Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Кавомашини і кавомолки
Професійне кавове обладнання призначене для приготування кави в закладах громадського харчування у великих кількостях. Останнім часом кавомашини встановлюють також і в офісах, магазинах, салонах краси тощо, для підтримки в тонусі всього колективу бадьорою кавою.
Кавомашина - невід'ємний атрибут ресторану, бару, кафе і т.д. Від того, як правильно буде вибрано кавове устаткування, залежатиме сума витрат на комунальні послуги, сервісне обслуговування машини і на сировину, а також прибуток власника. Важливими чинниками підприємця, власника кафе, бару, ресторану, при виборі потрібної кавомашини є: необхідну кількість і якість готових напоїв, обсяг продажу кави; рівень підготовки персоналу; місце експлуатації кавомашини. Потрібно також визначити асортимент напоїв і середнє завантаження кави.
Всі професійні кавомашини поділяються на краплинні, гейзерні, з френч-пресом і кавомашини для еспресо. Крапельні машини використовують в основному в офісах, невеликих кавових закладах, так як на приготування ароматної чашки кави буде потрібно близько 5 хвилин. Майже те саме стосується і кавоварок з френч-пресом, який віджимає відстояну готову каву. Машини для приготування кави-еспресо мають таку технологію: перемелені зерна кави формуються в таблетку (брикет), через яку під тиском подається вода. Гейзерні кавомашини и кавомолки готують каву так: у нижній ємності нагрівається вода, проходячи крізь каву, піднімається вгору, створює екстракт і готує напій.
Кавомолка - ще одна необхідна складова, яка створена для цінителів справжньої кави, адже якісна кава готуватися з щойно подрібненого зерна, що дасть неповторний і сильний аромат. Серед усього розмаїття кавомолок, діляться вони на два класи: кавомолка з подрібнювачем ножового і жорнового типу. Ножова кавомолка подрібнює зерна кави ножами, круговим зверненням, чим більше часу мелеться кави, тим дрібніше буде помел. Недолік такої кавомолки - частинки кави виходять різного розміру. Кавомолки з жорнами подрібнювачами мелят каву за допомогою конічних або циліндричних жорно з нержавіючої сталі. Зерна, проходячи між жорнами, подрібнюються, як у млині. Ступінь самого помелу регулюється самостійно, коректуючи відстань між жорнами.
В даному розділі нашого інтернет-магазину представлені:
- Кавоварки для приготування кави по-східному;
- Професійні жорнові кавомолки з вбудованим дозатором і лічильником порцій;
- Автоматична кавоварка з вбудованим капуччінатором, що має високу продуктивність і швидкість приготування, і інші корисні параметри;
- База під кавоварку.
Все кавове обладнання, представлене нашим інтернет-магазином, виготовлено провідними світовими фірмами-виробниками, які спеціалізовані на виробництві професійних кавомолок і кавоварок. Ці фірми успішно зарекомендували себе в галузі громадського харчування, а саме кавового устаткування, наприклад, Saeco (Італія), Macap (Італія) та ін. Ми гарантуємо Вам високу якість нашого обладнання і розумні ціни на нього.
Вас можуть зацікавити