Обладнання для ресторанів

Телефонуйте
Пн-Чт: 9.00-18.00
Пт: 9.00-17.00

Замовити дзвінок

Ми в соцмережах

Замовте безкоштовний* проєкт та розрахунок вартості обладнання

Чому ми?

МИ ПРОФЕСІОНАЛИ

МИ ПРОФЕСІОНАЛИ

20 років допомагаємо створювати успішні бізнеси.
ВСЕ В ОДНОМУ МІСЦІ

ВСЕ В ОДНОМУ МІСЦІ

Повний комплекс: ми - проектуємо, доставляємо, монтуємо
ЕКОНОМНІ РІШЕННЯ

ЕКОНОМНІ РІШЕННЯ

Прямі поставки з найкращих заводів світу. Енергоефективне обладнання.

Компанія ТоргОборуд веде активну підприємницьку діяльність із 2003 року. Досвідчена кваліфікована команда здатна швидко та якісно розробити унікальний дизайн-проект ресторану, підібрати необхідне оснащення та запустити заклад з нуля. Величезна кількість власників нині популярних місць громадського харчування раніше користувалися нашими послугами. Пропонуємо функціональне обладнання для ресторанів, що спроектоване під індивідуальні потреби.

За роки своєї роботи ми змогли оснастити сотні ресторанів, кафе, їдалень, закусочних, піцерій та інших місць громадського харчування. Наші фахівці підібрали оптимальне ресторанне обладнання, яке зробило заклади зручними та функціональними не лише для відвідувачів, а й для співробітників. Своїм замовникам ми пропонуємо такі види робіт:

  • індивідуальна розробка проекту для ресторану «під ключ»;
  • підбір та встановлення обладнання для ресторану;
  • пусконалагоджувальні маніпуляції, перевірка працездатності всіх систем, навчання працівників;
  • гарантійне та післягарантійне обслуговування професійного ресторанного обладнання.

Наші співробітники зможуть розробити дизайн ресторану, ґрунтуючись на побажаннях замовника. Максимально якісно підберемо кухонне, теплове та холодильне обладнання для ресторану. Пропонуємо функціональні агрегати світових виробників – Apach, BRILLIS, Sirman, Celme, Apparatus, UNOX, Restoitalia та інші. За потреби фахівці компанії здійснять сервісне обслуговування пристроїв. Читати далі

Зона підготовки продуктів

50 шт.
175 442 грн.

Мийна зона посуду

4 шт.
108 573 грн.

Зона видачі готових страв

5 шт.
12 186 грн.

Зона збору брудного посуду

4 шт.
11 832 грн.
Всього: 1 094 298 грн.

Етапи комплексного оснащення ресторануОбладнання для ресторанів

Комплексне обладнання ресторанів виконується у кілька етапів:

  1. Консалтинг – вивчення ринку, вибір професійного обладнання відповідно до особливостей закладу, вибір місць для розміщення пристроїв на об'єкті.
  2. Технічне завдання – розробка плану об'єкта, опрацювання деталізованої специфікації згідно з усіма рекомендаціями від замовника.
  3. Проектування – розробка дизайну ресторану відповідно до побажань замовника та особливостей об'єкта. Багаторічний досвід дозволяє нам швидко та якісно реалізувати дизайн узбецького, грузинського, китайського, японського, італійського ресторану. Саме цей етап є основним для відкриття ресторану, кафе, піцерії та інших закладів сегменту Horeca.
  4. Затвердження всіх моментів – узгодження попереднього проекту із замовником. Якщо клієнта влаштовує проект інтер'єру ресторану, схема розміщення обладнання, його тип і вартість, виконавець приступає до реалізації всіх подальших етапів.
  5. Доставка агрегатів – доставляємо всі необхідні пристрої на об'єкт для подальшого монтажу.
  6. Установка обладнання – робота виконується виключно досвідченими фахівцями, які раніше проходили навчання та мають сертифікат від заводу-виробника промислової техніки.
  7. Пусконалагоджувальні роботи - підключення всіх приладів до мережі 220/380 Вт, налаштування програмного забезпечення, тестування всіх програм, підключення інших комунікацій. Обладнанням кухні ресторану займаються кваліфіковані інженери та електрики, які мають допуск до подібних робіт.
  8. Інструктаж персоналу – співробітники сервісного відділу нашої компанії проведуть вступне навчання персоналу, на якому розкажуть про основні правила експлуатації та обслуговування всіх встановлених пристроїв.
  9. Технічне обслуговування – періодичний огляд та перевірка працездатності холодильного, теплового, харчового та торгового обладнання. Систематичне ТО дозволить захистити пристрої від поломок та вчасно виявити несправності.
  10. Забезпечення деталями – за потреби привеземо запасні деталі та аксесуари, що зносилися або вийшли з ладу.

