Фільтри
Ціна, грн
Температурний режим
Габаритні розміри
Показати: 109
Ми в соцмережах

Холодильні і морозильні столи

Фільтри
Знайдено: 109
Свіжі відгуки
  • Стіл морозильний GF-GN2100BT-HC GoodFood
    Анатолій
    14/11/2024

    Поєднання робочої поверхні та морозилки, значно заощадило простір на нашій кухні. Працює напрочуд тихо. За пів роки роботи відзначу його надійність та зручність, рекомендую.

    Переваги: регульовані ніжки

  • Стіл холодильний GF-S903TOP-HC GoodFood
    Юрії
    01/11/2024

    Цей холодильник добре виглядає і легко мити. Він простий у використанні, температура тримається стабільно. Я задоволений цим холодильником, дуже дякую.

    Переваги: система охолодження з обдувом

  • Холодильний стіл BRILLIS BGN3-R290-EF
    Вікторія
    23/10/2024

    Холодильний стіл BRILLIS BGN3-R290-EF дуже зручний. Зберігає продукти та служить стільницею. Охолодження рівномірне, двері самі закриваються. Легко мити та чистити. Ідеальний для невеликих кухонь!

Холодильні та морозильні столи - необхідне обладнання для кафе і ресторану

Холодильне обладнання відноситься до найважливіших елементів кухонного оснащення місць громадського харчування. Робота зі швидкопсувними харчовими продуктами просто неможлива без їх правильного зберігання. Але не тільки холодильні камери і шафи необхідні для охолодження і зберігання продуктів, а й іншіХолодильний стіл високотехнологічні пристрої. Холодильний стіл, як і морозильний стіл, є сучасним багатофункціональним агрегатом, що використовується в піцеріях, ресторанах, кафе, бістро і інших закладах.

Столи холодильні та морозильні: особливості конструкції і призначення

Професійний стіл холодильний складається з робочої поверхні і охолоджувальної камери. Стільниця використовується як робоча зона, на якій кухар займається обробкою і підготовкою продуктів. Розміри стільниці дозволяють розмістити всі продукти, необхідні для приготування страв. Холодильні відсіки служать для тимчасового зберігання овочів, фруктів, зелені та інших харчових продуктів, морозильні - для зберігання заморожених продуктів, в тому числі напівфабрикатів. Залежно від конкретної моделі, стіл охолоджуючий може мати певну кількість холодильних секцій, розділених для можливості дотримання правил товарного сусідства.

Холодильні столи можуть використовуватися в складі технологічної лінії, і як окремий елемент оснащення кухні. Вони дозволяють раціонально використовувати площу кухні, а також знизити навантаження на стаціонарні холодильники. Всі необхідні продукти знаходяться під рукою у кухаря, що підвищує продуктивність закладу і робить процес приготування швидшим.

Сьогодні випускається безліч холодильних і морозильних столів, купити які можна за помірною ціною. Найбільш затребуваним є устаткування від компаній Apach, Cooleq, Tefcold, Fagor, Frosty, Polair, Modern-Expo і MXM. Кожна окрема модель володіє унікальними технічними особливостями і високим функціоналом.

Переваги холодильних столів

Купуючи холодильний стіл для ресторану, власники роблять крок вперед до подальшого процвітання свого закладу, а також полегшують роботу персоналу. Подібне обладнання має ряд переваг, серед яких:Морозильні столи

  • Простота експлуатації. Кухар постійно знаходиться біля столу, ріже на ньому овочі, м'ясо і фрукти, робить заготовки, оформляє страви. Охолоджувана поверхня ідеально підходить для короткочасного зберігання зелені, соусів і готових страв.
  • Наявність холодильного або морозильного відсіку. Щоб не ходити за продуктами на склад, найнеобхідніші з них поміщаються в охолоджувані камери. Це сприяє більш швидкому приготуванню і подачі страв.
  • Зручність догляду. Обладнання виготовляється зі зносостійких і безпечних матеріалів, найчастіше з нержавійки. Протягом робочої зміни персонал кухні без труднощів може помити і продезінфікувати поверхню звичайним розчином.
  • Відмінна функціональність. Крім класичних, випускаються холодильні столи з гастроємностями для зберігання і презентації салатів. Також обладнання може використовуватися як точка розливу напоїв або вітрина.

Класифікація столів

Обладнання, що використовується в місцях громадського харчування, ділиться на дві групи:

  • Холодильні столи - для короткочасного зберігання сирих продуктів, заготовок, готових страв, напоїв, молочних продуктів і зелені. Охолоджуючі камери здатні підтримувати температурний режим від 0 ° С до + 8 ° С.
  • Морозильні столи - для тривалого зберігання і глибокого заморожування м'ясних і рибних продуктів, овочів і напівфабрикатів. Робоча температура в камерах може варіюватися від -12 ° С до -21 ° С.

Залежно від режиму роботи столи бувають низькотемпературними, середньотемпературними і комбінованими.

Критерії вибору морозильного і холодильного столу

Серед наявного у нас торгового холодильного обладнання Ви знайдете: стіл холодильний (в т.ч. стіл холодильний дводверний, трьохдверний), охолоджувальний стіл, морозильний стіл і т.п. Холодильний стіл, як і стіл з охолодженням, морозильний, являє собою стіл, всередині якого розміщена холодильна камера. Такого роду столи дуже зручні у використанні, адже вони займають набагато менше місця, ніж традиційні холодильні та морозильні установки, крім того, стіл має робочу поверхню з харчової нержавіючої сталі. Холодильні та морозильні столи, виконуючи функції столу і холодильника, нададуть досить широкий спектр можливостей для надійного зберігання напівфабрикатів та інших продуктів харчування.

Перш ніж купити холодильний стіл, беріть до уваги наступні фактори:

  1. Обсяг охолоджувальної камери. Оцініть, скільки продуктів планується зберігати всередині холодильних камер, і виберіть оптимальний варіант.
  2. Кількість секцій для зберігання. Чим більше секцій, тим різноманітніше асортимент закладу. Між секціями повинні бути перегородки з ізоляцією, що розділяють продукти з різними характеристиками, наприклад, сир від риби. У більшості випадків камери, що не використовуються, можна відключати в цілях економії електрики.
  3. Параметри стільниці. Визначтеся, скільки людей буде одночасно працювати за обладнанням. Існують столи з різними по довжині, ширині і глибині стільницями.
  4. Температура приміщення, в якому буде встановлено устаткування. Більшість моделей призначені для експлуатації в цехах при температурі до + 43 ° С, але є й виключення.
  5. Температурний режим. Низькотемпературні столи використовують для глибокої заморозки м'ясних і рибних продуктів, а також зберігання напівфабрикатів. Якщо такої необхідності немає, доцільно вибрати середньотемпературну модель.
  6. Максимальне навантаження. Класичний стіл морозильний представляє собою монолітну конструкцію з нержавіючої сталі. Чим товща сталь, тим міцніше обладнання. Найчастіше поверхня обладнання розрахована на максимальне навантаження до 250 кг.
  7. Наявність / відсутність додаткових бортів. Бортики на стільниці захищають від розбризкування. Таке доповнення буде явною перевагою.
  8. Тип і кількість дверей. Столи можуть мати від 1 до 4 дверей. Найпопулярнішими є моделі з функцією автоматичного закриття, яка запобігає ймовірості випадкового розморожування камери через розгерметизацію. Морозильні столи, що працюють в низькотемпературному режимі, оснащуються глухими дверима з нержавіючої сталі. У свою чергу холодильні столи мають скляні двері, через які видно вміст камер.
  9. Наявність полиць і ящиків - прекрасне доповнення, що допомагає раціонально використовувати площу обладнання. Однак варто враховувати, що для відкриття шухляди буде потрібне додаткове місце на кухні.

Експлуатація холодильного столу: правила і можливі проблеми

Особливих складнощів в процесі експлуатації холодильного обладнання виникнути не повинно. Прості правила, прописані в інструкції виробника, допоможуть зберегти не тільки зовнішній вигляд, але і функціональні можливості столів.Холодильний стіл купити

Найбільш часто власники холодильного і морозильного устаткування для професійних кухонь скаржаться на занадто велике споживання електроенергії агрегатами. Але цьому є цілком логічне пояснення - некоректна установка. Вибираючи місце монтажу обладнання, уникайте близькості з іншими приладами, здатними випромінювати тепло (нагрівачі, батареї, тепла підлога та інше). Допустима дистанція між холодильним агрегатом і теплонагріваючим пристроєм становить мінімум 2 метри. Крім іншого, на пристрій не повинні потрапляти сонячні промені.

Також збільшення енергоспоживання може бути пов'язане з дуже високою температурою всередині приміщення, в якому встановлено обладнання. Гранична температура середовища для різних моделей столів може варіюватися від + 35 ° С до + 45 ° С. Купуючи агрегат, ознайомтеся з вимогами до його експлуатації.

Для безперебійної роботи холодильного обладнання необхідно стежити за правильністю завантаження камер. Намагайтеся рівномірно використовувати простір, не перевантажуючи секції до верху. Також категорично заборонено перекривати вентиляційні канали пакетами з продукцією, адже це може призвести до поломок.

Використовуйте тільки відповідні деталі та витратні матеріали, що рекомендовані виробником. В інструкції можна знайти перелік цих комплектуючих.

Неправильне використання агрегату призводить до серйозних проблем. Якщо перевантажувати секції продукцією, компресор не зможе підтримувати потрібну температуру. Внаслідок цього на випарнику буде осідати конденсат, утворюючи «снігову шубу», а сам агрегат буде працювати нестабільно. Пам'ятайте, якщо обладнання перестало холодити або споживає більше електрики, має сенс викликати професіонала для проведення діагностики. Своєчасне виявлення проблеми та її ліквідація допоможуть продовжити термін служби пристрою.

Від чого залежить ціна холодильних і морозильних столів

Ціна холодильного столу залежить від безлічі факторів, серед яких:

  • габарити;
  • кількість і тип дверей;
  • кількість і обсяг холодильних секцій;
  • тип охолодження;
  • особливості конструкції (наявність полиць, ящиків, бортів та інше);
  • функціональність;
  • популярність бренду.

Вартості обладнання можуть сильно відрізнятися в залежності від перерахованих критеріїв.

Де можна вигідно купити холодильний або морозильний стіл?

Купити холодильні столи можна в нашому інтернет-магазині ТоргОборуд. Пропонуємо широкий асортимент обладнання від відомих виробників за доступними цінами. Відвідайте наш сайт і виберіть кращу модель для свого закладу! Технічні параметри і опис кожного пристрою вказані в персональній карті товару. За детальною консультацією звертайтеся до наших менеджерів.

Ставши нашим клієнтом, Ви отримаєте:

  • індивідуальний підхід;
  • грамотну консультацію фахівця;
  • конкурентоспроможні ціни;
  • оперативну доставку в будь-який регіон країни;
  • інформаційну підтримку протягом усього терміну експлуатації.

Відповіді на типові запитання

✅Чим відрізняються морозильні і холодильні столи?

Холодильні та морозильні промислові столи відрізняються підтримуваним температурним режимом. Холодильний стіл працює в среднетемпературному режимі, тому підходить для короткочасного зберігання охолоджених і свіжих продуктів. Морозильний стіл функціонує в низькотемпературному режимі і використовується для замороження і довгострокового зберігання продуктів.

✅Яка система охолодження використовується в морозильних і холодильних столах?

Професійне холодильне устаткування оснащене динамічною системою охолодження, в конструкцію якої входять вентилятори для обдування і циркуляції холодного повітря. Так вміст камер завжди зберігається в стабільному мікрокліматі, навіть якщо дверцята відкриваються часто. Існують агрегати зі статистичною системою охолодження, але їх краще не купувати для місць громадського харчування.

✅Які параметри холодильного столу є найбільш важливими?

Основними характеристиками холодильних і морозильних столів є: габарити, обсяг і кількість камер, підтримуваний температурний режим, умови експлуатації.

✅Для чого використовуються холодильні та морозильні столи з нержавіючої сталі?

Устаткування придатне для короткочасного або довгострокового зберігання харчових продуктів, в тому числі м'яса, риби, овочів, фруктів, салатів, напоїв, напівфабрикатів та іншого.

✅Які стандартні габарити і наповнення холодильних і морозильних столів?

Стандартними габаритами столу вважаються: ширина - 60-70 см (рідше 80 см), висота - 80-85 см. Моделі шириною 70 см називаються гастронормованими, тобто вони ідеально підходять для використання стандартних гастроємностей. Розміри і наповнення столів залежать від потреби кухні і можуть бути індивідуальними.

 

У нас Ви можете купити Холодильні і морозильні столи з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Холодильні і морозильні столи у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.