Ми в соцмережах

Наплитний посуд

Наплитний посуд для ресторанів

Жоден ресторан не обходиться без якісного посуду для приготування страв. При створенні кулінарних шедеврів необхідно мати не тільки талант кухаря, а й обладнання, яке дозволить досягти поставленої мети. Асортимент кухонного інвентаря для ресторанів і кафе включає: каструлі, сковорідки, жаровні, казани і сотейники.
 
Професійний посуд повинен:
  • мати достатню міцність і стійкість до деформації, так як його необхідно використовувати щодня протягом тривалого терміну;
  • бити інертним у ставленні до агресивних рідин (кислот харчових продуктів, миючих засобів);
  • мати гігієнічні характеристики, які задовольняють найсуворішим вимогам.

Професійний посуд наплитний: види і техособливості

Каструлі, сковороди, сотейники для підприємств громадського харчування виробляються з матеріалів міцних при інтенсивній щоденної експлуатації. Сучасна технологія виробництва дозволяє використовувати наплитну посуду на індукційних плитах, електро- / газових плитах. Кухонні прилади по типу матеріалів виготовлення поділяються на:
 
  1. Алюмінієві. Каструлі з алюмінію дуже легкі, володіють чудовими характеристиками теплопровідності і нагріваються набагато швидше, ніж посуд зі сталі. Алюміній - корозійностійких матеріал, йому не страшний вплив їдких речовин. Такий інвентар є одним з найбільш економічно вигідних варіантів.
  2. Чавунні. Посуд із чавуну досить важкий, але при цьому довговічний і володіє найбільшою теплоємністю. Вироби довго прогріваються, але і так само довго віддають накопичене тепло. Підвищення температури відбувається рівномірно, тому їжу, яку готують в чавунних казанках можна не змішувати в процесі. Найчастіше вироби з чавуну покривають емаллю. Інвентар з таким покриттям інертний до кислот і лугів. Якщо ж емаль пошкодиться, її вже не можна буде використовувати.
  3. Мідні. Даний наплитний посуд досить красивий і має чудову теплопровідність, але є відносно дорогим і вимагає особливого догляду. Найчастіше використовується при необхідності ефектної подачі страв, а також для приготування деяких кондитерських виробів і соусів. Внутрішня поверхня обов'язково покривається шаром нержавіючої сталі або іншою емаллю, щоб продукти харчування не стикалися з чистою міддю, і не утворювалися отруйні речовини всередині каструлі.
  4. Нержавіючі. Набір приладів з харчової нержавійки стане справжньою окрасою будь-якої кухні. Завдяки глянсовій чи матовій поверхні, її найчастіше використовують на відкритих кухнях. Сталеве начиння не боїться впливу агресивних компонентів, зносостійке і антикорозійне. Для кращої теплопровідності дно сковорідок виготовляють з алюмінієвим, або рідше з мідним прошарком.
Компанія ТоргОборуд пропонує якісні прибори для професійної кухні від відомих виробників: Forest, Lacor, Paderno та інші. У нашому каталозі ви можете вибрати і купити наплитну посуду з різноманітних матеріалів. Також Ви знайдете широкий вибір іншого кухонного інвентарю. Високу якість, доступні ціни, оперативну доставку гарантує Торгоборуд.

 

У нас Ви можете купити Наплитний посуд з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Наплитний посуд у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.