ТоргОборуд - не просто магазин ресторанного обладнання, а надійний і вірний помічник для кожного майбутнього або чинного ресторатора. Наша команда завжди готова зайнятися обладнанням торгового залу, гарячого цеху або автоматизації ресторану будь-якого формату. Кожен крок ми погоджуємо із замовником, тому Ви завжди будете в курсі подій.

Особливості створення дизайн-проекту та підбору обладнання

Після розробки та затвердження технологічного проекту кухні ресторану наш дизайнер розпочинає підбор оптимального за всіма критеріями обладнання. До уваги береться специфіка закладу, площа об'єкта та прогнозований трафік клієнтів. Обладнання кухні ресторану стоїть у пріоритеті, адже саме це місце має бути максимально функціональним.

У процесі проектування кухні важливо брати до уваги траєкторію руху співробітників і зробити так, щоб місця збирання брудного та чистого посуду не перетиналися. Розміщення пристроїв та меблів має ділитися на кілька зон:

  • завантаження;
  • зберігання кухонного інвентарю та посуду;
  • первинна обробка продукції;
  • виробнича зона (місце для приготування);
  • місце для миття та сушіння посуду та кухонного приладдя;
  • зона видачі готових страв;
  • службові приміщення.

Проектування об'єкта також передбачає розробку схем електромереж, вентиляційних та кліматичних систем, водопостачання та інших комунікацій. Професійне обладнання для кухні ресторанів розставляється з урахуванням усіх правил та норм. Для деяких пристроїв потрібні конкретні локації, наприклад, віддалені від джерел тепла або холоду. Тільки професіонали здатні зробити все правильно та точно.

Важливим моментом є правильний монтаж агрегатів та їх налаштування. Для цього ми маємо цілий відділ фахівців. Перш ніж приступити до роботи, персонал кухні повинен пройти короткий інструктаж, щоб у процесі експлуатації пристроїв не допускати типових помилок. У вирішенні будь-яких питань допоможуть Вам співробітники ТоргОборуд.

Обладнання для ресторанів

Ресторанное оборудование

У будь-якому закладі громадського харчування кухня є найважливішою локацією, якій слід приділити особливу увагу. Відповідно, кухонне обладнання для ресторанів підбирається дуже уважно з урахуванням усіх нюансів та правил. Воно формує гарячий, холодний, м'ясний, овочевий та рибний цехи – найфункціональніші зони кухні. Пристрої розраховані на регулярні високі навантаження, тому виготовляються з міцних та довговічних матеріалів, не схильних до впливу вологи та тепла. Професійне обладнання для кухні ресторану Ви зможете замовити у нашому інтернет-магазині, а наші менеджери допоможуть його підібрати.

Важливими критеріями, які необхідно враховувати при підборі обладнання для кухні, є:

  • Площа. Чим більше місця, тим більше агрегатів можна встановити, і тим комфортніше працюватиме персонал. На маленькій кухні неможливо розмістити промислові плити, холодильники, обробні столи та інший інвентар для ресторанів. У такому разі доведеться підбирати компактні пристрої або утискати співробітників. Дайте можливість персоналу виконувати свої обов'язки без перешкод.
  • Меню. Чим різноманітніше меню в закладі, тим більше пристроїв потрібно. Залежно від пропонованих страв можуть знадобитися додаткові агрегати, такі як мангал, гриль, тістоміс тощо. У нашому інтернет-магазині обладнання для ресторанів можна знайти багатофункціональні варильні поверхні з кількома зонами, поверхні для миття та оброблення продуктів тощо.
  • Місткість зали. На момент вибору обладнання для ресторанного бізнесу Ви повинні розуміти, скільки відвідувачів поміститься в зал. Від цього залежить вибір меблів та іншого обладнання.
  • Продуктивність. Необхідно розрахувати, скільки часу витрачатиметься на приготування страв і скільки страв необхідно буде в середньому готувати за зміну. Наші співробітники проаналізують різні фактори, щоб Ви змогли купити обладнання для кухні ресторану максимально вигідно.

