Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-6...+8°С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні шафи
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Апарати шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Шафи гардеробні, камери схову для супермаркету
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери
- Картоплечистки промислові
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Професійний ручний міксер
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки (фаршеміси)
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Професійні індукційні плити
- Електросковороди промислові
- Пароконвектомати промислові
- Конвекційні печі (конвектомати)
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли варильні (харчоварильні)
- Апарати для варіння гарнірів: макароноварки, рисоварки професійні
- Теплові столи (підігрівачі тарілок, чашок)
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі (хоспери)
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Чафіндіши
- Професійні тостери (промислові)
- Коптильні камери та низькотемпературні печі
- Теплові вітрини
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Теплові вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани та апарати для приготування шоколаду
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
-
- Гастроємності
- Ємності для викладки продуктів з полікарбонату, меламіну
- Дека для випічки
- Фарфор
- Скло
- Наплитний посуд
- Столові прибори
- Сервіровка
- Кухонний інвентар
- Ножі і дошки
- Кондитерський інвентар
- Барний інвентар
- Інвентар для піцерії
- Інвентар для зберігання і транспортування продуктів
- Фуршетні стійки
-
- Подрібнювачі льоду (крашмейкери)
- Міксери (шейкери) для молочних коктейлів
- Міні-холодильники / морозильники
- Льодогенератори
- Гранітор
- Блендери професійні
- Винні шафи (холодильники)
- Професійні сокодавки для твердих овочів та фруктів
- Сокоохолоджувачі
- Професійні соковидавлювачі для цитрусових
- Робоче місце бармена
- Лінія роздачі
Поверхня для смаження - види
Поверхня для смаження - це професійне технологічне обладнання, яке має широке застосування в кафе, барах, ресторанах. Це той же електричний гриль, який за допомогою нагрівальної поверхні приготує млинці, омлет, сосиски і гамбургери, а також смажені страви з риби, м'яса, овочів, морепродуктів. Поверхнею для смаження, по-сучасному, називають відкриту сковороду, тільки, на відміну від сковороди, жарочна поверхня споживає мінімальну кількість масла.
Поверхні для смаження бувають настільні або стаціонарні, з інвентарними шафами для посуду і без них. У різних моделях, може бути одна робоча зона або ж дві, при цьому обидві поверхні працюють незалежно одна від одної. В залежності від типу робочої зони, розрізняють 3 види поверхонь:
- гладка
- рифленна
- комбінована (гладка + рифленна).
Гладкі жарочні поверхні краще підходять для приготування птиці, ніжного м'яса та морепродуктів. Тонка жирова плівка, яка утворюється в процесі смаження, запобігає приставанню ніжної скоринки продукту, що готується, до жарочної поверхні. Цим самим запобігається підгоряння страви.
Рифленні жарочні поверхні рекомендується використовувати для смаження великих шматків птиці та м'яса. Ця поверхня надає продуктам більш привабливий товарний вигляд, створюючи на смаженому блюді характерний малюнок. Будь-який продукт, приготований на рифленній поверхні, завжди буде виглядати апетитно і дуже ефектно.
Комбіновані жарочні поверхні є найбільш затребуваними рестораторами. Без цього устаткування зараз навряд чи обходиться хоча б один пристойний ресторан. Це дуже зручно, коли одна половина має рифленну поверхню, а інша - гладку. Комбінований апарат для смаження - це оптимальний та вигідний варіант, який, окрім розширення асортименту приготованих страв, дозволяє значно заощадити кошти, оскільки не потрібно купувати два окремі агрегати.
Поверхні для смаження бувають
- газові
- електричні.
Вони можуть бути встановлені на кухнях ресторанів та закладів громадського харчування не тільки самостійно, але і у складі технологічних ліній. Поверхня для смаження легко і швидко нагрівається до температури від 110 до 310 С °. Температура нагрівання контролюється за допомогою термостата. Поверхні для смаження обладнуються жирозбірниками і бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру. Корпус сучасних апаратів для смаження, а також і робочі поверхні, виготовляються з харчової нержавіючої сталі, що робить устаткування на порядок кращим, ніж їх аналоги, виконані з чавуну. Поверхня, зроблена зі сталі, набагато швидше нагрівається до робочої температури, а продукти, що смажаться на ній, мають значно менше шансів пригоріти. Проста конструкція дозволяє без зусиль демонтувати деталі і з легкістю проводити чистку. Все теплове обладнання проходить ретельну перевірку, має відповідні сертифікати якості та безпеки і відповідає необхідним санітарно-гігієнічним нормам.
У нас Ви можете купити жарочні поверхні таких виробників Pimak (Туреччина), Fagor (Іспанія), JeJu (Тайвань), Kavinastroy (Словаччина), Bertos(Італія), Beckers (Італія), Ozti(Турція), SGS(Туреччина), Sirman(Італія), Elektrolux(Італія)
Вас можуть зацікавити