Каталог обладнання
-
- Холодильні вітрини (-2С...+8С)
- Універсальні вітрини (-5С...+5С)
- Морозильні вітрини
- Холодильні вітрини під виносний агрегат
- Холодильні шафи (0С...+8С)
- Універсальні шафи (-5С...+5С)
- Морозильні шафи
- Холодильні регали (гірки)
- Ларі морозильні
- Морозильні бонети
- Кондитерські вітрини
- Шокфростери, камери шокової заморозки
- Холодильні і морозильні столи
- Столи для піцци
- Вітрина для м'якого морозива
- Обладнання для виробництва морозива
- Салат-бари
-
- Торгові стелажі для магазину
- Касові бокси
- Грошові ящики
- Торгові ваги
- Оглядові дзеркала безпеки
- Бокси для мастил
- Торгові меблі для магазинів та супермаркетів
- Знищувач комах
- Корзини купівельні
- Візки купівельні
- Протикрадіжні системи
- Вхідні системи
- Меблі з ДСП (стелажі, прилавки, вітрини)
- Столи презентаційні
-
- Промислові м'ясорубки (професійні)
- Тістоміси
- Преси для піцци
- Тісторозкатки (тісторозкаточні машини)
- Слайсери (скиборізи)
- Картоплечистки
- Овочерізки та тертки промислові (професійні)
- Міксери планетарні
- Хліборізки
- Куттери
- Міксери ручні
- Кухонні процесори
- Пилки для м'яса
- Шприц для ковбас
- Фаршемішалки
- Розпушувачі (тендерайзери) для м'яса
- Дозатори для соуса
-
- Плити електричні промислові
- Плити газові промислові
- Плити індукційні
- Електросковорідки промислові
- Пароконвекційні печі (пароконвектомати)
- Печі конвекційні
- Розстоєчні шафи
- Жарильні та пекарські шафи
- Печі для піци
- Котли харчоварильні
- Апарати для варки гарнірів
- Столи з підігрівом
- Супниці електричні
- Печі на деревному вугіллі
- Стаціонарні марміти
- Обладнання для Sous Vide
- Електрокип'ятильники (електричні водонагрівачі)
- Теплові вітрини
- Професійні тостери (промислові)
- Міні-коптильні
-
- Фритюрниці професійні (промислові)
- Грилі контактні (притискні)
- Грилі роликові
- Апарати для приготування шаурми газ/електро
- Настільні вітрини
- Поверхні для смаження
- Преси для гамбургерів
- Грилі для курей і теплові вітрини для зберігання курей
- Вафельниці, апарати корн-дог
- Млинниці
- Обладнання для поп-корна
- Апарати для виробництва солодкої вати
- Пончикові апарати
- Грилі саламандра (Salamander)
- Грилі з вулканічною лавою, шашличниці, барбекю, вапо грилі
- Чебуречниці
- Апарати для приготування гарячого шоколаду
- Настольні марміти і сосисковарки
- Сковорідки електричні
- Кукурудзоварки
- Пересувні візки
- Печі для картоплі
- Мангали
- Фонтани шоколадні та винні
- Професійні мікрохвильові печі
- Велосипеди вантажні, велокав'ярні
- Візки та апарати хот-дог
- Лінія роздачі
Харчові котли - можливості, функції та їх роль на промисловій кухні
Харчоварильні котли - це пристосування, які призначені для кип'ятіння води, для приготування перших, других, а також третіх страв. Цей вид промислового обладнання використовується на підприємствах громадського харчування самостійно, а також у складі технологічних ліній.
Апарат являє собою багатошаровий резервуар прямокутної або циліндричної форми на опорах. Матеріал для виготовлення - харчова нержавіюча сталь. Конструкція котла розроблена таким чином, щоб дотримувалася теплоізоляція і зменшувалася втрата тепла в атмосферу. Харчоварильні котли мають двошарові стінки, всередині яких міститься теплоізоляційний матеріал, наприклад, мінеральна вата. Проте, часто, проміжним теплоносієм може служити і вода. Деякі моделі обладнання забезпечуються перемішуючим пристроєм. Варильні котли оснащуються кришкою, температурним регулятором, клапанами заповнення водою, а також кранами для зливу води з резервуара. На верхній поверхні котла розміщується манометр, для постійного контролю тиску всередині водяної сорочки, а також клапан-запобіжник, який спрацьовує при підвищенні тиску.
Більшість харчоварильних котлів мають стаціонарне підключення холодної та гарячої води. Устаткування призначене для роботи з різними продуктами, через що функціональні можливості і технічні характеристики різних моделей дуже відрізняються. На ринку промислового устаткування можна зустріти котли різних форм і розмірів (циліндричні, прямокутні), з пультом управління, з датчиками температури, перекидні і неперекидні, з кришками різноманітних конструкцій, зі штуцером для виходу продукту або без. Деякі моделі котлів можуть оснащуватися люком у днищі, а інші перекидаються для зручності вивантаження готової продукції.
Котел харчоварильний має досить простий принцип роботи. Під час роботи котла його вміст побічно обігрівається за допомогою пари, яка утворюється в процесі нагрівання теплоносія трубчастими електронагрівачами. Приготування продуктів таким способом виключає будь пригорання продуктів всередині резервуара. Готовий продукт витягується через кришку котла або ж зливається через спеціальний кран, котрий має великий діаметр. Для зручності при використанні котли оснащуються ніжками, що регулюються по висоті. Щоб розігріти котел до робочої температури досить 40 хвилин. Варильне теплове обладнання може мати об'єм до 300 літрів і більше. Джерело роботи котла - електрика або газове паливо. Завдяки наявності декількох режимів нагріву, в процесі готування доступна можливість регулювання температури. Варильні котли мають три режими для приготування страв: варіння, парове варіння і розігрівання. У робочому процесі, в котлі акумулюється теплова енергія, завдяки цьому їжа зберігає тепло ще тривалий час після приготування. Управляти котлом досить просто. Контроль здійснюється електронним методом, шляхом самостійного програмування, або ж можна вибрати із існуючих програмних налаштувань.
Харчоварильні котли на нашому сайті представлені такими виробниками: Abat (Росія), Торгмаш (Білорусь), Арм-ЄКО (України), Kavinastroy (Словенія), Bertos (Італія), Modular (Італія), Elekrolux (Італія), Olis (Італія) .
Вас можуть зацікавити