Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-6...+8°С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні шафи
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Апарати шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Шафи гардеробні, камери схову для супермаркету
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери
- Картоплечистки промислові
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Професійний ручний міксер
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки (фаршеміси)
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Професійні індукційні плити
- Електросковороди промислові
- Пароконвектомати промислові
- Конвекційні печі (конвектомати)
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли варильні (харчоварильні)
- Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні
- Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок)
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі (хоспери)
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Чафіндіши
- Професійні тостери (промислові)
- Коптильні камери та низькотемпературні печі
- Теплові вітрини
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Теплові вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани та апарати для приготування шоколаду
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
-
- Гастроємності
- Ємності для викладки продуктів з полікарбонату, меламіну
- Дека для випічки
- Фарфор
- Скло
- Наплитний посуд
- Столові прибори
- Сервіровка
- Кухонний інвентар
- Ножі і дошки
- Кондитерський інвентар
- Барний інвентар
- Інвентар для піцерії
- Інвентар для зберігання і транспортування продуктів
- Фуршетні стійки
-
- Подрібнювачі льоду (крашмейкери)
- Міксери (шейкери) для молочних коктейлів
- Міні-холодильники / морозильники
- Льодогенератори
- Гранітор
- Блендери професійні
- Винні шафи (холодильники)
- Професійні сокодавки для твердих овочів та фруктів
- Сокоохолоджувачі
- Професійні соковидавлювачі для цитрусових
- Робоче місце бармена
- Лінія роздачі
Як підібрати обладнання для ресторану.
Питання відкриття нового ресторану має безліч тонкощів. Успіх залежить не тільки від правильного підібраного розташування закладу, а й від фінансових витрат на постійне обслуговування спеціального обладнання для ресторану. Дуже важливий момент грає імідж ресторану, наприклад якщо приготовані блюда будуть подаватися на тарілках з трыщинами, то це може в якійсь мірі відлякати багатьох відвідувачів.
Мабуть, одну з найголовніших ролей грає питання, а яке власне технологічне обладнання для ресторану вибрати. Особливо складно ця ситуація йде якщо потрібно вибрати теплове обладнання для ресторану. Дуже часто ці два питання вирішують у бік найменшої вартості обладнання, при цьому чомусь забуваючи, що існують два абсолютно протилежних класу обладнання для готування їжі. Дуже часто висококласне кухонне обладнання приймають за професійне технологічне обладнання для ресторану. Наприклад, якщо ви оберете навіть якісні моделі індукційних плит, призначених для звичайного щоденного використання на звичайній домашній кухні, то при експлуатації в ресторані, навіть найякісніші моделі можуть вийти з ладу найближчим часом.
У чому ж причина того, що нове технологічне обладнання для ресторану дало збій і зламалося? Відповідь лежить на поверхні. Так як кухонні моделі даного обладнання розраховані на певний термін експлуатації, то його перевищення дуже серйозно зменшує загальний працездатний період. Наприклад, якщо ви вдома використовуєте свою електроплита промислова для готування близько 3-4 годин на день, то в заклади громадського харчування теплове обладнання для ресторану може використовуватися цілодобово.
Тому, якщо ви спантеличені питанням покупки обладнання для ресторанів, то купуйте тільки спеціалізоване професійне. До того ж технологічне обладнання для ресторану може бути забезпечене різними додатковими функціями, що дозволяють значно скоротити трудовитрати, і тим самим заощаджуючи час і гроші.
Вибирати теплове обладнання для ресторану слід з урахуванням максимально споживаної потужності. Мова йде саме про пікові навантаження, так як часто трапляється, що за розрахунками все має працювати без збоїв, але на ділі відбуваються постійні перебої з електроживленням.
Другорядний, але не менш важливе питання стосується розташування самого ресторанного обладнання. Правильна компоновка дозволить не лише економити виділений простір, але створити максимально сприятливу робочу атмосферу.
Найвідоміші виробники обладнання для ресторанав: UNOX, RETIGO, RATIONAL, PRIMAX, APACH, SMEG, CONVOTHERM, LAINOX, FOINOX, FIMAR. BARTCHER. FAGOR, ROLLER GRILL, MODULAR, OZTI, PIMAK, MATEKA, SIRMAN, FAMA, HAMILTON BEACH, BECKERS. HENDI, КИЙ-В, ОРЕСТ, SCAIOLA, BRAS, CELME.
Вас можуть зацікавити