Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок)
-
33 606 грн.30 244 грн.Артикул: 004512Габаритні розміри, мм: 1600/700/850Потужність, кВт: 2Напруга, В: 220Вага, кг: 85
-
30 756 грн.27 679 грн.Артикул: 004511Габаритні розміри, мм: 1600/600/850Потужність, кВт: 2Напруга, В: 220Вага, кг: 75
-
25 608 грн.23 046 грн.Артикул: 003489Габаритні розміри, мм: 1200/600/850Потужність, кВт: 2Напруга, В: 220Вага, кг: 60
-
15 253 грн.14 032 грн.Артикул: 003613Габаритні розміри, мм: 1000/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
15 853 грн.14 584 грн.Артикул: 004328Габаритні розміри, мм: 1100/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
16 453 грн.15 136 грн.Артикул: 003614Габаритні розміри, мм: 1200/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
17 053 грн.15 688 грн.Артикул: 004478Габаритні розміри, мм: 1300/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
17 653 грн.16 240 грн.Артикул: 004479Габаритні розміри, мм: 1400/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
18 253 грн.16 792 грн.Артикул: 004480Габаритні розміри, мм: 1500/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
16 115 грн.14 825 грн.Артикул: 004481Габаритні розміри, мм: 1000/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
16 738 грн.15 398 грн.Артикул: 004482Габаритні розміри, мм: 1100/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
17 361 грн.15 971 грн.Артикул: 004483Габаритні розміри, мм: 1200/500/850Напруга, В: 220Потужність, кВт: 0,6-0,8
-
17 984 грн.16 544 грн.Артикул: 004484Габаритні розміри, мм: 1300/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
18 607 грн.17 117 грн.Артикул: 004485Габаритні розміри, мм: 1400/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
19 230 грн.17 691 грн.Артикул: 004486Габаритні розміри, мм: 1500/500/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
15 878 грн.14 607 грн.Артикул: 004487Габаритні розміри, мм: 1000/600/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
16 512 грн.15 190 грн.Артикул: 004488Габаритні розміри, мм: 1100/600/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
-
17 146 грн.15 773 грн.Артикул: 004489Габаритні розміри, мм: 1200/600/850Потужність, кВт: 0,6-0,8Напруга, В: 220
Столи з підігрівом: переваги, особливості та сфери застосування
При виборі теплового обладнання закладів громадського харчування важливо не обмежуватися лише технікою для приготування страв. Намагайтеся одразу подумати про створення ідеальних умов для якісного сервісу Ваших клієнтів. Важливими компонентами оснащення професійної кухні є такі агрегати як стіл для підігріву тарілок та підігрівач для чашок. Завдяки цим пристроям відвідувачам завжди будуть подаватися теплі страви. Купити тепловий стіл Ви зможете на сайті компанії «ТоргОборуд».
Погодьтеся, вкрай неприємно, коли щойно приготовлена страва, представлена в стильному посуді, остигає відразу після подачі відвідувачеві. Щоб уникнути таких ситуацій, виробники професійного обладнання розробили спеціалізоване обладнання – стіл із підігрівом. Агрегат призначений для підігріву посуду перед подачею страви або підтримання необхідної температури готової їжі.
Важливість застосування підігрівачів посуду в кафе та ресторанах
Тепловий стіл – це різновид теплового обладнання, яке застосовується у барах, кафе, ресторанах та інших місцях громадського харчування. Пристрій також називають «dishwarmer», «platewarmer» або «cupwarmer2. Конструктивно обладнання являє собою компактну шафу, ящик або підставку, в які завантажуються різні типи посуду (чашки, тарілки, ложки та інше) для попереднього нагрівання. Нагрівання повітря в теплових столах здійснюється за рахунок вбудованих теплонагрівачів. Найчастіше пристрої працюють у температурному діапазоні від 30°С до 90°С. Регулювання показника температури здійснюється за допомогою вбудованого термостата. Корпус пристрою, як правило, виготовляється з нержавіючої сталі, рідше – алюмінію.
Підігрівачі посуду (тарілок, чашок) - добре піддаються гігієнічній обробці, прості в обслуговуванні, адже вони виготовлені з високоякісної сталі відповідно до норм безпеки та якості Європи. Крім того, підігрівач посуду (тарілок, чашок) користується популярністю завдяки своїм технічним характеристикам.
