Каталог обладнання
Фільтри
Ціна, грн
Бренд
Довжина
Ширина
Показати: 3
Ми в соцмережах

Столи виробничі, обробні

Фільтри
Знайдено: 3

Виробничі столи з нержавіючої сталі: види, застосування, як вибрати

Стіл із нержавійкиКухні місць громадського харчування повинні оснащуватися професійним обладнанням, яке повністю відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Дана вимога стосується не тільки теплового та холодильного, але й нейтрального обладнання. Одним з таких предметів є стіл виробничий - спеціалізовані меблі з екологічно безпечного матеріалу.

Правильна організація технологічного процесу є запорукою процвітання підприємства. Саме тому для забезпечення комфортних умов на кухні встановлюється обробний стіл. Він має оптимальну довжину, висоту та ширину робочої зони. Залежно від специфіки роботи підприємства може доповнюватися мийкою, полками або відсіками для відходів. На виробничих цехах найчастіше встановлюються моделі з вбудованими блендерами або м'ясорубками.

Виготовляється стіл з нержавійки - міцного матеріалу, що не схильний до корозії і є абсолютно безпечним для здоров'я людини. Поверхня досить міцна, щоб витримати великі навантаження, а сама конструкція є стійкою та надійною для інтенсивної експлуатації.

Обробні столи: різновиди та особливості

Для виробництва такого обладнання, як стіл, нержавійка є найкращим матеріалом. Виробничі столи для громадського харчування призначені для оброблення та подальшої обробки м'яса, риби, продуктів харчування. Їх використовують для приготування в цехах, на виробництвах, в професійних кухнях. Крім того, виробничі столи можуть служити допоміжною поверхнею для встановлення інвентарю, електромеханічного обладнання та багато іншого. Обробні столи можуть мати різні параметри і характеристики, тому й обирати їх необхідно уважно, з урахуванням спеціалізації закладу.

Виготовленням нейтрального обладнання займаються спеціалізовані компанії. У своєму розпорядженні вони мають необхідне обладнання для різання та згинання сталі, а також зварювальні апарати та іншу допоміжну техніку.

У першого погляду всі столи з нержавійки виглядають практично ідентично і мають просту конструкцію. Проте, вони відрізняються за багатьма характеристиками. Наприклад, стіл виробничий з бортом, так само як і стіл обробний може мати додаткову полку, яка допоможе помістити посуд, продукти, прилади або необхідний кухонний інвентар. Стіл виробничий з полицею широко використовується не тільки на професійній кухні, а й в будь-якому закладі громадського харчування.

Доцільно купувати обробний стіл з бортом в тому випадку, якщо він буде встановлюватися під стіною. Таким чином, Ви спростите процес збирання і захистите поверхні від розбризкування. Ширина та довжина стільниці повинна підбиратися з урахуванням площі приміщення та його напрямку. Важливо, щоб на столі помістилося все необхідне для роботи, а навколо нього могли розміститися працівники кухні. Це правило поширюється на кухні ресторанів. Для виробничих цехів критерії підбору трохи інші.

Обробні столи для громадського харчування оснащуються регульованими ніжками. Співробітники можуть самостійно зробити стіл вище або нижче, в залежності від їх зросту.

Для виробничих цехів з обробки риби та м’яса виготовляються спеціалізовані столи. Вони можуть додатково мати борти, полки і стік для крові. Ціна виробничих столів з додатковим функціоналом може бути трохи вище, але це компенсується підвищеною зручністю.

Виробничі столи з нержавіючої сталі - найкраще рішення для професійної кухні

Виробничі столи постійно контактують з продуктами харчування, тому повинні виготовлятися з безпечного матеріалу. Харчова нержавіюча сталь обрана не випадково, оскільки є абсолютно нешкідливою для організму людини. В її складі міститься не більше 20% хрому та 10% нікелю. Матеріал стійкий до впливу хімічних сполук, легко чиститься, миється та дезінфікується. Професійний стіл з нержавійки має безліч переваг, серед яких:

  1. Стіл виробничийСтійкість до високих та низьких температур. На металевий виробничий стіл можна ставити гарячі дека та сковорідки, контейнери з заморожуванням та будь-які предмети будь-якої температури. Міцний метал витримує температуру до + 850 ° С, не деформується, а на його поверхні не залишається ніяких слідів.
  2. Стійкість до корозії. Промислові столи не схильні до корозії та іржавіння, вони прекрасно витримують вплив вологи і миючих засобів.
  3. Стійкість до механічних пошкоджень. В процесі експлуатації на поверхню робочої зони можуть падати різні інструменти і столові прибори, що ні в якому разі не позначиться на характеристиках обробного столу з нержавійки. Навіть якщо на металі утворюється відкол або подряпина, там ніколи не з'явиться іржі.
  4. Сталь не впливає на смакові якості страв. На відміну від інших поверхонь, які використовуються в якості робочих, нержавіюча не виділяє ніяких речовин та не вступає в реакцію з продуктами.
  5. Простота догляду. Після експлуатації обладнання з нержавійки досить просто помити його водою з дезінфікуючим розчином. Ніяких професійних миючих засобів не потрібно.

