Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Ножі і дошки
Ножі й дошки для кухні
На професійній кухні закладів громадського харчування щодня готується величезна кількість харчових виробів. Майже для кожної страви необхідно різати якісь продукти. Щоб готувати швидко і при цьому не поранитися, необхідний великий набір ножів і дощок для якісної нарізки продуктів.
Обробні дошки: особливості та переваги
Кухонна дошка - важливий елемент будь-якої кухні. Використовується для обробки м'яса, нарізування риби, овочів, зелені, хліба і кондитерських виробів. У ресторанах використовують цілий набір дощечок, не менше десяти. Окремий інвентар для рубки м'яса, чищення риби, нарізки хліба і овочів. Які ж прилади краще підходять для здійснення тієї чи іншої механічної роботи?
- Для рубки м'яса використовують товсті дошки підвищеної міцності з твердих порід дерева, наприклад дуба.
- Для риби рекомендують інвентар з харчового поліпропілену. Він не вбирає запахи, за ними легко доглядати.
- Для овочів, зелені і фруктів вибирають невеликі легкі дощечки.
- Для замісу і розкочування тіста вибирають поверхні великої площі.
Згідно з санітарними нормами, ті продукти, які після нарізки відразу подають до столу (пироги, фрукти), заборонено обробляти на дошках для сирих інгредієнтів. У необробленому м'ясі та рибі можуть бути шкідливі мікроорганізми. Для того щоб не переплутати їх маркують різними кольорами
- Білий колір - для сирів і молочних продуктів
- Зелений - овочі і трави
- Синій - риба і морепродукти
- Червоний колір - сире м'ясо
- Коричневий - для термічно обробленого м'яса
- Жовтий - сирої птиці
Кухонні ножі: асортимент і переваги
Головним критерієм при виборі ножа для кухні є якість і гострота леза. Як і при виборі дошки для кухні, купуючи ніж неможливо обмежиться тільки однією моделлю. Для різних продуктів необхідні різні типи. Тверді продукти ріжуть важкими великими ножами, більш м'які - легкими середнього розміру. Важливим показником якості також є баланс: вага ручки і вага леза повинен бути приблизно рівним. Основними видами ріжучого інвентарю є:
- Універсальні (середніх розмірів) - багатофункціональний інструмент для нарізування.
- Ніж шеф-кухаря, трохи більшого розміру, для оброблення м'яса та нарізання овочів кубиками.
- Маленький прибор для очищення овочів і фруктів від шкірки, розмір повинен бути таким, щоб він легко лягав в руку.
- Хлібний - має зубчасте лезо, яким зручно розрізати хлібобулочні вироби і помідори.
- Тесак - важкий і широкий, застосовують для рубки м'яса, а тесак менших розмірів для рубки зелені.
- Для філе - тонкий, злегка зігнутий.
В інтернет-магазині Торгоборуд представлений великий вибір обладнання для нарізання продуктів. У нашому каталозі кухонного інвентарю можна вибрати і купити ножі та дошки обробні, виготовлені з якісних матеріалів. Представлений професійний інвентар для ресторанів реалізується за доступними цінами. Також на сайті Ви можете познайомитися з деякими кухонними інструментами: допоміжним і роздатковим інвентарем.
У нас Ви можете купити Ножі і дошки з доставкою за допомогою транспортних компаній в Запоріжжя, Одеса, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінниця, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляна, Кирилівка, Мелекіно, Затока, тільки у нас найкращі ціни на Ножі і дошки у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .