Фільтри
Ціна, грн
Система ножів
Функція терки
Продуктивність, кг/год
Напруга
Габаритні розміри
Потужність
Показати: 60
Ми в соцмережах

Промислові м'ясорубки (професійні)

Фільтри
Знайдено: 60
Свіжі відгуки
  • М’ясорубка промислова SIRMAN TC 12 E
    Захар
    07/11/2024

    М'ясорубка супер проста в використанні. Також зручно розбирати для миття. Ніж самозаточується, що дуже економить нам час на обслуговування. Всім задоволений, дякую!

  • Електром'ясорубка промислова МІМ 300 Україна (220 В)
    Аліна
    01/11/2024

    Потужна і надійна м'ясорубка, яка пришвидшує мою роботу. Мені також подобається, що вона працює тихо і плавно. Загалом рекомендую м'ясорубку.

    Переваги: є функція реверсу

  • М'ясорубка Everest TC 12U
    Надія
    18/10/2024

    Маленька, але сильна. М'ясо перемелює дуже добре. Легко розібрати, щоб почистити, що дуже зручно! Добре зроблена - за півроку все працює без проблем. Повністю задоволені, бо вона надійна і проста у використанні.

Промислова м'ясорубка: конструкція, призначення, як вибрати

Промислова (професійна) м'ясорубка являє собою багатофункціональний електромеханічний пристрій для полегшення первинної роботи персоналу з м'ясними та рибними виробами. Її призначення: переробка м'яса, риби на однорідний фарш, перемелювання овочів, повторне подрібнення котлетної маси, а також набивка ковбас.

Промислова м'ясорубкаПромислова м'ясорубка: призначення та різновиди 

Такі апарати є незамінним компонентом професійної кухні кожного ресторану, фаст-фуду, кафе. Вони широко використовуються в м'ясних складах, цехах з виготовлення напівфабрикатів, ковбасних, рибних виробництвах та інших м'ясопереробних підприємствах.

Професійна м'ясорубка є потужним обладнанням, здатним перетворити будь-який продукт в однорідну масу. Агрегат легко справляється з дробленням м'яса, риби, овочів і фруктів у великих обсягах. Існує кілька різновидів м'ясорубок для громадського харчування, які відрізняються такими технічними параметрами, як швидкість переробки сировини та продуктивність (кг на годину).

Найпродуктивніші - промислові професійні м'ясорубки, які широко використовуються на м'ясокомбінатах та підприємствах по обробці великих об’ємів м’яса, риби та інших продуктів. Вони оснащені потужними моторами і здатні перемолоти абсолютно все, а їх продуктивність може бути абсолютно різною. Дані агрегати вважаються найбільш довговічними і надійними.

У порівнянні з побутовою м'ясорубкою, яку ще в середині 19 століття придумав один німецький винахідник, сучасна м'ясопереробна машина має складнішу конструкцію, більшу продуктивність і тривалість безперервної роботи. Нею легше керувати, тому що практично всі робочі процеси автоматизовані, а очищення відбувається в лічені хвилини за рахунок того, що всі елементи знімні. Таке обладнання максимально безпечне для користувача, працює від мережі на 220/380 В. У випадку, якщо якісь деталі будуть встановлені не правильно, машина не почне працювати, а коли виникне потенційний ризик перегріву мотора - автоматично вимкнеться.

Конструкція професійної м'ясорубки

Всі моделі промислових електром'ясорубок, незалежно від виробника, досить схожі між собою і включають такі конструкційні частини:

  • завантажувальний пристрій;
  • робоча камера з шнеком;
  • електродвигун з редуктором;
  • ріжучий вузол.

Останній може мати наступну комплектацію:

  1. Ентерпрайз - складається з шнека, 1 решітки, 1 одностороннього ножа. Такий комплект дозволить перемелювати лише м'ясо з мінімальною кількістю прожилок, куряче, рибне філе, відварені овочі. Через це, і продуктивності в 30-600 кг/год, його доцільно використовувати на невеликих підприємствах.

  2. ½ унгер - є більш універсальним пристроєм, призначеним для закладів, яким буде достатньо на годину переробляти до 600 кг м'яса. У комплекції має шнек, підрізну і ріжучу решітку, двосторонній ніж.

  3. Повний унгер - підійде для великих харчових виробництв, оскільки здатний перемолоти саме жилаве м'ясо (більше 300 кг/год). У своєму складі має шнек, нерухому решітку, 2 решітки та 2 двосторонніх ножа.

Функція «реверс», якою оснащені не всі професійні м’ясорубки, дозволяє витягти і/або знову перекрутити застряглі прожилки і волокна в решітці. Це дуже важливо при переробці м'яса більш низької якості. Стандартні функціональні можливості машини розширюються, зростає її роль у приготуванні майбутніх кулінарних шедеврів.

За якими критеріями обирати промислові м'ясорубки

Професійна м'ясорубка

Вибір професійної м'ясорубки є відповідальною справою для будь-якого новачка. Сучасні агрегати для промислового використання мають безліч відмінностей від побутових моделей, до яких усі звикли. Промислова електрична м'ясорубка впорається з подрібненням будь-яких продуктів, будь-то овочі або м'ясо, а за допомогою спеціальних насадок можна приготувати ковбасу.

Прилад працює від електричної мережі, має високу продуктивність і є потужним. У порівнянні з побутовими агрегатами володіє великими габаритами та вагою.

Актуальний асортимент виробничих м'ясорубок настільки великий, що будь-який покупець зможе знайти ідеальну модель, ґрунтуючись на особисті вимоги та специфіку роботи свого підприємства. Варто відзначити, що ціна промислової м'ясорубки залежить від її технічних характеристик і компанії-виробника.

Ключовими характеристиками, на які має сенс звернути увагу при покупці пристрою, є:

  • Габарити та вага. Зараз можна знайти як компактні моделі, так і габаритні. Вибирайте прилад, яким буде зручно користуватися, враховуйте його вагу.

  • Продуктивність (кг/год). Чим більше кілограмів сировини здатна переробити м'ясорубка, тим ефективніше її робота. Але не завжди присутня необхідність купувати агрегат, що буде виробляти по 200 кг фаршу в годину, якщо у Вас невеличке кафе або фаст-фуд.

  • Енергоефективність. Кількість споживаної електроенергії залежить від потужності приладу. Більшість моделей, представлених в асортименті виробників, є досить економічними.

  • Матеріал. Найбільш довговічними є агрегати, корпус яких виконаний з нержавіючої сталі або алюмінію. Вони не схильні до корозії, легко миються та не вимагають особливого догляду.

  • Простота конструкції. Чим простіше конструкція пристрою, тим зручніше його обслуговувати. Всі деталі, які піддаються тертю та забрудненню в процесі експлуатації, повинні без праці зніматися для подальшої чистки. Мити дані комплектуючі можна в посудомийній машині.

  • Рівень гучності. Намагайтеся обирати моделі з невисоким рівнем гучності, особливо якщо агрегат буде працювати протягом усього робочого дня.

  • Безпека. Якісна електрична професійна м'ясорубкаоснащується запобіжниками. Уточніть даний момент при покупці.

  • Комплектація. Найкраще обирати модифікації з насадками та перехідниками. Деякі агрегати здатні виконувати функцію м'ясорубки, а також мати насадку для формування ковбасних виробів.

Спочатку визначтеся з бажаною потужністю і продуктивністю, адже це найважливіші характеристики. Якщо Вам необхідна професійна м'ясорубка для ресторану, достатньо буде агрегату середньої потужності з продуктивністю до 150 кг / год. Для великих м'ясокомбінатів і м'ясопереробних цехів доцільно купувати моделі високої потужності та продуктивності.

Перш ніж купити промислову м'ясорубку, визначте її призначення. Скільки часу вона буде працювати безперервно, яку кількість сировини Ви збираєтеся перемелювати й що це за сировина. Занадто бюджетна модель може бути недостатньо потужною та продуктивною, тому не підійде для складних завдань. Неправильний вибір обладнання незабаром призведе до його поломки.

Фахівці компанії ТоргОборуд володіють необхідними знаннями та навичками підбору професійного обладнання для кафе, ресторанів та інших місць громадського харчування. Вони без праці підберуть оптимальну модель згідно з усіма вимогами та критеріями.

Купити м'ясорубку промислову

В асортименті компанії ТоргОборуд представлені промислові м'ясорубки від відомих виробників. В каталозі Ви знайдете усілякі модифікації агрегатів і зможете обрати найбільш підходящий варіант для свого підприємства. Ми пропонуємо доступні ціни, компетентну консультацію та професійну допомогу.

Інтернет-магазин ТоргОборуд пропонує промислові м'ясорубки для кісток, м'яса, риби та овочів. У нас Ви знайдете агрегати, здатні перемелювати від 50 до 600 кілограмів сировини на годину. Також можемо запропонувати спеціалізовану м'ясорубку-дзигу з продуктивністю до 1500 кг на годину.

Якщо Ваше виробництво потребує якісної м'ясопереробної машини, відвідайте наш сайт. Представлені агрегати повністю відповідають санітарним нормам і мають високий рівень безпеки.

Ми цінуємо Ваші бажання і беремо їх до уваги. Якщо Вам потрібна недорога модель м'ясорубки, ми можемо запропонувати кілька варіантів з ручним завантаженням сировини. Якщо ж для Вас важливіше комфорт і продуктивність, у нас Ви зможете купити професійну м'ясорубку з автоматичною подачею сировини.

Ціна на електром'ясорубку залежить від її виробничих можливостей, комплектації, матеріалу виготовлення, наявності додаткових опцій, насадок. Купити м'ясорубку промислову Ви можете на нашому сайті.

Також інтернет-магазин професійного обладнання пропонує за кращими цінами теплове обладнання (плити електричні, газові, жарочні шафи), посудомийне обладнання (фронтальні посудомийні машини, купольні і тунельні посудомийки), пакувальні машини (безкамерні і камерні вакуумні пакувальники, запайщики) і багато іншого. ТоргОборуд - це якісне обладнання для ресторану в одному місці.

Популярні питання:

Де використовують професійні м'ясорубки?

Промислові м'ясорубки можна використовувати в супермаркетах, магазинах, на ринках та інших точках реалізації м'ясних виробів. Також їх використовують в їдальнях, ресторанах та інших закладах громадського харчування. Таке обладнання відчутно оптимізує роботу на кухні.

Які професійні м'ясорубки найдешевші?

Недорогими моделями є: 

Які промислові м'ясорубки найчастіше купуються?

Найбільш популярними є: 

Які є професійні м'ясорубки в залежності від конструкції?

Стандарт - ріжучий вузол складається з шнека, 1 решітки, 1 одностороннього ножа. ½ унгер - в комплекції має шнек, підрізну та ріжучу решітку, двосторонній ніж. Повний унгер - в своєму складі має шнек, нерухому решітку, 2 решітки з дрібними і більшими отворами, 2 двосторонніх ножі.

Яка ціна на м'ясорубки промислові?

Ціна від 5796 грн. до 64791 грн. Ціна на м'ясорубки залежить від її виробничих можливостей, комплектації, матеріалу виготовлення, наявності додаткових опцій, насадок, а також фірми-виробника.

 

У нас Ви можете купити Промислові м'ясорубки (професійні) з доставкою в Запоріжжя, Одесу, Тернопіль, Мукачево, Трускавець, Харків, Ужгород, Хмельницький, Скадовськ, Драгобрат, Вінницю, Моршин, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миргород, Львів, Коблево, Коктебель, Буковель, Поляну, Кирилівку, Мелекіно, Затоку за допомогою транспортних компаній. Тільки у нас найкращі ціни на Промислові м'ясорубки (професійні) у таких містах, як Миколаїв, Київ, Кам'янець-Подільський, Полтава, Дніпро, Херсон, Рівне, Чернігів, Славське, Житомир, Черкаси, Ворохта, Бердянськ, Чернівці, Суми, Луцьк, Лазурне, Яремче, Хмільник .

Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.