Ми в соцмережах

Інвентар для зберігання і транспортування продуктів

Ємності для зберігання і транспортування харчових виробів

Інвентар для зберігання і перевезення ха рчових продуктів використовується працівниками ресторанів, санаторіїв, громадських їдальнях, готельних комплексів та інших підприємств обслуговування і гостинності. Різноманітні контейнери і лотки призначені для полегшення роботи обслуговуючого персоналу і кухарів. Вони допомагають економити місце на кухні, раціонально використовувати час і забезпечують зберігання при тих параметрах температури і вологості, які необхідні конкретному продукту. Асортимент включає в себе:
  1. Ємності для зберігання продуктів
  2. Лотки для розморожування
  3. Ємності для транспортування продуктів
  4. Термоконтейнери
  5. Термоізольовані диспансери для напоїв
  6. Бокси для таблет харчування
  7. Кошики для посудомийних машин
  8. Баки для сміття

Принципи вибору контейнерів для продуктів харчування

На професійній кухні оптимізація простору є першочерговим завданням, так як від цього безпосередньо залежить якість і швидкість обслуговування. Саме тому, контейнерів для зберігання ніколи не буває в надлишку.
 
Згідно з санітарними нормами різні види їжі потрібно тримати в різному посуді, щоб уникнути перехресного забруднення продуктів шкідливими мікроорганізмами. Саме для цієї мети багато ємностей мають колірне кодування. Маркування гарантує, що в ящик з під сирого м'яса не покладуть свіжу зелень, яку відразу подають до столу.
 
Також варто враховувати, що продукція різних типів вимагає різних режимів зберігання. Сипучі матеріали, такі як борошно, крупи, макарони краще зберігаються в вентильованому резервуарі. Ємності, які розміщують в холодильнику необхідно герметично закривати, щоб запахи не змішувалися і не псували смакові якості їжі. Крім того деякі продукти розміщують в лотках спеціальної форми, наприклад є спеціальні пластикові контейнери для яєць.

Особливості ємностей для транспортування харчових продуктів

Для виїзних заходів велику кількість готових страв і напівфабрикатів потрібно перемістити до місця проведення фуршету, або банкету. При цьому необхідно забезпечити збереження їжі, а часто і її температуру. Саме з цього, герметичність є важливою характеристикою такого інвентарю. Щільна кришка гарантує, що рідкі інгредієнти не виллються, навіть якщо ємність перевернеться.
 
Для тривалого збереження заданої температури використовують термоконтейнери. У них перевозять, як гарячу, так і заморожену їжу. Для перевезення рідин, створені спеціальні термодиспенсери з краником. Багато контейнерів обладнані колесами для полегшення їх переміщення.
 
В каталозі інтернет магазину Торгоборуд можна вибрати і купити ємності для зберігання і транспортування продуктів харчування високої якості. Також у нас представлений широкий вибір гастроємностей з різних матеріалів: поліпропілену, полікарбонату і нержавіючої сталі. Професійний інвентар призначений для щоденної експлуатації і прослужить тривалий час. Вся продукція відповідає світовим стандартам, і може використовуватися на підприємствах громадського харчування різного формату.
 

 

У нас Ви можете купити Інвентар для зберігання і транспортування продуктів з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Інвентар для зберігання і транспортування продуктів у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.