Фільтри
Ціна, грн
Діаметр ножа
Заточуючий пристрій
Потужність
Габаритні розміри
Напруга
Вага
Показати: 1
Ми в соцмережах

Слайсери

Фільтри
Знайдено: 1 з 36
Свіжі відгуки
  • Слайсер CELME (Італія) FA 250
    Юлія
    03/01/2024

    Брали для кейтерингу. Дуже зручно, пришвидшує роботу, а вигляд нарізки просто ваув. У роботі зручний та легко переносити.

    Переваги: заточуючий пристрій

  • Слайсер HURAKAN HKN-HM250M
    Магазин "Ковбаска"
    23/11/2023

    Брали у магазин для нарізок. Потужності вистачає "з головою", дуже прискорює роботу, і вигляд продукції набагато кращий. Плюс, є заточка.

  • Слайсер CELME FA 275
    Тетяна Шулім
    30/03/2023

    Незамінна річ для кафе і ресторанів, які організовують фуршети і шведські столи. Слайсер значно економить час нарізки, а самі скибки виходять однакові та акуратні. Є заточуючий пристрій, тому обладнання…

Види та переваги професійних слайсерів

Рішення купити слайсер професійний є дуже обґрунтованим для власників ресторанів, кафе та супермаркетів. Гарне нарізування продуктів є окремим видом мистецтва. Тільки досвідчений професіонал здатний вручну шинкувати ковбасу, сир чи фрукти. В кінцевому результаті процес займе багато часу, який можна було б витратити на іншу роботу. Відмінним рішенням цього завдання є слайсер, купити який Ви зможете в інтернет-магазині «ТоргОборуд».

Слайсер промисловийАвтоматичний слайсер є професійним обладнанням, призначеним для нарізування продуктів. Дані агрегати здатні впоратися з нарізуванням ковбасних, м'ясних, рибних та хлібобулочних виробів. Також є різновиди для сиру, овочів та фруктів. Купити слайсер варто навіть тому, що його наявність на кухні полегшить процес приготування страв і закусок. Наприклад, співробітник кухні може зробити нарізку за 10 хвилин, а професійний слайсер впорається із завданням за 2 хвилини. В результаті прибуток підприємства зросте, а співробітники будуть звільнені від виснажливого процесу.

Різновиди слайсерів для нарізування продуктів

Сьогодні виробники пропонують різноманітні слайсери, які відрізняються конструктивними особливостями, призначенням та типом механізму. На ринку представлені наступні різновиди:

  1. Механічні – найбільш доступні моделі, оптимальні для використання у кафе та відділах кулінарії. Найчастіше такі агрегати купують для закладів із невеликим трафіком людей. З механічними пристроями доведеться працювати двома руками, тому процес займає певний час.
  2. Напівавтоматичні – прості в управлінні прилади, що часто використовуються в супермаркетах та продуктових магазинах. У конструкцію такого слайсера входять:
  • ніж;
  • перемикач;
  • станина;
  • захисний кожух;
  • контролер товщини;
  • притискний пристрій;
  • спрямовуюча пластина.

Головною перевагою агрегату є простота експлуатації та обслуговування. Принцип роботи гранично простий: продукт поміщається на робочу поверхню і притискається, після чого ножі ріжуть його на рівні скибочки.

  1. Автоматичні – ідеальні для нарізки великих обсягів продукції у крупних супермаркетах чи харчових виробництвах. Всі процеси повністю автоматизовані, а оператору потрібно лише стежити за процесом. Автоматичний слайсер є найпродуктивнішим, ефективним та функціональним.

Сфера застосування та переваги професійних слайсерів

У сучасному світі слайсер для нарізки є популярним пристроєм, який є на кожній кухні ресторану, кафе, піцерії, магазинах напівфабрикатів та інших закладів. Його використовують у місцях, де виникає потреба красиво оформити різні продукти харчування, у тому числі овочі, м'ясо та рибу.

Професійні слайсери для нарізки можуть мати різну конструкцію та призначення, від чого залежить їхня вартість та зовнішній вигляд. Основними конструктивними елементами агрегату є:

  • монолітний корпус;
  • дисковий ніж;
  • панель, що розташована під певним кутом до леза;
  • контейнер для збирання продукції.

Зараз можна придбати слайсер для м'яса та всіх м'ясних продуктів, наприклад, хамону. Багато моделей універсальні, проте є такі, які призначені для нарізки певної групи продукції.

До найбільш значних переваг промислових слайсерів можна віднести:

  1. Безвідходність. У порівнянні з ручною обробкою продуктів, автоматична є повністю безвідходною. Тобто нарізати ковбасу або сир можна повністю, без залишку.
  2. Безпека. Багато пристроїв оснащені захисними функціями, завдяки яким забезпечується користувач від різних механічних пошкоджень.
  3. Якість матеріалів. Пристрій виготовлений з нержавіючої сталі, яка повністю відповідає санітарним та гігієнічним нормам. Сталь не іржавіє та не втрачає зовнішньої привабливості протягом тривалого часу.
  4. Ефективність. Вирішивши купити слайсер для нарізки, Ви не тільки заощадите час приготування страв, але й зможете підвищити прибуток закладу. Ідеально рівні скибочки однакової товщини чудово виглядають на столі, що, безперечно, оцінять споживачі.
  5. Чудовий функціонал. Професійні слайсери мають безліч корисних функцій, у тому числі систему охолодження двигуна, подвійну фіксацію продуктів, можливість регулювання товщину пласта та швидкість руху ножа.

Критерії вибору професійного слайсера

Перш ніж купити професійний слайсер, є сенс ознайомитися з його технічними параметрами та призначенням. Одним із найважливіших критеріїв є режим роботи. Найпростіші агрегати – ручні. Вони дуже компактні та прості в експлуатації, але в процесі нарізання повинна брати участь людина. Для невеликого обсягу продукції ручні моделі оптимальні, якщо є потреба в підготовці великих замовлень, такі агрегати не підійдуть.

Більшість власників місць громадського харчування віддають перевагу електричному слайсеру. Агрегат справляється з великими обсягами за лічені хвилини, при цьому працівник кухні повинен просто подавати продукт та слідкувати за процесом.

Купуючи слайсер для ресторану, кафе або піцерії, необхідно звернути увагу на такі параметри:

  1. 1. Тип та розмір ножа. Лезо – головний конструктивний елемент пристрою, від якого залежить як якість нарізки, а і товщина слайсів. Найбільш популярні електричні слайсери з діаметром ножа 275-300 мм. Такі леза є універсальними для багатьох видів продукції. Варто враховувати, що діаметр диска повинен бути на ¼ більше товщини продуктів.
  2. Матеріал корпусу. Хороший якісний апарат виготовлений із нержавіючої сталі. Саме цей матеріал вважається стійким до механічних впливів.
  3. Продуктивність. Враховуйте передбачувані обсяги роботи. Для маленького кафе або магазинчика підійде ручний або напівавтоматичний пристрій. Для супермаркету та великого виробництва доцільно купити промисловий слайсер, який має високу ефективність. Автоматичні моделі найпродуктивніші на ринку, а деякі з них здатні укладати скибочки продукції в бажаному порядку (стопкою, зміщеною стопкою або черепицею).
  4. Безпека. Техніку безпеки повинен знати кожен працівник кухні, адже від цього залежить його життя. Виробники також подбали про це питання, випустивши електричний слайсер із захисними кожухами для ножів.
  5. Виробник. Найбільшою популярністю користуються агрегати італійського та німецького виробництва. Їхня вартість трохи вища, але й якість відмінна. Більш доступними є моделі китайських брендів, серед яких є непогані пропозиції.

Правила експлуатації слайсерів

Професійні слайсери служать безперебійно протягом багатьох років і єдиною причиною їхнього виходу з ладу є порушення правил експлуатації. Промисловий слайсер, купити який можна в будь-якому магазині промислового обладнання, може пропрацювати досить довго при належному догляді. Будь-який користувач такого обладнання зобов'язаний знати та дотримуватися таких правил:

  1. Нарізати заморожену продукцію заборонено. Винятком є лише окремі модифікації, спеціально призначені для таких завдань. Класичний прилад швидко вийде з ладу, якщо за допомогою нього обробляти заморозку.
  2. Ножі слід точити вчасно. Слідкуйте за станом кромки ножа. У разі потреби точіть його. Надмірно часта заточка також шкодить лезу.
  3. Періодичне налаштування леза є обов'язковим. У процесі роботи агрегату відстань між ножем та приймачем поступово збільшується, внаслідок чого скибочки можуть виходити різної товщини. Щоб уникнути цього, слід контролювати положення леза та періодично налаштовувати його.

Крім іншого, важливе значення має правильний догляд за пристроєм та своєчасна ліквідація дефектів:

  • чистити пристрій необхідно після кожного використання. Використовуйте чисту вологу серветку для догляду за корпусом, а ріжучі елементи промивайте під водою;
  • перед використанням приладу рекомендовано протирати ніж, щоб продукція не прилипала до нього;
  • до та після експлуатації не забувайте оглядати лезо. На полотні не повинно бути іржі, сколів, тріщин та інших дефектів.

Бувають такі випадки, коли у пристрої застрягає продукція. Це можна вирішити. Просто відключіть прилад, зніміть ніж та дістаньте продукт. У жодному разі не намагайтеся проштовхнути щось силою, це може зашкодити пристрою і навіть вивести його з ладу.

Де придбати слайсер

Купити слайсер Ви зможете в інтернет-магазині «ТоргОборуд». Пропонуємо широкий асортимент промислового обладнання для місць громадського харчування та виробничих цехів. Професійні пристрої здатні впоратися з нарізкою ковбаси, м'яса, риби, овочів та хліба. Просто озвучте свої вимоги нашим менеджерам і вони підберуть ідеальний варіант.

Популярність пристроїв для нарізування харчових продуктів зростає щороку. Агрегати цінуються за свою універсальність, високу продуктивність та ефективність. У нашому каталозі представлено обладнання від світових виробників, у тому числі Frosty, HURAKAN, CELME, Sirman та Beckers. Ми пропонуємо найкращі слайсери, ціни яких Вас приємно порадують. Крім іншого, на сайті представлений асортимент промислових овочерізок та протирок від популярних брендів світу.

Гарантуємо високу якість обладнання, його надійність та довговічність. Надаємо гарантію на все обладнання та надаємо технічну підтримку.

Вибрати та придбати якісний слайсер можна на сайті нашої компанії. Оформляйте замовлення через кошик або в телефонному режимі будь-якої точки країни. Наші співробітники запропонують Вам найкращий варіант оплати та доставки.

Часті питання

Які діаметри ножів слайсера існують?

Який слайсер підходить для нарізання в’яленого м'яса та ковбас?

Найбільше підходить для роботи при високих навантаженнях слайсер з приводом двигуна із зубчастою передачею

В чому перевага автоматичного слайсера?

Слайсери з повністю автоматичним керуванням підходять для роботи на виробництві з великим навантаженням. Відрізняється простотою у використанні і високою продуктивністю.

Які слайсери найпопулярніші в Україні?

 

У нас Ви можете купити Слайсери з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Слайсери у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.