Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-6...+8°С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні шафи
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Апарати шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Шафи гардеробні, камери схову для супермаркету
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери
- Картоплечистки промислові
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Професійний ручний міксер
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки (фаршеміси)
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Професійні індукційні плити
- Електросковороди промислові
- Пароконвектомати промислові
- Конвекційні печі (конвектомати)
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли варильні (харчоварильні)
- Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні
- Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок)
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі (хоспери)
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Чафіндіши
- Професійні тостери (промислові)
- Коптильні камери та низькотемпературні печі
- Теплові вітрини
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Теплові вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани та апарати для приготування шоколаду
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
-
- Гастроємності
- Ємності для викладки продуктів з полікарбонату, меламіну
- Дека для випічки
- Фарфор
- Скло
- Наплитний посуд
- Столові прибори
- Сервіровка
- Кухонний інвентар
- Ножі і дошки
- Кондитерський інвентар
- Барний інвентар
- Інвентар для піцерії
- Інвентар для зберігання і транспортування продуктів
- Фуршетні стійки
-
- Подрібнювачі льоду (крашмейкери)
- Міксери (шейкери) для молочних коктейлів
- Міні-холодильники / морозильники
- Льодогенератори
- Гранітор
- Блендери професійні
- Винні шафи (холодильники)
- Професійні сокодавки для твердих овочів та фруктів
- Сокоохолоджувачі
- Професійні соковидавлювачі для цитрусових
- Робоче місце бармена
- Лінія роздачі
Промислові м'ясорубки - історія і види
М'ясорубка - це механічне або ж електромеханічне пристосування для подрібнення на дрібні шматочки риби, м'яса, овочів. Вона була винайдена великим інженером Карлом Дрездена в кінці XIX століття. Її можна розділити на 2 різні і в той же час основні групи: промислові м'ясорубки і м'ясорубки для використання в домашніх умовах.
Промислові м'ясорубки призначені тільки для використання в м'ясопереробній промисловості, у сфері різного громадського харчування, на тих же підприємствах, де є потреба в обробці і переробці великих обсягів м'яса.
Вони бувають як автоматичні, так і ручного користування. Багато людей вважають, що ручні м'ясорубки працюють так, що треба щось крутити вручну. Але це тільки оману, все, що треба робити вручну, так це закладати нарізане шматками м'ясо в чашу і направляти його в горловину м'ясорубки.
У автоматичних промислових м'ясорубках є спеціальний бункер, де і закладається м'ясо різними маленькими або великими шматками, потім натискається кнопка і м'ясорубка молить це м'ясо. Продуктивність такої м'ясорубки 660 кг / год і навіть вище. Також є мішалка, тому в бункер до самого м'яса можна додавати спеції, а потім після різання виходить фарш.
Так само існує ручний дозатор фаршу, який треба кріпити на горловину промислової м'ясорубки. Він дає можливість укладати фарш на підкладку. Але необхідну кількість виробленого фаршу треба відокремлювати спеціальним ножем вручну.
Промислові м'ясорубки (такі як Мясорубка ТМ 32 М, Мясорубка МІМ-300М), на відміну від домашніх м'ясорубок, відрізняються тільки терміном використання і звичайно ж продуктивністю. Різні моделі промислових м'ясорубок відрізняються між собою тільки продуктивністю, обсягом завантаження, ну і звичайно потужністю двигуна. Ринок пропонованих м'ясорубок дуже великий, і дає можливість задовольняти кожного свого споживача.
Найпершими і найголовнішими правилами є, і ви самі повинні вирішити:
- Для чого ж вам буде потрібна м'ясорубка?
- Чи часто будете її використовувати?
- Які продукти будете на ній подрібнювати?
- Чи часто будете її використовувати?
- Які продукти будете на ній подрібнювати?
На нашому сайті представлені промислові м'ясорубки таких производителей: FAMA, FIMAR, MATEKA, SIRMAN, CONCHAR, «ТОРГМАШ»
Вас можуть зацікавити