Ми в соцмережах

Електросковородки: історія, описи, види, загальні характеристики

Сковорода подолала чималий шлях у кілька тисяч років. Спочатку, в середні віки, вона була глиняна, потім, при появі чавуну - чавунна. У наш час, деякі господині до сих пір віддають перевагу чавунним сковородам, оскільки вважають їх більш надійними. Промислова електрична сковорода нічим не нагадує звичайну сковороду так само, як шпага мушкетерів не має нічого спільного зі шпажкою для розжарювання закуски.
Електросковороди промислові - це потужне кухонне обладнання, яке володіє високою продуктивністю. Призначення даного товару полягає в смаженні, тушки, готуванні на пару і запіканні різних продуктів (м'ясо, риба, овочі і т.д.) у великих обсягах. Використовується пристосування в точках швидкого харчування, кафе, ресторанах. Апарат може використовуватися як нагрівальна поверхня, як котел або ж за призначенням. Сковороди для масового споживача мають ті ж завдання, але в інших масштабах, тому площу робочої поверхні таких сковорідок вимірюють в ступенях від квадратного метра. Наприклад: третина квадратного метра, чверть квадратного метра. Електросковороди - це масивне і енергоємне пристосування, яке може посмажити не одну-дві відбивні, а відразу п'ятдесят, саме тому сфера їх використання - підприємства громадського харчування. Цікавим є той факт, що сучасні електричні сковороди повторюють форму своїх попередників з Древнього Єгипту - прямокутні з високими стінками.
 
Пристрій електроковорідок не відрізняється особливою складністю. Матеріалом для виготовлення служить харчова нержавіюча сталь або звичайна сталь, часто з полімерним покриттям. Деякі моделі можуть мати елементи з кераміки. Сталева плита над нагрівальними елементами має товщину близько 10 мм. Нагрівальні елементи в електросковороді - це ТЕНи, за допомогою яких тепло рівномірно розподіляється по основі чаші. Чаша-це внутрішній простір електричної сковороди, який складається з високих стінок і потовщеної основи. Деякі моделі устаткування можуть забезпечуватися механізмом підйому і опускання, з перекиданням чаші, що значно прискорює і спрощує роботу з апаратом. 
 
Електросковороди для фаст фуду можуть бути відкритого типу або ж з кришкою. Даний вид обладнання має досить велику потужність і, в основному, сягає діапазону від 10 до 20 кіловат. Процес нагрівання апарату до робочої температури 220-300 ° С може займати від 20 до 40 хвилин, але потім, необхідна температура підтримується досить тривалий час. У порівнянні зі звичайною сковородою, яка не зможе витримати точний температурний режим, в електросковороді можливо виставити температуру з точністю до одного градуса і підтримувати її стільки, скільки потрібно. Варто також відзначити ще один плюс електросковороди, який полягає в значно меншій витраті рослинного масла при приготуванні страв, ніж в домашніх сковородах. Цей нюанс дозволяє не тільки економити на маслі, але також робить будь-яку страву менш калорійною, а також більш корисною для здоров'я. Виробники электросковород у нашому інтернет магазині: Bartcher(Німеччина), Hendi(Голландія)    
Вас можуть зацікавити
Торг Оборуд
Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Задати запитання
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.