Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Показати: 4
Ми в соцмережах

Лінія роздачі

Фільтри
Знайдено: 4
Свіжі відгуки
  • Лінія роздачі Класік
    Марина О.
    31/01/2024

    Хороший та привабливий дизайн. Вмістка. Якісно виготовлені всі деталі.

  • Лінія роздачі Orest
    Ігор
    31/01/2024

    Дизайн привабливий, місця достатньо ще й залишається, а виконання якісне та міцне. Більше ніж задоволений.

  • Лінія роздачі Класік
    Юлія Веремчук
    10/05/2023

    Менеджери справні профі, все розказали, порадили та підібрали комплектацію індивідуальну під наш запит. Задоволені!

Лінія роздачі: основні елементи, переваги, підбір комплектації

Успішна робота підприємства громадського харчування багато в чому залежить від професійно організованого процесу обслуговування клієнтів. Рішення купити лінію роздачі для місця громадського харчування вважається правильним, адже за допомогою такого обладнання Ваш заклад зможе обслужити максимальну кількість відвідувачів.

На сайті ТоргОборуд представлені статті з переліком обладання для відкриття продуктивого магазину, ресторану, піцерії, їдальні та виробництва напівфабрикатів.

Лінія роздачі призначена для короткочасного зберігання і роздачі готових страв, закусок, кондитерських виробів, напоїв, також для забезпечення відвідувачів столовими приборами.

КОМПЛЕКТАЦІЯ І РОЗТАШУВАННЯ ЛІНІЇ РОЗДАЧІ

Лінія роздачі для їдальніЛінія роздачі для столової (обладнання для столових) встановлюється для прискорення і полегшення процесу роздачі готових страв. Існує кілька різновидів роздавальних столів:

  1. Для обслуговування через прилавок. Використовуються в точках швидкого харчування та кафетеріях, де завжди присутній обслуговуючий персонал.

  2. Для самостійного обслуговування - в багатьох точках громадського харчування. Такі лінії дозволяють раціонально використати площу приміщення та прискорити процес обслуговування клієнтів.

Комплектація і розстановка лінії роздачі залежить від форми і організації обслуговування, від кількості відвідувачів і меню ресторану. Основними елементами лінії роздачі є:

  • охолоджувані прилавки;

  • марміти перших та других страв;

  • нейтральні столи;

  • стійки для столових приладів;

  • місце касира.

Кожен модуль має свої технічні параметри та функціональне призначення. Всі елементи професійної лінії роздачі Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині обладнання для ресторану. Лінія роздачі, замовлена у нас, задовольнить всі сучасні вимоги, які стосуються процесу роздачі. Все обладнання для столових має сучасний дизайн, естетичний зовнішній вигляд, регульовані опори, також у ньому відсутні гострі сторони і кути, що дає можливість максимально убезпечитися при експлуатації.

Розглянемо складові елементи лінії роздачі. Холодильна кондитерська вітрина і охолоджуваний прилавок призначені для демонстрації і викладення холодних закусок, салатів, десертів і т.п. Марміти 1-х страв виготовлені на 2, 3 конфорки і підтримують готову страву гарячою до моменту розливу. Марміти 2-х страв використовуються для перших і для других страв, працюють за принципом парової лазні з економним енергоспоживанням. Нейтральний стіл або прилавок служить для роздачі напоїв, готових страв, кондитерських виробів тощо, словом, тих продуктів, яким не потрібен підігрів або охолодження.

Місце касира це спеціальний прилавок, який є робочим місцем касира. Може додатково обладнуватися розеткою для електроприладів. Стійка для приладів призначена для розкладки столових приладів, таць, серветок і іншого. Кожен елемент лінії роздачі автономний, тому Ви можете самостійно коригувати комплектацію та придбати необхідні з них на свій розсуд. Також, за бажанням замовника, можливий випуск модулів лінії роздачі без дверей або полиць для більш зручного доступу при гігієнічній обробці. Крім того, це здешевить товар. Це основні компоненти, з яких складається обладнання для столових.

Ознайомимося з даними складовими ліній роздачі харчування більш докладно.

ОХОЛОДЖУВАЛЬНІ ПРИЛАВКИ

Лінія роздачіОхолоджувані прилавки широко використовуються підприємствами громадського харчування, як у складі ліній роздач, так і в якості самостійних елементів. Призначені такі прилавки для демонстрації, зберігання та продажу продовольчих товарів - м'яса, риби, кондитерських виробів, готових страв, напівфабрикатів та ін.

Охолоджуваний прилавок має поглиблення на робочій поверхні, глибина якого залежить від способів застосування прилавка. Перший варіант застосування - установка в поглиблення порційних страв на тарілках, напоїв у склянках, при цьому глибина складе не більше 10 см. Участь робочого персоналу при даному варіанті зводиться лише до поповнення вмісту в прилавку. Другий варіант - установка в поглиблення гастрономічних ємностей, глибина при цьому дорівнює глибині гастроємності. Участь робочого персоналу в цьому варіанті зведено до розкладання страв на тарілки і їх подачу покупцям.

Охолоджуваний прилавок повністю виготовлений з нержавіючої сталі і оснащений холодильним агрегатом. Представлені у нас охолоджувані прилавки, так само як і інші складові роздавальних ліній, мають високу якість, простоту у використанні і при догляді.

МАРМІТИ ПЕРШИХ СТРАВ

Вагомим чинником успішного ведення ресторанного бізнесу на підприємствах фаст-фуду є правильна і якісна подача гарячих страв покупцям. Саме для цієї мети використовують високоякісні марміти для перших і других страв.

Марміти перших і других страв - складові технологічної лінії роздачі для кафе та закладів самообслуговування, фаст-фудів, гарячих цехів і т.д. Використовують марміти для короткочасного зберігання, демонстрування, продажу в гарячому стані перших і других страв в каструлях або спеціальних наплитних котлах для подальшої роздачі їх покупцям.

Марміти перших страв можуть бути на 2, 3 конфорки. Температура конфорок регулюється. У професійних мармітах передбачено наявність чавунних конфорок з нагрівальними елементами. Марміти мають вбудовану полицю для викладки продукції покупцям, направляючі для таць (можливо і з підсвічуванням). Наявні в мармітах регульовані опори дозволять виставити прилавок по горизонталі. Всі марміти виготовлені з нержавіючої сталі, мають великий ресурс, надійні і безпечні в застосуванні.

МАРМІТИ ДРУГИХ СТРАВ

Марміти 2-х страв призначені для підтримки в гарячому або теплому стані, нетривалого зберігання, роздачі перших і других страв. Марміти можуть входити в комплект ліній роздач або використовуватися окремо. Робочий об'єм марміту поміщає в собі 8 або 12 гастрономічних ємностей стандарту GN1/1 які, зазвичай, не входять в комплектацію мармітів. Виготовлені марміти других страв з нержавіючої сталі.

Спосіб нагріву і підтримки при необхідній температурі - гарячим сухим повітрям або гарячою парою, залежно від моделі марміту. Високоякісні марміти від відомих виробників обов'язково обладнані поступовим регулюванням температури наплитних котлів, шафою і полицею для кухонного інвентарю та регульованими по висоті ніжками.

НЕЙТРАЛЬНІ СТОЛИ                                                                                

Нейтральні столи використовують як у складі ліній роздачі їжі, так і в якості самостійних елементів на професійних кухнях, харчоблоках, лікарнях, дитячих садах, держустановах та ін. Стіл нейтральний призначений для розміщення на ньому готових страв, соусів, кулінарії, а також кухонного посуду, приладів і т.д. Нейтральний стіл (нейтральний елемент) служить для демонстрації і роздачі таких продуктів, яким не потрібне охолоджування або нагрівання (напої, кондитерські вироби і т.д.). Внутрішній простір нейтрального столу дозволяє зберігати в ньому чистий посуд, напівфабрикати, крупи або сипучі на професійній кухні. Найчастіше нейтральні столи виготовляють повністю з нержавіючої сталі або в комбінованому варіанті.

МІСЦЕ КАСИРА

Місце касира - ще один складовий елемент лінії роздачі на підприємстві самообслуговування. Цей елемент дозволить дуже зручно розташувати касовий апарат та інші необхідні аксесуари для касира, зберігаючи при цьому всі експлуатаційні характеристики і привабливий вигляд лінії роздачі (розрахунок з покупцями). Елемент місце касира виготовляється з нержавіючої сталі і укомплектовується направляючими для розносів, регульованими ніжками. Місце касира обов'язково повинно бути обладнане розеткою з напругою в 220В, можлива наявність додаткової полички. Залежно від конструкції або при необхідності можливе виготовлення місця касира в дзеркальному виконанні в будь-яких розмірах.

СТІЙКА ДЛЯ ПРИЛАДІВ

Жодна роздавальна лінія в столових, магазинах самообслуговування, кафетеріях, їдальнях і т.д. не може обійтися без прилавка для столових приладів. Стійка для приладів призначена для викладки столових приладів (ножів, ложок, виделок, таць), хліба і додаткових аксесуарів (серветок, зубочисток).

Високоякісна стійка для приладів в лінії роздачі обладнана поличкою з кількома секціями для більш зручного розташування предметів. Стільниця, вмонтована в стійку служить для розміщення розносів. Внизу стільниці з внутрішньої сторони стійки розташована закрита секція для зберігання додаткових приладів і предметів. Стійка для приладів виготовляється з нержавіючої сталі, висота її регулюється за допомогою регульованих ніжок.

ПЕРЕВАГИ ЛІНІЙ РОЗДАЧІ ТА ПРИЧИНИ ЇХ ПОПУЛЯРНОСТІ

Марміти перших стравНа тлі високої популярності місць громадського харчування деякі заклади можуть відчувати вплив конкурентів. Не секрет, що відвідувачі обирають місця, де смачно, швидко та недорого можна поїсти. Саме тому власники ресторанів і фаст-фудів в першу чергу повинні подбати про правильну організацію робочого процесу.

Лінії роздачі для громадського харчування дозволяють покупцеві швидко обрати бажане блюдо, оплатити його на касі та сісти за обідній стіл. Для власників ж це обладнання ідеально за багатьма критеріями: оптимальна організація простору, можливість демонстрації всіх страв, які є в меню, а також контроль наявності цих страв. Плюс до всього зникає необхідність розширення штату персоналу, адже завдання співробітників - виставити блюда на лінію.

Купити лінію роздачі для їдальні, ресторану або кафетерію має сенс з багатьох причин. Устаткування володіє величезною кількістю переваг, серед яких варто виділити:

  • Модульна конструкція. Необхідні складові роздавального столу можна швидко зібрати воєдино, забезпечивши тим можливість викладення різних страв (супів, гарнірів, десертів та інших).

  • Зручність використання. Щоб обрати бажане блюдо, відвідувач підходить до лінії і обирає його. Більше не потрібно чекати офіціанта та витрачати час на вивчення меню, адже всі страви можна оцінити візуально.

  • Можливість красивої демонстрації. Щоб пробудити у покупців інтерес до своєї продукції, власникам досить грамотно розташувати їх на роздавальному столі. Ефектно виглядають десерти та свіжі салати.

  • Незалежність від місця розташування. Завдяки модульній структурі, обладнання ліній роздачі можна встановити в будь-якому зручному місці приміщення. Можна експериментувати, переміщаючи вітрини і прилавки.

  • Сприяють збільшенню прибутку. Роздавальні лінії не тільки спрощують роботу персоналу, але і сприяють більш швидкому обслуговуванню їх на касі. Чим швидше покупець вибере блюдо, тим раніше він його оплатить і сяде за стіл. Відвідувачі не люблять стояти в черзі, тому завжди вибирають місця, де їх швидко та якісно обслужать. Професійне обладнання для роздачі їжі дозволяє прискорити всі процеси, зробити відвідувача задоволеним і розбудити в ньому бажання повертатися.

  • Довговічність. Устаткування виготовлене з якісних і міцних матеріалів, тому здатне витримувати щоденні навантаження протягом багатьох років. Нержавіюча сталь при належному догляді не зношується і не втрачає зовнішньої привабливості.

  • Безпека і відповідність гігієнічним нормам. Поверхня столів є безпечною для здоров'я людини, оскільки має антибактеріальне покриття.

ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗДАВАЛЬНИХ ЛІНІЙ У ШКІЛЬНІЙ ЇДАЛЬНІ

Лінії роздачі для шкільних їдалень - найкращий варіант організувати харчування великої кількості дітей. Оскільки діти не особливо люблять стояти в чергах, доцільно подбати про те, щоб кожен з них якомога швидше вибрав бажане блюдо та сів за стіл.

Зручно й те, що подібне обладнання є модульним і при бажанні можна додати або прибрати конкретну секцію. При цьому ціна роздавальних ліній для їдальні може варіюватися в залежності від обраних елементів.

Оскільки столи виготовлені з нержавіючої сталі, вони легко миються і не вимагають особливого догляду. Не секрет, що діти не завжди відрізняються акуратністю, постійно щось проливають або упускають. Таку проблему можна вирішити на місці, просто протерши обладнання. Нержавійка відповідає всім санітарним нормам і вимогам, виконання яких суворо та регулярно перевіряється в місцях громадського харчування.

ЯК ПІДІБРАТИ КОМПЛЕКТАЦІЮ ЛІНІЇ РОЗДАЧІ?

Кожен елемент лінії роздачі автономний, тому Ви можете самостійно коригувати комплектацію і придбати необхідні з них на свій розсуд. Також, за бажанням замовника, може бути випуск модулів лінії роздачі без дверей або полиць для більш зручного доступу при гігієнічній обробці. Крім того, ціна лінії роздачі знизиться. Спеціально укомплектована лінія роздачі може використовуватися в якості салат-бару в закладах громадського харчування, а також в якості шведського столу. Багатофункціональність дозволить Вам організувати обслуговування різних груп і категорій.

Проектування елементів лінії роздачі створено так, щоб максимально полегшити установку в будь-якій комплектації. Конструкція обладнання для їдалень надійна, зносостійка, міцна і дозволяє легко очистити всі поверхні. Практичність і довговічність всіх елементів лінії роздачі гарантовані, оскільки виготовлені всі вони з нержавіючої сталі.

Ми пропонуємо Вам тільки високоякісні лінії роздачі від українського виробника. Наші кваліфіковані співробітники допоможуть Вам підібрати підходящий товар з урахуванням всіх побажань. Бажаємо вдалої покупки!

КУПИТИ ЛІНІЇ РОЗДАЧІ В ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ

Всі елементи професійної лінії роздачі Ви можете купити в нашому інтернет-магазині. Лінія роздачі, замовлена у нас, задовольнить всі сучасні вимоги, які стосуються процесу роздачі. Все обладнання має сучасний дизайн, естетичний зовнішній вигляд, регульовані опори, також в ньому відсутні гострі боки та кути, що дає можливість максимально убезпечитися при експлуатації.

Популярні питання:

Що таке лінія роздачі для їдальні?

Це модульна конструкція, блоки якої логічно розташовані в одну лінію. Кількість елементів може варіюватися в залежності від специфіки закладу та його відвідуваності.

Які елементи входять до лінії роздачі?

Оскільки блоки лінії є автономними, її комплектація залежить від концепції закладу та його площі. Кожен модуль виконує строго певні функції: охолоджувані прилавки, марміти перших і других страв, нейтральні столи, охолоджуваніприлавки, стійки для столових приладів, місце касира.

Де використовують лінії роздачі?

Основні види закладів, де використовуються лінії роздачі: в ресторанах самообслуговування, кафе, їдальнях.

Від чого залежить ціна лінії роздачі?

Ціна залежить від комплектації, виробника, матеріалу виконання. Кожен елемент лінії роздачі автономний, тому Ви можете самостійно коригувати комплектацію та підібрати лінію роздачі під свій бюджет.

 

У нас Ви можете купити Лінія роздачі з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Лінія роздачі у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.