Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Промислові електром'ясорубки, професійні мясорубки
Промислові електром'ясорубки були винайдені в середині минулого століття, метою їх появи було полегшення роботи на професійній і домашній кухні. З появою м'ясорубки істотно полегшився та прискорився процес подрібнення м'яса, риби в фарш різної консистенції, повторне подрібнення котлетної маси, набивання ковбас і т. ін..
Промислова м'ясорубка протягом тривалого часу займає провідну позицію серед кухонних приладів на кухні будь-якого підприємства громадського харчування або в домашній кухні. Також електром'ясорубка промислового призначення (б/у в т.ч.) широко використовується на м'ясних виробництвах, у цехах, супермаркетах, на ринках.
Електрична м'ясорубка промислового призначення або побутова м'ясорубка має компактні розміри і дуже проста у використанні. Але професійна м'ясорубка все ж відрізняється від «домашньої» габаритами, вагою, матеріалами, з яких виготовлений корпус і деталі, і, звичайно ж, своєю продуктивністю. Крім того, промислова м'ясорубка може бути тільки електричною, а ось побутова може бути як електрична, так і ручна.
Продуктивність промислової м'ясорубки варіюється в залежності від виробника, марки і т.д. Деякі м'ясорубки здатні переробляти в фарш до 600 кг м'яса на годину. М’ясорубка промислова з великою потужністю здатна переробляти велику кількість м'яса, чим вище її потужність, тим жорсткіше м'ясо вона здатна переробити. Крім того, якісні м'ясорубки здатні переносити навантаження протягом 24 годин на добу, адже всі вони оснащені функцією захисту мотора від перегрівання. А в разі засмічення шнека жилами, волокнами м'яса і т.д. в електром'ясорубці спрацює функція автореверса, яка дозволить провести очищення необхідних деталей.
Робочі деталі й корпус промислової електром'ясорубки виготовлені з нержавіючої сталі і сплавів, що гарантує їм не тільки належні санітарно-гігієнічні умови при експлуатації, а й довгий термін служби при великому і постійному навантаженні.
Промислова м'ясорубка українського та зарубіжного виробництва складається з корпусу, в якому вміщений обертальний шнек, 2-х сторонніх ножів, затискної гайки, ножових решіток, упорного кільця і підрізного ножа. Ножові решітки, наявні в промисловій електром'ясорубці мають різні діаметри отворів (3, 5, 9 мм) для отримання фаршу різного ступеня подрібнення.
При виборі м'ясорубки промислового призначення слід оцінити масштаб виробництва на підприємстві. Якщо у Вас невеликий цех або торгова точка, то не зовсім доречним буде придбання високопродуктивної м'ясорубки і навпаки, не варто перевантажувати невелику м'ясорубку, так як її ремонт або заміна потягне набагато більше витрат.
Ціна на м'ясорубку професійну залежить від продуктивності, потужності, наявності додаткових функцій, насадок і т.д.
Наш інтернет-магазин пропонує великий вибір м'ясорубок електричних, які призначені для використання в домашніх умовах і на великих підприємствах громадського харчування. У нас Ви знайдете високоякісне електромеханічне обладнання від зарубіжних виробників Fama, Sirman, Koncar, Торгмаш (Італія, Німеччина, Хорварія, Білорусь), які відомі завдяки своїй довговічності і високій якості. Крім того, в останні роки відмінно зарекомендували себе електром'ясорубки українського виробництва, які існують на ринку відносно недавно, але тим не менш, за порівняно помірну ціну вони мають високу якість, велику потужність (1,5 кВт) і продуктивність (300 кг / год).
Вас можуть зацікавити