Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Тип завантаження
Габаритні розміри
Показати: 16
Ми в соцмережах

Професійні тостери (промислові)

Фільтри
Знайдено: 16

Професійний тостер є важливим обладнанням для будь-якої точки громадського харчування. Таке обладнання є незамінним у готельних комплексах, де гості на сніданок замовляють свіжі тости з беконом. Окрім іншого, тостери знайшли своє застосування в ресторанах, їдальнях та кафе. Тостер професійний придатний для приготування не лише грінок, а й інших гарячих закусок. Виробники пропонують широкий асортимент техніки у цьому сегменті, а ми відібрали найкращі варіанти для наших покупців.Профессиональный тостер

Призначення професійних тостерів

Рішення купити тостер професійний є розумним для власника будь-якого кафе чи ресторану. Дане обладнання застосовують для розігріву або швидкого приготування тостів, гарячих бутербродів, апетитних закусок і т.п. Тостер конвеєрного типу здатний приготувати такий тост, який нічим не поступається свіжоспеченому домашньому хлібу з неповторним ароматом та смаком.

На відміну від звичних побутових моделей професійні модифікації тостерів відрізняються високою якістю збірки та довговічністю. Пристрої виконані із міцних матеріалів та розраховані на високі навантаження. Класичні моделі не здатні безперервно працювати протягом дня, а промислові створені саме для таких цілей.

Переваги професійних тостерів для сегмента HoReCa

Промисловий конвеєрний тостер знайшов своє застосування у виробництві. Він використовується в кафе, ресторанах, їдальнях та мережах бістро. Ключовими перевагами такого обладнання є:

  • Чудова продуктивність. Промислові пристрої розраховані на інтенсивні навантаження, тому виконують свої функції набагато швидше, ніж побутові прилади. Усього за годину агрегат здатний приготувати до 500 ідеальних на вигляд хрумких тостів.
  • Малі габарити. Прилад компактний, завдяки чому для його монтажу не доведеться шукати додаткового місця. Просто встановіть пристрій на стіл та користуйтеся.
  • Швидкість виконання завдань. На приготування тосту потрібно не більше 5 хвилин, завдяки чому зростає продуктивність та ефективність процесу. Конвеєрні тостери незамінні в місцях, де є великий потік клієнтів.
  • Зручність експлуатації. Тостери оснащені таймером та температурним регулятором, тому немає необхідності стежити за процесом приготування. Також у функціоналі є регулятор потужності, який дозволяє контролювати ступінь обсмажування. Навіть найбільш скрупульозні гурмани гідно оцінять смачні тости.
  • Простота обслуговування. Прилад має досить просту конструкцію, завдяки чому процес догляду та його обслуговування спрощується. Усі важливі деталі знаходяться за металевою стінкою, є відсік для збирання крихт. Корпус із нержавіючої сталі не вимагає особливого догляду, його досить просто протирати.
  • Повна безпека. Професійний тостер оснащений інфрачервоними кварцовими трубками для запобігання утворенню сторонніх запахів та диму.

Конструкційні особливості та специфіка роботи професійного тостера

Абсолютно будь-який тостер професійний, купити який Ви зможете в інтернет-магазині ТоргОборуд, має продуману конструкцію і багатий функціонал. Важливими конструктивними елементами є:

  • металевий корпус із термоізоляційним шаром;
  • металеві чи кварцові нагрівальні елементи;
  • решітчасті сітки, виготовлені із стійкого до іржавіння матеріалу;
  • відсік для зберігання готових тостів;
  • зрозуміла панель керування;
  • висувний лоток для збирання крихт.

Принцип дії приладу досить простий: потрібно помістити скибочки хліба у спеціальний відсік і за кілька хвилин дістати готовий хрумкий тост. Перед увімкненням не забудьте відрегулювати силу нагрівання та потужність пристрою – параметри, які відповідають за ступінь підсмажування хліба.

Класифікація професійних тостерів

Виробники пропонують кілька типів професійних тостерів, що відрізняються методикою завантаження продукту. Розглянемо дані модифікації докладніше.

Профессиональный горизонтальный тостерГоризонтальні тостери

Горизонтальні тостери найбільше підходять для невеликих підприємств громадського харчування із середнім потоком у 30 – 40 покупців. Оскільки продуктивність приладу не дуже висока (до 150 тостів на годину), його краще використовувати в кафе та закусочних, де крім гарячих бутербродів у меню представлено багато інших закусок.

Конструкція тостера горизонтального не відрізняється складністю. Пристрій має 1 чи 2 камери, у яких готуються грінки. Тепловий вплив здійснюється з двох сторін одночасно, за рахунок чого в результаті виходять рум'яні та хрусткі грінки. У кожну камеру поміщається по 2 – 3 скибочки хліба, які фіксуються за допомогою спеціальних решіток.

Вертикальні тостери

Профессиональный вертикальный тостерКонструкція тостера вертикального трохи відрізняється від горизонтального сендвіч тостера, але має багато спільного з побутовими моделями. Кількість відсіків для хліба може варіюватись від 2 до 6, а за годину прилад здатний виробляти до 60 грінок.

Вертикальний тостер незамінний у кафе, закусочних та точках торгівлі фаст-фудом, у яких бутерброди є додатковою стравою в меню. Прилади вертикального типу мають найнижчу вартість в порівнянні з іншими модифікаціями, що і пояснює їх високу популярність.

Конвеєрні тостери

Конвеєрні тостери – чудове рішення для підприємств самообслуговування та інших закладів громадського харчування. Вони мають високу продуктивність, досить компактні розміри, що дозволяє експлуатувати їх на невеликих прилавках.Тостер конвейерного типа

Промисловий конвеєрний тостер є оптимальним для експлуатації у великих ресторанах і закусочних з великим потоком покупців. Якщо Ваше підприємство спеціалізується на продажу гарячих тостів та сендвічів, має сенс звернути увагу саме на цю модель.

