Фільтри
Ціна, грн
Об'єм бункера
Тип установки
К-сть смаків
Програми
Напруга
Габаритні розміри
Показати: 31
Ми в соцмережах

Обладнання для виробництва морозива

Фільтри
Знайдено: 31
Свіжі відгуки
  • Багатофункціональний апарат RoboCream R600W Staff
    Анастасія
    30/11/2023

    Апарат придбали для кав'ярні, для приготування кремів для десертів. Після придбання зрозуміли різницю між апаратним та ручним приготуванням, особливо крему, текстура якого стала набагато привабливішою…

  • Апарат для м'якого морозива CAB MisSofty
    Valeriy
    30/11/2023

    10/10, всі функції виконує навідмінно, морозиво або приготований сорбет дуже смачні, рівномірна текстура, виправдала всі очікування! працює не шумно, кран зручний і видає рівномірний вміст, гарно демонструє…

    Переваги: габарити, дизайн

  • Апарат для морозива BARTSCHER 135002
    Сергій
    30/11/2023

    Користуюся вже більше року, річ корисна особливо влітку, суміш швидко охолоджується

    Переваги: компактність

Професійне обладнання для виробництва морозива у кафе, магазинах


Відмінним доповненням у меню кожного фаст-фуду, ресторану, магазину є морозиво. Якщо Ви володієте невеликим кафе, яке займається виробництвом морозива, будьте впевнені в успіху закладу. Придбане спеціальне обладнання для виробництва морозива швидко окупиться.

Здавалося б, морозиво є сезонним продуктом, популярним у літній період. Але сучасне обладнання для м'якого морозива дозволяє виготовляти товар, який має попит цілий рік. Для цього використовується професійний фризер для морозива та інші апарати для морозива. В результаті виходить ніжний молочний продукт із кремоподібною, не надто крижаною текстурою. Подається м'яке морозиво свіжоприготовленим, у стаканчиках, вафельницях, креманках або блюдечках.

Для приготування якісного та смачного продукту Вам необхідно придбати професійний апарат для приготування морозива.

Технічні особливості обладнання для морозива

Фризер для морозиваЯкісне виготовлення морозива забезпечує фризер для м'якого морозива або фризер для твердого морозива. Апарати для морозива також застосовуються для приготування кремів, шербету, молочних коктейлів. За годину роботи здатні виготовляти від 7 до 16 л продукту. Устаткування може постачатися з повітряною помпою. Фризерування передбачає повільне збивання молочної маси від 40 до 80%. Суміш поступово насичується повітрям. У процесі готування молочна маса охолоджується до температури -4...-7°С.

Фризери для м'якого морозива виглядають як циліндр, що обертається, який за рахунок конденсатора (водяного або повітряного) охолоджує всю морозильну ємність. З бункера до робочого циліндра надходить молочна суміш. Функція пастеризації у деяких апаратах відсутня. Готове морозиво потім вивантажується в креманки, іншу гастрономічну ємність. Залежно від конкретної моделі пристрій працює на одному або двох моторах.

Види обладнання для виробництва морозива

Є три види обладнання для виготовлення морозива:

  • Фризери. Ці апарати використовують для приготування морозива за 30-60 хвилин. Можуть заморожувати рідку суміш до температури -8 °С.
  • Апарати для твердого морозива (друга назва – батч-фризери). Працюють за тим же принципом, що й фризери, але на виході виходить твердіше морозиво. Передбачають заморожування до температури -12 °С.
  • Комбомашини. Це найдорожчий вид апаратів для виготовлення морозива. Використовуються для приготування м'якого морозива та молочних коктейлів.

Виробники пропонують 2 типи фризерів для морозива – настільні та підлогові. Настільні моделі зазвичай мають невелику продуктивність і використовуються в кондитерських кафе. Підлогові агрегати мають більш високу продуктивність. Вони встановлюються на підлогу, але їх можна переміщати завдяки коліщаткам.

Типи обладнання для м'якого морозива:

  • Апарат для морозиваОднопостові фризери. Призначені для приготування морозива у невеликих порціях 1-го смаку. Найбільш поширені у кав'ярнях, буфетах, ресторанах, де продукт подається як десерт, а не основна страва.
  • Двопостові апарати для морозива. Використовуються для виробництва морозива трьох смаків. Два основних смаки подаються окремо із випускних отворів. Третій смак проводиться шляхом змішування двох основних. Пристрій використовують для вуличної торгівлі, в розважальних центрах, людних точках продажу, де морозиво має великий попит. Такі фризери мають високу продуктивність, що значно пришвидшує процес обслуговування.
  • Комбіновані фризери. Призначені для виготовлення морозива різних уподобань, коктейлів, смузі. Широко використовуються на літніх майданчиках, у фаст-фудах, кафе, піцеріях та інших закладах швидкого харчування.

На що звернути увагу під час вибору фризера?

Купуючи обладнання для виробництва морозива, потрібно звернути увагу на кілька важливих характеристик. По-перше, це продуктивність машини для морозива. На нашому сайті представлені моделі з продуктивністю 20-50 л морозива на годину. По-друге, зверніть увагу на спосіб охолодження – повітряний чи водяний. Найефективнішими вважаються агрегати з водяним охолодженням.

Перед тим, як купити фризер для морозива, зверніть увагу на додаткові функції. Пастеризація зробить догляд за агрегатом більш простим і зручним: фризер можна буде мити не частіше ніж раз на тиждень. А за допомогою повітряного насоса у вас буде виходити об'ємніше морозиво.

Зверніть увагу на виробника машини для виготовлення морозива. Серед найвідоміших компаній – UGOLINI, Cooleq, HENDI, BARTSCHER, CAB. Техніка від цих брендів є найнадійнішою та довговічнішою.

Купити обладнання для морозива в Україні

На сайті ТоргОборуд також можна купити фризер, професійні морожениці, апарати для виготовлення морозива. Обладнання здатне за 45-60 хвилин виготовити морозиво, а також сербетто, заморожений йогурт у великих обсягах.

Для якісного зберігання, охолодження та демонстрації молочної продукції в нашому інтернет-магазині представлені морозильні вітрини та морозильні шафи. Ціни на професійне обладнання для виробництва морозива в кафе найнижчі в Україні.

Відповіді на часті запитання

Що таке фризер для морозива?

Це професійне обладнання, яке використовується для виробництва морозива. Воно перемішує підготовлену молочну суміш, насичує її повітрям та охолоджує до потрібної температури (від -4 ° С до -8 ° С).

Яка продуктивність у фризерів?

Продуктивність стандартних фризерів становить від 55 до 600 порцій на годину. Цей показник залежить від потужності холодильного агрегату, наявності помпи та від об'єму циліндра.

Навіщо потрібні пастеризатори при виробництві морозива?

Пастеризатори використовуються для того, щоб позбавити молочну суміш від хвороботворних мікроорганізмів і продовжити термін зберігання продукції.

Що таке комбомашини та навіщо їх використовують?

Це обладнання, яке використовується не тільки для виробництва м'якого морозива, але й для приготування молочних коктейлів.

 

У нас Ви можете купити Обладнання для виробництва морозива з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Обладнання для виробництва морозива у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.