Відділ продажу:

   +38 067 696 07 84

   +38 050 925 55 95

   +38 067 362 12 02

   +38 0362 620 160 

   +38 066 0000 586 

 

 

Посуд та меблі:

   +38 067 44 11 340

Сервіс, запчастини:

   +38 068 00 636 00

 

  • Пн-Пт 9.00-18.00 
    працюємо без обіду
Замовити дзвінок

0 товарів

у Вашому кошику

Кошик порожній.

Каталог обладнання

Товари для порівняння

Шприц для ковбас | torgoborud.com.ua

Facets title

Підбір за параметрами

Ціна (грн.):

ціна від 5,600 до 8,938

Filter by характеритики в фільтр » product tech value ws name field:

DB products

Сфера використання ковбасних шприців

Великим попитом у закладах громадського харчування (кафе, ресторанах, столових, харчевнях) користуються ковбасні вироби. Але щоб приготувати по-справжньому смачну, свіжу і ароматну ковбаску потрібно скористатися спеціальним кухонним обладнанням, зокрема шприцом для ковбас. З його допомогою можна легко, швидко і якісно приготувати ковбасу, як в умовах невеликого ковбасного виробництва, так і для домашнього застосування, використовуючи тільки апарат і м'ясо.
 
Ковбасний шприц (шприц для ковбас, наповнювач ковбаси) наповнює натуральні (кишкові) або штучні (поліетиленові та ін.) оболонки фаршем, формуючи таким чином різні види ковбасної продукції (варена, копчена, сирокопчена ковбаса, сардельки, сосиски), а також створює ковбаски без оболонки.

Види ковбасних шприців

Залежно від того, які ковбасні вироби планується виготовляти, існують різні типи ковбасних шприців:
За типом приводу розрізняють гідравлічні ковбасні шприци та механічні (ручні) преси для набивки ковбас.Залежно від розташування в приміщенні кухны ковбасні шприци бувають горизонтальні і вертикальні.Враховуючи необхідну щільність набивання (шприцевання), для сирокопчених ковбас використовують шприци з максимальною набивкою, яка виключає можливість потрапляння повітря, наявність якого може привести до псування продукту. Для цього підійдуть гастрономічні шприци. Щільне шприцювання підходить і для копчених ковбас, оскільки в процесі сушіння їх об'єм зменшується в кілька разів. Для варених ковбас оптимальна мінімальна щільність, оскільки при варінні оболонка вироби під впливом температури і збільшуваного в обсязі вмісту може лопнути.Розрізняють вакуумні та відкриті наповнювачі, а також такі, які можуть забезпечувати періодичну або безперервну подачу фаршу в апарат. Вакуумний шприц для ковбаси дозволяє під час приготування продукту працювати і з натуральними і з штучними оболонками.

В інтернет-магазині Торгоборуд можна купити шприц для ковбаси (ковбасний шприц, наповнювач для ковбас) самих різних видів - гідравлічний, гастрономічний, механічний, вакуумний за низькою ціною. Вони виготовлені з нержавіючої сталі і анодованого алюмінію, безшумні в роботі і займають мінімум місця на кухні. На нашому сайті представлені шприци для ковбас світових брендів: Frosty, Fama, Fimar, Leonardi, Sirman та ін. Також Торгоборуд пропонує за кращими цінами промислові м'ясорубки професійні.
 
 
У нас Ви можете купити Шприц для ковбас з доставкою в Львів, Луганськ, Луцьк, Хмельницький, Драгобрат, Буковель, Славське, Вінниця, Рівне, Київ, Моршин, Трускавець, Мукачево, Мелекіно, Бердянськ, Чернігів, Кам'янець-Подільський, Запоріжжя, АР Крим, Житомир, Хмільник, Черкаси, Сімферополь, Полтава, тільки у нас найкращі ціни на Шприц для ковбас у таких містах, як Кирилівка, Суми, Поляна, Ужгород, Коблево, Івано-Франківськ, Яремче, Кропивницький, Херсон, Затока, Харків, Коктебель, Скадовськ, Тернопіль, Одеса, Ворохта, Севастополь, Чернівці, Лазурне, Донецьк, Миргород, Миколаїв, Дніпро.

Шприц для ковбас - виробники: