Фільтри
Ціна, грн
К-сть секцій
Тип підключення
Розмір внутрішньої камери
Потужність
Напруга
Габаритні розміри
Показати: 5
Ми в соцмережах

Печі для піци

Фільтри
Знайдено: 5 з 110
  • 129 585 грн.
    116 626 грн.
    В кошик
    Артикул: 009040
    К-сть секцій: 1
    Тип підключення: газовий
    Розмір внутрішньої камери, мм: 620/620
    Потужність, кВт: 13,9
    Напруга, В: 230
    Габаритні розміри, мм: 1000/840/470
    Вага, кг: 112
  • 151 041 грн.
    135 936 грн.
    В кошик
    Артикул: 009042
    К-сть секцій: 1
    Тип підключення: газовий
    Розмір внутрішньої камери, мм: 620/920
    Потужність, кВт: 18
    Напруга, В: 230
    Габаритні розміри, мм: 1000/1140/470
    Вага, кг: 141
  • 181 482 грн.
    163 333 грн.
    В кошик
    Артикул: 009044
    К-сть секцій: 1
    Тип підключення: газовий
    Розмір внутрішньої камери, мм: 920/920
    Потужність, кВт: 24,5
    Напруга, В: 230
    Габаритні розміри, мм: 1300/1140/470
    Вага, кг: 179
  • 133 653 грн.
    В кошик
    Артикул: 004284
    К-сть секцій: 1
    Тип підключення: газовий
    Розмір внутрішньої камери, мм: 620/620
    Потужність, кВт: 13,9 (газовая)
    Напруга, В: 380
    Габаритні розміри, мм: 1000/840/470
    Вага, кг: 112
  • 59 630 грн.
    53 666 грн.
    В кошик
    Артикул: 003445
    К-сть секцій: 1
    Тип підключення: газовий
    Розмір внутрішньої камери, мм: 620/620
    Потужність, кВт: 6
    Напруга, В: 220
    Габаритні розміри, мм: 1000/800/500
    Вага, кг: 88
Свіжі відгуки
  • Піч для піци Itpizza ML44
    Василій
    14/11/2024

    Піч працює відносно тихо, а внутрішнє підсвічування камер дозволяє стежити за готовністю без зайвого відкривання дверцят. Відмічу зручність двох камер, що мають окреме регулювання. Задоволений, що вибрав…

  • Піч для піци Itpizza MS 4
    Наталя
    01/11/2024

    Дуже подобається, що ця піч нагрівається до 500°C — можна готувати справжню неаполітанську піцу всього за кілька хвилин. Вона надійна та проста у використанні, управління дуже зрозуміле. Температура…

  • Піч для піци Apach AMM4
    Ірина
    30/10/2024

    Дуже задоволена якістю випічки! Тісто пропікається рівномірно, сир плавиться ідеально, а овочі залишаються соковитими. Підсвітка всередині корисна штука, завжди видно, що відбувається з піцою. Рекомендую…

Професійна піч для піци: комплектація, види, як користуватися

Піч для піци - високопрофесійне теплове обладнання, що використовується ресторанами італійської кухні, піцеріями, точками фаст-фуду для приготування піци. Не зважаючи на назву, що говорить про вузьку спеціалізацію, піца-піч широко застосовується для випічки хлібобулочних виробів, смаження яєць, доведення до готовності напівфабрикатів. Особливістю даного виду обладнання є кам'яний піддон, що акумулює тепло і підтримує постійну високу температуру (до 500°С) всередині камери. На цьому поді безпосередньо і відбувається процес приготування піци, який займає не більше 7 хвилин.

Стандартна комплектація печі включає:

  • Духову шафу, в яку можна помістити до чотирьох піц стандартних розмірів;

  • Регулятор інтенсивності теплових потоків з температурою в діапазоні 100-500°С;

  • Запобіжний термостат, який відключає всі нагрівальні елементи при ймовірності перегріву.

Дверцята з оглядовим вікном із загартованого скла і внутрішнє підсвічування, дозволяють наглядати за процесом приготування страви і контролювати її готовність. Наявність термометра надасть можливість точно встановити температуру всередині камери. Виготовляються агрегати частково з нержавіючої та оцинкованої сталі.

Печі для випікання піци: види та особливості

За принципом роботи всі агрегати поділяють на три види:Піч для піци

  • Подові - займають небагато місця на кухні і вважаються найбільш рентабельними;

  • Дров'яні - сьогодні можуть дозволити лише дорогі ресторани. Інші підприємства використовують їх, як правило, лише в якості реклами, через високу собівартість і складність в експлуатації;

  • Конвеєрні - принцип дії полягає в тому, що тістова основа рухається по конвеєру всередині камери, рівномірно пропікаючись, і виходить з іншого боку апарату. Такі установки розраховані на великий потік клієнтів.

Залежно від того, яка кількість виробів одночасно може випікатися, бувають одно, двох і 3-х ярусні апарати. Дуже популярні в місцях високої прохідності піца печі на 4 піци.

Враховуючи такий критерій як джерело живлення, всі печі діляться на:

  • Електричні. Більшість агрегатів трифазні, для їх підключення потрібно мережу в 380 В. В окремих моделях є можливість підключення до мережі 220 В, а є апарати, спеціально розроблені на 220В, але вони, як правило, розраховані на приготування 1-4 основ.

  • Газові. Можуть підключатися до мережі зрідженого газу або централізованої системи газопостачання.

  • Дров'яні. Джерелом тепла виступають дрова, вугілля або інше відповідне паливо.

Дров'яні печі для піци

Піч для піци на дровахПіч для піци на дровах є найбільш вишуканою та стильною. Вона ідеально підходить для дорогих ресторанів і тематичних кафе. Основне призначення такого обладнання - приготування хлібобулочних і кондитерських виробів у великих обсягах. Виготовлена з першокласних матеріалів, дров'яна духовка для піци забезпечує природне приготування страви. Техніка володіє високою функціональністю та надзвичайним зовнішнім виглядом, за що і цінується серед великих рестораторів світу.

Печі на дровах для ресторанів вважаються найдавнішими. З давніх років подібні пристрої використовували в Помпеях, де й були знайдені останки такого популярного в наші дні обладнання. Конструкція агрегатів трохи видозмінилася, але принцип залишився тим же. Сучасні кам'яні печі для піц виготовляються з вогнетривких матеріалів з шамотною основою. Верхня частина має форму півсфери, за рахунок чого гаряче повітря циркулює всередині пристрою, забезпечуючи рівномірне приготування. Топляться печі для піци дровами, вугіллям або брикетами, а встановити їх можна як в приміщенні, так і на вулиці. Якщо поставити такий агрегат на літній терасі, гості зможуть спостерігати за процесом.

Залежно від методики установки обладнання може бути стаціонарним, вбудованим або мобільним (пересувним).

Як готувати піцу в дров'яній печі?

Всередину печі кладуть дрова або інший тип палива та розпалюють. Через 40-60 хвилин температура камери досягає позначки 400-500 ° С, після чого паливо відсувають убік. Піцу кладуть на под печі, періодично повертаючи лопаткою для максимально рівномірного прогрівання. Час приготування тонкої італійської піци становить 2-3 хвилини. Якщо необхідно приготувати американську піцу з товстим тістом, рекомендовано знизити температуру до 220-280 ° С, а саму піцу помістити в керамічну форму.

Ключовими причинами купити піцца-пічку на дровах є:

  • незвичайний дизайн;

  • агрегат, встановлений всередині приміщення, привертає увагу гостей;

  • процес готування супроводжується ароматом багаття;

  • автономність від електрики та газу.

Особливості конвеєрної печі для піци

Піч для піци конвеєрнаКонвеєрна піца-піч працює за принципом конвекційного інфрачервоного нагріву. У процесі приготування блюдо огортає гаряче повітря, що циркулює всередині шафи. Підключаються пристрої до електричної мережі або газу, встановлюватися можуть на підлогу або стіл. Виготовляється агрегат з якісних матеріалів, а корпус виконується з нержавіючої сталі. Для можливості переміщення агрегат оснащується коліщатками. Робоча температура - від 300 ° С до 500 ° С.

Головними плюсами конвеєрної духової шафи для піци є:

  • страви готуються рівномірно з усіх боків;

  • немає необхідності контролювати процес.

Пристрої підходять для приготування різних продуктів, в тому числі печива, піци, закусок і бутербродів. До того ж дані моделі не вимагають особливих навичок від пекарів та є найпростішими в експлуатації.

Як користуватися піччю?

Для початку необхідно задати параметри: температуру та швидкість руху конвеєра. Стандартними температурними показниками є 220-250 ° С, час роботи конвеєра - 8 хвилин. Помістіть контейнер з піцою на конвеєр, після чого він повільно перемістить його в камеру та почнеться процес готування. Коли страва буде готова, конвеєр висуне його з іншого боку пристрою.

Подові печі та особливості їх роботи

Піч для піци подоваПодова піца піч є чудовою альтернативою дров'яним моделям. Працює пристрій від газу або електрики. Принцип роботи агрегату такий: всередині камери зверху та знизу розташовуються нагрівальні трубки, які нагнітають необхідну температуру. Керамічний под, встановлений у нижній частині камери, призначений для викладки піци. Страви можна готувати як на самому поді, так і в спеціальних формах.

Подова - від слова «под» - поверхня, на яку кладуться дрова. Пристрій має керамічний под, який функціонально аналогічний поду в дров'яній печі.

Як працює подова піч?

Встановіть температуру за допомогою терморегулятора. Рекомендований показник - 250 ° С. Помістіть піцу в форму або прямо на под камери та почекайте 6-8 хвилин. По закінченню зазначеного часу страва буде готова.

Подова піч для випікання піци має такі переваги:

  • невисока вартість;

  • компактність;

  • помірне споживання електроенергії / газу;

  • безпека за рахунок відсутності відкритого вогню.

Електричні піца-печі

Електропіч для піци є найпопулярнішою та найбільш простою моделлю, яку обирає більшість рестораторів. Головна перевага полягає в простоті використання. Досить під’єднати прилад до електромережі й він буде працювати. Розігрівається пристрій швидко, а процес приготування займає всього 6-8 хвилин.

Для виїзної торгівлі використовують саме печі для піци 220 вольт. Куди б Ви не поїхали, досить знайти розетку і процес буде запущений. Плюс до всього електричні моделі коштують дешевше, ніж газові.

Газові печі для піци

Піч для піци на газу є самою економічною, однак для її функціонування потрібна підводка газової мережі. Працює пристрій від природного газу, бутану або метану. Найкраще в таких агрегатах готувати на деках, оскільки пальник розташовується під камерою та нагріває її знизу.

Серед іншого обладнання для приготування піци газові шафи є найбільш вигідними. Вони здатні відчутно знизити собівартість страви, особливо в порівнянні з електричними моделями. Якщо на кухні є газова мережа, доцільно встановити саме такі агрегати.

Причини купити італійську піч для піци

Недивно, що італійська піч для піци вважається еталоном якості й надійності. На батьківщині піци виробники як ніхто знають, яким саме має бути обладнання для її приготування. І зовсім неважливо, під яким брендом випускаються агрегати, вони завжди в рази кращі.

Головні переваги італійського теплового обладнання для випікання піци такі:

  • відмінна якість збірки, висока надійність;

  • інноваційні технології від провідних виробників;

  • широкий асортимент, що дозволяє вибрати як міні піч для піци, так і великогабаритну модель;

  • відмінний функціонал, безліч налаштувань;

  • великий ціновий діапазон від бюджетних до елітних модифікацій;

  • зручність експлуатації, простота догляду.

Найбільш популярні італійські печі для піци: Fimar, Zanolli, Itpizza ms4, Itpizza ms44, Itpizza ml4, Cuppone та інші.

Де вигідно купити промислову піч дя піци

Купити піч для піци Ви зможете на сайті компанії ТоргОборуд. Ми підготували для Вас повний асортимент теплового обладнання від світових виробників. Зручний каталог дозволить детально ознайомитися із пропонованими агрегатами, дізнатися їх технічні параметри та обрати оптимальний варіант.

Поруч з кожним товаром на сайті представлений повний опис, фото, а також відгуки від покупців. Пропонуємо доставку по Україні зручним для Вас способом. Придбати професійні печі для піци для кафе, ресторану, піцерії або фаст-фуду можна за готівковий та безготівковий розрахунок, а також в кредит чи розстрочку.

Купити промислову піч для приготування піци Ви можете на нашому сайті. Ціна на піч для піци залежить від кількості секцій, внутрішнього розміру робочої камери, типу підключення, а також фірми-виробника. До списку найбільш популярних моделей відносяться: Піч для піци 1-камер. CUPPONE-TZ430/1MПіч для піци Frosty F50. Також на сайті представлене інше професійне обладнання для піцерії: тістоміси професійні, слайсери, прес для піци та багато іншого.

Популярні питання:

Які печі для піци найдешевші?

Найдешевші печі для піци:

Які печі для піци купуються частіше?

Найбільш популярними є:

Які виробники печей для піци найпопулярніші для українських покупців?

Найпопулярнішими є італійські виробники:

Які бувають печі для піци в залежності від конструкції?

Основними видами є дров'яні, подові, конвеєрні, електричні та газові печі для піци.

Яка ціна на печі для піци?

Ціна від 7353 грн до 401856 грн. Ціна на піч для піци залежить від кількості секцій, внутрішнього розміру робочої камери, типу підключення, а також фірми-виробника.

Як вибрати печі для піци?

У фаст-фуді та промисловому виробництві використовуються печі з максимальною продуктивністю за найменший час, що вимагають мінімального досвіду оператора, в ресторані ж потрібно шукати компроміс між функціональністю та якістю печі.

 

У нас Ви можете купити Печі для піци з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Печі для піци у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.