Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
К-сть секцій
Розмір внутрішньої камери
Тип підключення
Потужність
Напруга
Габаритні розміри
Бренд
Показати: 100
Виробники продукції
Ми в соцмережах

Печі для піци

Фільтри
Знайдено: 100

Піч для піци: призначення та сфера застосування

Піч для піци - високопрофесійне теплове обладнання, що використовується ресторанами італійської кухні, піцеріями, точками фаст-фуду для приготування піци. Незважаючи на свою вузьконаправлену назву, піца-піч широко застосовується для випічки хлібобулочних виробів, смаження яєць, доведення до готовності напівфабрикатів. Особливістю даного виду обладнання є кам'яний піддон, що акумулює тепло і підтримує постійну високу температуру (до 500°С) всередині камери. На цьому поді безпосередньо і відбувається процес приготування піци, який займає не більше 7 хвилин.
 
Стандартно піч складається з:
  • Духової шафи, в яку можна помістити до чотирьох крастів стандартних розмірів;
  • Регулятор інтенсивності теплових потоків з температурою в діапазоні 100-500°С;
  • Запобіжний термостат, який відключає всі нагрівальні елементи при ймовірності перегріву.
Дверцята з оглядовим вікном із загартованого скла і внутрішнє підсвічування, дозволяють наглядати за процесом приготування страви і контролювати її готовність. Наявність термометра надасть можливість точно встановити температуру всередині камери. Виготовляються агрегати частково з нержавіючої та оцинкованої сталі.

Печі для піци: види та особливості

За принципом роботи всі агрегати поділяють на три види:
  • Подові - займають небагато місця на кухні і вважаються найбільш рентабельними;
  • Дров'яні - сьогодні можуть дозволити лише дорогі ресторани. Інші підприємства використовують їх, як правило, лише в якості реклами, через високу собівартість і складність в експлуатації;
  • Конвеєрні - принцип дії полягає в тому, що тістова основа рухається по конвеєру всередині камери, рівномірно пропікаючись, і виходить з іншого боку апарату. Такі установки розраховані на великий потік клієнтів.
Залежно від того, яка кількість виробів одночасно може випікатися, бувають одно, двох і 3-х ярусні апарати.
Враховуючи такий критерій як джерело живлення, всі печі діляться на:
  • Електричні. Більшість агрегатів трифазні, для їх підключення потрібно мережу в 380 В. В окремих моделях є можливість підключення до мережі 220 В, а є апарати, спеціально розроблені на 220В, але вони, як правило, розраховані на приготування 1-4 основ.
  • Газові. Можуть підключатися до мережі зрідженого газу або централізованої системи газопостачання.
  • Дров'яні. Джерелом тепла виступають дрова, вугілля або інше відповідне паливо.
Купити промислову піч для піци Ви можете на нашому сайті. Ціна на піч для піци залежить від кількості секцій, внутрішнього розміру робочої камери, типу підключення, а також фірми-виробника. Також на сайті представлене інше професійне обладнання для піцерії: тістоміси професійні, слайсери, прес для піци та багато іншого.
 

У нас Ви можете купити Печі для піци з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни на Печі для піци у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник, Севастополь.

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.