Кондитерські вітрини
-
Гарантія 2 роки157 357 грн.133 752 грн.Артикул: DN4-SY-R290Температурний режим, °С: +2...+12К-сть полиць, шт: 5Габаритні розміри, мм: 800/660/1870Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: підлоговийРозміщення агрегату: вбудований
-
Гарантія 2 роки133 356 грн.113 352 грн.Артикул: VTN100SYТемпературний режим, °С: +2...+10К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 1000/780/1300Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: підлоговийРозміщення агрегату: вбудований
-
20 790 грн.17 671 грн.Артикул: HKN-UPD98B blackТемпературний режим, °С: +2...+8К-сть полиць, шт: 4Габаритні розміри, мм: 447/400/1119Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: підлоговийМінімальна температура, °С: +2Комплектується гастроємностями: ніОб'єм, л: 98
-
17 601 грн.14 960 грн.Артикул: HKN-UPD78W whiteТемпературний режим, °С: +2 .. +8К-сть полиць, шт: 3Габаритні розміри, мм: 447/400/969Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: підлоговийМінімальна температура, °С: +2Комплектується гастроємностями: ніОб'єм, л: 78
-
18 942 грн.16 100 грн.Артикул: HKN-UPD78B blackТемпературний режим, °С: +2...+8К-сть полиць, шт: 3Габаритні розміри, мм: 447/400/969Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: підлоговийМінімальна температура, °С: +2Комплектується гастроємностями: ніОб'єм, л: 78
-
28 283 грн.26 019 грн.Артикул: torg10183Температурний режим, °С: 0...+12К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 710/568/686Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: настільнийМінімальна температура, °С: 0Комплектується гастроємностями: ніМаксимальна температура, °С: +12Об'єм, л: 135Потужність, кВт: 3,7
-
27 026 грн.24 863 грн.Артикул: torg10182Температурний режим, °С: 0...+12К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 710/568/686Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: вигнутеТип установки: настільнийМінімальна температура, °С: 0Комплектується гастроємностями: ніМаксимальна температура, °С: +12Потужність, кВт: 3,6
-
20 573 грн.18 926 грн.Артикул: torg10181Температурний режим, °С: +2...+10К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 682/450/675Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: вигнутеТип установки: настільнийМінімальна температура, °С: +2Комплектується гастроємностями: ніМаксимальна температура, °С: +10Об'єм, л: 100Потужність, кВт: 0,22
-
26 732 грн.24 593 грн.Артикул: torg10167Температурний режим, °С: +2...+8Габаритні розміри, мм: 2000/335/435Тип охолодження: статичнийТип скла: прямеТип установки: настільнийМінімальна температура, °С: +2Комплектується гастроємностями: ніМаксимальна температура, °С: +8Потужність, кВт: 0,18
-
24 218 грн.22 280 грн.Артикул: torg10166Температурний режим, °С: +2...+8Габаритні розміри, мм: 1500/395/435Тип охолодження: статичнийТип скла: прямеТип установки: настільнийМінімальна температура, °С: +2Комплектується гастроємностями: ніМаксимальна температура, °С: +8Потужність, кВт: 0,18
-
22 961 грн.21 123 грн.Артикул: torg10165Температурний режим, °С: +2...+8Габаритні розміри, мм: 1400/335/435Тип охолодження: статичнийТип скла: прямеТип установки: настільнийКомплектується гастроємностями: ніМінімальна температура, °С: +2Максимальна температура, °С: +8Потужність, кВт: 0,16
-
24 218 грн.22 280 грн.Артикул: torg10044Температурний режим, °С: +2...+8Габаритні розміри, мм: 1500/395/435Тип охолодження: статичнийТип скла: прямеТип установки: настільнийПотужність, кВт: 0,18
-
23 562 грн.20 027 грн.Артикул: HKN-LPD100BТемпературний режим, °С: 0...-12К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 682/450/675Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: вигнутеТип установки: настільний
-
30 954 грн.26 310 грн.Артикул: HKN-LPD120SТемпературний режим, °С: 0...-12К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 710/568/686Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: настільний
-
36 091 грн.33 203 грн.Артикул: torg10009Температурний режим, °С: +2 .. +8К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 700x560x670Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: настільнийРозміщення агрегату: вбудований
-
Безкоштовна доставка до відділення40 224 грн.37 005 грн.Артикул: RTW129CТемпературний режим, °С: +2...+12К-сть полиць, шт: 3Габаритні розміри, мм: 624/560/914Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: настільнийРозміщення агрегату: вбудований
-
Безкоштовна доставка до відділення30 168 грн.27 754 грн.Артикул: RTW120L5Температурний режим, °С: 0...+12К-сть полиць, шт: 2Габаритні розміри, мм: 702/568/686Тип охолодження: динамічнийТип: кондитерська вітринаТип скла: прямеТип установки: настільнийРозміщення агрегату: вбудований
-
Безкоштовна доставка до відділення43 576 грн.40 089 грн.Артикул: RT280L3Температурний режим, °С: 0...+12К-сть полиць, шт: 4Габаритні розміри, мм: 556/526/1913Тип охолодження: динамічнийТип: холодильна шафаТип скла: вигнутеТип установки: підлоговийОб'єм, л: 280Розміщення агрегату: вбудований
-
05/09/2024
Вітрина відмінно підійшла для нашої кондитерської. Вона містка, стильна і з хорошим підсвічуванням. Рекомендую.
-
26/08/2024
Температуру можна легко міняти на екрані. Полиці легко піднімаються та опускаються, випічка привабливо виглядає. Рекомендую!
-
09/08/2024
Дуже зручно, що полиці регульовані, можем викладати випічку різної форми.
Переваги: Охолоджуюча система та автоматичне випаровування
Кондитерські вітрини - кращий спосіб красиво презентувати страви
Для ефективного розвитку бізнесу в сфері громадського харчування та продажу готовими стравами потрібне професійне обладнання. Але важливими складовими оснащення кафе, ресторанів та їдалень є не тільки холодильні установки, але й устаткування для демонстрації. Вигідно презентувати страви - значить зробити їх бажаними в очах покупця. А допоможе в цьому завданні сучасна кондитерська вітрина, що здатна не тільки підтримувати оптимальну температуру, але й служить ідеальним місцем для демонстрації страв.
Сьогодні вітрина кондитерська є обов'язковим компонентом оснащення практично будь-якого місця громадського харчування. Такий агрегат можна зустріти в супермаркеті, кондитерському магазині, пекарні, кав'ярні та інших закладах, в асортименті яких представлені солодощі. Сучасна вітрина для десертів володіє привабливим зовнішнім виглядом і відмінною функціональністю. Відрізняються моделі габаритами, технічними характеристиками та дизайном. Купити кондитерську вітрину не складе труднощів, оскільки національні та закордонні виробники пропонують широке розмаїття агрегатів.
За якими критеріями обрати якісну кондитерську вітрину?
На даний момент представлено досить багато кондитерських вітрин, купити які можна у будь-якого постачальника. Однак перш ніж зробити свій вибір, має сенс розібратися в деяких критеріях даних пристроїв:
- Конструкція. Існують настільні та кондитерські вітрини на підлогу, які мають аналогічні функції, але різну площу викладки. Перші підійдуть для невеликої закусочної або кафетерію, оскільки є дуже компактними і мають невелику площу викладки. Другі ж здатні помістити на своїх полицях безліч десертів і солодощів, тому ідеальні для кондитерських магазинів і ресторанів.
- Тип охолодження. Кондитерські вітрини оснащуються статичним або динамічним охолодженням. У першому варіанті в різних областях камери завжди спостерігається різна температура, наприклад, зверху нижча, а знизу - вища. Кондитерський холодильник з динамічним типом охолодження оснащений вентиляторами, які забезпечують рівномірний розподіл повітря всередині камери, тому температура у всіх областях однакова.
- Наявність підсвічування. Скляний холодильник для кондитерських виробів завжди вигідно демонструє страви. А якщо його полки будуть оснащені підсвічуванням, то й вид буде зовсім інший. Наявність підсвічування - важливий параметр, без якого не обійтися, особливо якщо в приміщенні приглушене світло.
- Комфорт експлуатації. Найбільш зручними вважаються вітрини холодильні кондитерські з розсувним заднім склом. Така конструкція полегшує процес завантаження виробів при поповненні асортименту або їх вивантаження в разі продажу.
Сфера застосування кондитерських вітрин
Для надійного забезпечення зберігання десертів, тістечок, морозива та інших товарів доцільно використовувати вітрини для кондитерських виробів, які широко застосовуються в ресторанах, кафе, підприємствах фаст-фуду, бістро, супермаркетах і т.д. А в кінотеатрах, кафетеріях і шоколадницях таке обладнання взагалі незамінне. Холодильна кондитерська вітрина зможе без зусиль зберегти в належному стані будь-які готові страви, крім того, якісна професійна вітрина здатна запобігти псуванню і пересиханню продукції. Встановивши кондитерську холодильну вітрину в своєму закладі, Ви зможете надати можливість покупцям бачити пропонований товар у вигідному світлі, що значно привертає, і відповідно, збільшує інтерес до продукції.
Особливості конструкцій кондитерських вітрин
Кондитерська вітрина прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр. Що стосується технічних характеристик, то навіть новітні й найбільш досконалі вітрини влаштовані досить просто, оскільки особлива увага все ж надається дизайну. Корпус вітрини, в основній частині, виготовляється з оцинкованої сталі, покритої фарбою порошкоподібного типу, або хромованого профілю. Оздоблення фасаду виконане з ДСП, ламінату або натурального дерева. Металева конструкція кондитерської вітрини має плавні обриси, а всі поверхні пофарбовані в теплі і м'які тони.
Абсолютно всі холодильні вітрини для десертів оснащені полицями. Кількість полиць може бути різною, що залежить від конструктивних особливостей і розмірів самої шафи. Вигідно демонструють товар вітрини для десертів, які крутяться. Солодощі, що обертаються, завжди привертають увагу відвідувачів і зароджують в них інтерес до продукції.
Різновиди кондитерських вітрин
Будь-які кондитерські вироби мають нетривалий термін придатності і вимагають зберігання в строгому температурному режимі. І навіть якщо смакові якості тортиків та тістечок залишаються незмінними, то їх зовнішній вигляд залишає бажати кращого. Глазур при кімнатній температурі швидко покривається білим нальотом, шоколад тане, а крем - розтікається. Мало хто зі споживачів захоче скуштувати такий виріб. Саме тому всі місця реалізації солодощів оснащуються холодильниками-вітринами для десертів.
Холодильні кондитерські вітрини є найбільш затребуваним устаткуванням для кафе, барів і супермаркетів. Різноманітність моделей дозволяє вибрати оптимальний за ціною та характеристиками агрегат. Існують наступні типи вітрин:
- Підлогова вітрина має найбільші габарити і, відповідно, найбільшу внутрішню площу. На полицях такого обладнання поміститься досить багато тортів, десертів та інших ласощів. Холодильна вітрина для десертів, що встановлюється на підлогу, оснащується 2,3 або 4 місткими полицями. Зігнуте або пряме фасадне скло дозволяє розглянути весь вміст холодильника.
- Настільна кондитерська вітрина відрізняється своєю компактністю. Агрегати часто купують для кафетеріїв і барів, оскільки їх легко встановити на барну стійку. Маленька настільна кондитерська вітрина нерідко використовується під час фуршетів для зберігання солодощів або випічки.
- Вертикальні кондитерські шафи відрізняються своєю конструкцією. Вони засклені з усіх боків, що дозволяє покупцям гарненько розглянути товар і обрати саме те, що хочеться. Агрегати визнані найпопулярнішими і найбільш затребуваними серед власників місць громадського харчування.
У великих кондитерських магазинах і супермаркетах встановлюються вітрини для тортів та інших солодощів в один ряд або торцями один до одного. Таке розташування дає можливість покупцеві ознайомитися з товаром, не заважаючи іншим відвідувачам закладу.
Температурний режим холодильних вітрин для кафе
Дотримання рекомендованого температурного режиму дуже важливе для продовольчих товарів, в тому числі солодощів. Професійна вітрина для тістечок, тортів та інших десертів на відміну від звичайного холодильного обладнання оснащена високим склом і зручними скляними поличками, що робить її більш комфортною та функціональною для демонстрації продукції. Крім іншого, дане обладнання здатне створювати і підтримувати необхідний мікроклімат.
У кожної групи продукції температурний режим індивідуальний. Вітрини для кондитерського магазину здатні працювати в межах від 0 до + 12 ° С.
Перш ніж купити кондитерську вітрину, слід оцінити асортимент закладу. В цілому, умови зберігання солодощів приблизно такі:
- тортики, тістечка, капкейки, морозиво і креми необхідно обов'язково зберігати в вітрині з холодильною установкою;
- пиріжки зберігають при кімнатній температурі, бо дані вироби не вимагають низькотемпературного режиму;
- гаряча випічка повинна завжди мати високу температуру, тому її зберігають в обладнанні, яке здатне постійно підтримувати режим + 40 ° С. Таким чином, солодощі будуть залишатися свіжими й гарячими протягом довгого часу, що обов'язково привабить покупців.
Холодильна вітрина для кондитерських виробів може мати динамічний або статичний тип охолодження. У першому варіанті обладнання оснащене вентиляторами, які циркулюють холодні потоки по всьому об'єму камери. Другий же варіант більш простий і доступний за ціною, що пояснюється особливостями конструкції. Статичне охолодження не забезпечує однакової температури в усіх областях камери, тому біля решітки вона нижча, а біля фронтального скла - вища.
Купити кондитерські вітрини в Україні
Всі кондитерські вітрини, представлені в нашому інтернет-магазині, зроблені відомими світовими виробниками, які гарантують надійність, якість і довговічність обладнання. Також у нас можна купити холодильні вітрини настільні, вітрини для тістечок та кулінарії або барні вітрини. Пропонуємо настільні вітрини для десертів, міні-вітрини для тістечок, а також вітрини для вагових цукерок за привабливою ціною. Для постійних замовників діють партнерські знижки і програми лояльності.
Відповіді на типові запитання
Який тип охолодження використовується в сучасних кондитерських вітринах?
Вітрини для кондитерських виробів можуть мати два типи охолодження:
- Динамічний, який забезпечує рівномірний розподіл холодного повітря по всій камері. Такі вітрини оснащені додатковими вентиляторами для нагнітання холоду.
- Статичний, в якому може спостерігатися різниця в температурі в різних областях камери. Такі вітрини не мають вентиляторів, а температура в них розподіляється самостійно.
Який температурний режим рекомендований для кондитерських вітрин?
Температурний режим холодильного обладнання для зберігання кондитерських виробів такий:
- Від 0˚С до + 8˚С. В таких умовах зберігають торти і тістечка з кремовою начинкою або фруктами.
- Від + 4˚С до + 12˚С. Такий мікроклімат вважається оптимальним для зберігання випічки без крему і праліне.
Які переваги можна виділити у кондитерських вітрин?
Ключовими перевагами є: наявність містких полиць та додаткового внутрішнього підсвічування, динамічне охолодження, різноманітність кольорів корпусу, ергономічна форма.
Що входить в базову комплектацію вітрин?
Комплектація вітрини для кондитерських виробів залежить від моделі. Устаткування може комплектуватися кількома полками (від 2 до 7), при цьому полки можуть мати різні розміри і форми. Найбільш популярні моделі оснащені підсвічуванням, яка не тільки освітлює вміст полиць, а й ефективно привертає увагу покупців.
В яких країнах виготовляють вітрини для десертів?
Серед країн-виробників: Німеччина, Данія, Китай, Італія, Польща, Росія, Україна та Нідерланди.
У нас Ви можете купити Кондитерські вітрини з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Кондитерські вітрини у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .