Ми в соцмережах
Торгове обладнання для фаст-фуду в Україну
Історія фаст-фуду
Історія фаст-фуду налічує вже не одне тисячоліття. Перший прообраз з'явився ще в стародавньому Римі на невеликих закусочних базарах, які були популярні серед населення. Тут можна було придбати недорогу їжу, таку як різні випічки, горошок, м'ясо і гарячий хліб. А також перший прототип сучасного гамбургера - коржик з яловичини змішаної з горіхами, яку їли завжди з хлібом. Ще одним давнім фаст-фудом є шаурма, рецепт якої прийшов в нашу країну з країн сходу.
Фаст-фуд в Україні представлений двома форматами - стаціонарним і вуличним. Стаціонарний фаст-фуд це різноманітні піцерії, невеликі ресторанчики, кафе, бари, кав'ярні та бістро. Ну а вуличний фаст-фуд це вже звичні оку в нашій країні вагончики з курми гриль, візки з хот догами, ларьки в яких готують шаурму, чебуреки, сосиски в тісті, солодку вату і т.д. У цьому випадку покупці мають можливість спостерігати за процесом приготування страв.
Технологічне обладнання для фаст-фуду.
Грилі для курей є одними з найпоширеніших у нашій країні серед устаткування для фаст-фуду. Вони діляться залежно від кількості разової завантаження курей і підключення (електрика або газ). Також часто в комплекті з грилями для курей використовують теплові вітрини для підтримки курей в розігрітому стані за допомогою функції парозволожнення.
Наступний популярний вид обладнання для фаст-фудів у нашій країні це апарати хот-дог і візки хот дог. Напевно всі привокзальні площі обласних та районних площ мають хоч одне представництво даного торгового устаткування. Основна функція візків хот-дог це підтримання булочок і сосисок в розігрітому стані.
Млинці були і залишаються одним з найактуальніших страв. Для їх приготування на вулиці і в спеціалізованих закладах використовують професійні млинниці. Час на приготування млинця не перевищує 1-2 хвилини.
Також складно уявити будь-який парк розваг чи відпочинку без солодкої вати. Це улюблені ласощі дітей, для виготовлення якої використовують установки для виробництва солодкої вати. Дітей приваблює не лише смак вати а й зачаровує процес приготування, який не залишає байдужими і дорослих.
Майже всі великі точки швидкого харчування використовують контактні грилі, які ідеально підходять для швидкого приготування стейків з риби і м'яса, сендвічів зі складною начинкою. Це в основному компактне обладнання розраховане на настільне розміщення.
Грилі-саламандер використовуються для приготування більш складних страв - запікання жульєнів, приготування люля-кебаб і шашлику, а також для розігріву бутербродів, піц та інших продуктів. На додаток до всього продукти приготовлені на саламандер-грилях покриваються хрусткою апетитною скоринкою.
Шаурма вважається одним з найдавніших страв фаст-фуд. Її готують на вертикальних грилях, які справляють враження на перехожих своїм процесом приготування і залучають їх апетитним запахом. Це східне блюдо також стало дуже популярним серед населення нашої країни.
А без фритюрниць сьогодні не обходиться жодна кухня місць громадського харчування. Картопля фрі продається з успіхом, як у невеликих кафе, так і у великих ресторанах. Фритюрниці професійні використовують для приготування не тільки картоплі, але й для риби, м'яса та овочів. Приготування продуктів відбувається шляхом їх обсмажування у великій кількості жиру.
Все це обладнання для фаст-фуду, яке так необхідне для невеликих і великих точок фаст-фуду ви можете придбати у нас, а також великий асортимент іншого торгового обладнання, що допоможе приготувати найкращі страви для ваших клієнтів.
Вас можуть зацікавити