Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Як підібрати обладнання для ресторану.
Питання відкриття нового ресторану має безліч тонкощів. Успіх залежить не тільки від правильного підібраного розташування закладу, а й від фінансових витрат на постійне обслуговування спеціального обладнання для ресторану. Дуже важливий момент грає імідж ресторану, наприклад якщо приготовані блюда будуть подаватися на тарілках з трыщинами, то це може в якійсь мірі відлякати багатьох відвідувачів.
Мабуть, одну з найголовніших ролей грає питання, а яке власне технологічне обладнання для ресторану вибрати. Особливо складно ця ситуація йде якщо потрібно вибрати теплове обладнання для ресторану. Дуже часто ці два питання вирішують у бік найменшої вартості обладнання, при цьому чомусь забуваючи, що існують два абсолютно протилежних класу обладнання для готування їжі. Дуже часто висококласне кухонне обладнання приймають за професійне технологічне обладнання для ресторану. Наприклад, якщо ви оберете навіть якісні моделі індукційних плит, призначених для звичайного щоденного використання на звичайній домашній кухні, то при експлуатації в ресторані, навіть найякісніші моделі можуть вийти з ладу найближчим часом.

Тому, якщо ви спантеличені питанням покупки обладнання для ресторанів, то купуйте тільки спеціалізоване професійне. До того ж технологічне обладнання для ресторану може бути забезпечене різними додатковими функціями, що дозволяють значно скоротити трудовитрати, і тим самим заощаджуючи час і гроші.
Вибирати теплове обладнання для ресторану слід з урахуванням максимально споживаної потужності. Мова йде саме про пікові навантаження, так як часто трапляється, що за розрахунками все має працювати без збоїв, але на ділі відбуваються постійні перебої з електроживленням.
Другорядний, але не менш важливе питання стосується розташування самого ресторанного обладнання. Правильна компоновка дозволить не лише економити виділений простір, але створити максимально сприятливу робочу атмосферу.
Найвідоміші виробники обладнання для ресторанав: UNOX, RETIGO, RATIONAL, PRIMAX, APACH, SMEG, CONVOTHERM, LAINOX, FOINOX, FIMAR. BARTCHER. FAGOR, ROLLER GRILL, MODULAR, OZTI, PIMAK, MATEKA, SIRMAN, FAMA, HAMILTON BEACH, BECKERS. HENDI, КИЙ-В, ОРЕСТ, SCAIOLA, BRAS, CELME.
Вас можуть зацікавити