Ознайомитись з асортиментом ТоргОборуд Ви зможете на сайті компанії. Крім стандартних моделей пропонуємо проекти з індивідуальними розмірами та функціональністю.

Теплове обладнання

Правильно обране обладнання для гарячого цеху є запорукою якісних та смачних страв. Саме в цій зоні відбувається більшість технологічних процесів із приготування. Незамінними пристроями є:

  • Промислові плити – агрегати для теплової обробки різних продуктів (м'яса, риби, овочів). Бувають три типи: газові, електричні та індукційні. Найбільш затребувані та сучасні – індукційні плити. Пристрої завжди присутні на кухнях закладів із щільним потоком відвідувачів. Важливо пам'ятати, що крім самої плити додатково буде потрібен спеціальний ресторанний посуд з високою жароміцністю.
  • Пароконвектомати – багатофункціональні прилади, призначені для тушкування, запікання, смаження, підігріву та приготування на пару. Пароконвектомат для ресторану має високий показник потужності та економічності. У деяких випадках він здатний повністю замінити решту теплового обладнання.
  • Печі конвекційні – прилади для випікання та запікання. Якщо в меню закладу є круасани, піца або пиріжки, цей пристрій просто необхідний. Конвекційні печі застосовуються не лише для випікання хлібобулочних виробів, але й запікання риби, м'яса чи овочів. Перевагою такого способу приготування є рівномірний вплив тепла за рахунок функції конвекції.
  • Розстоєчні шафи – пристрій, що використовується у пекарнях, піцеріях, кондитерських цехах та інших закладах, де подають ароматну випічку. Будь-який кондитер користується таким агрегатом для досягнення найкращого результату своєї роботи.
  • Жарочна шафа – прототип звичної для всіх духовки, але потужніший і витриваліший. Пристрій призначений для будь-яких видів теплової обробки продуктів: смаження, тушкування, сушіння, запікання і т.д. Має високу продуктивність і зносостійкість.
  • Піца-печі – пристрої, які використовуються у піцеріях, точках реалізації фаст-фуду, а також італійських ресторанах. Призначені для приготування будь-якого виду піци, з будь-якого тіста та з будь-яким наповненням.
  • Пекарська шафа – професійний прилад, призначений для випікання різних виробів на деках або в формах. Сучасні моделі оснащені функцією парозволоження, що дуже важливо під час роботи з дріжджовим тестом.
  • Поверхні для смаження – стаціонарні чи настільні пристрої, що призначені для смаження м'яса, риби, овочів та напівфабрикатів. Пристрої мають кілька температурних режимів, що дозволяє встановити бажану температуру, необхідну для правильної обробки тих чи інших продуктів.
  • Грилі – промислові агрегати, що використовуються у безлічі точок подачі фаст-фуду. У каталозі ТоргОборуд представлені наступні різновиди грилів: роликові, саламандра, контактні, лавові, а також спеціалізовані моделі для шаурми та курей.
  • Фритюрниці та чебуречниці – агрегати для приготування страв у киплячій олії (картоплі фрі, чебуреків, біляшів, пончиків, овочів у клярі).
  • Марміти – професійні пристрої, які створені для підтримки необхідного температурного режиму для готових страв. Марміти підходять для будь-яких страв, у тому числі перших, гарнірів та закусок.

Крім перерахованого вище постачальники обладнання для ресторанів пропонують функціональні рисоварки, макароноварки, супниці та професійні сковороди. Без якісного та довговічного кухонного інвентарю просто неможливо налагодити процес на кухні. Якщо у Вас виникли труднощі з підбором товарів, просто зверніться до наших менеджерів і вони допоможуть підібрати все необхідне.

Холодильне обладнання

Холодильне обладнання для ресторану - це цілий ряд пристроїв, призначених для зберігання, охолодження та заморожування різних продуктів харчування. Ці прилади дуже важливі для працездатності закладу, адже без них не обходиться жоден ресторан, кафе або закусочна. Крім іншого, такого роду обладнання захищає продукцію від псування та забезпечує необхідні кліматичні умови для її зберігання. Риба, м'ясо, овочі та молочні продукти вимагають суворих умов та термінів зберігання, що регулярно контролюється СЕС. Щоб не виникало жодних проблем і Ваш заклад мав відмінну репутацію, рекомендуємо замовити обладнання для ресторану у перевіреного та надійного постачальника. Швидко підберемо агрегати необхідної потужності, місткості та розмірів, ґрунтуючись на Ваших побажаннях та специфіці закладу. У каталозі ТоргОборуд в широкому асортименті представлені:

Нейтральне обладнання

В оснащенні кухні важливу роль виконують різні столи, полиці, сушки для посуду, мийні ванни, витяжні зонти, візки та стелажі. Нейтральне обладнання сприяє правильній організації простору навіть у найменшому приміщенні та полегшує завдання персоналу. Для максимального терміну експлуатації воно виготовляється з харчової нержавіючої сталі.

Електромеханічне обладнання

Електромеханічне обладнання сприяє більш швидкому та ефективному приготуванню страв. До цієї категорії товарів для ресторанів входять:

Кожен агрегат має свій функціональний набір та призначення, але поєднує їх усіх одне – здатність спростити та прискорити процес обробки та приготування. Без даних пристроїв неможливо обійтись на професійній кухні закладу.

Обладнання для бару

Обладнання залу ресторану заслуговує на особливу увагу, оскільки саме тут будуть знаходитись відвідувачі. Щоб у них склалося гарне враження про Ваш заклад, постарайтеся оснастити зал максимально презентабельно та функціонально. Для бару потрібні такі агрегати:

  • пристрої для приготування напоїв: кавомашини, кавомолки, спінювачі молока, диспенсери, блендери, соковижималки та інше. Не варто забувати й про гарний посуд, в якому подаватимуться напої;
  • універсальні комбайни, які застосовуються для приготування смузі, коктейлів та дроблення льоду;
  • блендери для швидкого приготування десертів, молочних та фруктових напоїв, смузі;
  • фризери для морозива, міксери для молочних коктейлів.

Посудомийне обладнання

Миття посуду займає багато часу та сил, але цей процес можна автоматизувати за допомогою спеціалізованого horeca обладнання для ресторанів. Потужна посудомийна машина здатна впоратися з сотнями тарілок, чашок, сковорідок та іншого кухонного приладдя. Крім іншого, пристрій економно витрачає воду та електроенергію.

Інвентар для кухні

Професійний кухонний інвентар

Інвентар для професійної кухні купується разом із рештою обладнання. У кожному кафе, їдальні або ресторані використовується:

  • ємності для зберігання: різні банки, контейнери, ящики та інше. Відповідно до чинних норм і стандартів, цей посуд може бути виготовлений з харчового пластику, нержавіючої сталі або скла;
  • посуд для приготування: сковорідки, сотейники, каструлі для ресторану, виготовлені з чавуну або нержавіючої сталі. Емальований посуд заборонено застосовувати у закладах громадського харчування;
  • гастроємності з нержавіючої сталі або полікарбонату, призначені для приготування, зберігання, транспортування та демонстрації страв;
  • кухонне приладдя: ножі для м'яса, овочів, риби, сиру, десертів та іншого, обробні дошки, половники, соусні ложки, терки, лопатки для сковорід, кошики для хліба тощо. Кухонний інвентар, купити який пропонує ТоргОборуд, виготовлений з високоякісних матеріалів, що робить його довговічним та зносостійким;
  • професійний кондитерський інвентар: вінчики, мішки кондитерські, сито для пудри, форми для випічки, підкладки для тортів і т.п.

У нашому інтернет-магазині Ви знайдете все для кондитера, піцайоло, баристи, бармена, кухаря або шаурміста. Пропонуємо найширший асортимент ресторанного інвентарю від провідних виробників світу – Paderno, Lacor та FoREST.

Посуд та прилади для сервірування ресторану

Посуд і прибори для сервірування ресторану

Посуд – це те, що насамперед бачить відвідувач будь-якого закладу, сідаючи за стіл. Він має бути привабливим, зручним та якісним. Вибором професійного посуду для ресторанів має займатися досвідчена людина, здатна зіставити дизайн закладу, його меню та інтереси клієнтів. Пропонуємо наступний посуд для ресторану:

  • тарілки постановочні, супові, миски, страви, піали, салатники;
  • кавові та чайні кухлі, чашки та блюдця;
  • столові вилки, ложки, ножі, палички;
  • скляні келихи, склянки для води, пива, коктейлів, десертів тощо;
  • посуд для сервірування: соусниці, тарілки для хліба та десертів, формочки, кришки для страв та тарілок;
  • відра для шампанського, кошики для хліба;
  • попільнички, тримачі серветок та інше.

Щоб не зіткнутися з нестачею приладів або посуду в процесі роботи, Вам необхідно придбати достатню кількість професійного кухонного приладдя. Потрібно мати запас у розрахунку щонайменше три комплекти на одне посадкове місце.

