Обладнання для піцерії, суші-бару та доставки їжі

Телефонуйте
Пн-Чт: 9.00-18.00
Пт: 9.00-17.00

Замовити дзвінок

Ми в соцмережах

Замовте безкоштовний* проєкт та розрахунок вартості обладнання

Чому ми?

МИ ПРОФЕСІОНАЛИ

МИ ПРОФЕСІОНАЛИ

20 років допомагаємо створювати успішні бізнеси.
ВСЕ В ОДНОМУ МІСЦІ

ВСЕ В ОДНОМУ МІСЦІ

Повний комплекс: ми - проектуємо, доставляємо, монтуємо
ЕКОНОМНІ РІШЕННЯ

ЕКОНОМНІ РІШЕННЯ

Прямі поставки з найкращих заводів світу. Енергоефективне обладнання.

Про відкриття піцерії та суші бару замислюються багато підприємців, адже цей напрямок дуже популярний не лише за кордоном, а й в Україні. Бізнес досить рентабельний та помірно витратний. До того ж обладнання для суші бару, піцерії, доставки їжі та упаковки їжі можна вигідно придбати у перевіреного постачальника ТоргОборуд. Але спочатку слід визначитися зі спеціалізацією закладу.

Такі страви, як піца, суші та роли, присутні у багатьох закладах громадського харчування. Тому поняття «піцерія» та «суші-бар» є досить гнучкими і найважливішим моментом є те, на яку аудиторію буде розраховано заклад.

Зона зберігання продукції

3 шт.
146 372 грн.

Зона приготування суші

2 шт.
73 228 грн.

Зона зберігання інвентарю

2 шт.
5 984 грн.
Всього: 600 327 грн.

Відкриття закладу піцерії-суші бару з доставкою

Обладнання для піцерії

Усього існує 4 формати закладів:

  1. На доставку. Для відкриття піцерії на доставку (на винос) необхідно якісно оснастити кухню, найняти кваліфікованих кухарів та кур'єрів. Також потрібно закупити якісні упаковки для піци та за бажання брендувати їх. Потрібне приміщення оптимальної площі та розташування. Доставка може здійснюватися по місту чи по району.
  2. У невеликому закладі на 20 – 30 місць. Щоб відкрити маленьку піцерію або суші бар, необхідно вибрати прохідне місце. Це може бути окреме приміщення або фуд-корт на території ТЦ. Вибираючи інвентар для піцерії, необхідно враховувати той факт, що 50% меню складатиметься із салатів, закусок, десертів та напоїв.
  3. У форматі ресторану. Затишний заклад із професійною кухнею та залою привертатиме увагу гостей. Для повноцінного функціонування знадобиться обладнання для приготування піци, суші, ролів, закусок та інших страв.
  4. За франшизою. Рішення відкрити піцерію або суші бар з франшизи часто виникає у тих, хто не хоче розробляти проект самостійно. Цей варіант оптимальний для багатьох, адже власнику бізнесу не доведеться складати дизайн-проект піцерії, навчати персонал та просувати бренд. Франшиза передбачає використання імені, стандартів, меню та правил компанії. Все необхідне обладнання для суші бару та піцерії надає компанія, з якою укладається договір. Таким чином, зробивши невеликі вкладення, Ви зможете регулярно отримувати дохід із закладу.

Вибір місця та приміщення

Вибір приміщення є важливим моментом під час запуску будь-якого закладу. Варто підбирати місця з гарною прохідністю та високим купівельним попитом. Має сенс оглянути усі райони міста та вибрати оптимальний варіант. Найкраще відкрити піцерію у таких місцях:

  • В центрі міста. Найбільш витратний варіант, який супроводжуватиметься високою конкуренцією. Потрібно бути на всі 100% упевненими в унікальності Вашого закладу перед його запуском.
  • У спальному районі міста. Відмінний варіант для новачків у сфері громадського харчування. У спальних районах завжди є постійний потік клієнтів. Всі вони обирають місця, в яких буде комфортно проводити час із друзями та рідними. Діти люблять піцу, а батьки з радістю їх ведуть до найближчого ресторану. Вирішивши відкрити свою піцерію, приділіть особливу увагу вибору місця. Дуже добре, якщо приміщення буде біля дороги, де його видно проїжджаючим повз.
  • Поблизу навчальних та офісних установ. Можна відкрити міні піцерію чи доставку піци. На обідніх перервах у школярів та студентів буде час забігти та придбати смачну піцу. Офісні співробітники обов'язково замовлятимуть їжу в офіс.
  • Біля розважальних центрів. Прекрасна можливість розширити спектр послуг, реалізовуючи не тільки їжу, а й надаючи інші послуги.

Не розглядайте приміщення, які розміщені поблизу конкурентів з аналогічним асортиментом. Це не просто ризиковано, але й може спричинити швидке банкрутство Вашого бізнесу.

Площа приміщення може змінюватись від 50 м² до 200 м² залежно від різноманітності меню та кількості посадкових місць. Основними вимогами до приміщення є:

  • не варто розглядати підвальні приміщення;
  • об'єкт повинен повністю відповідати вимогам НАССР та пожежної безпеки;
  • об'єкт повинен мати необхідні комунікації, а саме: водопостачання, водовідведення, електрику, вентиляцію та опалення;
  • приміщення має бути поділено на зони: зал для гостей, кухня (виробничий цех, посудомийна зона, холодильний цех тощо), санвузол, склад.

Особливості дизайну піцерії-суші бару з доставкою

При створенні дизайну інтер'єру піцерії та суші бару потрібно враховувати сучасні тенденції та пріоритети потенційних гостей. Досвідчені дизайнери намагаються мислити як відвідувач. Вони розробляють оптимальні рішення для кожного, взявши до уваги всілякі потреби та звички людей.

Доведено, що піцерії та суші бари, інтер'єр та дизайн яких спроектований правильно, завжди приваблюють гостей. Відповідно, такий заклад має високу популярність і постійний прибуток. Правильне проектування дозволить створити грамотне планування приміщення з поділом для окремих зон, а також забезпечити зручність для гостей та персоналу.

При плануванні дизайну інтер'єру піцерії важлива комерційна складова. Мало того, що заклад буде красивим і зручним, необхідно, щоб він приносив прибуток. Компанія ТоргОборуд допоможе відкрити суші бар, піцерію з нуля. Наші спеціалісти складуть повний проект майбутнього закладу, розроблять унікальний дизайн, підберуть необхідне устаткування та виконають його монтаж. Працюємо з наступними типами закладів:

  • піцерія із залом самообслуговування;
  • піцерія ресторанного типу;
  • піцерія на доставку, на винос.

Інтер'єр піцерії, суші бару, ресторану та інших закладів громадського харчування має повністю відповідати всім вимогам цільової аудиторії. Рекомендовано попередньо провести повноцінний аналіз потенційних споживачів, щоб знайти оптимальне рішення.

Вибір обладнання для піцерії та суші-бару з доставкою

Купити піч для піци

Організація точки громадського харчування завжди є чудовим рішенням для будь-якого підприємця. Для досвідченого ресторатора запуск піцерії або суші бару стане безпрограшним варіантом, адже піцу і суші люблять майже всі люди у світі. Студенти, діти, офісні працівники, школярі – це потенційні відвідувачі Вашого закладу

Для ефективної роботи закладу знадобиться професійне обладнання для піцерії, купити яке пропонує ТоргОборуд. Ми можемо запропонувати готові проекти ресторанів, кафе, закусочних, суші барів та піцерій. Також наші фахівці протягом багатьох років надають комплексне обслуговування закладів громадського харчування. Допоможемо підібрати обладнання для виготовлення ролів, суші та піци, а також важливий інвентар, меблі та посуд. Правильне планування дозволить швидко та якісно готувати їжу у бажаних обсягах. З нами Ваш бізнес стане прибутковим, а Ваш заклад – популярним.

У базовий список обладнання для піцерії входять агрегати та меблі для кухні, зони обслуговування та гостей. Меблеві вироби повинні бути практичними, зручними та стильними. З вибором допоможуть наші дизайнери.

У зоні обслуговування розташовуються:

  • барна стійка;
  • касовий апарат;
  • ПК чи планшет;
  • телефон для прийому заявок.

Загальне обладнання та інвентар для піци та суші

В інтернет-магазині ТоргОборуд Ви зможете вигідно купити обладнання для піцерії та суші бару, яке стане надійним помічником у процесі приготування страв:

  • гастроємності – універсальні ємності, призначені для приготування, зберігання охолодження та підігріву продуктів. Їх можна використовувати в пароконвектоматах, лініях роздачі, апаратах шокової заморозки, конвекційних печах та інших пристроях. У них можна зберігати заготовки, розморожувати напівфабрикати і демонструвати готові страви.
  • холодильні шафи – для підтримки необхідного температурного режиму, охолодження та тимчасового зберігання продуктів. Холодильники є обов'язковим обладнанням для суші-бару та суші-кухні.
  • слайсери – агрегати для точного нарізування сиру, ковбаси та інших продуктів. Пристрої можуть бути як універсальними (для всіх типів продукції), так і спеціалізованими (для певної продукції).
  • овочерізки – пристрої для швидкого та якісного нарізування, шаткування та подрібнення овочів та фруктів. Вони придатні для обробки як сирих, так і варених продуктів.
  • куттери та блендери – потужні агрегати для подрібнення продукції. У їх конструкцію входить містка чаша та гострі ножі, здатні впоратися з нарізкою навіть найтвердіших коренеплодів.
  • робочий стіл – поверхня з нержавіючої сталі, призначена для виконання будь-яких технологічних процесів на кухні: нарізки, оброблення, приготування, подачі.
  • полиці – сталеві компоненти оснащення кухні, які допомагають раціонально використовувати площу приміщення. На полицях можна зберігати будь-що.
  • мийка – пристосування з харчової сталі, призначене для миття брудного посуду, інвентарю, овочів та фруктів.
  • ножі – спеціалізований інструмент для точного та якісного нарізування різноманітних продуктів. На професійній кухні повинні бути гострі ножі для різних призначень (для риби, м'яса, хліба, овочів тощо).
  • обробні дошки – вироби з дерева, на яких персонал кухні нарізатиме різні продукти. Важливо мати індивідуальні дошки для риби, хліба, зелені та інших продуктів.
  • миски – посуд для зберігання, замочування та приготування страв.
  • терки – простий пристрій для подрібнення сирих та варених продуктів.
  • кухонні ваги – важливе обладнання для суші та піци, за допомогою якого кухарі контролюють вагу порцій та окремих інгредієнтів.

Основне обладнання для піцерії – піч для піци

Найперше, що необхідно зробити – купити піч для піци. Це – дуже важливий агрегат, від якого залежатиме весь процес приготування страви. Існують такі різновиди пристроїв:

  1. Тип живлення:
  • Електрична – популярний вид, яким користуються багато закладів громадського харчування. Пристрій цінується за простоту експлуатації та монтажу, доступну систему керування. Професійні печі для піци мають високе електроспоживання і можуть використовуватися тільки в приміщеннях з потужною проводкою.
  • Газова – дуже вигідний варіант, який дозволить заощадити на оплаті комунальних послуг. Печі для піци на газі вимагають грамотного монтажу та підключення, а займатися цим здатні лише професіонали газової служби. Крім того, необхідно оформити офіційний дозвіл на встановлення такого агрегату.
  • Дров'яна – унікальний пристрій, який потребує професійного монтажу, обслуговування та догляду. Дров'яна піч для піци неодмінно привертатиме увагу гостей, а сама страва виходитиме ароматною та хрумкою. Багато моделей виготовляються на індивідуальне замовлення, а установкою займаються фахівці. У конструкцію агрегату також входить гідрофільтр для очищення газів, що виділяються під час готування страв.
  1. Конструкція:
  • Подова – сучасне професійне обладнання для випікання піци. За раз вони можуть одночасно готувати 1, 4, 6 або 9 піц діаметром до 35 см. Пристрій включає дві камери, у кожній з яких можна встановлювати свій температурний режим. Виробники пропонують купити подову піч для піци форматом 1+1 чи 4+4. Доцільно вибирати моделі на 2 камери, оскільки вони більш функціональні та продуктивні. Плюс до всього, у разі несправності однієї з камер Ви зможете користуватися іншою, не зупиняючи процес. Намагайтеся не навантажувати прилад на 100%, тобто випікайте на поді не чотири піци за раз, а три. Ціна подової печі для піци залежатиме від технічних параметрів: потужності, місткості та додаткового функціоналу. Для монтажу пристрою додатково буде потрібна спеціальна підставка, оскільки звичайний стіл для таких цілей не підходить. Для роботи з приладом найміть кваліфікованого співробітника, який знає не тільки специфіку приготування італійської страви, але і вміє працювати з обладнанням. Також буде потрібна поворотна лопата для піци, купити яку можна в профільних магазинах.
  • Конвеєрна – напівавтоматичні пристрої, якими зможе керувати навіть недосвідчений піцайоло. Після встановлення всіх налаштувань та завантаження продукту конвеєр починає рух. Кухарям не потрібно стежити за процесом і щось встановлювати, адже машина все робить автоматично. Доступ до піци відкритий через спеціальне віконце, тому в потрібний момент за потреби персонал може підправити страву. Ціна печі для піци залежатиме від типу управління, місткості, продуктивності та потужності пристрою. При виборі важливо враховувати швидкість роботи конвеєра. Крім професійної печі для піци будуть потрібні такі важливі аксесуари, як перфоровані диски, сітки та форми.

Обладнання для тіста та начинки піци

обладнання та інвентар для піцерії

Для отримання якісної та привабливої піци особлива увага приділяється приготуванню основи. Від того, наскільки правильно буде приготовлене тісто, залежить еластичність, легкість та товщина основи. Не секрет, що всі споживачі бажають бачити тонку і хрумку основу.

Крім печей існує спеціальне обладнання для виробництва піци, яке відповідає безпосередньо за створення основи. До його числа відносять:

  • Тістоміси – апарат для замісу тіста у будь-яких обсягах. Ви можете замісити невелику кількість продукту, наприклад, 1 кг. Але є моделі з величезним літражем, які дозволяють за один цикл виробляти до 60 кг продукту. У конструкцію приладу входить чаша підкатного, знімного або стаціонарного типу.
  • Піца-прес – професійне піца-обладнання, що дозволяє швидко та якісно формувати заготовки (красти) бажаного розміру та товщини. Пристрої можуть бути автоматичними чи механічними. При покупці важливо звернути увагу на тип керування, потужність та наявність функції регулювання зазору. Також не завадить опція додаткового підпікання крастів.
    Використання пресу для піци дозволить збільшити продуктивність закладу. Агрегат не вимагає контролю оператора і виконує дії в рази швидше, ніж, наприклад, тісторозкатка.
    Для фабрик-кухонь такі пристрої будуть ідеальними, тому що приготовану основу можна одразу запакувати у вакуумний пакет та відправити на виробництво. Для повноцінних закладів слід обрати холодний піца-прес.
  • Тісторозкатка – ефективне обладнання для міні-піцерії з невеликим потоком клієнтів. Для виготовлення красту тісто пропускається між валами. Відрізняються апарати швидкістю роботи, довжиною та діаметром валів, а також наявністю спеціального механізму для контролю товщини тіста.
  • Холодильний стіл – універсальний агрегат, що складається з холодильника та сталевої стільниці. Такий пристрій допоможе скоротити час на приготування страви та зберегти необхідні інгредієнти у встановленому мікрокліматі.