Підігрівач для посуду в ресторані – це важливий елемент оснащення кухні. Виробники пропонують широке розмаїття моделей даних пристроїв, орієнтуючись на конкретні потреби та вимоги. Можливе придбання універсальних моделей або спеціалізованих варіантів, призначених для вирішення певних завдань. Наприклад, великі заклади можуть скористатися спеціальним підігрівачем тарілок, а для піцерій найкращим рішенням буде стіл для підігріву піци. У закладах самообслуговування використовуються столи, що підігріваються, на яких зберігаються готові страви та закуски. Ці пристрої відрізняються за функціональністю та наявністю додаткових опцій, що відповідають специфіці кожного виду закладу.
Підігрівач посуду (тарілок, чашок) підключається до електромережі потужністю 220В. Використовуючи підігрівачі посуду, Ваші клієнти завжди будуть насолоджуватися гарячими, а отже, і смачними стравами.
Конструктивні особливості теплових столів
У конструкцію столів теплових входить шафа, призначена для підігріву тарілок, та робоча поверхня. Внутрішня частина споруди використовується для попереднього підігріву посуду, запобігаючи охолодженню страв після сервірування. На робочій поверхні пристрою готові страви розміщуються перед подачею відвідувачам, особливо у випадках, коли необхідно підтримувати оптимальну температуру протягом певного часу.
Стільниця столу нагрівається, забезпечуючи підтримку необхідної температури для страв, розташованих на ній. В результаті гості закладу завжди отримують закуски бажаної температури, ніби їх дістали з печі. Все це створює позитивний імідж закладу та формує його репутацію.
Професійний стіл з підігрівом для ресторану має низку переваг, у тому числі:
- температуру можна встановити вручну, вибравши бажаний показник;
- незалежно від місця розташування посуду, вона буде нагріта рівномірно;
- обладнання споживає мінімум електроенергії;
- пристрій не потребує особливого догляду – просто стежте за чистотою всередині камери та на стільниці;
- міцність та довговічність агрегату досягається за рахунок високої якості складання та виробництва з нержавіючої сталі.
Способи застосування підігрівачів посуду
Столи із підігрівом електричні стаціонарні використовуються у професійних кухнях для нагрівання посуду для ресторанів до потрібної температури (від 30 до 90 °С), для запобігання охолодженню гарячих страв під час подачі їх у холодних тарілках. Такий стіл дозволить зберігати у теплі готові страви на місці сервірування.
Особливістю столу з підігрівом є нагрівальний блок, а також автоматична підтримка необхідної температури всередині столу, що забезпечує подвійну стінку корпусу та дверцят або дверей-купе.
Крім підігріву посуду та страв, столи використовують для розморожування продукції. Просто необхідно виставити оптимальний температурний режим, який підійде для розморожування риби, м'яса, овочів та інших напівфабрикатів.
Варто відзначити, що теплова шафа для посуду має деякі подібності з тепловими вітринами. Пристрій здатний нагрівати не тільки порожній посуд, але й готові страви. Кухарі поміщають приготовлену їжу в теплову камеру та тримають до моменту її подачі до столу. Це дозволяє уникнути обвітрювання та остигання страв.
Стіл тепловий є пристроєм із різноманітними функціональними можливостями, проте головна його мета полягає у підігріванні посуду перед подачею приготованих страв. Фахівці наполягають на придбанні спеціалізованого професійного обладнання для кухні та використання його за призначенням. Це не тільки сприяє значному збільшенню терміну служби пристроїв, але й забезпечує максимальну ефективність під час виконання конкретних процесів у виробничому цеху.
Основні правила експлуатації
Встановлення та пусконалагоджувальні роботи необхідно виконувати правильно, щоб уникнути проблем із працездатністю пристроїв у майбутньому. Основні правила такі:
- перед першим запуском ретельно очистіть пристрій;
- монтаж та експлуатація обладнання допустимі виключно в закритих приміщеннях, в які температура ніколи не опускається нижче за відмітку +10°С;
- встановлювати пристрій необхідно на рівну стійку поверхню, далеко від легкозаймистих предметів меблів;
- щоденна санітарна обробка внутрішньої камери та стільниці є обов'язковим моментом.