Зараз можна купити посуд для ресторану з різних матеріалів: скла, кераміки, кришталю, фарфору, сталі. Кожен матеріал є повністю безпечним та придатним для використання у місцях громадського харчування. Наші менеджери допоможуть Вам підібрати оптимальний посуд та прилади.

Меблі для ресторану

Залежно від інтер'єру ресторану, його специфіки та меню, в залі для гостей необхідно буде встановити:

Якщо заклад має літню терасу, можуть знадобитися додаткові столи, стільці, крісла, софи та пуфи. Ці предмети повинні бути стійкими до впливу навколишнього середовища та різних погодних умов.

Для комфортного перебування відвідувачеві необхідно щонайменше 160 см площі. Розрахувати кількість посадочних місць не складе труднощів у процесі первинного планування проекту.

Чому обирають нас?

Компанія ТоргОборуд пропонує купити обладнання для ресторану на взаємовигідних умовах. Реалізуємо винятково якісні вироби від провідних виробників. Ставши нашим замовником, Ви отримаєте:

  • індивідуальний підхід;
  • високу якість товарів;
  • своєчасно виконану роботу;
  • гарантію якості.

Пропонуємо відкриття ресторану під ключ із повноцінною адаптацією обладнання під Ваші потреби. Наша команда професіоналів швидко та якісно виконає будь-який проект у обумовлені терміни. Гарантія на роботи складає від 1 до 3 років. Вирішили купити ресторанне обладнання? Зверніться до нас, і ми зробимо все, щоб Ви мали прибутковий бізнес.

Обладнання для ресторанів та барів від компанії ТоргОборуд

За роки своєї трудової діяльності ми встигли налагодити тісні стосунки з численними постачальниками ресторанного обладнання, в яких впевнені повністю. Працюємо безпосередньо із заводами виробників, завдяки чому процес стає ще швидшим. Наші співробітники мають необхідний досвід та навички, які дозволяють створювати незвичайні дизайни ресторанів у будь-якому з існуючих стилів. До кожного замовника відносимось індивідуально, адже не буває і не повинно бути двох однакових закладів.

Надаємо комплексний пакет послуг, до якого входить:

  • створення проекту кухні, зали, окремих зон;
  • розробка дизайну у сучасному стилі;
  • постачання необхідного обладнання по всій території України;
  • встановлення пристроїв та проведення пусконалагоджувальних робіт;
  • сервісне обслуговування обладнання.

На нашому сайті Ви знайдете все для ресторанів, починаючи з холодильних камер та закінчуючи виделками. Запрошуємо до довгострокової співпраці власників бізнесу будь-якої спрямованості. З нами працюють імениті кав'ярні, ресторани, торговельні мережі, супермаркети, АЗС та профільні точки реалізації.

З повним списком наших товарів можна ознайомитись на офіційному Інтернет-ресурсі. У широкому асортименті представлено холодильне, торгове, технологічне та теплове обладнання для ресторанів, кафе, закусочних та інших закладів. Завдяки зручному фільтру Ви зможете ознайомитись з окремими групами товарів, вивчити технічні характеристики пристроїв та порівняти моделі. Якщо у Вас виникнуть проблеми чи питання, просто зв'яжіться з менеджерами ТоргОборуд та отримайте компетентну консультацію.

*При купівлі обладнання від 200 тис. грн

Популярні питання:

✅ Скільки коштує кухонне обладнання для відкриття ресторану?

Для того щоб відкрити невеличкий ресторан(150 м.кв.) на 100 посадкових місць потібно 30 000$-50 000$. Вартість приблизна. Все залежить від спеціалізації ресторан і відповідно яке обладнання потрібно придбати щоб готувати потрібні страви.

✅ Як визначити продуктивність обладнання для ресторану?

Для визначення продуктивності треба врахувати:

  • кількість посадкових місць,
  • скільки кіловат електроенергії є в приміщенні,
  • чи буде заклад рорганізовувати весілля, банкети

✅ Скільки кіловат електроенергії потрібно для ресторану?

Для середнього розміру ресторану потрібно приблизно 20квт електоенергії. Як що у вас немає потрібних квт, тоді можете придбати енергоефективне холодильне обладнання BRILLIS: столи холодильні, столи морозильні, шафи холодильні, шафи морозильні.

Замовте безкоштовний* проєкт та розрахунок вартості обладнання

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.