Для зниження вартості обладнання деякі виробники виготовляють ніжки і каркас столу із заліза. Ці частини конструкції не контактують з харчовими продуктами, а лише являються опорою. Такий варіант дозволений санітарно-гігієнічними нормами.

Виробничі обробні столи: особливості застосування

Важливою вимогою до будь-якої кухні є ідеальна чистота і стерильність. Будь-яке обладнання, з яким стикається їжа, має бути чистим. Саме тому виробничий обробний стіл виготовляється виключно з харчової нержавіючої сталі. Оскільки поверхня столу постійно контактує з продуктами, а деякі з них в подальшому не піддаються термічній обробці, вона повинна легко митися. Столи з нержавіючої сталі для громадського харчування відповідають всім санітарно-гігієнічним нормам, тому є найкращим варіантом для кухні.

Причин купити стіл з нержавійки досить багато, і будь-який професійний підприємець це розуміє. Таке обладнання придатне для наступних робіт:

  • попередньої обробки фруктів та овочів;
  • підготовки м'яса й риби;
  • розкочування тіста та підготовки хлібобулочних виробів;
  • оформлення готових страв для подальшої подачі до столу;
  • нарізки заготівок;
  • підготовки напівфабрикатів і заморозки;
  • збору харчових відходів;
  • зважування продуктів;
  • збору посуду для подальшого миття.

Різновиди столів з нержавіючої сталі

Професійні столи з нержавіючої сталі для громадського харчування можуть служити для виконання різних операцій, тому відрізняють як конструктивно, так і функціонально. Найбільш поширеними видами є:

  1. Виробничий стіл з нержавіючої сталі - застосовується в холодних і гарячих цехах. Таке обладнання є універсальним і підходить для будь-якого роду операцій, що виконуються на кухнях кафе, ресторанів та їдалень. Існують моделі з бортами уздовж задньої стінки та без них. Перші оптимальні для пристінного монтажу, другі - острівного.

  2. Обробний стіл для м'яса - створений для обвалювання м'ясних туш на виробничих цехах і кухнях місць громадського харчування. Конструктивно нічим не відрізняється від класичної моделі. Стіл для обробки м'яса, представлений на нашому сайті, дозволяє раціонально використовувати простір, він виготовлений з нержавіючої сталі, має в комплекті поліетиленову дошку для максимально комфортної роботи з м'ясом. Неслизька поверхня ідеально підходить для нарізки м'яса, вона дуже зручна в експлуатації та обслуговуванні, не поглинає запахи.

  3. Стіл для збору відходів - оптимальний у тих випадках, коли поверхня служить для тимчасового складування брудного посуду. Столи оснащені спеціальним отвором для скидання відходів у відро для сміття, що розташоване під ним. Крім цього, в конструкцію обладнання можуть входити додаткові полки для кухонного інвентарю.

  4. Стіл виробничий з мийкою - оснащений мийкою для миття посуду, предметів побуту, овочів і фруктів. Вмонтована в стільницю мийка не займає зайвого місця на кухні, що дуже актуально для невеликих ресторанів та піцерій.

  5. Стіл для робіт з борошняними виробами - від інших моделей відрізняється конструктивно. Його каркас виконаний зі сталі, а стільниця – з дерева. Додатково обладнання може оснащуватися дерев'яними бортами з трьох сторін.

  6. Столи-тумби - мають естетичний зовнішній вигляд і є дуже функціональними. Каркас конструкції і робоча зона виготовлені з нержавіючої сталі. Двері тумби можуть бути орними або розсувними. Оскільки столи встановлюються біля стіни, наявність борту є обов'язковим критерієм.

Застосування виробничих столів в сфері громадського харчування

Стіл виробничий з нержавіючої сталіМеталеві виробничі столи найчастіше використовуються в сфері громадського харчування: в ресторанах, кафе, їдальнях, барах та інших місцях. Оскільки на кухні громадського харчування існує ряд санітарно-гігієнічних норм, дане обладнання ідеально підходить за всіма критеріями. Харчова нержавіюча сталь досить міцна і зносостійка, тому підходить для виробництва нейтрального обладнання.