Ключовою перевагою тостера конвеєрного типу є висока продуктивність. За годину прилад здатний приготувати від 500 до 1000 грінок. Скибочки хліба готуються автоматично, а співробітникам підприємства необхідно лише завантажувати хліб у піддон та вивантажувати готові скибочки. Просто покладіть на піддон необхідну кількість продукту і заберіть через час хрусткі грінки.

Для досягнення оптимального результату конвеєрним тостером передбачено регулювання швидкості руху конвеєрної стрічки та ступінь нагрівання верхніх або нижніх нагрівальних елементів.

Залежно від особливостей конструкції, прилади можуть бути двох типів:

  1. зі наскрізною конструкцією – сирі шматки хліба подаються з одного боку, а готові виходять із протилежного, що дуже зручно у разі приготування відкритих сендвічів;
  2. з односторонньою конструкцією - скибочки і подаються, і виходять з одного боку.

Вартість конвеєрних тостерів є найвищою, що пояснюється винятковою функціональністю та продуктивністю обладнання. Який саме пристрій вибрати для свого підприємства, повинен вирішувати тільки власник цього бізнесу. Орієнтуватися потрібно на масштаби виробництва та клієнтообіг.

Алгоритм підбору професійного тостера

Перш ніж купити горизонтальний тостер або конвеєрний, враховуйте такі технічні параметри:

  • Потужність. Чим потужніший прилад, тим менше часу знадобиться для приготування однієї партії тостів.
  • Продуктивність. Висока продуктивність гарантує велику кількість готових тостів за робочу зміну. Чим вище цей показник, тим більше грінок за годину готує прилад. Також швидкість підсмажування залежить від щільності та вологості хліба, виставленого температурного режиму та досвідченості персоналу. Класичний тостер може приготувати 150 грінок, а конвеєрний - до 1000.
  • Формат завантажувального отвору. Вертикальний або горизонтальний тостер, купити який Ви зможете у офіційного постачальника, може мати вузький або широкий отвір для прийому хлібних скибочок. Чим ширший цей отвір, тим більше можливостей обладнання. Наприклад, у тостерах із широким отвором можна готувати не лише грінки, та й рогалики.
  • Тип нагрівального елемента. ТЕН приладу може бути металевим чи кварцовим. Перші відрізняються довговічністю та міцністю, але мають низьку швидкість нагріву. Другі ж всупереч швидкому нагріванню є дуже крихкими і схильними до механічних пошкоджень.
  • Матеріал корпусу. Найкращими та найбезпечнішими вважаються моделі із загартованих сплавів. Вони не схильні до зовнішніх впливів і надовго зберігають свою привабливість. Існують прилади із пластиковим корпусом, але з ними потрібно працювати максимально акуратно, оскільки матеріал швидко нагрівається і може зашкодити співробітникам.
  • Функціонал. Крім основних функцій, обладнання може оснащуватися термостатом і регулятором швидкості готування. Це робить експлуатацію ще більш зручною та швидкою.

Якщо у Вас виникли труднощі з вибором тостерів, зверніться до співробітників інтернет-магазину ТоргОборуд і вони допоможуть обрати оптимальну модель.

Поради щодо експлуатації тостера

Професійні сендвіч тостери рекомендовано монтувати на стіл, заздалегідь зафіксований до підлоги. Прилад повинен стояти окремо від решти обладнання та особливо від води. Перш ніж запускати пристрій, переконайтеся в цілісності електропроводки.

Догляд за приладом не відрізняється складністю. Найважливіше – своєчасно чистити лоток від крихт та промивати решітки від олій. Для цих цілей підійдуть м'які губки та спеціальні миючі засоби.

Купити тостер професійний за найкращими цінами в Україні

В інтернет-магазині ТоргОборуд у широкому асортименті представлені конвеєрні, вертикальні та горизонтальні тостери, купити які Ви зможете за найкращою ціною. Якщо Ви ще не визначилися з моделлю пристрою, просто зверніться до менеджерів компанії і вони підберуть оптимальний варіант. Орієнтуємось на особливості Вашого закладу, а також Ваші персональні критерії та вимоги. Допоможемо вибрати та купити тостер професійний у будь-якій ціновій категорії.

У каталозі ТоргОборуд зібрані тостери від провідних виробників обладнання для ресторанів, кафе та інших місць громадського харчування. Пропонуємо якісні пристрої наступних брендів: Frosty, Hendi, Bartscher, Fimar та Sirman.

У нас Ви зможете замовити продуктивний тостер конвеєрного типу та отримати його максимально швидко. Обробляємо замовлення в день оформлення та надсилаємо одержувачам за допомогою кур'єрських служб. Оперативна доставка до будь-якої точки України.

Ціна на конвеєрний тостер та професійні тостери повністю виправдовується їх технічними характеристиками та високою функціональністю. В інтернет-магазині також можна купити інше різноманітне обладнання фаст фуд: професійні фритюрниці, чебуречниці, професійні мікрохвильові печі, жарочні поверхні та багато іншого.

Популярні запитання:

✅ Який тип завантаження у професійних тостерів? 
У професійних тостерах вертикальний, горизонтальний або конвеєрний тип завантаження.
✅ Яка продуктивность  тостера професійного?
Продуктивність професійного тостера залежить від типу завантаження: у вертикальних тостерів від 2-х до 8-ми секцій, у горизонтальних від кількості полиць. Найпродуктивніші є конвеєрні, оскільки безперервно нагрівають хліб та можна докладати під час роботи.

 

У нас Ви можете купити Професійні тостери (промислові) з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Професійні тостери (промислові) у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.