Промислова м'ясорубка МІМ-600 Україна
Через коливання курсу валют ціни швидко змінюються. Уточнюйте ↴
Характеристики
Підписуйтеся на акції
Опис Промислова м'ясорубка МІМ-600 Україна
Комплекти поставки | |||
Основной комплект поставки: | Додатковий комплект поставки ** | ||
- електром'ясорубка * | 1 шт. | - решітка № 1 | 1 шт. |
- товкач | 1 шт. | - стопорне кільце | 1 шт. |
- опора | 4 шт. | - підтримувачі | 1 шт. |
- кпюч-знімач | 1 шт. | - насадка для набивки ковбас | 1 шт. |
- паспорт | 1 шт. | ||
- ящик пакувальний | 1 шт. |
Автоматичний вимикач і УЗО в комплект поставки не входять.
Гастроємності:
- економ варіант GN 1/1 530x325x40 мм - 5,5 л;
- люкс GN1/1 530x325x65 мм - 9,5 л.
- Зовнішній діаметр - 105 мм;
- Діаметр отвору, решітка № 1 - 3 мм; решітка № 2 - 5 мм; решітка № 3 - 9 мм;
- Кількість отворів, решітка № 1 - 276; Решітка № 2 - 132; Решітка № 3 - 54.
Конструкція і принцип роботи професійної м'ясорубки МІМ 600 Україна:
- Електром'ясорубка складається з приводу 1 на якому закріплена чаша 4 для завантаження продукту в якій вмонтовано захисний бар'єр 5 з отвором для штовхача 11. Корпус м'ясорубки 2 кріпиться до приводу 1 затискної втулками 3. З переду електром'ясорубки розташована панель управління, яка складається з кнопки "ПУСК" 6, кнопки "РЕВЕРС" 7, кнопки "СТОП" 8 і лампи сигнальної "МЕРЕЖА" 10.
- У корпус м'ясорубки 2 монтуються шнек 14, який центрується по приводному валу редуктора, і комплект інструмента для отримання фаршу різного ступеня подрібнення.
- Для тонкого подрібнення комплект інструмента монтується в наступному порядку: ніж підрізний 15, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 9 мм 17, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 5 мм 18, кільце ущільнювача 19 і затискається гайкою 20. Ніж підрізний 15, решітки 17 і 18 фіксуються шпонкою 13 (рис. 1а).
- Для грубого подрібнення комплект інструмента монтується в наступному порядку: ніж підрізний 15, ніж двосторонній 16, решітка з отворами 9 мм 17, кільце ущільнювача 19 (2 шт), гайка затискна 20 (рис. 1б).
- Для набивання ковбас комплект інструмента монтується в наступному порядку: стопорне кільце 21, підтримувачі 22, насадка 23, гайка затискна 20 (рис. 1 в).
- Продукт для подрібнення завантажується в чашу 4 і вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки 2, товкачем 11 проштовхується до шнека 14, який обертаючись затягує його і послідовно проштовхує через комплект ріжучих інструментів.
Підготовка до роботи і порядок роботи:
- Після перевірки стану упаковки розпакувати електром'ясорубку, провести зовнішній огляд і перевірку комплектності, видалити антикорозійну мастило з внутрішньої поверхні корпусу м'ясорубки 2, шнека 14, комплект ріжучого інструменту.
- Антикорозійне мастило видалити за допомогою ганчірки, змоченої розчинником по ГОСТ 8505 і ГОСТ 3134 з наступним обдуванням теплим повітрям або протиранням насухо. Після цього промити гарячою водою з миючим засобом і висушити.
- Прикріпити корпус м'ясорубки 2 до приводу 1 втулками затискними 3.
- Вставити в корпус м'ясорубки 2 шнек 14, відцентрувати його по приводному валу редуктора.
- Установити, залежно від ступеня подрібнення продукту, відповідний комплект ріжучого інструменту в послідовності зазначеної на рис. 1 і затиснути затискному гайкою 20.
- Перед монтажем перевірити опір ізоляції електром'ясорубки і струм витоку по ГОСТ 27570.0 і ГОСТ 27570.53. Опір ізоляції струмоведучих частин щодо приводу 1 а також між фазами в холодному стані повинен бути не менше 2 Ом, а для електродвигуна - не менше 1 Ом.
- Встановити опори 6.
- Кабель живлення 12 (3им-РБ) під'єднати до мережі живлення.
- При підключенні електром'ясорубки до мережі живлення для захисту від перевантаження і струму короткого замикання використовувати автоматичний вимикач з номінальним струмом 4 А і ПЗВ з вимикаючим диференціальним струмом 10 мА, підключені до мережі послідовно.
- Первинний пуск.
- Після установці ріжучого інструменту незалежно від комплекту необхідно відпустити на 0,3 - 0,5 обороту затискну гайку 20.
- Натисканням кнопки "ПУСК" 7 запустити електром'ясорубку і, прислухаючись до шуму працюючої м'ясорубки затягувати затискну гайку поки не з'явиться наростаючий шум роботи приводу 1. Це означає, що гайка затискна затягнута щільно і електром'ясорубка готова для використання.
- Для набивання ковбас необхідно зняти комплект ріжучого інструменту і встановити на шнек 14 стопорну шайбу 21, підтримувачі 22, насадку 23 і затягнути гайкою затискному 20 (рис. 1в).
Роботу проводити в наступному порядку:
- ЗАБОРОНЕНО переробляти розморожений продукт!
- м'ясо або рибу відокремити від кісток, нарізати на шматки масою не більше 100 грам;
- видалити сполучні тканини і сухожилля, якщо ж вони не відокремлюються - необхідно надрізати їх в декількох місцях для того, щоб з них не утворювалися волокна, які при роботі можуть намотуватись на палець шнека і ножі, порушуючи режим нормальної роботи м'ясорубки;
- підготовлений продукт завантажити в чашу 4 і подати до горловини м'ясорубки;
- для проштовхування продукту використовувати товкач 11, який повинен знаходитися в отворі захисного бар'єру 5 і вийматися тільки при подачі наступної порції продукту
- ЗАБОРОНЕНО проштовхувати продукт руками!
- у разі зупинки двигуна, при переробці продукту, в результаті намотування волокон на ножі або через подачу великої порції продукту, необхідно натисканням і утримуванням кнопки "РЕВЕРС" 8 повернути частину продукту з м'ясорубки в горловину при цьому шнек 14 буде обертатися в протилежну сторону (за годинниковою стрілкою);
- щоб продовжити роботу необхідно знову натиснути кнопку "ПУСК" 7;
- кнопка "СТОП" 9 використовується для екстреної зупинки або при закінченні роботи електром'ясорубки, при цьому блокується натиск кнопки
- перед повторним пуском електром'ясорубки необхідно повернути натиск кнопки "СТОП" 9 в напрямку стрілки зображеної на ній, при цьому натиск кнопки розблокується;
- після закінчення роботи відключити автоматичний вимикач до якого підключена електром'ясорубка і провести санітарну обробку.
Послідовність проведення щоденної санітарної обробки:
- вимкнути автоматичний вимикач;
- відкрутити гайки затискні 20 і вийняти з м'ясорубки комплект ріжучого інструменту разом зі шнеком 14 використовуючи кпюч-знімач;
- чашу 4 ретельно промити гарячою водою, попередньо підставивши під вихідний отвір м'ясорубки ємність для збору води, витерти насухо;
- відкрутити втулки затискні 3 і зняти корпус м'ясорубки 2;
- гайки затискні 20, стопорне кільце 21, комплект ріжучого інструменту, шнек 14, робочу камеру корпусу м'ясорубки 2 очистити від продукту переробки, промити гарячою водою і витерти чистою тряпкою насухо;
- комплект ріжучого інструменту змастити несолоним тваринним жиром, протерти поверхню облицювання приводу 1 вологою, а потім сухою ганчіркою.