Поверхня нержавійки не поглинає вологу, тому не піддається корозії та окисленню. На поверхні столу можна різати овочі, обробляти рибні туші та оформлювати страви. Нержавійка гігієнічна й безпечна, за нею легко доглядати. Після використання столу його поверхню протирають дезінфікуючим розчином, який не пошкоджує сталь.

За якими критеріями обирати виробничий стіл для кухні

На сьогоднішній день купити виробничий стіл не складе труднощів. Величезна різноманітність якісного обладнання від відомих фірм-виробників заповнює ринок. Однак варто пам'ятати, що металеві столи для виробництва і сфери громадського харчування повинні відповідати суворим санітарно-гігієнічним вимогам. При покупці звертайте увагу на наступні критерії:

  • Призначення - для обвалювання м'яса або риби, кондитерський, обробний, для готування і миття посуду, для збору відходів та інше.

  • Матеріал. Каркас може бути виготовлений з нержавіючої сталі або заліза. Це ніяк не впливає на функціональність обладнання, оскільки каркас не контактує з продуктами на відміну від робочої поверхні. Стільниця професійного столу виготовляється виключно з харчової нержавіючої сталі.

  • Габарити. Для невеликої кухні можна купити обробний стіл невеликих розмірів, для просторих виробничих цехів - габаритний. Враховуйте особливості приміщення, в якому буде використовуватися обладнання.

  • Додаткові елементи конструкції. У конструкцію класичної моделі може входити тільки каркас і стільниця. Додатково столи оснащуються бортами, полками, решітками та іншими елементами.

Скільки коштує виробничий стіл?

Ціна обробного столу з нержавійки залежить від безлічі факторів, у тому числі:

  • компанії-виробника та його репутації на ринку;
  • складності конструкції, наявності додаткових елементів;
  • кількості матеріалу, необхідного для виготовлення виробу;
  • якісних показників поверхні.

Чому має сенс купити стіл з нержавіючої сталі у нас?

За роки своєї роботи ми навчилися розуміти потреби клієнтів і підбирати для них оптимальні варіанти. Без зайвих слів знайдемо якісний стіл з нержавіючої сталі, купити який Ви зможете за демократичною ціною. Всі виробничі столи, що представлені на нашому сайті, мають посилену з внутрішньої сторони стільницю, що додає жорсткості та міцності робочій поверхні. Ми реалізуємо виключно професійне обладнання, яке відповідає санітарним нормам і є комфортним в експлуатації.

Наше обладнання поєднує високу якість і функціональність, в чому Ви зможете переконатися самі, купивши стіл з нержавійки у нас. Пропонуємо компетентну допомогу фахівців та оперативну доставку в будь-який регіон України. Нашими силами Ви зможете обладнати будь-яку кухню громадського харчування функціональними і довговічними виробами.

Відповіді на типові запитання

Чому виробничі столи повинні бути сталевими?

Наявність нейтрального обладнання з нержавіючої сталі - обов'язкова умова нормальної роботи будь-якого місця громадського харчування. Матеріал ідеальний у всіх сенсах: він легко миється і дезінфікується, не вбирає і не виділяє запаху та повністю відповідає стандартам СЕС.

Чи складно доглядати за виробничими столами з нержавійки?

Сталева поверхня стійка до впливу вологи та неагресивних миючих засобів. Для чищення нержавіючої сталі варто використовувати м'які губки, які не зможуть подряпати покриття. Дезінфікувати нержавійку можна будь-якими миючими засобами з низьким вмістом лугу, в складі яких немає хлору.

Що отримає замовник від покупки професійного виробничого столу?

Будь-який підприємець, який вирішив купити обробний стіл, отримає в розпорядження якісне обладнання, яке відповідає технічним і санітарно-гігієнічним нормам. Продумана конструкція устаткування дозволяє раціонально використовувати площу приміщення. Користуватися столом зручно, навіть якщо одночасно на ньому працюватимуть кілька кухарів.

Яку сталь використовують для виробництва кухонних меблів?

Для виготовлення устаткування, яке застосовується в харчовій промисловості, використовують нержавіючу сталь AISI 201, AISI 403 і AISI 304 і більш леговану сталь. Даний матеріал є міцним, стійким, витривалим і гладким.

Визначення поняття легованої сталі та її застосування в сфері громадського харчування?

З легованої сталі виготовляється кухонний інвентар, обладнання та деякі види посуду. Матеріал володіє гігієнічністю і є повністю безпечним для здоров'я людини. У складі даного сплаву міститься щонайменше 12% хрому, завдяки чому на поверхні матеріалу утворюється захисна плівка, здатна відновлюватися під впливом кисню в разі пошкодження.

 

У нас Ви можете купити Столи виробничі, обробні з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Столи виробничі, обробні у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.