Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350
Через коливання курсу валют ціни швидко змінюються. Уточнюйте ↴
Характеристики
Підписуйтеся на акції
Опис Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350
Полегшена конструкція рами і оптимальне число необхідних деталей, забезпечує зручне і просте використання м'ясорубки. Управління розташоване на бічній стороні машини. Кнопка "Реверс" дозволяє повернути м'ясопродукт або інший продукт переробки в завантажувальну горловину і знову його перекрутити або зовсім витягти з м'ясорубки без розбору ріжучого вузла. Вентильований трифазний двигун, встановлений в м'ясорубці, забезпечує багатогодинну безперебійну роботу апарату, а черв'ячний редуктор гарантує плавну, безшумну роботу і переробку самого жилавого і жорсткого м'яса.
У м'ясорубці застосовується система змінних ножів унгер або ½ унгер, за допомогою якої можливо підібрати найбільш оптимальний варіант для отримання фаршу різного ступеня подрібнення. За годину м'ясорубка здатна переробити до 350 кг м'яса, і 100 кг - при повторному подрібненні котлетної маси. При цьому, практична продуктивність даного обладнання багато в чому залежить від швидкості подачі продукту (порізаного шматочками) до шнеку, сорту м'яса, якості заточування інструменту.
Незнімний запобіжник над завантажувальним отвором виключає можливість травми обслуговуючого персоналу. Мясорубка виготовляється з облицюванням з нержавіючої сталі. У комплект йдуть 2 ножові решітки 5 і 9 мм, 2 ножа (підрізний і двосторонній). Продуктивність, кг/год: 350. Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг/год: 100. Частота обертання шнека, об/хв: 185
Параметри решіток:
Найменування параметра | Значення | |||
1* | 2 | 3 | ||
1 | Зовнішній діаметр, мм | 82 | 82 | 82 |
3 | Діаметр отвору, мм | 3 | 5 | 9 |
4 | Кількість отворів, шт. | 217 | 90 | 30 |
Схема мясорубки МІМ-350:
1 - Товкач; 2 - Власне м'ясорубка. Привід; 3 - Вал приводний; 4 - Фланець; 5 - Облицювання; 6 - Рама; 7 - Зажим заземлення; 8 - Черв'ячний редуктор; 9 - Електродвигун; 10 - Кнопка «ПУСК»; 11 - Кнопка «СТОП»; 12 - Кнопка «РЕВЕРС»; 13 - Чаша з запобіжником; 14 - Зажим; 15 - Опора; 16 - Блок затискачів; 17 - Індикатор «МЕРЕЖА».
На передній частині корпусу м'ясорубки розташована зовнішня різьба, на яку нагвинчують гайка затискна, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Кріплення корпусу проводиться різьбовими зажимами. Над завантажувальним отвором розміщений незнімний запобіжник, який дозволяє виключити можливість потрапляння руки обслуговуючого персоналу до шнека м'ясорубки.
Продукт для переробки з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем до обертаючого шнека. Захоплюючий шнеком продукт проходить послідовно через набір ріжучих інструментів.
Для отримання фаршу різного ступеню подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.
1 - Шпонка ; 2 - Шнек; 3 - Ніж підрізний; 4 - Ніж двосторонній; 5 - Решітка з отворами 9мм; 6 - Решітка з отворами 5мм; 7 - Кільце упорне; 8 - Гайка затискна.
Правила експлуатації професійної електричної м'ясорубки МІМ-350
Перед включенням машини необхідно переконатися, що корпус м'ясорубки надійно закріплений, а затискна гайка не затягнута. Після перевірки занулення і включення електродвигуна, слід загвинтити гайку до незначного посилення шуму. М'ясо або риба, попередньо нарізані шматочками масою 50-200гр. і звільнені від кісток, сухожиль і плівок, проштовхують дерев'яним штовхачем в завантажувальну горловину. При цьому забороняється притискати продукт сильно до шнека, так як це може викликати перевантаження і псування електродвигуна. Подача м'яса має бути рівномірною, без великих зусиль. При тривалій роботі м'ясорубку треба періодично зупиняти, а ножі та решітки очищати від сухожиль.
Забороняється допускати, щоб м'ясорубка працювала вхолосту, так як це прискорює знос ножів і решіток машини. Не рекомендується подрібнювати в м'ясорубці сухарі, цукор або сіль, так як ці продукти призводять до швидкого зношування і затуплення робочих органів. Не можна працювати з м'ясорубкою без запобіжного кільця і залишати під час роботи без нагляду.
Після закінчення роботи машину вимикають і розбирають. Для вилучення шнека, ножів і решіток з робочої камери м'ясорубки використовують спеціальний гачок. Всі деталі очищають від залишків фаршу, промивають гарячою водою і просушують. Після просушування шнек, ніж, решітки та робочу камеру змащують несолоним харчовим жиром.
При складанні особлива увага приділяється правильній установці робочих органів, ножів і решіток, так як в іншому випадку машина працювати не буде, і це призведе до виходу її з ладу. Треба пам'ятати, що якщо затягнута затискна гайка, то ножі занадто сильно притискаються до грат, і в процесі роботи внаслідок тертя металу об метал вони нагріваються і виходять з ладу. Слабо загвинчувати затискну гайку небажано, так як в цьому випадку між ножем і гратами утворюється цілина, і рубка м'яса відбувається неякісно. Різко знижується якість і продуктивність м'ясорубки.
Одна з основних умов гарної роботи м'ясорубки - правильно заточені і встановлені ножі та решітки в робочій камері машини. Тому ножі та решітки в міру необхідності повинні затягуватися або замінюватися на нові.
Оплата і доставка
Способи оплати:
- Безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ). Оплата товару проходить після отримання рахунок-фактури.
- Готівковий розрахунок. Оплата відбувається готівкою в нашому офісі чи поповненням рахунку картки ПриватБанку.
Способи доставки:
Доставка товару здійснюється за допомогою транспортних компаній, які несуть повну відповідальність за доставку і збереження вантажу. Через 1-2 доби (це максимальний термін доставки), Ви зможете забрати ваше замовлення на складі перевізника і оплатити доставку.
Вартість перевезення, терміни і наявність складу транспортної компанії у Вашому місті можна дізнатися на сайті перевізника. Для цього натисніть на назву Перевізника.
- Нова пошта
- Нічний експрес
- Автолюкс
- Делівері
- Міст Експрес
- Ваш варіант
Звертаємо Вашу увагу на необхідність перевірки одержуваного товару на складі перевізника! У разі виявлення пошкоджень на місці складається АКТ. Якщо цілісність товару не перевірена на складі перевізника, відповідальність лягає на одержувача вантажу.
При отриманні товару необхідно розкрити упаковку і перевірити вантаж на його цілісність і комплектність не виходячи зі складу. При наявності ушкоджень потрібно скласти відповідний акт, інструкції з оформлення якого можна отримати у представників транспортної компанії перевізника на місці отримання товару.
За бажанням Клієнта транспортна компанія може доставити вантаж за вказаною адресою. Наші менеджери завжди допоможуть обрати найоптимальніший шлях доставки.
Ми здійснюємо доставку майже у всі міста України: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Житомир, Ужгород, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луганськ, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Буковель, Трускавець, Моршин, Бердянськ, Мукачево, Ворохта, Яремче, Камянець-Подільський, Новоград-Волинський, Затока, Скадовськ, Лазурне, Коблево, Кирилівка, Хмільник, Миргород, Поляна, Славське, Драгобрат, Мелекіно...
Гарантія - Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350
Компанія Торгоборуд надає повну гарантію на всю техніку впродовж 12 місяців з дня покупки
Професійне обладнання вітчизняного виробництва ремонтується в найкоротші терміни. Як правило, всі комплектуючі і запчастини завжди є в наявності.
Імпортна техніка, зазвичай, вимагає на ремонт від декількох днів до тижня. Така продукція ввозиться серійно і деякі запчастини можуть бути відсутні. Запчастини до найбільш ходових моделей ми намагаємося завжди тримати на нашому складі.
Ремонт обладнання і сервісний огляд проводиться зазвичай на місці. Особливо це стосується великогабаритної техніки. Наш майстер виїжджає на виклик, робить заключення. Якщо поломка виникла з вини заводу-виробника, наша компанія повністю компенсує витрати на ремонт. Якщо ж пошкодження - результат неправильної експлуатації, то вартість ремонтних послуг і запчастин оплачує клієнт. Якщо проблема не вирішується на місці (в окремих випадках), обладнання може бути доставлено в наш сервісний центр.
Умови гарантії:
- Протягом гарантійного терміну здійснюється безкоштовний ремонт обладнання у разі встановлення заводського браку.
- Гарантійний ремонт (настройка деталей, заміна, установка) здійснюють лише фахівці продавця.
- Гарантія не поширюється на дефекти скла, замків, кріплень, гумових ущільнень, забарвлення, флуоресцентних, ламп розжарювання і витратних матеріалів.
- Умови гарантійного обслуговування не передбачають проведення профілактичних робіт (технічний огляд, чистка, натяг ременів, змащення, регулювання та ін.).
- В рамках гарантії не приймаються претензії та скарги щодо технічних характеристик агрегатів, якщо вони відповідають зазначеним виробником.
- Покупець зобов'язується організувати за свій рахунок технічне та профілактичне обслуговування агрегатів протягом гарантійного терміну в обсязі, що передбачений підприємством-виробником. Це повинно відбутися не пізніше одного місяця після введення обладнання в експлуатацію.
- Для належного функціонування апаратів протягом гарантійного терміну необхідно здійснювати технічний нагляд за обладнанням. Обслуговування техніки мають право здійснювати тільки кваліфіковані працівники фірми, яка несе гарантійну відповідальність. Профілактичні огляди необхідно проводити не рідше, ніж раз на два місяці.
- Гарантія на замінені деталі або повністю замінений товар закінчується в момент закінчення гарантії на придбане обладнання.
- Якщо здійснення ремонтних робіт на місці неможливо, то ремонт здійснюється в сервісному центрі. Витрати по демонтажу, транспортуванні повністю несе покупець. У випадках неможливості ремонту, продавець зобов'язується замінити виріб на подібний.
Гарантія припиняється:
- якщо пошкодження устаткування виникло з вини клієнта внаслідок неналежної експлуатації, зберігання або шкоди при вантажно-розвантажувальних роботах;
- при недотриманні інструкції з експлуатації (перевантаження, використання не за призначенням);
- при виявленні на внутрішніх електромагнітних деталях слідів рідин, пилу, комах, а також власне комах, які часто є причиною поломки;
- при наявності механічних пошкоджень;
- якщо пошкодження чи поломка обладнання - результат стихійних лих (пожеж, повеней);
- у разі самостійного ремонту або ремонту третіми особами;
- при розукомплектації обладнання;
- при відсутності гарантійного талона, завіреного продавцем.
Торгоборуд забезпечує і післягарантійне технічне обслуговування. Клієнт може звернутися до нас за допомогою навіть через 12 місяців. Наші кваліфіковані фахівці проведуть ремонтні роботи на виїзді, вирішать всі проблеми. Вартість ремонту вже повністю відшкодовує покупець. Ми пропонуємо ремонт холодильного, теплового, електромеханічного обладнання (фритюрниці, електричні плити, холодильні шафи, м'ясорубки) швидко і якісно.
Крім вищезазначених послуг, при потребі, зробимо підключення та встановлення обладнання. Зібрати холодильну камеру, встановити виносне холодопостачання - все під силу нашим професіоналам. Співпрацювати з нами - легко і приємно. Полагодити кавоварку, почистити льодогенератор, замінити ТЕНи електроплити просто - зателефонуйте нам.
Відгуки про Мясорубка професійна Торгмаш МІМ-350
Вас можуть зацікавити
-
14 751 грн.12 537 грн.Артикул: 050834Продуктивність, кг/год: 150Система ножів: EnterpriseФункція терки: немаєНапруга, В: 220Потужність, кВт: 0,75Габаритні розміри, мм: 410/238/415Вага, кг: 24,5
-
20 026 грн.Артикул: 003440Продуктивність, кг/год: 150Система ножів: 1/2 унгераНапруга, В: 220Потужність, кВт: 0,75Габаритні розміри, мм: 235/510/380Вага, кг: 14Функція терки: немає
-
49 500 грн.45 539 грн.Артикул: 003501Продуктивність, кг/год: 600Система ножів: повний унгерНапруга, В: 380Потужність, кВт: 2,2Габаритні розміри, мм: 600/515/500Вага, кг: 55Функція терки: немає
-
70 760 грн.Артикул: 008546Продуктивність, кг/год: 300Система ножів: повний унгерНапруга, В: 380Потужність, кВт: 2,2Габаритні розміри, мм: 470/300/450Вага, кг: 44Функція терки: немає