Оплата і доставка
Способи оплати:
- Безготівковий розрахунок (з ПДВ/без ПДВ). Оплата товару проходить після отримання рахунок-фактури.
- Готівковий розрахунок. Оплата відбувається готівкою в нашому офісі чи поповненням рахунку картки ПриватБанку.
Способи доставки:
Доставка товару здійснюється за допомогою транспортних компаній, які несуть повну відповідальність за доставку і збереження вантажу. Через 1-2 доби (це максимальний термін доставки), Ви зможете забрати ваше замовлення на складі перевізника і оплатити доставку.
Вартість перевезення, терміни і наявність складу транспортної компанії у Вашому місті можна дізнатися на сайті перевізника. Для цього натисніть на назву Перевізника.
- Нова пошта
- Нічний експрес
- Автолюкс
- Делівері
- Міст Експрес
- Ваш варіант
Звертаємо Вашу увагу на необхідність перевірки одержуваного товару на складі перевізника! У разі виявлення пошкоджень на місці складається АКТ. Якщо цілісність товару не перевірена на складі перевізника, відповідальність лягає на одержувача вантажу.
При отриманні товару необхідно розкрити упаковку і перевірити вантаж на його цілісність і комплектність не виходячи зі складу. При наявності ушкоджень потрібно скласти відповідний акт, інструкції з оформлення якого можна отримати у представників транспортної компанії перевізника на місці отримання товару.
За бажанням Клієнта транспортна компанія може доставити вантаж за вказаною адресою. Наші менеджери завжди допоможуть обрати найоптимальніший шлях доставки.
Ми здійснюємо доставку майже у всі міста України: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Житомир, Ужгород, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луганськ, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Буковель, Трускавець, Моршин, Бердянськ, Мукачево, Ворохта, Яремче, Камянець-Подільський, Новоград-Волинський, Затока, Скадовськ, Лазурне, Коблево, Кирилівка, Хмільник, Миргород, Поляна, Славське, Драгобрат, Мелекіно...
Гарантія - Промислова м'ясорубка МІМ-600 Україна
Компанія Торгоборуд надає повну гарантію на всю техніку впродовж 12 місяців з дня покупки
Професійне обладнання вітчизняного виробництва ремонтується в найкоротші терміни. Як правило, всі комплектуючі і запчастини завжди є в наявності.
Імпортна техніка, зазвичай, вимагає на ремонт від декількох днів до тижня. Така продукція ввозиться серійно і деякі запчастини можуть бути відсутні. Запчастини до найбільш ходових моделей ми намагаємося завжди тримати на нашому складі.
Ремонт обладнання і сервісний огляд проводиться зазвичай на місці. Особливо це стосується великогабаритної техніки. Наш майстер виїжджає на виклик, робить заключення. Якщо поломка виникла з вини заводу-виробника, наша компанія повністю компенсує витрати на ремонт. Якщо ж пошкодження - результат неправильної експлуатації, то вартість ремонтних послуг і запчастин оплачує клієнт. Якщо проблема не вирішується на місці (в окремих випадках), обладнання може бути доставлено в наш сервісний центр.
Умови гарантії:
- Протягом гарантійного терміну здійснюється безкоштовний ремонт обладнання у разі встановлення заводського браку.
- Гарантійний ремонт (настройка деталей, заміна, установка) здійснюють лише фахівці продавця.
- Гарантія не поширюється на дефекти скла, замків, кріплень, гумових ущільнень, забарвлення, флуоресцентних, ламп розжарювання і витратних матеріалів.
- Умови гарантійного обслуговування не передбачають проведення профілактичних робіт (технічний огляд, чистка, натяг ременів, змащення, регулювання та ін.).
- В рамках гарантії не приймаються претензії та скарги щодо технічних характеристик агрегатів, якщо вони відповідають зазначеним виробником.
- Покупець зобов'язується організувати за свій рахунок технічне та профілактичне обслуговування агрегатів протягом гарантійного терміну в обсязі, що передбачений підприємством-виробником. Це повинно відбутися не пізніше одного місяця після введення обладнання в експлуатацію.
- Для належного функціонування апаратів протягом гарантійного терміну необхідно здійснювати технічний нагляд за обладнанням. Обслуговування техніки мають право здійснювати тільки кваліфіковані працівники фірми, яка несе гарантійну відповідальність. Профілактичні огляди необхідно проводити не рідше, ніж раз на два місяці.
- Гарантія на замінені деталі або повністю замінений товар закінчується в момент закінчення гарантії на придбане обладнання.
- Якщо здійснення ремонтних робіт на місці неможливо, то ремонт здійснюється в сервісному центрі. Витрати по демонтажу, транспортуванні повністю несе покупець. У випадках неможливості ремонту, продавець зобов'язується замінити виріб на подібний.
Гарантія припиняється:
- якщо пошкодження устаткування виникло з вини клієнта внаслідок неналежної експлуатації, зберігання або шкоди при вантажно-розвантажувальних роботах;
- при недотриманні інструкції з експлуатації (перевантаження, використання не за призначенням);
- при виявленні на внутрішніх електромагнітних деталях слідів рідин, пилу, комах, а також власне комах, які часто є причиною поломки;
- при наявності механічних пошкоджень;
- якщо пошкодження чи поломка обладнання - результат стихійних лих (пожеж, повеней);
- у разі самостійного ремонту або ремонту третіми особами;
- при розукомплектації обладнання;
- при відсутності гарантійного талона, завіреного продавцем.
Торгоборуд забезпечує і післягарантійне технічне обслуговування. Клієнт може звернутися до нас за допомогою навіть через 12 місяців. Наші кваліфіковані фахівці проведуть ремонтні роботи на виїзді, вирішать всі проблеми. Вартість ремонту вже повністю відшкодовує покупець. Ми пропонуємо ремонт холодильного, теплового, електромеханічного обладнання (фритюрниці, електричні плити, холодильні шафи, м'ясорубки) швидко і якісно.
Крім вищезазначених послуг, при потребі, зробимо підключення та встановлення обладнання. Зібрати холодильну камеру, встановити виносне холодопостачання - все під силу нашим професіоналам. Співпрацювати з нами - легко і приємно. Полагодити кавоварку, почистити льодогенератор, замінити ТЕНи електроплити просто - зателефонуйте нам.
Відгуки про Промислова м'ясорубка МІМ-600 Україна
Вас можуть зацікавити
-
Не постачається27 846 грн.25 617 грн.Артикул: 002935Продуктивність, кг/год: 280Система ножів: повний унгерНапруга, В: 380Потужність, кВт: 1,05Габаритні розміри, мм: 560/460/430Вага, кг: 26Функція терки: немає
-
49 500 грн.45 539 грн.Артикул: 003501Продуктивність, кг/год: 600Система ножів: повний унгерНапруга, В: 380Потужність, кВт: 2,2Габаритні розміри, мм: 600/515/500Вага, кг: 55Функція терки: немає
-
33 000 грн.30 359 грн.Артикул: 003561Продуктивність, кг/год: 300Система ножів: повний унгерНапруга, В: 220Потужність, кВт: 1,5Габаритні розміри, мм: 440/600/395Вага, кг: 33Функція терки: немає
-
36 565 грн.Артикул: 002951Продуктивність, кг/год: 300Система ножів: повний унгерНапруга, В: 380Потужність, кВт: 1,1Габаритні розміри, мм: 490/310/460Вага, кг: 23Функція терки: немає