Преси для піци
-
363 277 грн.316 050 грн.Артикул: 003115Напруга, В: 380Діаметр піци, мм: 500Габаритні розміри, мм: 550/710/845
Що таке прес для піци, як він працює і в чому його переваги для вашого бізнесу?
Прес для піци є професійним електромеханічним обладнанням, яке часто використовується в піцеріях, ресторанах та точках роздрібного продажу всіма улюблених італійських страв. Пристрій призначений для швидкого та якісного приготування заготовки круглої форми – краста. Застосування даного приладу збільшує продуктивність закладу та, відповідно, його прибуток.
Прес для тіста піци може виробляти красти будь-якої товщини та діаметру. Це незамінний помічник на кухні, здатний зробити сотні листів тіста за годину. Вручну такий процес займе набагато більше часу, а розкотити найтонше тісто дуже складно. Дуже популярні саме тонкі заготовки, з якими можна спекти класичну італійську піцу. У процесі виготовлення заготовка підпікається, на ній з'являється скоринка. Далі на основу кладуть решту інгредієнтів та поміщають у піч. Така технологія дає можливість приготувати ідеальну пишну та соковиту піцу.
Сучасні пристрої можуть мати різні показники потужності та продуктивності, вони мають різні габарити та зовнішній вигляд. Однак абсолютно всі моделі прості в обслуговуванні та експлуатації та дуже ефективні на кухні будь-якого закладу. Головним параметром пресів для піци є продуктивність, адже деякі моделі здатні виготовляти 400 заготовок за годину, а деякі – 100.
Класифікація піца-пресів та принцип їх роботи
Будь-який піца прес, купити який зараз не складе труднощів, працює за простим принципом: заздалегідь підготовлене тісто кладеться в пристрій і стискається між двома нагрітими до 150 ° С пластинами. Нагрівальні елементи виготовлені із нержавіючої сталі, а самі пластини – хромованої сталі з міддю. Промислові моделі мають функцію регулювання товщини красту. Мінімальна допустима товщина – 2 мм. Продуктивність таких приладів складає 400 одиниць за годину.
Існує два типи пристроїв для приготування тіста для піци:
- «холодні» – готують красти без подальшого підпікання;
- «гарячі» – готують коржі з додатковим підпіканням.
«Холодний» прес для піци
Головна відмінність холодного преса для піци полягає у відсутності нагрівальних елементів. Пристрій оснащений рухомими валками у верхній частині поверхні, які відповідають за розкочування тіста. Валки якісно та акуратно розтягують тісто, надаючи йому потрібну форму так, щоб у результаті заготовка була ідентична тим, які готуються вручну.
Відмінна продуктивність приладу та невисока вартість роблять його популярним у своїй категорії.
«Гарячий» прес для піци
«Гарячий» тісто прес для піци здатний не тільки розкочувати краст, а й підпікати його. Відбувається це за рахунок вбудованих нагрівальних елементів. Рум'яна скоринка робить заготовку більш пишною та хрумкою, а також спрощує процес її зняття.
У комплектацію пристрою включені спеціальні пластини з тенами. Після формування заготовки вона проходить через ці пластини та піддається тепловому впливу. Виходить краст рум'яним та привабливим.
«Гарячі» преси оснащені зручною панеллю керування для коригування робочого режиму. Продуктивність такого обладнання варіюється від 400 до 500 піц на день, тому вони найчастіше застосовуються в мережевих піцеріях, фаст-фудах та бістро.
Переваги преса для піци
Професійний прес для піци, купити яку можна в інтернет-магазині «ТоргОборуд», має ряд істотних переваг. Таке обладнання насамперед цінується за простоту експлуатації та обслуговування. Вам не доведеться наймати додатковий персонал, адже звичайний кухонний співробітник зможе впоратися із приготуванням заготовок. Для цього досить просто помістити заздалегідь тісто в машину та через певний проміжок часу дістати з неї рум'яний краст.
Використання преса прискорить процес приготування та подачі гарячої піци на стіл. Під час приготування коржів працівники можуть займатися іншими справами. За підсумками продуктивність кухні підвищиться, а прибуток від продажу та відвідуваність збільшиться.
Пристрій готує ідеальні, тонкі та підрум'янені заготовки. Експлуатація є повністю безпечною для персоналу. Обладнання є незамінним у будь-яких закладах громадського харчування, в меню яких є піца.
Чому клієнти обирають «ТоргОборуд»
Протягом багатьох років компанія «ТоргОборуд» спеціалізується на проектуванні, реалізації та обслуговуванні професійного обладнання для кафе, ресторанів, бістро та інших місць громадського харчування. Пропонуємо виключно сертифіковані пристрої, що відповідають усім нормам якості та вимогам замовників.
Наше обладнання відрізняється простотою керування та довговічністю. Не потрібно наймати спеціальний персонал або навчати його, адже прилади максимально прості та зрозумілі. Гарантуємо довгу службу агрегатів і високу зносостійкість, адже всі пристрої виготовлені з найкращих матеріалів.
У каталозі компанії можна знайти прес для піци, ціна якого буде найнижчою на споживчому ринку. Пропонуємо якісне обладнання за демократичною вартістю. Робимо упор на лояльність замовників та їхню задоволеність, адже на першому місці для нас стоїть репутація. В інтернет-магазині Ви зможете купити прес для піци від італійських виробників Cuppone та Prismafood. Для Вашої зручності здійснюємо оперативну доставку до будь-якої точки України.
Популярні питання:
✅Який діаметр робочої поверхні має прес для піци?
Робоча поверхня пресів для піци буває:
✅Який з пресів для піци найбільш економний?
Найменшу кількість електроенергії споживає прес для піци Prismafood PRESSA 33 - 3,6 кВт/год.
✅Які преси для піци найпопулярніші?
Найбільш популярні моделі:
У нас Ви можете купити Преси для піци з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Преси для піци у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .