Каталог обладнання
Виробники продукції
Ми в соцмережах

Як підібрати обладнання для ресторану.

Питання відкриття нового ресторану має безліч тонкощів. Успіх залежить не тільки від правильного підібраного розташування закладу, а й від фінансових витрат на постійне обслуговування спеціального обладнання для ресторану. Дуже важливий момент грає імідж ресторану, наприклад якщо приготовані блюда будуть подаватися на тарілках з трыщинами, то це може в якійсь мірі відлякати багатьох відвідувачів.
Мабуть, одну з найголовніших ролей грає питання, а яке власне технологічне обладнання для ресторану вибрати. Особливо складно ця ситуація йде якщо потрібно вибрати теплове обладнання для ресторану. Дуже часто ці два питання вирішують у бік найменшої вартості обладнання, при цьому чомусь забуваючи, що існують два абсолютно протилежних класу обладнання для готування їжі. Дуже часто висококласне кухонне обладнання приймають за професійне технологічне обладнання для ресторану. Наприклад, якщо ви оберете навіть якісні моделі індукційних плит, призначених для звичайного щоденного використання на звичайній домашній кухні, то при експлуатації в ресторані, навіть найякісніші моделі можуть вийти з ладу найближчим часом.
 
оборудование для ресторана купить
 У чому ж причина того, що нове технологічне обладнання для ресторану дало збій і зламалося? Відповідь лежить на поверхні. Так як кухонні моделі даного обладнання розраховані на певний термін експлуатації, то його перевищення дуже серйозно зменшує загальний працездатний період. Наприклад, якщо ви вдома використовуєте свою електроплита промислова для готування близько 3-4 годин на день, то в заклади громадського харчування теплове обладнання для ресторану може використовуватися цілодобово.
Тому, якщо ви спантеличені питанням покупки обладнання для ресторанів, то купуйте тільки спеціалізоване професійне. До того ж технологічне обладнання для ресторану може бути забезпечене різними додатковими функціями, що дозволяють значно скоротити трудовитрати, і тим самим заощаджуючи час і гроші.
Вибирати теплове обладнання для ресторану слід з урахуванням максимально споживаної потужності. Мова йде саме про пікові навантаження, так як часто трапляється, що за розрахунками все має працювати без збоїв, але на ділі відбуваються постійні перебої з електроживленням.
 
Другорядний, але не менш важливе питання стосується розташування самого ресторанного обладнання. Правильна компоновка дозволить не лише економити виділений простір, але створити максимально сприятливу робочу атмосферу.
Найвідоміші виробники обладнання для ресторанав: UNOX, RETIGO, RATIONAL, PRIMAX, APACH, SMEG, CONVOTHERM, LAINOX, FOINOX, FIMAR. BARTCHER. FAGOR, ROLLER GRILL, MODULAR, OZTI, PIMAK, MATEKA, SIRMAN, FAMA, HAMILTON BEACH, BECKERS. HENDI, КИЙ-В, ОРЕСТ, SCAIOLA, BRAS, CELME.
Вас можуть зацікавити
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.