Ми в соцмережах

Теплові настільні вітрини в Укпраїні

Настільна теплова вітрина - це обладнання, яке використовується для збереження в підігрітому вигляді раніше приготованих продуктів (пиріжків, булочок, піци). У дизайні настільних вітрин відмінно поєднуються елементи з харчової нержавіючої сталі, термостійкого скла та пластику. Залежно від моделі теплової вітрини форма скла може бути зігнутою або прямокутною. Багатоярусні моделі вітрин мають полки, які, в більшості випадків, виконані з харчової нержавійки, але також вони можуть бути скляними.
 
Розмір обладнання дозволяє з легкістю розміщувати вітрину на робочих поверхнях прилавків або на барних стійках. Теплова вітрина може мати одну полицю або кілька (полки можуть обертатися), а також вітрина може оснащуватися парозволожуючою ємністю, яка дозволяє більш тривалий час зберігати аромат і м'якість свіжої випічки. Обов'язкова складова теплових вітрин - механізм регулювання температурного режиму, який дозволяє встановлювати потрібну температуру всередині і автоматично її підтримувати. Рівномірна температура всередині вітрин підтримується за допомогою статичного нагріву або за допомогою постійної циркуляції гарячого повітря.
Вітрина теплова настільна має всі відповідні сертифікати, всі необхідні документи, а також гарантійне обслуговування. Основна сфера застосування теплового обладнання - зона сервірування гарячої продукції, викладка піци і випічки, а також дистрибуції готових страв. Ціни на теплове обладнання повністю виправдовуються їх технічними характеристиками і функціональними властивостями. Вся випічка, яка зберігається в теплових вітринах, завжди буде мати прекрасний соковитий смак, свіжий аромат, наче блюдо щойно приготовано. Ось в чому полягає призначення настільних вітрин. Завдяки великому оглядовому склу, для відвідувачів кафе, барів або закусочних наочно демонструється готова продукція, щоб вони могли бачити, що купують. Перевагою теплових вітрин над мікрохвильовими печами є той факт, що блюдо, розігріте в мікрохвильовці втрачає свій неповторний смак і аромат свіжоприготованої страви. Для візуального контролю за підігрітої їжею деякі вітрини оснащуються світловими індикаторами, які ще більше підкреслюють виставлені на прилавок апетитні продукти і привертають увагу потенційних покупців.
 
Технічні характеристики більшості теплових вітрин схожі одна з одною. Різниця в цьому плані може виникати лише в деяких допоміжних функціях обладнання або ж відмінності проявляються в особливостях дизайну апаратури. Принцип роботи теплових вітрин залежить безпосередньо від вбудованого термостата, який виготовляється виключно з якісних матеріалів. Функція термостата полягає постійному підтриманні заданої температури всередині обладнання, незалежно від того, скільки часу апаратура знаходиться в робочому режимі. Живлення настільних теплових вітрин здійснюється безпосередньо від електричної мережі 220в.
 
Виробники настільних теплових вітрин представлені в Україну: КИЙ-В (України), Сірман (Італія), SGS (Туреччина), Roller Grill (Франція), Хенді (Голандія), Fagor (Іспанія), Чеджу (Тайвань), Bartcher (Німеччина).
Вас можуть зацікавити
Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.