Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Промислові м'ясорубки - історія і види
М'ясорубка - це механічне або ж електромеханічне пристосування для подрібнення на дрібні шматочки риби, м'яса, овочів. Вона була винайдена великим інженером Карлом Дрездена в кінці XIX століття. Її можна розділити на 2 різні і в той же час основні групи: промислові м'ясорубки і м'ясорубки для використання в домашніх умовах.
Промислові м'ясорубки призначені тільки для використання в м'ясопереробній промисловості, у сфері різного громадського харчування, на тих же підприємствах, де є потреба в обробці і переробці великих обсягів м'яса.
Вони бувають як автоматичні, так і ручного користування. Багато людей вважають, що ручні м'ясорубки працюють так, що треба щось крутити вручну. Але це тільки оману, все, що треба робити вручну, так це закладати нарізане шматками м'ясо в чашу і направляти його в горловину м'ясорубки.
У автоматичних промислових м'ясорубках є спеціальний бункер, де і закладається м'ясо різними маленькими або великими шматками, потім натискається кнопка і м'ясорубка молить це м'ясо. Продуктивність такої м'ясорубки 660 кг / год і навіть вище. Також є мішалка, тому в бункер до самого м'яса можна додавати спеції, а потім після різання виходить фарш.
Так само існує ручний дозатор фаршу, який треба кріпити на горловину промислової м'ясорубки. Він дає можливість укладати фарш на підкладку. Але необхідну кількість виробленого фаршу треба відокремлювати спеціальним ножем вручну.
Промислові м'ясорубки (такі як Мясорубка ТМ 32 М, Мясорубка МІМ-300М), на відміну від домашніх м'ясорубок, відрізняються тільки терміном використання і звичайно ж продуктивністю. Різні моделі промислових м'ясорубок відрізняються між собою тільки продуктивністю, обсягом завантаження, ну і звичайно потужністю двигуна. Ринок пропонованих м'ясорубок дуже великий, і дає можливість задовольняти кожного свого споживача.
Найпершими і найголовнішими правилами є, і ви самі повинні вирішити:
- Для чого ж вам буде потрібна м'ясорубка?
- Чи часто будете її використовувати?
- Які продукти будете на ній подрібнювати?
- Чи часто будете її використовувати?
- Які продукти будете на ній подрібнювати?
На нашому сайті представлені промислові м'ясорубки таких производителей: FAMA, FIMAR, MATEKA, SIRMAN, CONCHAR, «ТОРГМАШ»
Вас можуть зацікавити