Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-6...+8°С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні шафи
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Апарати шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Шафи гардеробні, камери схову для супермаркету
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери
- Картоплечистки промислові
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Професійний ручний міксер
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки (фаршеміси)
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Професійні індукційні плити
- Електросковороди промислові
- Пароконвектомати промислові
- Конвекційні печі (конвектомати)
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли варильні (харчоварильні)
- Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні
- Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок)
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі (хоспери)
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Чафіндіши
- Професійні тостери (промислові)
- Коптильні камери та низькотемпературні печі
- Теплові вітрини
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Теплові вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани та апарати для приготування шоколаду
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
-
- Гастроємності
- Ємності для викладки продуктів з полікарбонату, меламіну
- Дека для випічки
- Фарфор
- Скло
- Наплитний посуд
- Столові прибори
- Сервіровка
- Кухонний інвентар
- Ножі і дошки
- Кондитерський інвентар
- Барний інвентар
- Інвентар для піцерії
- Інвентар для зберігання і транспортування продуктів
- Фуршетні стійки
-
- Подрібнювачі льоду (крашмейкери)
- Міксери (шейкери) для молочних коктейлів
- Міні-холодильники / морозильники
- Льодогенератори
- Гранітор
- Блендери професійні
- Винні шафи (холодильники)
- Професійні сокодавки для твердих овочів та фруктів
- Сокоохолоджувачі
- Професійні соковидавлювачі для цитрусових
- Робоче місце бармена
- Лінія роздачі
Параконвекційні печі - принцип роботи та види
Пароконвекційні печі є апаратами для приготування продуктів в конвекційному, паровому або комбінованому пароконвекційному режимі. Приготування продукції в пароконвектоматі здійснюється з використанням універсальних гастроємкостей.
Види параконвекційних печей
За способом паротворення пароконвектомати прийнято ділити на бойлерні, оснащені парогенератором і інжекторні, де уприскування води здійснюється на турбіну. Пароконвекційні печі можуть управлятися в механічному, електромеханічному або електронному режимі, що істотно впливає на різницю у вартості обладнання.
Застосування пароконвектоматів
Широке застосування пароконвектоматів обумовлює їхньою здатністю виробляти більше двох третин усіх можливих дій теплової обробки. Таким чином, пароконвекційні печі можуть замінити майже половину теплового обладнання. Різні варіанти циркуляції гарячого повітря та пари дозволяють в одному пристрої поєднувати операції обжарювання, запікання, варіння на пару, припускання, випічки і регенерації.
Принцип роботи пароконвекційних печей
Принцип роботи пароконвекційні печей побудований на процесах конвекції і пароутворення. Конвекція всередині робочої камери виникае при циркуляції гарячого повітря під дією працюючого вентилятора. Внаслідок герметичності робочої камери, вентилятор втягує циркулює повітря і багаторазово проганяє його через ТЕН, що забезпечує швидкий нагрів робочої зони камери пароконвектомата до потрібної температури. Температурний контроль здійснюється за допомогою застосування термостата. Сучасні пароконвекційні печі комплектуються прямим або колоподібним Теном. Перевагою колоподібного нагрівального елемента є практично на 30% кращий тепло-відвід циркуляцією повітря.
Приготування продуктів в пароконвектомат здійснюється у встановлюваних на спеціальні напрямні гастрономічних ємностях. Зручність обслуговування і обробки робочої камери досягається знімною конструкцією установки гастроємкостей. Така конфігурація також дозволяє використовувати для завантаження продуктів спеціальні візки.
Приготування продуктів в пароконвектомат здійснюється у встановлюваних на спеціальні напрямні гастрономічних ємностях. Зручність обслуговування і обробки робочої камери досягається знімною конструкцією установки гастроємкостей. Така конфігурація також дозволяє використовувати для завантаження продуктів спеціальні візки.
За максимально можливій кількості гастроємкостей, пароконвектомати прийнято поділяти на малі (до шести), середні (до дванадцяти) та великі (до двадцяти).
Пароконвектомат - універсальне теплове обладанння, яке здатне замістити більшість теплових аппаратів. Найвідоміші виробники пароконвектомтів: UNOX, RETIGO, RATIONAL, PRIMAX, APACH, SMEG, CONVOTHERM, LAINOX, FOINOX, FIMAR. BARTCHER. FAGOR, ROLLER GRILL.
Вас можуть зацікавити