Обладнання для піци може бути автоматичним або напівавтоматичним. Перші модифікації підходять для закладів із постійним потоком клієнтів, другі – для невеликих затишних піцерій. Вартість автоматичних пристроїв завжди вища, що компенсується їх високою продуктивністю та надійністю.

Інвентар для піцерії

Якісний інвентар для піцерій підвищує ефективність та продуктивність кухні. За стандартами всі необхідні предмети повинні розташовуватися на відстані витягнутої руки. Тільки так піцайоло зможе швидко готувати смачну страву та подавати її до зали. На кожній кухні повинні бути:

  • сітки – для випікання піци з хрусткою скоринкою;
  • форми – для приготування страв на високих температурах;
  • лопата для піци – для завантаження та розвантаження страви з подової печі. Поворотні лопати можуть відрізнятися довжиною ручки, площею полотна та формою (прямокутна, кругла). Також вони бувають повністю дерев'яними або комбінованими (метал та дерев'яна ручка);
  • докери – для видалення зайвого повітря з тіста та створення рівної поверхні. Це – голчасті перфоратори, завдяки яким на тісті при випіканні не утворюються бульбашки. Докери можна замінити гаками для видалення бульбашок;
  • термощупи – для контролю температури тіста, що дуже важливо під час приготування рецептурних страв;
  • мірні ложки – для контролю порцій соусів для приготування піци. Однакова кількість соусу в кожній піці гарантує стабільність рецептури.

Обладнання для суші бару

Обладнання для суші-ресторану

Обладнання для суші відповідає за дотримання стандартів приготування, а також ефективність та репутацію закладу. Для повноцінного функціонування суші бару потрібно:

  1. Теплове оснащенняобладнання для виробництва суші та ролів, а також приготування гарячих закусок та супів. На кухні традиційного японського ресторану, розрахованого на 30 - 50 гостей, завжди є електрична або газова піч, плита вок, фритюрниця, рисоварка і тепловий стіл. Особливої уваги заслуговують:
  • рисоварка – пристрій для приготування рису. Агрегат простий в управлінні та догляді, він не вимагає додаткового контролю з боку персоналу;
  • плита Wok – професійне обладнання для суші, ролів, локшини та інших страв азіатської кухні. У конструкцію пристрою входить спеціальна ємність із опуклим днищем – вок;
  • фритюрниця – популярний пристрій для смаження різних продуктів у рослинній олії. Крім продуктів «фрі», пристрої підходять для приготування гарячих суші.
  1. Холодильне обладнання – важливе обладнання, призначене для зберігання, охолодження та демонстрації різноманітних харчових продуктів. Свіжість і якість риби дуже важливі для репутації суші бару, тому в кожному закладі завжди є достатньо кліматичних пристроїв для зберігання заготовок та готових страв. Для демонстрації їжі у залі використовуються суші-кейси із прозорим фасадом. Для повноцінної роботи закладу знадобиться кілька холодильних та морозильних шаф, скринь із прозорими або глухими дверима.
  • морозильна шафа – використовується для тимчасового або довгострокового зберігання попередньо заморожених продуктів та напівфабрикатів, а також швидкого охолодження напоїв та морозива;
  • холодильний стіл – комбінований пристрій, що включає холодильні відсіки для зберігання продуктів та поверхню (стільницю) для будь-яких робочих процесів.
  1. Нейтральне оснащення – різні полиці, візки, стелажі, виробничі шафи, мийні ванни, зонти та інші предмети, що допомагають правильно організувати простір кухні та зробити роботу персоналу простіше. Нейтральне обладнання виготовляється із міцної нержавіючої сталі.
  2. Механічне оснащення – безліч пристроїв, призначених для подрібнення, нарізування, очищення, відбиття та інших маніпуляцій, необхідних для приготування страв. Агрегати є відмінними помічниками у виробництві соусів, перетиранні овочів та фруктів, нарізуванні м'яса та риби. До такого суші-обладнання відносять міксери, блендери, куттери, м'ясорубки та тендерайзери.

Інвентар для суші

Инвентарь для суши

Якісний інвентар для суші бару є важливим доповненням до основних пристроїв на кухні. Різні предмети здатні прискорити процеси та спростити працю персоналу. Від якості обладнання кухні ресторану залежить його ефективність.

Інвентар для приготування суші – це ціла низка пристроїв, інструментів та аксесуарів, які застосовуються на різних етапах виробництва страв. До них відносять:

  • ємність для рису та інших компонентів. У цьому посуді інгредієнти перемішуються в однорідну масу, яка використовується для формування ролів. Професійні ємності для азіатських ресторанів виготовлені з кипарисових дощок, з'єднаних між собою мідними кільцями. Також для такої мети підійдуть ємності з дерева або харчового пластику;
  • віяло для рису. Важливий інструмент, який використовується для швидкої ліквідації надмірної вологи зі свіжоприготовленого рису. Примусове обдування прискорює процес готування і надає рису необхідної температури. В ідеалі використовувати віяло з бамбукових або паперових паличок;
  • дерев'яна лопатка для рису. Обов'язковий інвентар для суші, призначений для перемішування та охолодження рису. Лопатка виготовляється з дерева чи пластику;
  • бамбуковий килимок. Цей інструмент використовують усі сушисти, адже він призначений для формування ролів. Килимок виготовлений з бамбукових паличок, з'єднаних між собою міцною ниткою;
  • пінцет для риби. Важливий аксесуар, за допомогою якого можна швидко і точно витягти навіть дрібні кісточки з рибного філе. Відмінно з таким завданням впорається пінцет із прямим кінцем.

Вибір обладнання для закладів із доставкою їжі

Доставка їжі

Список обладнання для піцерії, суші бару чи ресторану практично нічим не відрізняється, за винятком деяких вузькоспеціалізованих пристроїв. Якщо говорити про відкриття закладу з доставкою, тут можуть бути свої особливості. Класичний заклад із залом оснащують відповідно до кількості посадкових місць, тобто власник заздалегідь розуміє навантаження на обладнання та персонал. Але якщо заклад працює на доставку, то передбачити кількість замовлень складно. Особливо у вихідні та святкові дні.

Перш ніж купити обладнання для виробництва суші, ролів, піци та інших страв, оцініть трафік покупців. Самостійно провести аналіз дуже складно, тому доцільно скористатися послугами спеціалістів. Важливо вибрати агрегати високої потужності та продуктивності, щоб Ваші співробітники змогли приймати багато замовлень, якісно та своєчасно їх виконувати.

Великою перевагою буде наявність заготовок. Це дозволить скоротити час на приготування страв та спростить завдання кухарів. Також Ваш заклад зможе приймати ще більше замовлень та відпускати ще більше кур'єрів.

Найважливішу роль виконуватиме теплове обладнання для приготування суші та ролів. Вибирайте функціональні пристрої з максимальною кількістю опцій. Для суші бару обов'язково придбати апарат для нарізки ролів, для піцерій – апарат для випікання піци. Це найголовніші елементи кухонного обладнання, без яких не обійтися.

Основне обладнання для доставки їжі

Універсальним обладнанням для суші доставки є спеціалізовані термоконтейнери. Вони здатні зберігати тепло та холод протягом проміжку від 3 до 8 годин. Цього часу буде достатньо для доставки містом і навіть за його межі. Контейнер виготовлений із сучасного ізоляційного матеріалу, який не дає холоду та теплу виходити за межі контейнера. Усередині контейнера встановлюються металеві гастроємності з кришками, а зовні він оснащений ручками для зручного транспортування. Таке обладнання для доставки суші та інших страв дуже зручне в експлуатації та догляді. Його легко мити, а для збереження простору контейнери можна встановити один на одного.

Для транспортування перших страв застосовують термовідра із подвійними стінками. Для підтримки температури всередину ємності залита спеціальна смола, а зверху одягається щільна кришка.

Доставка піци здійснюється у термосумках. Вони виготовлені з міцного та зносостійкого матеріалу, який можна мити звичайним миючим засобом. Жорсткі стінки не дадуть коробкам прим'ятися, а вентиляційні отвори допоможуть відвести накопичену вологу від гарячої страви.

Багато закладів, які працюють на доставку, оснащують свої кухні вакуумним приладом для їжі. За його допомогою можна герметично запакувати напівфабрикати, заготовки та готові страви.

Важливо розуміти, що висока конкуренція на споживчому ринку у сфері громадського харчування змушує підприємців робити щось унікальне. Хтось замовляє італійську піч для піци, хтось відкриває піцерію з дизайном у стилі лофт, але споживачі найбільше цінують якість та стабільність. Саме тому, якщо Ви не маєте уявлення, як відкрити піцерію або суші бар, але безперечно націлені на цей бізнес, зверніться до професіоналів. Фахівці ТоргОборуд допоможуть Вам на всіх етапах планування, оснащення та запуску закладу.

Особливості готового проекту від компанії ТоргОборуд

ТоргОборуд – це не просто постачальник промислового обладнання для ресторанів, кафе, готелів, магазинів та їдалень. Ми – команда професіоналів, яка працює з 2003 року. За час нашої діяльності ми розробили безліч дизайн-проектів та запустили величезну кількість нині відомих та успішних закладів. З нашою допомогою Ви можете відкрити піцерію в невеликому місті або селі. Беремо на себе розробку дизайну інтер'єру, підбір меблів та обладнання, створення бренду та декорування. Допоможемо найняти та навчити персонал.

Підбираємо промислове обладнання для піцерії під ключ у будь-якому ціновому діапазоні. Допоможемо з підбором посуду та інвентарю, виконаємо технічне розміщення пристроїв з урахуванням інженерних комунікацій. Наші фахівці розроблять та втілять технологічний проект з урахуванням концепції закладу та його меню. Наші техніки зорієнтують Вас, яке обладнання потрібне для піцерії, щоб вона приносила Вам прибуток із перших днів.

Оскільки сучасного споживача цікавить не лише інтер'єр закладу та різноманітність меню, а й швидкість подачі страв, ми пропонуємо приділити особливу увагу підбору функціонального обладнання. Потужні пристрої, здатні приготувати їжу у великих обсягах, допоможуть будь-якому ресторану, кафе, їдальні або піцерії.

Замовляючи готові проекти у фахівців ТоргОборуд, Ви отримаєте:

  • функціональне європейське обладнання за ціною виробника;
  • вигідні умови кредитування на всі групи товарів;
  • створення унікального проекту з урахуванням усіх вимог та побажань;
  • оперативну доставку обладнання по Україні.

Запуск ресторанного бізнесу передбачає написання проект-плану, розрахунок продуктивності та потужності пристроїв, підбір агрегатів для приготування їжі та її зберігання, пошук та підготовку персоналу тощо. Ми можемо зробити все це замість Вас! Просто зв'яжіться з нашими фахівцями та дізнайтесь про умови співпраці.

*При купівлі обладнання від 200 тис. грн

Популярні питання:

✅ Яке обладнання потрібно для відкриття піцерії?

  • Піч для піци
  • Столи для піци
  • Тістоміс професійний
  • Тісторозкатка для піци
  • Прес для формування піци
  • Слайсер

✅ Яке обладнання потрібно для доставки суші та піци?

  • термобокси
  • термосумки

✅ Скільки коштує відкрити піцерію і суші-бару?

Вартість обладнання для відкриття піцерії і суші-бару стартує орієнтовно від $15 000. Сума може змінюватись в залежності від потужності та розмірів закладу. 

Замовте безкоштовний* проєкт та розрахунок вартості обладнання

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.