Технічні параметри, які важливо враховувати при покупці теплового столу
Тепловий стіл є міцною та зносостійкою конструкцією, виготовленою з нержавіючої сталі. Даний матеріал має високу стійкість до впливу різних зовнішніх факторів, таких як високі та низькі температури, підвищений рівень вологості тощо. Конструкція електричних підігрівачів продумана до дрібниць, що робить їх популярними та ефективними. Вони мають необхідну кількість датчиків для точного регулювання температурного режиму.
Вирішивши купити тепловий стіл, обов'язково враховуйте такі аспекти:
- Потужність. У компактних моделей з об'ємом до 380 літрів потужність становить приблизно 1,5 кВт, тоді як у більших пристроїв від 390 літрів і вище показник стартує від 2 кВт.
- Робочий об'єм. Показник варіюється залежно від конструктивних особливостей устаткування. Наприклад, в острівних та пристінних столів він може становити від 220 до 390 літрів.
- Тип дверей. Багато виробників пропонують теплові шафи з розсувними дверима, що дозволяє заощаджувати місце на кухні, аналогічно шафі-купе.
- Тип конструкції. Дуже популярні пристінні моделі, що монтуються біля стіни. Це зручно, оскільки обладнання займає менше місця. Однак є модифікації острівного типу, які стають посередині кімнати, забезпечуючи зручний доступ з будь-якого боку завдяки дверцятам з кількох сторін.
Компактні підігрівачі посуду
Підігрівачі для тарілок для закладів харчування
Підігрівач тарілок в ресторані – справжня знахідка. Пристрій незамінний практично для будь-якого закладу громадського харчування, у тому числі кафе та закусочних. Агрегат може мати вигляд підставки, шафи чи буфета. Найчастіше він просто встановлюється на стіл, оскільки займає небагато місця.
Виробники пропонують підігрівачі різних розмірів для різного посуду. Таке обладнання дозволяє зберігати тарілки теплими, але не гарячими. Завдяки цьому пристрій вважається повністю безпечним для персоналу та гостей.
Підігрівачі для чашок для кафе та ресторанів
Професійний підігрівач чашок може бути виконаний у вигляді шафки або підставки, що обертається. Модифікації з основою, що обертається, передбачають складування чашок стопками. Деякі моделі мають навіть спеціальні відсіки для ложок.
Застосовуються підігрівачі для чашок в кафе, кав'ярнях, ресторанах, барах та інших закладах. Основне призначення такого обладнання полягає у підтримці необхідної температури посуду, в якому подається кавовий напій. Якщо в меню закладу є еспресо, лате або капучино, без цього пристрою просто не обійтися. Будь-який бариста знає, що налита в теплу чашку кава завжди має неймовірний аромат і смак.
Переваги підігрівачів посуду
- Підігрівачі створюють ідеальні температурні умови для сервірування страв та напоїв. Аромат кави, налитої в попередньо підігріті чашки, стає унікальним, а омлет, поданий у теплому посуді, зберігає свою легкість та пишність. Гарніри та другі страви, укладені в теплі тарілки, не підсихають по краях.
- Тарілки, кухлі та прилади рівномірно прогріваються незалежно від місця розташування в пристрої.
- Пристрої дозволяють зберігати гарячі страви довше, роблячи їх більш корисними, ніж розігріті після остигання.
- Пристрої для підігріву їжі легкі у використанні та обслуговуванні, прості у чищенні та не потребують спеціальних навичок для роботи.
- Агрегати досить компактні та чудово підходять для маленьких кухонь.
- Усі пристрої виготовляються із харчової сталі, відповідаючи європейським стандартам високої якості та безпеки.
- Підігрівач є невід'ємною частиною закладів швидкого харчування з високою репутацією, що створює максимальний комфорт для клієнтів.
- Пристрої працюють безшумно.
- Енергоефективність дозволяє заощаджувати ресурс електрики.
- Агрегати мають привабливий і стильний зовнішній вигляд.
Монтаж та експлуатація професійних підігрівачів посуду
Розміщення теплової шафи для посуду поблизу джерел відкритого полум'я, електропечей чи інших теплових джерел не допускається. Також не рекомендується встановлювати її на легкозаймисті поверхні та в місцях з підвищеною вологістю.
Перед початком експлуатації рекомендується дбайливо протерти корпус агрегату та його внутрішню поверхню м'якою вологою серветкою з використанням мийного розчину. Після цього необхідно ретельно просушити усі компоненти.
Дозволено підігрівати виключно чистий і сухий посуд, розміщуючи його перевернутим у спеціальних відділеннях. Таким чином, весь посуд буде підтримуватись у теплому стані протягом усього часу роботи пристрою.
Основні характеристики підігрівачів чашок та тарілок
Підігрівачі для посуду представлені як у вигляді окремо змонтованих пристроїв, так і вбудованих в кухонні системи. Нині другий варіант найпопулярніший. Ці пристрої мають висоту від 14 до 27 сантиметрів, що робить їх компактними та легко вбудовуваними під духовку або кавоварку, не займаючи при цьому багато місця.
Для виробництва такого обладнання використовується харчова нержавіюча сталь або алюміній, оскільки дані матеріали є найбільш безпечними та зносостійкими.
Підігрівачі стають невід'ємним обладнанням для тих, хто цінує справжній смак гарячих страв та напоїв. Особливо цінні вони для молодих мам, оскільки за допомогою їх можна швидко підігрівати їжу для дитини. Теплові шафи для посуду здобувають все більшу популярність, і, можливо, незабаром вони стануть звичним компонентом обладнання будь-якої кухні.
Як вибрати якісний підігрівач посуду для Вашого закладу
Перш ніж купити професійне обладнання, має сенс ознайомитися з різновидами та асортиментом виробників. Для початку оцініть відвідуваність закладу та кількість страв, які готуються щодня. Від таких критеріїв залежить обсяг робочих камер пристрою. Якщо Ви - власник невеликого кафе, немає сенсу купувати габаритні пристрої високої потужності, оскільки це буде нераціональним витрачанням грошей.
Аналогічний принцип діє і для великих закладів, кухня яких практично не зупиняється. Щоб замовлення видавалися вчасно, а гостям не доводилося чекати на свою страву, вибирайте функціональні агрегати. Виробники пропонують теплові шафи для готових страв від 220 літрів та більше. З таким обладнанням Ваш ресторан або їдальня точно матиме гарну репутацію.
Температурний режим підігрівачів слід вибирати, виходячи з особливостей страв. Для більшості страв, які є в меню ресторанів, оптимальним температурним режимом буде +65˚С.
Купити столи з підігрівом та підігрівачі посуду в Україні
Вигідно купити тепловий стіл від провідних виробників Ви зможете в інтернет-магазині «ТоргОборуд». Пропонуємо якісне обладнання, яке стане незамінним для будь-яких місць громадського харчування. Вся продукція компанії сертифікована та відповідає всім стандартам та вимогам. Пристрої для підігріву посуду виготовлені з міцної нержавіючої сталі, яка протягом багатьох років не втрачає своїх властивостей.
Підігрівачі тарілок, чашок, посуду та підігрівні столи є невід'ємним тепловим обладнанням для ресторану кожного солідного закладу. У каталозі нашого інтернет-магазину Ви зможете підібрати оптимальний варіант для свого закладу, виходячи зі всіх побажань та критеріїв. Ціна теплового столу залежатиме від технічних параметрів та потужності. Якщо Вам потрібна допомога у підборі обладнання, зверніться до наших менеджерів, і вони допоможуть Вам підібрати найкращий варіант.
Також на сайті представлений широкий асортимент іншого обладнання для ресторану: морозильні та холодильні столи, холодильні шафи, електромеханічне обладнання, посудомийні машини та багато іншого. Найкращі ціни по всій Україні.
Популярні питання:
✅ Для чого призначений стіл з підігрівом?
Професійні столи з підігрівом призначені для підігріву чашок, тарілок, підтримання у теплому вигляді готових страв, а також для розморзки заморожених продуктів.
✅ Чим відрізняються столи з підігрівом?
Столи з підігрівом відрізняються за розміром та ціною.
✅ З якого матеріалу виготовляють столи з підігрівом?
Столи з підігрівом виготовляють з нержавіючої сталі.
У нас Ви можете купити Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок) з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок) у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .