Каталог обладнання
Ми в соцмережах

Все про млинці та приготування

 
Млинці - це кулінарний виріб, що готується на розпеченій сковороді з рідкого тіста і має круглу форму. Ця страва може подаватися з різними закусками, а також із загорнутою в них начинкою. Млинці вважаються одними з найстародавніших борошняних виробів, так як їхнє коріння сягає ще доісторичних часів. Багато народів світу мають свої різновиди млинців: російські млинці, французькі, китайські, англійські та інші. «Млинець» - це спотворене слово «млин» від дієслова «молоти». «Млин» означає виріб, який роблять з намеленого, тобто, виріб з борошна. Цей простий кулінарний виріб - один з найбільш економних, тому що вимагає мінімум борошна і максимум рідини (молока, води). За допомогою дріжджів об’єм тіста для млинців збільшується ще більше.
Є безліч рецептів приготування млинців. Основою будь-якого рецепту є рідке тісто, яке виливають на розпечену сковороду, попередньо змащену салом чи маслом. Тісто розтікається по сковороді, утворюючи тонкий шар, який після обжарювання перевертається, для обсмажування іншого боку. Приготування млинців - це своєрідний ритуал, наближений до мистецтва. Необхідно знати, скільки тіста потрібно налити на сковороду, коли перевертати млинець, щоб досягти рівномірної термічної обробки. Млинцям не можна підгоряти, але в той же час, вони повинні виходити рум'яними. Для досягнення кращих смакових властивостей, в тісто для млинців можна додавати соду. Млинці з додаванням соди називають «російськими». Ці млинці відрізняються особливою консистенцією, а також вони легкі, м'які, пухкі, пишні і, при цьому всьому, напівпрозорі, з чітким малюнком із численних пор. Ці млинці, немов губка, вбирають в себе сметану, масло, від чого стають більш соковитими і смачними.
 
Млинниця професійна - це спеціальне обладнання, яке встановлюється в кафе, ресторанах, пересувних закусочних, точках фаст - фуду. Це пристосування допоможе приготувати велику кількість млинців за досить короткий час, по - цьому, промислова млинниця є незамінним агрегатом для професійної кухні. Вона виготовляється з харчової нержавіючої сталі або з чавуну. Обладнання являє собою невелику жарильну поверхню, розміром близько 35см. Основними конструктивними елементами млинниці є кругла робоча зона і нагрівальний елемент. Приготування млинців істотно полегшується за допомогою антипригарного покриття, яке нанесено на робочій поверхні.
 
Є два типи млинниць:
  • газова
  • електрична.
Млинниця професійна передбачає ручну роботу і вимагає участі оператора. За допомогою швидкого нагріву один млинець обсмажується з обох сторін за 1-2 хвилини. В млинниці може бути як одна, так і дві жарильні поверхні. При цьому - чим їх більше, тим вища продуктивність обладнання. Компактні апарати не займуть багато місця, при цьому дозволять професійно приготувати смачні і, в той же час, дуже гарні вироби, адже млинниця надає млинцям ідеально круглу форму, яку за допомогою звичайної сковороди зробити практично нереально.
 
У нашому інтернет магазині торгового обладнання Ви можете придбати професійні млинниці таких виробників: КИЙ-В(Україна), Roller Grill(Франція), Sirman(Італія), Pimak(Турцеччина), Ozti(Турцеччина), SGS(Турцеччина), Atesy(Росія), Fimar(Італія ), JeJu (Тайвань) 
Вас можуть зацікавити
Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.