Пилки для м'яса
-
100 363 грн.82 297 грн.Артикул: 282502Розмір пропилу, мм: 170/150Потужність, кВт: 0,75Напруга, В: 230Габаритні розміри, мм: 530/400/850
-
94 507 грн.82 221 грн.Артикул: SE1550 (380) окраш.Розмір пропилу, мм: 170/150Потужність, кВт: 0,75Напруга, В: 380Габаритні розміри, мм: 530/400/850
-
48 034 грн.44 191 грн.Артикул: 003392Розмір пропилу, мм: 195/225Потужність, кВт: 0,75Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 530/500/970
-
52 896 грн.48 663 грн.Артикул: 004690Розмір пропилу, мм: 195/225Потужність, кВт: 0,75Напруга, В: 380Габаритні розміри, мм: 530/500/970
-
96 202 грн.88 505 грн.Артикул: 004056Розмір пропилу, мм: 195/225Потужність, кВт: 0,75Напруга, В: 380Габаритні розміри, мм: 630/450/970
-
45 626 грн.41 975 грн.Артикул: 039930Розмір пропилу, мм: 200/180Потужність, кВт: 0,75Напруга, В: 220Габаритні розміри, мм: 465/460/875
-
16/11/2023
Менеджер гарно надав консультацію, ввічливий. Дякую. Дуже зручна функція регулювання по висоті, міцно кріпиться на робочому місці.
Переваги: ціна, легке очищення
-
13/06/2023
Користуємось вже декілька місяців - роботою задоволені. Менеджери підібрали модель під наші об'єми продукції, допомогли встановити та запустити апарат. Співпрацею задоволені, будемо замовляти і надалі!
-
28/03/2023
Незамінна річ на підприємствах перероблення м'яса. Перевагою є можливість розрізання м'яса з кістками, або ж замороженого. Висота/товщина регулюється. Куски гарні, не рвані. Рекомендую
Різновиди та переваги пилок для м'яса
Стрічкова пилка для м'яса є функціональним обладнанням, що використовується на професійній кухні. Завдяки високій потужності, прилад придатний для нарізки не тільки м'яса, а й кісток. У процесі нарізування оператор може регулювати вагу та розмір шматків продукту. Агрегати повністю безпечні, оскільки мають продуману конструкцію. Купити пилку для м'яса за гарною вартістю можна в інтернет-магазині ТоргОборуд. У каталозі представлено якісні сертифіковані пристрої від світових виробників.
"ТоргОборуд" також пропонуэ можливість купити пилку для м'яса в кредит.
Класифікація та різновиди пил для м'яса
Залежно від особливостей конструкції та призначення, пили для м'яса поділяються на декілька категорій:
- Дискові – оснащені різальним диском, що обертається в процесі роботи. Якісно розрізають м'ясні туші та кістки. Конструкція приладу дуже подібна до столярної циркулярної пилки.
- Стрічкові – найпопулярніші моделі, в конструкцію яких входить не тільки ріжучий елемент, а й обробний стіл. Пила для м'яса даного типу широко використовується на м'ясокомбінатах та заводах з переробки м'ясних продуктів. Пристрої легко справляються з обробкою заморожених продуктів.
- Крокові – найточніші та надійніші модифікації, здатні зробити глибокий зріз та велику висоту пропилу. Така пила для м'яса та кісток працює за рахунок зворотно-поступальних рухів металевого ножа.
Зараз найбільш затребуваними є стрічкові пилки для м'яса та кісток, оскільки вони ефективні для обробки цілих туш та кісток. Прилади оснащені системою безпеки, тому ризики травмування повністю виключені. Також в конструкції є штовхач для м'яса, плавний запуск та важіль екстреної зупинки.
Особливості стрічкових пилок для різання м'яса та кісток
Професійна пила для кісток та м'яса є технологічним обладнанням високої потужності, що має широку сферу застосування. Пристрій здатний швидко та якісно нарізати м'ясні продукти з мінімальною кількістю відходів. Прилади незамінні у таких місцях:
- м'ясні магазини, супермаркети та інші точки реалізації;
- м'ясні комбінати та заводи з переробки різних видів м'яса, риби;
- місця громадського харчування з великою відвідуваністю.
Електрична пилка для м'яса та кісток підходить для нарізки свіжого, напіврозмороженого та навіть замороженого продукту у великих обсягах. Виконати подібну роботу вручну вкрай складно, тому таке обладнання має бути в наявності на кожній професійній кухні.
Головна перевага стрічкових пилок – висока точність і акуратність. У конструкції приладу всі деталі виконані з безпечних та зносостійких матеріалів, які не піддаються корозії та іржавінню. Правильний догляд та дотримання правил експлуатації гарантують тривалу та стабільну роботу пристрою.
Експлуатація пили для різання м'яса та кісток принесе винятково задоволення, адже пристрій має відмінний набір функцій та просту систему управління. Виробники подбали і про безпеку у процесі роботи, тому користуватися пристроєм зможе будь-який співробітник без спеціального навчання.
Догляд за обладнанням полягає в очищенні та обробці деталей. Для цього застосовується класична побутова хімія та вода.
Переваги використання пили для м'яса
Кухонна пилка для кісток та м'яса має величезну кількість переваг, які користувачі відчують у перші ж хвилини експлуатації. Основними серед них є:
- якісне розпилювання сирого та замороженого продукту;
- можливість обробки цілих та половин туш;
- шматки мають рівний гладкий зріз;
- оброблені кістки не роздроблені, мають товарний вигляд;
- немає необхідності докладати фізичних зусиль;
- регулювання товщини та розміру шматків;
- кількість відходів мінімальна;
- просте управління без необхідності спеціальної підготовки;
- чудова продуктивність;
- легкість обслуговування;
- тривалий термін експлуатації без ремонту.
Конструкція та поради щодо застосування пили для м'яса
Промислова пилка для різання м'яса незалежно від моделі та вартості має стандартну конструкцію. Головним функціональним її елементом є ніж, довжина якого може бути від 1650 мм до 2200 мм. Для нарізки м'ясо або кістку кладуть на стільницю з обмежувачем товщини шматка, який знаходиться у вертикальному положенні. Оператору не потрібно самостійно подавати продукт до різального полотна, адже за це відповідає спеціальний штовхач.
Найважливіші конструктивні елементи приладу виготовлені із нержавіючої сталі. Вони постійно контактують з продуктом, тому є повністю безпечними і не схильними до хімічних реакцій. Корпус пристрою виготовлений із нержавіючої сталі, яка надійно захищає від впливу вологи та пилу. Пилки італійського виробництва оснащуються анодованим покриттям.
Стрічкова пилка для м'яса у свою конструкцію включає такі елементи:
- корпус зі стільницею та пристосуванням для закріплення продукту;
- ріжуче полотно, зафіксоване парою шківів;
- захисна огорожа стільниці;
- електричний двигун;
- гвинти для регулювання товщини та розміру шматка;
- панелі керування.
Для виконання нарізки м'ясного продукту необхідно помістити його на робочу поверхню, закріпити та відкоригувати товщину шматка. Далі запускається прилад та починається процес нарізки. Для роботи з обладнанням не потрібні спеціальні навички або знання, а із завданням зможе впоратися одна людина. Найважливіше – дотримуватися правил безпеки та бути уважним.
Основні критерії вибору пилки для м'яса
Перед тим, як купити пилку для м'яса, уважно ознайомтеся з пропозиціями постачальників. Важливими технічними параметрами пристрою є:
- Потужність. Надзвичайно важливий показник, від якого залежить сфера застосування приладу. Чим вища потужність, тим твердіші продукти здатна нарізати пила. Малопотужні моделі не впораються з обробкою кісток.
- Довжина полотна для нарізки. Чим довше полотно, тим більша висота розпилу. Моделі з довгими ножами придатні для обробки цілих туш та їхніх половин.
- Тип різального полотна. Абсолютно всі полотна виготовляються з нержавіючої сталі, але їхня конструкція може відрізнятися. Залежно від типу продуктів, які необхідно нарізати, використовують такі модифікації полотен:
- стандартний зуб 4TPI – для свіжого та охолодженого м'яса;
- рідкісний зуб 3TPI – для замороженого м'яса;
- Змінний зуб 3+3TPI – для обробки половин туш у великих промислових обсягах.
Дуже важливо звернути увагу на якість складання агрегату. Усі елементи конструкції повинні мати надійне кріплення. Оскільки ріжуче полотно постійно піддаватиметься механічному впливу, воно має бути дуже міцним та якісним. Корпус якісного пристрою та інші деталі є стійкими до дії вологи. Якісні пили для м'яса від італійських виробників оснащені корпусами із литого алюмінію.
Купити пили для м'яса та риби в компанії ТоргОборуд
На сайті компанії ТоргОборуд Ви зможете обрати та придбати стрічкові пили для м'яса та кісток від провідних виробників світу. Пропонуємо найкращі ціни на якісне обладнання для професійної кухні та промислових підприємств. Асортимент нашого каталогу постійно оновлюється і зараз ми можемо запропонувати Вам найкращі варіанти наступних компаній: Airhot (Китай), Frosty (Італія), Inoxtech (Італія), Fama (Італія), GoodFood (Китай) та Fimar (Італія).
Співробітники ТоргОборуд надають компетентну інформаційну та технічну допомогу всім замовникам. Ставши нашим клієнтом, Ви гарантовано отримаєте:
- широкий асортимент обладнання від відомих виробників світу;
- лояльну цінову політику на всі види товарів;
- оперативну доставку до будь-якого міста України;
- офіційну гарантію на все обладнання;
- післягарантійне обслуговування досвідченими фахівцями.
Поширені запитання
✅ Який розмір пропилу у стрічкової пилки?
Довжина пропилу пилки для м’яса серед представлених на сайті ТоргОборуд може варіюватись:
✅ Який розмір робочого столу?
Максимальна ширина робочого столу може складати:
✅ Які види полотен для стрічкових пилок використовуються?
Є полотна для нарізки кісток та замороженого м’яса/риби та полотна для нарізки м’якого м’яса та кісток.
У нас Ви можете купити Пилки для м'яса з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Пилки для м'яса у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .