Каталог обладнання
Виробники продукції
Ми в соцмережах

Столові прибори

Професійні столові прилади для ресторанів, готелів, кафе

На сьогоднішній день, кожен поважаючий себе власник ресторану, кафе, бару піклується про престиж свого закладу. І тут важлива кожна деталь. Невід'ємним атрибутом усіх підприємств громадського харчування є столові прилади. Індивідуальний, сучасний, стильний набір зі столових предметів здатний справити приємне враження на відвідувачів.
 
З розширенням кулінарних новацій кухонне приладдя вдосконалилося і змінилося. Залежно від специфіки закладу набір може включати до тридцяти предметів. Вони повинні підходити до загальної концепції, бути в одному стильовому виконанні з іншим сервірувальним посудом. До того ж, кожен столовий прилад повинен бути зручним і відповідати держстандартам якості.
 
Цільове призначення кухонного приладдя залежить від страв, які подаються. Персонал повинен знати про правила підбору і сервірування столу в будь-якому випадку, що слід подавати в першу, а що в останню чергу. Для закусок, страв гарячих/холодних, десертів використовуються різні столові прилади. Розрізняють дві їх групи: допоміжні та основні.

Набір основних столових приладів включає ложку (чайну/столову/кавову), ніж і виделку (рибну/звичайну):

  1. Для закусок (і холодних, і гарячих) використовуються спец. вилки, ножі. Важливо враховувати, щоб довжина ножа не перевищувала розмір ᴓ тарілки.
  2. До других і перших страв подається ніж, вилка, ложка. Довжина ножа не може перевищувати ᴓ блюда в якому подається їжа, вилка ж і ложка повинні бути трохи меншими.
  3. Для рибних страв передбачена вилка з зубчиками трохи коротшими ніж у звичайної вилки і ніж схожий на лопатку. Такі кухонні прилади подаються до гарячої рибі.
  4. Десертні столові предмети включають невелику ложку, вилку з 3-тя зубцями і ніж. Два останні прилади подаються до пирогів, тортів, тістечок, сиру, фруктів. Довжина ножа не може перевищувати розмір десертної тарілки. Але важливо відзначити, що до фруктів подаються трохи менші за розміром столові прилади, вилка подається з 2-а зубцями і однаковою ручкою з ножем. Ложка використовується для страв, котрі не мають потреби в подрібненні або розрізанні (морозиво, желе, покришені фрукти зі взбитими вершками).

Допоміжні столові предмети складаються з таких приборів:

  • вилок з двома і трьома зубцями для морепродуктів/сардини/креветок
  • різного формату ножів (типу вилка, серп, пила) для 1-х та 2-х страв, а також порціонної нарізки масла
  • ложки для солі (ᴓ менше 1 см)
  • різноманітних розмірів щипців
  • ополоників для борщу та інших супів
  • голки для омарів
  • різноформатних лопаток
Столові прибори зроблені з нержавіючої харчової сталі високої якості. Цей матеріал перевірений і є екологічно чистий для виробництва посуду. Весь набір столових предметів безпечний при контакті з харчовими виробами. Нержавіючі кухонні пристосування прослужать Вам багато років за рахунок стійкості до корозійних процесів. І що не менш важливо, нові столові прилади відрізняються блиском, не затираються, мають гарний дизайн.

У нас Ви можете купити Столові прибори з доставкою в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни на Столові прибори у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник, Севастополь.

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.