старту процесу.
Класифікація електроварок професійних
Професійні макароноварки
Професійна макароноварка обов'язково присутня на кухні закладу, в меню якого представлені італійські спагеті, соба, феттучині або рамен. Пристрій готує будь-які макаронні вироби швидко та ідеально.
Пристрої незамінні для європейської та азійської кухні. За допомогою макароноварки, купити яку пропонує «ТоргОборуд», можна приготувати не тільки пасту, а й абсолютно будь-які овочі. Апарат є універсальним та багатофункціональним.
За зовнішніми ознаками пристрій для приготування пасти схожий на фритюрницю. Однак головною відмінністю є те, що для приготування гарнірів використовується не олія, а вода. У конструкцію приладу входять терморегулятори, таймери та кошик для варіння макаронів. Приємним доповненням є система прискореного нагрівання води, завдяки якій страви готуються ще швидше.
Після того, як кухар помістить сирий продукт у кошик, апарат почне процес приготування. Працюючи з ручними апаратами, процес готування потрібно контролювати, але дорожчі моделі зроблять процес готування максимально незалежним від кухаря. Так, кошик самостійно опуститься у воду без допомоги працівників. Перемішування також відбувається автоматично, що забезпечує відсутність злиплих макаронів і відмінну якість готової страви. Як тільки продукт буде готовий, пристрій вимкнеться і пасту можна буде подавати до столу.
Професійна пастоварка має такі конструктивні особливості:
- кошики для варіння можуть входити або не входити в комплект постачання (залежить від конкретної моделі);
- пристрій оснащений потужними нагрівальними елементами, які забезпечують швидше закипання води та приготування пасти;
- електрична пастоварка може оснащуватися однією чи декількома ємностями для приготування страв;
- нижня частина ємності оснащена спеціальним отвором, через який зливається піна;
- вода зливається за допомогою кульового крана, розташованого всередині ємності;
- у процесі монтажу пристрою доцільно заздалегідь підготувати підключення до водопроводу та каналізації;
- припустиме сполучення апарата з іншими пристроями за допомогою спеціальних сполучних елементів;
- корисним доповненням до пристрою буде наявність додаткових кошиків, які можна придбати окремо.
Різновиди макароноварок та як вибрати якісний варильний апарат?
Перед тим, як купити пастоварку, необхідно ознайомитися з різновидами даних пристроїв. Апарати широко застосовуються в ресторанах, кафе, закусочних, барах та їдальнях, але кожна модель має унікальні технічні параметри. При виборі пристрою рекомендуємо враховувати наступні моменти:
- Тип монтажу. Виробники пропонують підлогові та настільні макароноварки. Для великих підприємств підійде підлоговий агрегат, оскільки в нього вища продуктивність та потужність. Такі моделі оснащуються кількома ємностями для приготування страв і мають великі розміри. Настільні моделі менш продуктивні, але прості у догляді та експлуатації.
- Кількість ванн для варіння. Існують макароноварки з різною кількістю ємностей (від 1 до 5). Найдешевші мають простий функціонал і здатні приготувати виключно макарони. Апарати на кілька ємностей придатні для варіння кількох страв одночасно, кожна ванна використовується для індивідуальних завдань.
- Потужність. Зараз можна купити макароноварку з потужністю від 1,95 кВт до 10,2 кВт. Від цього показника залежить продуктивність агрегату, що дуже важливо для закладів. Підключаються пристрої до електричної мережі з напругою 220 або 380В. Також є газові модифікації.
- Бренд. Від популярності виробника залежить ціна макароноварки, її якість та граничний термін служби. Найбільш популярними є пристрої, виготовлені в Україні, Німеччині та Італії.
Деколи вибрати якісне теплове обладнання для свого бізнесу буває складно. Якщо Вам потрібна професійна макароноварка, зверніться до наших менеджерів і вони допоможуть підібрати найкращий варіант з урахуванням усіх Ваших вимог.
Професійні рисоварки
Промислова рисоварка є функціональним тепловим обладнанням, яке використовується у багатьох закладах громадського харчування. Найчастіше такі апарати присутні у суші-барах та ресторанах азіатської кухні. Головне призначення пристрою полягає у приготуванні розсипчастого рису без допомоги кухарів. Однак варто розуміти, що професійна рисоварка підходить для приготування не тільки рису, а й інших круп.
У конструкцію пристрою входять такі елементи:
- корпус;
- чаша для варіння;
- вбудоване дно;
- нагрівальний елемент.
Алгоритм приготування рису дуже простий. На початку процесу приготування крупа та вода вимірюються за допомогою спеціальної мірної чашки та необхідна кількість скидається у чашу. Після цього кухар запускає пристрій. Під час приготування рису вода нагрівається до оптимальної температури, що сприяє ідеальному приготуванню крупи. Важливо відзначити, що вода не перекипить, а швидше за все буде повністю увібрана рисом. По завершенні приготування рису рисоварка сповістить сигналом, що страва готова до вживання.
Виробники пропонують купити рисоварку з додатковими опціями:
- підігрівання готових страв – корисна функція, що дозволяє розігріти вміст чаші до необхідної температури;
- окремі режими для приготування різних гарнірів (не лише рису, а й гречки, булгуру тощо);
- прискорене варіння – для максимально швидкого приготування страв;
- продуктивність – деякі професійні рисоварки для суші можуть за один сеанс приготувати від 2 до 40 порцій гарніру;
- вбудований запобіжник – призначений для захисту пристрою від можливого перегріву. Цей пристрій автоматично відключає прилад та забезпечує його безпечне функціонування, навіть за відсутності постійного спостереження з боку персоналу кухні;
- автоматичне вимкнення – не бійтеся залишити професійні рисоварки без нагляду, адже після завершення готування вони самостійно вимикаються.
Типи промислових рисоварок
Сьогодні купити професійну рисоварку не важко, адже безліч виробників по всьому світу пропонують функціональні та надійні пристрої в різних цінових категоріях. Споживачам важливо розуміти різницю між параметрами апаратами, адже модифікацій досить багато. Отже, Ви можете вибрати один із таких варіантів:
- Класична з механічним керуванням. Відрізняється простотою конструкції, низькою вартістю, обмеженістю опцій та можливостей. Такий пристрій придатний для варіння рису та підтримки температурного режиму всередині чаші. Запуск програм здійснюється за допомогою механічного реле.
- Автоматична з електронним керуванням. Сучасні пристрої, здатні не лише відварювати різні види продуктів, а й підтримувати їхню температуру протягом 12 годин. Крім рису в чаші цього пристрою можна готувати такі продукти:
- інші крупи (гречку, вівсянку, кукурудзяну, ячну та пшеничну);
- подрібнене м'ясо (курку, яловичину, свинину);
- морепродукти (риба, креветки тощо);
- овочі (квасоля, морква, гарбуз, кукурудза, капуста, спаржа та інше).
- Індукційна – універсальний апарат із безліччю функцій. У такому пристрої можна варити каші, супи, овочі, різноманітні гарніри та інші страви. Головною особливістю апарату є метод нагрівання від електромагнітного джерела, що забезпечує рівномірне прогрівання чаші по всьому об'єму.
Особливості вибору професійних рисоварок
Вибираючи рисоварку для суші, обов'язково враховуйте технічні параметри приладу. Також не буде зайвим звернути увагу на кількість режимів та додаткові опції, які будуть корисні у роботі:
- Чаша якісної рисоварки виготовлена з міцного матеріалу та оснащена антипригарним покриттям. Таким чином, їжа не пригорає до днища та стінок, а страви виходять дуже смачними. Спеціальні мірні лінії всередині ємності допоможуть дотримуватися рецептури страви.
- Нагрівальні елементи приладу можуть бути розташовані з кількох сторін. Найкраще функціонують моделі з тристороннім розташуванням ТЕНів, адже таким чином їжа готуватиметься рівномірно.
- Запобіжник є важливим елементом конструкції, який гарантує безпеку експлуатації.
- Електронні рисоварки професійні є більш функціональними та зручними. Такі моделі оснащені функцією відкладеного старту та підігріву готових страв.
- Наявність таймера буде приємним доповненням, яке дозволить персоналу кухні не відстежувати час приготування страв.
- Багато моделей здатні працювати як термос, тобто зберігати температуру готових гарнірів протягом дня.
- У комплектацію електроварок часто входить мірна склянка, яка дозволяє дотримуватися необхідних пропорцій інгредієнтів згідно з рецептурою.
Купити апарати для варіння гарнірів за найкращими цінами в Україні
Спочатку може здатись, що апарати для варіння гарнірів не відіграють значної ролі у сфері громадського харчування, але це не так. На практиці ці пристрої стають практично невід'ємними для закладів із високою відвідуваністю. Знайти та придбати недорогі рисоварки, пастоварки та апарати для варіння сосисок, пельменів та інших страв можна на сайті компанії «ТоргОборуд». При виборі важливо врахувати всі технічні характеристики пристроїв, щоб обладнання могло служити довго й безперебійно.
Протягом багатьох років ми реалізуємо професійне обладнання для ресторанів, кафе, їдалень, барів та бістро. Своїм замовникам можемо запропонувати придбання товарів у кредит чи лізинг із доставкою по Україні. Наші експерти допоможуть Вам обрати оптимальне обладнання відповідно до всіх вимог та уподобань.
У нас Ви зможете купити рисоварку для суші, обладнання для варіння пельменів та інші агрегати, які стануть надійними помічниками на кухні. Крім іншого, у нашому каталозі представлені промислові електричні плити, марміти, супниці, газові плити та інше теплове обладнання за найкращою ціною на споживчому ринку країни.
Популярні питання:
✅ На скільки літрів є рисоварки?
Основним параметром для вибору рисоварки є об'єм: вони бувають на 5 л, 8 л, 10 л і більше.
✅ На скільки корзинок (кошиків) є пастоварки?
Пастоварки бувають на 1, 2, 4, 6, 8 і більше корзинок.
✅ Які найдешевші пастоварки (макароноварки)?
Найдешевшими пастоварками є:
1. Макароноварка Orest PC-0.4-D;
2. Макароноварка HURAKAN HKN-EKT60 8+8+8 Л;
У нас Ви можете купити Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .