Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Бренд
Показати: 4
Виробники продукції
Ми в соцмережах

Лінія роздачі

Фільтри
Знайдено: 4
Успішна робота підприємства громадського харчування багато в чому залежить від професійно організованого процесу обслуговув ання клієнтів. При правильно оснащеній обладнанням для столових лінії самообслуговування, або лінії роздачі, Ваш заклад зможе обслужити максимальну кількість відвідувачів. Лінія роздачі - призначена для короткочасного зберігання і роздачі готових страв, закусок, кондитерських виробів, напоїв, також для забезпечення відвідувачів столовими приборами.
Лінія роздачі (обладнання для столових) встановлюється для прискорення і полегшення процесу роздачі готових страв. Комплектація і розстановка лінії роздачі залежить від форми і організації обслуговування, від кількості відвідувачів і меню ресторану. Основними елементами лінії роздачі є:
  • вітрини холодильні
  • марміти перших та других страв
  • нейтральні столи
  • прилавки охолоджувані
  • стійки для столових приладів
  • місце касира.
Кожен з них має свої технічні параметри та функціональне призначення. Всі елементи професійної лінії роздачі Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині обладнання для ресторану. Лінія роздачі, замовлена у нас, задовольнить всі сучасні вимоги, які стосуються процесу роздачі. Все обладнання для столових має сучасний дизайн, естетичний зовнішній вигляд, регульовані опори, також у ньому відсутні гострі сторони і кути, що дає можливість максимально убезпечитися при експлуатації.
Розглянемо складові елементи лінії роздачі. Холодильна кондитерська вітрина і охолоджуваний прилавок призначені для демонстрації і викладення холодних закусок, салатів, десертів і т.п. Марміти 1-х страв виготовлені на 2, 3 конфорки і підтримують готову страву гарячим до моменту розливу. Марміти 2-х страв використовуються для перших і для других страв, працюють за принципом парової лазні з економним енергоспоживанням. Нейтральний стіл або прилавок служить для роздачі напоїв, готових страв, кондитерських виробів тощо, словом, тих продуктів, яким не потрібен підігрів або охолодження. Місце касира це спеціальний прилавок, який є робочим місцем касира. Може додатково обладнуватися розеткою для електроприладів. Стійка для приладів призначена для розкладки столових приладів, підносів, серветок і іншого. Кожен елемент лінії роздачі автономний, тому Ви можете самостійно коригувати комплектацію та придбати необхідні з них на свій розсуд. Також, за бажанням замовника, можливий випуск модулів лінії роздачі без дверей або полиць для більш зручного доступу при гігієнічній обробці. Крім того, це здешевить товар. Це основні компоненти, з яких складается обладнання для столових.
Спеціально укомплектована лінія роздачі може використовуватися як салат-бар в закладах громадського харчування, а також як шведського столу. Багатофункціональність дозволить Вам організувати обслуговування різних груп і категорій. Проектування елементів лінії роздачі створено так, щоб максимально полегшити установку в будь-якій комплектації. Конструкція обладнання для їдальні надійна, зносостійка, міцна і дозволяє легко очистити всі поверхні. Практичність і довговічність всіх елементів лінії роздачі гарантовані, оскільки виготовлені всі вони з нержавіючої сталі.
Ми пропонуємо Вам лише високоякісні лінії роздачі від українського виробника. Наші кваліфіковані співробітники допоможуть Вам підібрати підходящий товар з урахуванням усіх побажань. Бажаємо вдалої покупки!

Прилавки охолоджувальні

Охолоджувані прилавки широко використовуються підприємствами громадського харчування, як у складі ліній роздач, так і в якості самостійних елементів. Призначені прилавки охолоджувані для демонстрації, зберігання та продажу продовольчих товарів - м'яса, риби, кондитерських виробів, готових страв, напівфабрикатів та ін.
Охолоджуваний прилавок має поглиблення на робочій поверхні, глибина якого залежить від способів застосування прилавка. Перший варіант застосування - установка в поглиблення порційних страв на тарілках, напоїв у склянках, при цьому глибина складе не більше 10 см. Участь робочого персоналу при даному варіанті зводиться лише до поповнення вмісту в прилавку. Другий варіант - установка в поглиблення гастрономічних ємностей, глибина при цьому дорівнює глибині гастроємності. Участь робочого персоналу в цьому варіанті зведено до розкладання страв на тарілки і їх подачу покупцям. Охолоджуваний прилавок повністю виготовлений з неіржавіючої сталі і оснащений холодильним агрегатом. Представлені у нас охолоджувані прилавки, так само як і інші складові лінії роздачі, мають високу якість, простоту у використанні і при догляді.

Марміти 1-х страв

Вагомим чинником успішного ведення ресторанного бізнесу на підприємствах фаст-фуду є правильна і якісна подача гарячих страв покупцям. Саме для цієї мети використовують високоякісні марміти для перших і других страв. Марміти перших і других страв - складові технологічної лінії роздачі в ресторанах та закладах самообслуговування, фастфуда, гарячих цехах і т.д. Використовують марміти для короткочасного зберігання, демонстрування, продажу в гарячому стані перших і других страв в каструлях або спеціальних наплитних котлах для подальшої роздачі їх покупцям. Марміти перших страв можуть бути на 2, 3 конфорки. Температура або потужність конфорок регулюється. У професійних мармітах передбачено наявність конфорок з нагрівальними елементами, які покриті листом з нержавіючої сталі. Марміти мають вбудовану полицю для викладки продукції покупцям, направляючі для підносів (можливо і з підсвічуванням). Наявні в мармітах регульовані опори дозволять виставити прилавок по горизонталі. Всі марміти виготовлені з нержавіючої сталі, мають великий ресурс, надійні і безпечні в застосуванні.

Марміти 2-х страв

Марміти 2-х страв призначені для підтримки в гарячому або теплому стані, нетривалого зберігання, роздачі перших і других страв. Марміти можуть входити в комплект ліній роздач або використовуватися окремо. Робочий об'єм марміту поміщає в собі 3, 4 або 5 гастрономічних ємностей стандарту GN1/1, які, зазвичай, не входять в комплектацію мармітів. Виготовлені марміти других страв з нержавіючої сталі.
Спосіб нагріву і підтримки при необхідній температурі - гарячим сухим повітрям або гарячою парою, залежно від моделі марміту. Високоякісні марміти від відомих виробників обов'язково обладнані поступовим регулюванням температури наплитних котлів, шафою і полицею для кухонного інвентарю, регульованими по висоті ніжками.

Нейтральні столи

Нейтральні столи використовують як у складі ліній роздачі, так і в якості самостійних елементів на професійних кухнях, харчоблоках, лікарнях, дитячих садах, держустановах і т.ін. Стіл нейтральний призначений для розміщення на ньому готових страв, соусів, кулінарії, а також кухонного посуду, приладів і т.д. Нейтральний стіл (нейтральний елемент) служить для демонстрації і роздачі таких продуктів, яким не потрібне охолоджування або нагрівання (напої, кондитерські вироби і т.д.). Внутрішній простір нейтрального столу дозволяє зберігати в ньому чистий посуд, напівфабрикати, крупи або сипучі на професійній кухні. Найчастіше нейтральні столи виготовляють повністю з нержавіючої сталі або в комбінованому варіанті.

Місце касира

Місце касира - ще один складовий елемент лінії роздачі на підприємстві самообслуговування. Цей елемент дозволить дуже зручно розташувати касовий апарат та інші необхідні аксесуари для касира, зберігаючи при цьому всі експлуатаційні характеристики і привабливий вигляд лінії роздачі (розрахунок з покупцями). Елемент місце касира виготовляється з нержавіючої сталі і укомплектовується направляючими для розносів, регульованими ніжками. Місце касира обов'язково повинно бути обладнане розеткою з напругою в 220В, можлива наявність додаткової полички. Залежно від конструкції або при необхідності можливе виготовлення місця касира в дзеркальному виконанні в будь-яких розмірах.

Стійка для приладів

Жодна лінія роздачі в магазинах самообслуговування, кафетеріях, їдальнях і т.д. не може обійтися без прилавка для столових приладів. Стійка для приладів призначена для викладки столових приладів (ножів, ложок, виделок, підносів), хліба і додаткових аксесуарів (серветок, зубочисток). Високоякісна стійка для приладів в лінії роздачі обладнана поличкою з кількома секціями для більш зручного розташування предметів. Стільниця, вмонтована в стійку служить для розміщення розносів. Внизу стільниці з внутрішньої сторони стійки розташована закрита секція для зберігання додаткових приладів і предметів. Стійка для приладів виготовляється з нержавіючої сталі, висота її регулюється за допомогою регульованих ніжок.

У нас Ви можете купити Лінія роздачі з доставкою за допомогою транспортних компаній в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни на Лінія роздачі у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник, Севастополь.

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.